1704
-
Nekem nem volt ilyen, próbáld újra a pályát, hátha... -
most egy program hibára bukkantam vagy nemtom.... az arabos pályánál járok mikor egy szaddam és egy laden hasonmást kell kinyírni....és valamiért nem menek a mentések!! 7 metnésnek kéne lennie, és egyszerűen nem tudok menteni....
zt észrte vettem hogy eddig összesen 100 mentésem van.... de ha meg letörlöm az első árat, bár játékon kívül, kiírja hogy még nincs mentésem!
még az is lehet gond hogy kevés lene a hely, bár 400 mega kavés neki a D.-n?
másnál volt ilyen gond? -
áhh thx:)) -
Bomba, ha jól emlékszem a helikopterhez, és akkor a nindzsák mehetnek a túróba...akkor kell robbantani, ha a célszemély felszáll...de már nem emlékszem kristály tisztán sajna... :) -
jah épp ot vagoyk hogy oda lopozok ahoza japcsihoz, és akárhogy nyírom ki, leugranak a padlásról hülye nindzsák és szétcincálnak
a bomba itt mire lesz jó? -
Hmm, azt hiszem valami riasztást csináltam ott, a biztonsági részlegnél...erre mindenki odasereglett...valami ilyesmi, de elég szopatós pálya volt ja...bár szerencsére már a pálya elején ruhához lehet jutni, csak a padlóreccsenésekre kell vigyázni... :) -
csak az utsó előttti emeleten elég szar a helyzet és mindig észre vesz egy köcsögg -
Ja, rémlik valami! ...de az nem kínai, hanem - ha jól emlékszem - japán! Ez vezetett félre! :)
Nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, hogy én kikerültem ezeket az "igazoltatásokat"... -
de tulajdonképpen bármelyik pályán, ahol "igazoltatnak", mit kell csinálni? -
a kinai fegyverkereskedőt kell megölni asszem, úgy bukkantam rá hogy a fia holtestébe beletedtem egy adővevőt!
ezen a pályán találkoztam egy ribacnal akit az első részébe mentettem meg -
Hmm, nemrég játszottam végig a Hitman 2-t, de így hirtelen nem ugrik be melyik pálya ez...kicsit bővebb infókat nyomass! -
Nem tudja valaki, mi miatt van az a nemtom már hanyadik pályán, mikor meg kell ölni egy kínait aztán megszerezni a rakétairányítót és elmenekülni....
ezen a pályán mit kell csinálni, mikor el kezd ellenőrizni egy őr? mert ot nézz (vagy követ) majd el kezdenek lőni rám.... mit hogyan adjak neki? -
a Hitman2-höz van olyan fordítás ami jó az 1.2-eshez? Gamehunteren nézem, de ott olyan van ami nem müxik, de hátha azóta valaki átírt egykét dolgot netalán... -
Én most töltöttem le a Hitman 2 OST-t és nagyon ott van. Akinek megvan az 1, és a Contracts OST az föl tudná dobni nekem valahova? Szépen megkérem :) -
Hát "hivatalosan" csak ott van fennt,mert én is vagy 1 éve kerestem már...
Vagy kibirod míg lejön,vagy... :P -
Gyusz #1488 Hi!
Valaki nem tudna valami más elérhetőséget, mert kéne a zene, de irtó lassan jön! -
-
Hehe tegnap este én is kiírattam a haverommal, ugyanemiatt.
Jól jön majd, amikor már halálra unom a rádióban ugyanazokat a szarokat hallgatni... -
Hazaérek,kiírom,és holnap reggel már ezt fogom üvöltetni a kocsiba,melóba jövet :P
800 Watt powa

-
nm -
Küldtem privit,de itt is megköszönöm :)

-
Na még megkérdem az informatikusokat,hátha ők le tudják tépni :/ -
Nagyon kedves vagy,de most már biztos olvastad a privit :(((
qrva melóhely :((((
2 éve keresem ezt a "sz.rt"
Azért köszönöm a munkádat :)
:(((((( -
Na lejött végre az utolsó bájtocska is...
Nyomom felfele egy helyre, estére felér (mert feltölteni csak 64-gyel tudok...), és akkor küldök egy privit, hogy hol találod meg. -
Hát nekem 0.5 és 50 között jött le. Most éjjel egész jó a helyzet, napközben többször csatlakozni sem tudott, illetve csinált számtalan kamuletöltést (pár kilobájtostól a majdnem teljesig - szal nem árt odafigyelni rá...) -
10-el jön :P
Az első fele lent van -
Hát innen se jön vmi gyorsan a cucc :D
-

-
Ja, és:
1. White Room & Main Title
2. Swat Team
3. Hong Kong Underground
4. Slaughter Club
5. Streets of Hong Kong
6. Double Ballers
7. Winter Nights
8. Weapon Select Beats
9. 47 Detected
10. Invader
11. Slaughterhouse
12. Sanitarium
13. Budapest Bath Hotel -
Tessék:
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13 -
Ejj, de jó, hogy mégegyszer megpróbáltam! Most meg jön!!! Juhéj!!!
Pedig én sem tudok ám lengyelül, nehogy azt hidd! :)) -
Lent a legelső hozzászólásban van a Hitman 3 OST linkje, a Volt egyszer egy Mexikó alatt.
Először nem engedte letölteni, mert nem voltam regisztrálva.
Regisztráltam, aztán letöltöttem...de amit letölt az csupán a valós link html formában bezippelve.
Kicsomiztam, elindítom...erre sajna 404...már nincs fent...
Fenébe, pedig július 30-án rakta fel a madár... -
Hát ez nekem "kínai" :D -
Na itt van:KATT IDE!
regisztráltam...erre már nincs fent sajna :(( -
Uramisten! 

-
LOL:jelenlegi állapot (a 10 megás fájl már több mint 10 órája töltődik...) -
Nem tudom,azt mintha elfelejtették odairni :P
...bár amennyit a szövegbQl értek...
Ha majd fel tudod valahova tölteni akkor a hálám a sírig fog üldözni :D -
Nekem "már csak" 7 fájl van hátra...
Majd valahova feltolom. -
65 cent nem sok az egészért, de mi módon kell fizetni? Hitelkártyával, vagy mi a fene? -
Hát én ezt el sem kezdem,mert melóhelyrQl nyomom,aztán nem hagyhatom itt tölteni a "szolgálati" gépet :P
:((((((((((((((((
...ekkora pechet...végre megvan erre ilyen szar :((