Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nm
a csajom egyik ismerõse, ha minden igaz szeptemberben jön haza amerikából, megpróbálom hazahozatni vele a Contracts OST-jét.
a csajom egyik ismerõse, ha minden igaz szeptemberben jön haza amerikából, megpróbálom hazahozatni vele a Contracts OST-jét.
Na akkor kukkolj csak ide...és tölts!!! http://allsoundtracks.com/soundtracks/games/Hitman_2_Silent_Assassin_Soundtrack/
Már én is kerestem.
Az biztos, hogy CD-n kiadták, de itthon persze nem kapható, és neten még én sem akadtam rá sajnos...
Az biztos, hogy CD-n kiadták, de itthon persze nem kapható, és neten még én sem akadtam rá sajnos...
Azt már próbáltam ... nem is egyszer, de semmi!
Hmm, érdekes. Akkor ez lehet, hogy bug nálad.
Esetleg próbáld újraindítani a küldetést. Bár sokat nem vesztessz, mert ez már a pálya legvége. Robbantás után csak szépen komótosan kisétálsz a térképen jelölt EXIT ponthoz...
Esetleg próbáld újraindítani a küldetést. Bár sokat nem vesztessz, mert ez már a pálya legvége. Robbantás után csak szépen komótosan kisétálsz a térképen jelölt EXIT ponthoz...
ÖÖÖ...még mindig nem tudja valaki,hogy honnan lehetne leszedni ennek a résznak a teljes zenei anyagát?? ^.^
Annyi hogy kiírja hogy bomba élesítve, de a bomba még mindig a kezében van és nem teszi le!
Én full SA voltam a legutóbbi végigjátszásnál,és igen ahogy emléxem minden SA-ra megcsinált küldi után kaptam 😊
Hmm.... thx ^.^q
Nekem is gyári dobozos,még akkor vettem amikor kijött a gém 😊
(jó drágá-é' ^.^)
Nekem is gyári dobozos,még akkor vettem amikor kijött a gém 😊
(jó drágá-é' ^.^)
Ha lesz hozzá idõm, meg energiám, lehet, hogy készítek egy SILENT ASSASSIN végigjátszást, mert amiket eddig láttam, azok mind, egytõl-egyig hentelõs végigjátszások voltak.
Igen, nálam van! Melyik gombot nyomod meg hogy úgy leteszi?
#1413-re senki?
Nálatok minden Silent Assassin minõsítésnél ad ajándék fegyvert?
...remélem mindenki a Silent Assassin minõsítésre hajt!
Nálatok minden Silent Assassin minõsítésnél ad ajándék fegyvert?
...remélem mindenki a Silent Assassin minõsítésre hajt!
gamehunterrõl...illetve ami nekem fenn van, az személyesen Piedontól, mert az én 1.02-es példányomra nem ment fel egyik letölthetõ sem!
Ez egy új kiadás, mindössze 2500,-Ft a cd galaxisnál, és nem EVM, meg ilyen olcsóbb dobozos kiadás, hanem teljes eredeti, vastag, színes ismertetõkönyvecskés... 😊
Ez egy új kiadás, mindössze 2500,-Ft a cd galaxisnál, és nem EVM, meg ilyen olcsóbb dobozos kiadás, hanem teljes eredeti, vastag, színes ismertetõkönyvecskés... 😊
Akkor szoktam eldobni amikor mondod, de egyszer egyböl robban máskor pedig egyáltalán nem teszi le!
Egyébként folyamatosan bugreportálom a magyarítást Piedonnak, és ha minden igaz, lesz egy minden verzióra felkúszó, javított magyarítás.
Kézbe veszed, és amikor megjelenik egy felirat, hogy már jó helyen vagy, akkor eldobod.
Hátrébb mész, megfelelõ távolságra, és a távirányítóval robbantassz!
...aztán uzsgyi!
Hátrébb mész, megfelelõ távolságra, és a távirányítóval robbantassz!
...aztán uzsgyi!
Ha eldobom akkor egyböl felrobban!
De azért köszi szépen. 

De a bombát egyáltalán nem teszi le, szóval akár milyen messzire megyek akkor sem fog felrobbani! 

Az "törvényszerû", hogy nem minden küldetés után ad plusz fegyvert, a SILENT ASSASSIN minõsítés ellenére, vagy valmi bug lehet?
Hát nem tudtam megoldani sajnos ... csalnom kellett ... be kellett tennem az összes páylát!
A Hitman2.ini-t átirni ...!
A Hitman2.ini-t átirni ...!
Nekem ott semmi probléma nem volt. Bár amikor elõször odavittem a túszt és a falhoz letettem a bombát, véletlenül azonnal fel is robbantottam magamat vele együtt
És akkor éppen nem mentettem sokat, és majdnem a pálya elejétõl kezdhettem újra a küldetést.
És akkor éppen nem mentettem sokat, és majdnem a pálya elejétõl kezdhettem újra a küldetést.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Amúgy Hardline leírta a küldetést részletesen ... a 4. küldetésröl van szó ... a lap alján megtalálod! Szórol szóra követtem amit leírt és megsem lehet, szóval lehet hibásan van meg nekem a játék!
Nem ... mert próbálom egyböl robbantani de semmi! És nem idõre megy ..., hanem amikor odaviszem a túszt akkor kéne robbantani, de hát semmi!
És amikor odamegyek a falhoz, megnyomom a "Tûz gombot" kiírja, hogy "Bomba élesítve", de ugyan úgy a kezébe marad a kis szerkezet! És a tányirányitót hiába nyomom meg semmi nem történik! Pedig mindent megcsinálok ...!
nem lehet hogy úgy teszi le hogy az nem láccik? és robbantani csak 1bizonyos pillanatban lehet? (én a 2vel még soha nem játszottam szal ez csak ötlet)
Persze a jobb felsõ sarokba "Mini-Bomb"!