Hitman 2: Silent Assassin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
az m4es azon a pályán van amikor ki kell szedni egy hapsit a kocsibol, sok ENSZ katona vszi körül. Ha leszeded a csákot akkor jönnek a katonák, ha meglovöd akkor elrontod, de ha sokan lönek akkor be állsz mellé vagy mögé és öt is lövik nem csak téged. Egyszer meghal, vagy t de ha az ENSZes muki hal meg akkor fl a fegyver és iszkiri. A lefürészeltet azt a fömukinál lehet meg szerválni valahogy, csak nem tom hogy:(
ballers sd: ha jól tudom, azt csak jutalomként sa értékelésekért lehet megkapni (kb 3-5. pálya).
golfütõ/duplacsövû: elsõ pályán csak szvsz, és 1xre csak egyet lehet kivinni a map végén.
w2000 custom rifle: megszerzése maga a pokol.
ps: m4 is jár sa értékelésért, fûrészeltre nem is emléxem
nagyon köszönöm mindenki segitségét.
Nagyon kiru egy game ez.
Végig vittem. Bár a végére nagyobb durranást vártam.
Nem gondoltam volna hogy a börkabátos gyökeret csak ugy egy távlövéssel elintéthetem.
Szal ez igy gyér volt, de összességében tetszett.
Nem találják meg és nem is rám néznek, hiába skerázok, megoldják a vashiányom.
Szal ha a kisajtón megyek ki egyböl szemezek egy sort egy õrrel, ha a fõajton akkor meg a ház oldaláig se tok elfutni mert hátulrol kapom az áldást.
Szal itt valamit nagyon meg kellene cirkunveniálni.
Viszont van egy kis problema.
Az utolsó elõtti pályánál.
Léguti rendellenességet okozok a klónomnak.
És Visszakéne futnom a metróhoz.
DE még is hogy jutok ki a házból mikor mind a két bejáratnál õrök állnak és mire kilépnék valamelyik ajtón szitává lõnek én meg a zongora húrral max a golyókat tudnám folytogatni de az is nehézkes.
:))
Szal megen help kéne.

Viszont most megen elakadtam. :((
A pálya neve THE DEATH OF HANNELOR és minden rendben is van, addig a pontig amikor is a dokinõ kinyirva és át képne vinni abba az irodába ahova el kell rejteni, csak hogy az zárva és nem tom hol a kulcs.
Ez a kérdés, hol a kulcs???
Elõre is thx
Az exitet jelölö kis szobába meg simán bemegy és nem történik semmi.
Szal itt valamit nem értek.
Pedig minden kivan pipálva.
:(((
ez a pálya is megoldva, viszont most kell a help.
Ez a TEMPLE CITY AMBRUSH vagy micsoda névre hallgató pálya.
Szal ki kell nyirni 4 db bérgyilkost. Ezt simán megoldom, még le is fotózom õket, de után mit kell tenni??
Hiába megyek vissza bármelyik emberkéhez, (ügynök,kocsis)
egyik sem mond semmit.
Hova kell mennem??
_Megoldottam silentre a pályát
ez eddig oksa volt
viszont akövetkezõvel gondom van
hiába kapom meg a csúzlit az arctol, mert ahogy kilépek az utra egyböl megoldják a vashiányom.
DE most már megvárom seet leirását, csak aztán küld el.
:))
Elõre is thx
A MURDER AT THE BAZAAR nevü pályánál akadtam el.
Nem tom merre kellene elindulni hogy ne bukjak le, ill. hogy ne löjjenek halomra.
Szal ebben kelleen valami help!
És mikorra készül el a full végigjátszás???
Szal valami magyarra lenne szükségem.
Thx elõre is.
Van ez igy, én viszont már tényleg várom hogy valaki hozzámvágjon egy átkozott végigjátszást.
Pleaseeee
Thx elõre is
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Sikerólt megoldani!!
Tényleg köszi mindenkinek, olyannyira belejöttem hogy mrá a japis pályákkal is végeztem de az elsõ sivatagi pálya már megen copat!!
Ha tud valaki akkor irjon már nekem egy végigjátszást, vagy egy linket ahol találok.
Elõre is kösszi
(Én PS2-n játszottam ott volt egy külön gomb arra, hogy a kezedben lévõ cuccot eldobd.)
www.youtube.com/aabyssx
De hogyan kell ugy robbantanom, hogy ne én robbanjak fel??
Mert ha csak a g-vel eldobom a bombát akkor simán nekem is reszeltek.
Tehát valami teknikai help kellene.
Elõre is köszi!!

www.youtube.com/aabyssx
Kellene egy kis help, a harmadik orosz pályánál amikor tuszt kell meneteni és a falat kellenee berobbantani, azt hogy csináljam hogy én ne robbanjak fel??
Mert ha csak ugy eldobom (g) akkor simán bumm van nekem is.
Please help nekem, köszi elõre is!!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock