Hitman 2: Silent Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
nm

a csajom egyik ismerõse, ha minden igaz szeptemberben jön haza amerikából, megpróbálom hazahozatni vele a Contracts OST-jét.
Glpetyus
Isten vagy!!
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!😊)))))))))))))))))

hykao
hykao
Már kapható a Contracts OST is.
Glpetyus
😞(
(jó zene nagyon ^.^)

hykao
Már én is kerestem.
Az biztos, hogy CD-n kiadták, de itthon persze nem kapható, és neten még én sem akadtam rá sajnos...
Azt már próbáltam ... nem is egyszer, de semmi!

Glpetyus
Én mindig a lyukra céloztam 😛

hykao
Hmm, érdekes. Akkor ez lehet, hogy bug nálad.
Esetleg próbáld újraindítani a küldetést. Bár sokat nem vesztessz, mert ez már a pálya legvége. Robbantás után csak szépen komótosan kisétálsz a térképen jelölt EXIT ponthoz...
Glpetyus

Glpetyus
F.szért nem tudták MP3-ba belerakni a zenét?? 😞

Glpetyus

ÖÖÖ...még mindig nem tudja valaki,hogy honnan lehetne leszedni ennek a résznak a teljes zenei anyagát?? ^.^

Annyi hogy kiírja hogy bomba élesítve, de a bomba még mindig a kezében van és nem teszi le!

hykao
Hmmm, akkor nekem mi a fenéért nem vajon? Hmm...
Glpetyus
HTX,megkeresem ^.^

Glpetyus
Én full SA voltam a legutóbbi végigjátszásnál,és igen ahogy emléxem minden SA-ra megcsinált küldi után kaptam 😊

hykao
Akkor ahhoz jó lesz a gamehunterrõl letölthetõ. (eredeti verzóhoz féle)
Glpetyus
Hmm.... thx ^.^q
Nekem is gyári dobozos,még akkor vettem amikor kijött a gém 😊
(jó drágá-é' ^.^)

hykao
Ha lesz hozzá idõm, meg energiám, lehet, hogy készítek egy SILENT ASSASSIN végigjátszást, mert amiket eddig láttam, azok mind, egytõl-egyig hentelõs végigjátszások voltak.
hykao
Próbáld akkor úgy, hogy leguggolsz, és úgy dobod el.
hykao
Mondom, a sima fegyvereldobó gomb. Én a Backspace-re állítottam be.
Igen, nálam van! Melyik gombot nyomod meg hogy úgy leteszi?

hykao
#1413-re senki?
Nálatok minden Silent Assassin minõsítésnél ad ajándék fegyvert?
...remélem mindenki a Silent Assassin minõsítésre hajt!
hykao
gamehunterrõl...illetve ami nekem fenn van, az személyesen Piedontól, mert az én 1.02-es példányomra nem ment fel egyik letölthetõ sem!
Ez egy új kiadás, mindössze 2500,-Ft a cd galaxisnál, és nem EVM, meg ilyen olcsóbb dobozos kiadás, hanem teljes eredeti, vastag, színes ismertetõkönyvecskés... 😊
Glpetyus
Azzal én is sz.ptam,de aztán...kb 10.-re sikerült 😛

hykao
Távirányító nálad van?
Glpetyus
Honnan a magyarítás?? ^.^

hykao
Akkor szoktam eldobni amikor mondod, de egyszer egyböl robban máskor pedig egyáltalán nem teszi le!

hykao
Mindjárt berakok képet róla!
hykao
Egyébként folyamatosan bugreportálom a magyarítást Piedonnak, és ha minden igaz, lesz egy minden verzióra felkúszó, javított magyarítás.
hykao
Kézbe veszed, és amikor megjelenik egy felirat, hogy már jó helyen vagy, akkor eldobod.
Hátrébb mész, megfelelõ távolságra, és a távirányítóval robbantassz!
...aztán uzsgyi!
Ha eldobom akkor egyböl felrobban!

hykao
Csak el kell dobni, ugyanazzal a billentyûvel, mint amivel a kezedben lévõ fegyvert dobod el!
De azért köszi szépen.

De a bombát egyáltalán nem teszi le, szóval akár milyen messzire megyek akkor sem fog felrobbani!

hykao
Köszönet!
Dikkma
2 perc 😊
hykao
Bár kissé megkésve, de a játék megérdemli.
Banner:
hykao
Messzebb kell menni! Ha túl közel vagy, nem robban!!!
hykao
Az "törvényszerû", hogy nem minden küldetés után ad plusz fegyvert, a SILENT ASSASSIN minõsítés ellenére, vagy valmi bug lehet?
Hát nem tudtam megoldani sajnos ... csalnom kellett ... be kellett tennem az összes páylát! A Hitman2.ini-t átirni ...!

ibrik
Nekem ott semmi probléma nem volt. Bár amikor elõször odavittem a túszt és a falhoz letettem a bombát, véletlenül azonnal fel is robbantottam magamat vele együtt
És akkor éppen nem mentettem sokat, és majdnem a pálya elejétõl kezdhettem újra a küldetést.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Amúgy Hardline leírta a küldetést részletesen ... a 4. küldetésröl van szó ... a lap alján megtalálod! Szórol szóra követtem amit leírt és megsem lehet, szóval lehet hibásan van meg nekem a játék!

Nem ... mert próbálom egyböl robbantani de semmi! És nem idõre megy ..., hanem amikor odaviszem a túszt akkor kéne robbantani, de hát semmi!

És amikor odamegyek a falhoz, megnyomom a "Tûz gombot" kiírja, hogy "Bomba élesítve", de ugyan úgy a kezébe marad a kis szerkezet! És a tányirányitót hiába nyomom meg semmi nem történik! Pedig mindent megcsinálok ...!

Adam5
nem lehet hogy úgy teszi le hogy az nem láccik? és robbantani csak 1bizonyos pillanatban lehet? (én a 2vel még soha nem játszottam szal ez csak ötlet)

Persze a jobb felsõ sarokba "Mini-Bomb"!

Adam5
ki is választottad a fegyverek közül?