1704
-
#1423 Egyébként folyamatosan bugreportálom a magyarítást Piedonnak, és ha minden igaz, lesz egy minden verzióra felkúszó, javított magyarítás. -
#1422 Kézbe veszed, és amikor megjelenik egy felirat, hogy már jó helyen vagy, akkor eldobod.
Hátrébb mész, megfelelő távolságra, és a távirányítóval robbantassz!
...aztán uzsgyi! -
Zsolo #1421 Ha eldobom akkor egyböl felrobban! -
#1420 Csak el kell dobni, ugyanazzal a billentyűvel, mint amivel a kezedben lévő fegyvert dobod el! -
Zsolo #1419 De azért köszi szépen. -
Zsolo #1418 De a bombát egyáltalán nem teszi le, szóval akár milyen messzire megyek akkor sem fog felrobbani! -
#1417 Köszönet! -
#1416 2 perc :) -
#1415 Bár kissé megkésve, de a játék megérdemli.
Banner:
-
#1414 Messzebb kell menni! Ha túl közel vagy, nem robban!!! -
#1413 Az "törvényszerű", hogy nem minden küldetés után ad plusz fegyvert, a SILENT ASSASSIN minősítés ellenére, vagy valmi bug lehet? -
Zsolo #1412 Hát nem tudtam megoldani sajnos ... csalnom kellett ... be kellett tennem az összes páylát! A Hitman2.ini-t átirni ...! -
#1411 Nekem ott semmi probléma nem volt. Bár amikor először odavittem a túszt és a falhoz letettem a bombát, véletlenül azonnal fel is robbantottam magamat vele együtt
És akkor éppen nem mentettem sokat, és majdnem a pálya elejétől kezdhettem újra a küldetést. -
Zsolo #1410 Amúgy Hardline leírta a küldetést részletesen ... a 4. küldetésröl van szó ... a lap alján megtalálod! Szórol szóra követtem amit leírt és megsem lehet, szóval lehet hibásan van meg nekem a játék! -
Zsolo #1409 Nem ... mert próbálom egyböl robbantani de semmi! És nem időre megy ..., hanem amikor odaviszem a túszt akkor kéne robbantani, de hát semmi! -
Zsolo #1408 És amikor odamegyek a falhoz, megnyomom a "Tűz gombot" kiírja, hogy "Bomba élesítve", de ugyan úgy a kezébe marad a kis szerkezet! És a tányirányitót hiába nyomom meg semmi nem történik! Pedig mindent megcsinálok ...!
-
#1407 nem lehet hogy úgy teszi le hogy az nem láccik? és robbantani csak 1bizonyos pillanatban lehet? (én a 2vel még soha nem játszottam szal ez csak ötlet) -
Zsolo #1406 Persze a jobb felső sarokba "Mini-Bomb"! -
#1405 ki is választottad a fegyverek közül? -
Zsolo #1404 -
Zsolo #1403 De az a baj, hogy nem teszi le ... (Bal egérgom "Tűz gomb")
És semmi nem teszi le!
-
#1402 Bombát leteszed/élesíted, távolabbmész, távirányítóval robbantasz. -
Zsolo #1401 Hy!
Elakadtam! A 4. pályán! Láttam a leirást és hogy mit kell csinálni! De nekem a bombát nem teszi le csak annyit ír hogy "Bomba élesítve" és nem teszi le és felrobbantani sem tudom! Mit tegyek? -
#1400 Ecsém ez a Hitman 2 nagyon fel tud baszni a bénaságaival! -
#1399 dc-n biztos sok embernek megvan -
#1398 lelehet tölteni még valahonnan? a 3-at már végig toltam és erre is kiváncsi vagyok (a sorrend kicsit rossz nem tagadom :) -
Vlala #1397 Na bumm. Így sem működik, szabálytalan művelettel kilépett. Sőt, az EREDETI DEMÓ is ezt műveli! Valakinél ötlet? -
Vlala #1396 Köszi, a Gamecopyworldön néztem, ott nem volt, de a másik cím bejött! -
galocza #1395 hol kerestél crk-t?
http://megagames.com/cracks/html/c906460_0.htm
http://gamecopyworld.com/
-
Vlala #1394 Sziasztok potenciális megmentőim!
Baj van, nagy baj. Nem indul a game!
Jó, tudnék mással játszani, de kíváncsi vagyok a folytatásra! Hallottam, hogy az 1.0 néhány videokártyába és CD-meghajtóba beleköt, szerintem ez a problémám. A v1.01-hez meg nem találok cracket. Lehet, hogy megvárom, míg lemegy 2000 alá és megveszem (csak vicc volt!)
ui.: bocsi, lehet, hogy már írtatok erről, de nincs időm. -
#1393 köszi -
Rusy #1392 Jaja, csak azt tudom javasolni gugolj le, úgy fele annyira jár, vagy álj a fal mellé, elé az támaszt... -
#1391 Valaki tud-e valami ötlete hogy lehet a távcsöves puskával úgy célozni hogy ne járjon úgy mint a ringlispi mert így képtelenség vele célozni,főleg valakit eltalálni!!!??? -
#1390 Én a multkor megszereztem az összeset, kivéve egggyet : a hangtompírós hitmanstukkert hol lehet fellelni?
Amugy amikor olyan pályák vannak hogy közöttük nincs szicíliai kitérő akkor átviszed a nem elrejthető stukkert a másik pályára és utánna eldobod, ezután a fegyvertárba bekerül az is. -
#1389 Hogyan lehet összegyűjteni az összes fegyvert??????
AZ első pályán 3 olyan fegyver van amit nem tudsz elrejteni. De akkor, hogy veszem fel mind a hármat és viszem ki a pályárol mindet egyszerre??????? -
#1388 milyen játékod van "fénymásolt"? -
#1387 Ma végignyomtam...
Nagyon király. Egy kicsit pihenekaztán megint végigviszem a Mafia után a kedvenc játékom!!!!!!!!!!!!!!
U.I.:Amúgy nekem nem megy a magyarosítás...Nem engedi felrakni... -
#1386 figyi van code hozzá mondjak egy párat?? -
#1385 Csak nálam mennek át az emberek az ajtókon, meg játszik olyat a főhős, hogy a videók alatt röpköd össze vissza a teremben (nem vicc) vagy csak a régebbi driver kéne a kártyára? -
#1384 Az biztos hogy jó játék, én nem nagyon komálom a komolyzenét de a main menü zenéje a sirály nagyon, hát igen derék budapesti choir mint azt ki is irja az elején szépen énekelt, máskülönben a demóba ez a ferraris pálya volt ugy hogy legalább 25ször mentem rajta végig...