1704
-
#1383 tom, már azt is megcsináltam. csak én voltam alma, most csinálom a 2. pályát. jó kis game ez :) -
#1382 FEl mész az upszterre és vagy a főnöktől vagy a sárga csávótól elcsórod a ferrari kulcsát és lemész a garázsba és elhúúzod a csíkot -
#1381 ehh szal fasz se tudja már jó két éves ez a gamma... -
#1380 vagy nem is a templomról dumálsz, ha jobban belegondolok -
#1379 jó régen játszottam már ezzel a játékkal... mintha ki kéne menni a templomból és ott lesz a vége a pályának, de nem biztos -
#1378 ja, megcsináltam, de a pap nem volt a zárkában. akkor most mi van? kezdhetem előlről az egészet? mert nem tok a következő pályára menni. vagy csak én vagyok a mozgássérült? -
#1377 az első pálya még csak sima hentelés a későbbiekhez képest úgy emlékszem :) -
#1376 nagyon kira a game, én most kezdtem el vele játszani (magyarítással). jó nehéz, már az 1. páylán szenvedek, a 3. őt után nem tom hogy kellene továbbjutni :P -
#1375 Jó lenne újra megindítani a topicot nem de???? -
#1374 Végre megszereztem!!!!!!! Tegnap szedtem le a netről...
Már az Invitation To A Party-nál vagyok cheat nélkül a Mafia után a kedvenc játékom!!!!!!!!! -
#1373 nincs, vagy eldobod vagy nem -
neménvoltam #1372 Hehh jókor hozom fel a topicot :D
Szal elakadtam a Basement Killing c. pályán, ott, ahol le kéne dobni a füstgránátot. Mégpedig az, hogy csak kibiztosítva tudom ledobni, csak én nem szeretném, hogy egyből tűzriadó legyen. Van erre megoldás? -
#1369 -
#1368 mert utálok spórolni azért -
#1367 miért? -
#1366 egyedül a savegame limitálás nem tetszett:( -
#1365 jaja, azt hallottam én is, hogy nem a lövöldözésen van a hangsúly :) -
#1364 én ezt végigtoltam régebben, nagyon bejött. Asszem 1 hétig szenvedtem vele. Trükkös pályák vannak benne, ahol nem csak lövöldözni kell eszetlenül:) -
#1363 húúú de kihalt a topic... 9 hónap alatt 100 comment... na, miután végigtoltam a PoP-t, ezt a játékot szeretném végigjátszani. egy "átlag" játékosnak mennyi ideig tart cégigtolni a gamet? és végülis akkor mi a helyzet a magyarítással, van fullos 100%-os? magyarul egy kicsit jobb lenne végignyomni a game-t :) -
#1361 Hi!
Nem tudom magyarítani a játékot.
Letöltöttem az összes létező magyarítást (asszem :), de az Istenért sem akar magyar lenni.
Az önkicsomagoló EXE-k pl. hibaüzenettel szállnak el.
1.) Hogyan kell lemagyarítani ezt a játékot?
Mit csinálok rosszul?
-
Kobe1111 #1359 van a hitman 2-höz magyarosítás? -
TX #1358 Valaki küldjön nekem egy Hitman 2 crack file-t!!
a címem: [email protected] -
galocza #1357 forty-seven semmin nem idegesíti fel magát. gyors, csendes, elegáns. 8) -
galocza #1356 nálam ez úgy ment, hogy besétáltam a házba, garotte, és kisétáltam. mindenki maradt nyugton, valszleg azt hitték, én vagyok 17. később volt riadó, de akkor már árkon bokrontúl... mondjuk a házban kevés időt töltöttem (még kívülről megnéztem, hol van öcsike). lehet hogy csak afféle bug, mák,1x-jön-be-eset volt... -
#1352 én inkább csak feelingezek. beleélem magam, hogy szerintem egy jó bérgyilkos mit csinálna. pl. ha felidegesít egy fickó, azt lelövöm (ahelyett, hogy lealtatóznám), de azért AK-val nem kezdek el körbedarálni mindenkit. legalábbis ha nem muszáj, nem. :) -
galocza #1351 szerintem érdemes 1x így másszor úgy végigvinni. elsőként ismerem el, hogy kitéptem közben az összes hajamat. legközelebb viszont lazítás jön: kinyírok mindenkit a mapon 8). -
galocza #1349 hát a fene se tudja. azért elég jó kihívás 8) -
galocza #1347 én végig sa voltam, kivéve az utolsó pályát.
csak az m4re emlékszem plusz cuccként az sd ballers mellett. -
galocza #1346 ouch 8) -
antijedi #1342 -casplcok, sorry :D -
antijedi #1341 MÁRIS LELŐTTED A POÉNT :ddd -
galocza #1340 az az igazság, ha elmondanám, lelőném az összes poént... próbálkozz inkább. egyelőre annyit: a puskát akár el is dobhatod, ugyanis át vagy baxva... 8) -
TomBond #1337 Magyarítás van már?
-
galocza #1325 hopsz bocsesz, aszittem nem ment el. -
galocza #1324 az első katonás részen van 1 hit(man)box, benne a bombával (meg egyéb cuccokkal). térkép jelzi. ha megvan, később a falnál csak le kell tenni a bombát, és a távirányítóval felrobbantani. praktikus akkor, amikor a járőr is épp arra jár, hadd robbanjon az is. utána lesz nagy kavalkád, szóval érdemes messzebbről, pl üres szobából robbantgatni. -
galocza #1323 az első katonás részen van 1 hit(man)box, benne a bombával (meg egyéb cuccokkal). térkép jelzi. ha megvan, később a falnál csak le kell tenni a bombát, és a távirányítóval felrobbantani. praktikus akkor, amikor a járőr is épp arra jár, hadd robbanjon az is. utána lesz nagy kavalkád, szóval érdemes messzebbről, pl üres szobából robbantgatni. -
dinnyeboly #1320 nálam is állandóan kilép, ugy hallottam azért mert a creckelt verzio ilyen. Sok embertöl hallotam és én is tapasztaltam.Tehát: Sokat kell mentened!!!!:) -
dinnyeboly #1316 galocza köcc
az m4es azon a pályán van amikor ki kell szedni egy hapsit a kocsibol, sok ENSZ katona vszi körül. Ha leszeded a csákot akkor jönnek a katonák, ha meglovöd akkor elrontod, de ha sokan lönek akkor be állsz mellé vagy mögé és öt is lövik nem csak téged. Egyszer meghal, vagy t de ha az ENSZes muki hal meg akkor fl a fegyver és iszkiri. A lefürészeltet azt a fömukinál lehet meg szerválni valahogy, csak nem tom hogy:( -
galocza #1315 1 menetben nem fog menni.
ballers sd: ha jól tudom, azt csak jutalomként sa értékelésekért lehet megkapni (kb 3-5. pálya).
golfütő/duplacsövű: első pályán csak szvsz, és 1xre csak egyet lehet kivinni a map végén.
w2000 custom rifle: megszerzése maga a pokol.
ps: m4 is jár sa értékelésért, fűrészeltre nem is emléxem -
antesz #1314 Üdv! Ha vki tud segítsen please! Nem tudom elindítani a játékot, mert "eax.dll" hibát okozott stb.. Ha vki tudja, küldje már el mailben ezt a filet! előre is thx