1704
  • hykao #1423
    Egyébként folyamatosan bugreportálom a magyarítást Piedonnak, és ha minden igaz, lesz egy minden verzióra felkúszó, javított magyarítás.
  • hykao #1422
    Kézbe veszed, és amikor megjelenik egy felirat, hogy már jó helyen vagy, akkor eldobod.
    Hátrébb mész, megfelelő távolságra, és a távirányítóval robbantassz!
    ...aztán uzsgyi!
  • Zsolo
    Ha eldobom akkor egyböl felrobban!
  • hykao #1420
    Csak el kell dobni, ugyanazzal a billentyűvel, mint amivel a kezedben lévő fegyvert dobod el!
  • Zsolo
    De azért köszi szépen.
  • Zsolo
    De a bombát egyáltalán nem teszi le, szóval akár milyen messzire megyek akkor sem fog felrobbani!
  • hykao #1417
    Köszönet!
  • Dikkma
    2 perc :)
  • hykao #1415
    Bár kissé megkésve, de a játék megérdemli.
    Banner:
  • hykao #1414
    Messzebb kell menni! Ha túl közel vagy, nem robban!!!
  • hykao #1413
    Az "törvényszerű", hogy nem minden küldetés után ad plusz fegyvert, a SILENT ASSASSIN minősítés ellenére, vagy valmi bug lehet?
  • Zsolo
    Hát nem tudtam megoldani sajnos ... csalnom kellett ... be kellett tennem az összes páylát! A Hitman2.ini-t átirni ...!
  • ibrik
    Nekem ott semmi probléma nem volt. Bár amikor először odavittem a túszt és a falhoz letettem a bombát, véletlenül azonnal fel is robbantottam magamat vele együtt
    És akkor éppen nem mentettem sokat, és majdnem a pálya elejétől kezdhettem újra a küldetést.
  • Zsolo
    Amúgy Hardline leírta a küldetést részletesen ... a 4. küldetésröl van szó ... a lap alján megtalálod! Szórol szóra követtem amit leírt és megsem lehet, szóval lehet hibásan van meg nekem a játék!
  • Zsolo
    Nem ... mert próbálom egyböl robbantani de semmi! És nem időre megy ..., hanem amikor odaviszem a túszt akkor kéne robbantani, de hát semmi!
  • Zsolo
    És amikor odamegyek a falhoz, megnyomom a "Tűz gombot" kiírja, hogy "Bomba élesítve", de ugyan úgy a kezébe marad a kis szerkezet! És a tányirányitót hiába nyomom meg semmi nem történik! Pedig mindent megcsinálok ...!
  • Adam5
    nem lehet hogy úgy teszi le hogy az nem láccik? és robbantani csak 1bizonyos pillanatban lehet? (én a 2vel még soha nem játszottam szal ez csak ötlet)
  • Zsolo
    Persze a jobb felső sarokba "Mini-Bomb"!
  • Adam5
    ki is választottad a fegyverek közül?
  • Zsolo
  • Zsolo
    De az a baj, hogy nem teszi le ... (Bal egérgom "Tűz gomb")
    És semmi nem teszi le!
  • ibrik
    Bombát leteszed/élesíted, távolabbmész, távirányítóval robbantasz.
  • Zsolo
    Hy!
    Elakadtam! A 4. pályán! Láttam a leirást és hogy mit kell csinálni! De nekem a bombát nem teszi le csak annyit ír hogy "Bomba élesítve" és nem teszi le és felrobbantani sem tudom! Mit tegyek?
  • Bandew
    Ecsém ez a Hitman 2 nagyon fel tud baszni a bénaságaival!
  • zaki
    dc-n biztos sok embernek megvan
  • Adam5
    lelehet tölteni még valahonnan? a 3-at már végig toltam és erre is kiváncsi vagyok (a sorrend kicsit rossz nem tagadom :)
  • Vlala #1397
    Na bumm. Így sem működik, szabálytalan művelettel kilépett. Sőt, az EREDETI DEMÓ is ezt műveli! Valakinél ötlet?
  • Vlala #1396
    Köszi, a Gamecopyworldön néztem, ott nem volt, de a másik cím bejött!
  • galocza
    hol kerestél crk-t?
    http://megagames.com/cracks/html/c906460_0.htm
    http://gamecopyworld.com/
  • Vlala #1394
    Sziasztok potenciális megmentőim!
    Baj van, nagy baj. Nem indul a game!
    Jó, tudnék mással játszani, de kíváncsi vagyok a folytatásra! Hallottam, hogy az 1.0 néhány videokártyába és CD-meghajtóba beleköt, szerintem ez a problémám. A v1.01-hez meg nem találok cracket. Lehet, hogy megvárom, míg lemegy 2000 alá és megveszem (csak vicc volt!)
    ui.: bocsi, lehet, hogy már írtatok erről, de nincs időm.
  • nagykispeter
    köszi
  • Rusy
    Jaja, csak azt tudom javasolni gugolj le, úgy fele annyira jár, vagy álj a fal mellé, elé az támaszt...
  • nagykispeter
    Valaki tud-e valami ötlete hogy lehet a távcsöves puskával úgy célozni hogy ne járjon úgy mint a ringlispi mert így képtelenség vele célozni,főleg valakit eltalálni!!!???
  • Johnyy
    Én a multkor megszereztem az összeset, kivéve egggyet : a hangtompírós hitmanstukkert hol lehet fellelni?
    Amugy amikor olyan pályák vannak hogy közöttük nincs szicíliai kitérő akkor átviszed a nem elrejthető stukkert a másik pályára és utánna eldobod, ezután a fegyvertárba bekerül az is.
  • bazza
    Hogyan lehet összegyűjteni az összes fegyvert??????

AZ első pályán 3 olyan fegyver van amit nem tudsz elrejteni. De akkor, hogy veszem fel mind a hármat és viszem ki a pályárol mindet egyszerre???????
  • zaki
    milyen játékod van "fénymásolt"?
  • bazza
    Ma végignyomtam...
    Nagyon király. Egy kicsit pihenekaztán megint végigviszem a Mafia után a kedvenc játékom!!!!!!!!!!!!!!

U.I.:Amúgy nekem nem megy a magyarosítás...Nem engedi felrakni...
  • PAYNE
    figyi van code hozzá mondjak egy párat??
  • janos666 #1385
    Csak nálam mennek át az emberek az ajtókon, meg játszik olyat a főhős, hogy a videók alatt röpköd össze vissza a teremben (nem vicc) vagy csak a régebbi driver kéne a kártyára?
  • Johnyy
    Az biztos hogy jó játék, én nem nagyon komálom a komolyzenét de a main menü zenéje a sirály nagyon, hát igen derék budapesti choir mint azt ki is irja az elején szépen énekelt, máskülönben a demóba ez a ferraris pálya volt ugy hogy legalább 25ször mentem rajta végig...