598
Star Trek: Bridge Commander
-
Borg #238 A "kampányt" anélkül sem vittem soha végig :D
A mod nem arra való.
Amúgy daemon tools. -
[Walaki]D`Lair #237 Hát monnyuk a kampányt végig se lehet vinni a cwx moddal...:))))
Megyek-megyek azt egy hadsereg ellenséges defiant jön szembe én meg szopok rettenetesen...:DDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #236 Na fasza, ki kéne írni CD-re, csak most nincs rádugva a meghajtó az alaplapra....ÁÁÁÁÁÁÁ.... -
Borg #235 Mostanában én is gondolkodtam rajta, hogy újra felteszem...
De mivel a múltkori winyo halállal az egész BC modom elveszett, és csak a legutolsó public verzió van meg, nincs sok kedvem hozzá. :( -
[Walaki]D`Lair #234 VÁÉÉÁÁÉÉEÁEÁEÁÁÁŰÁŰŐÁÁÉÉÉ MOST TELEPÍTEEEEM!!!! VÁÁÁÁÁ!!!! -
[Walaki]D`Lair #233 Jaja...nekem már csak 2 hét és leér...torrent rúlz...
-
Bizony megvan :), a legjobb ST játék! -
[Walaki]D`Lair #231 Na megvan még valakinek? Én most szedem torrent-en...:)) -

-
Olvasd a privit. :) -
Köszi. Majd küld priviben, mert most lelépek a netröl, majd hatóra körül visszanézek. -
Kitaláltam egy okosságot és remélhetőleg még a mai napon adok neked egy címet. -
Nem tudtam, hogy ot akkora a tárhely. Köc. -
mért nem tudsz? regelsz egyet atw-n ad 500mb-t -
Hát az sajna nem fog menni. Tulságosan is be vagyok biztosítva. Nemtudnám áthúzni tőled? -
Ha tudsz varázsolni egy üres ftp-t áttölthetem neked. -
Up. -
Up. -
Nem tud vki egy letöltőhelyet? Vagy a DC-n mire keressek rá? -
Szerintem kell crack hozzá bár enyim azt hiszem clone másolat! Amúgy télleg a legkirályabb game, csak egy idő után unalmas! De ha nagyon unatkozom elő szoktam venni aztán nyomok egy pár menetet
!
-
A legkirályabb gém, amivel valaha találkoztam, csak sajna 1 idő után unalmassá vált, pedig minden hajót, textúra váltást letöltöttem hozzá, de ha lessz folytatás, akkor nálam biztos befutó lesz :))
Ja megvan CD-n a biztonsági másolatom :) -
Pontius #217 segítsetek plz -
Pontius #216 kell crack a játék indításához? Mert alcoholba be van töltve de amikor el akarom indítani a küldetéssorozatot akkor kéri a cd-t. Aztán kiirtam cd-re uninstal majd cd-ről fel, de igy sem ismeri fel a cd-t. Szal mit tegyek, hogy elinduljon? -
Én elhiszem, azért mert ekkorát bakiztál mostmár szedd le a játékot és játsz vele:) -
Vlala #214 A teljes cím után rájöttem. De ehhez be kellett lépnem, és ha már ekkorát bakiztam, hát leírtam. -
Nem ez egy jó kis űrhajó szimulátor game! -
Vlala #212 Ez a cím majdnem SBTC, azaz a Salgótarjáni Barátság Torna Club rövidítése. Már azt hittem, magyar focis játék készül :-) -
Lehet használni a gameban mikrofont? -
Honnan szedhetem le? Már elég régóta keresgéltem, de még DC-n sincs sehol. Pedig olyan jó lenne megint levágni egy kardassziai hajó farkát. :DDD -
Braveheart #208 Na most szedem a bc_cwxmod2 modot, egy csomó új hajót ad, érdemes kipróbálni. Szokott még vki ezzel játzzani? Nekem máig az egyik kedvencem :) -
Braveheart #207 vagy megfogod vonósugárral.. -
Már nem kell...
Ki kellett lőni a klingon hajó impulse engine-jét. -
Hömm...
A 7. epizódban vagyok és mégpedig ott, hogy egy romulán és egy klingon hajó találkozik. majd jönnek a cardassiaiak, nem probléma. De utána a klingon és a romulán hajó egymás ellen fordul, és ha kinyírják egymást akkor kampeca. Mi a megoldás???? -
Lord_Giga #204 Nagy hiba lenne, ha nem lenne folytatása. -
Braveheart #203 Hát azt sajna abbahagyták, pedig már készült, ha jól hallottam... pedig kár érte -
Lord_Giga #202 Ezer köszönet, majd kipróbálom.
Remélem hamarosan kijön a 2. rész is... -
Braveheart #201 N AZ JÓ PÁLYA, ASSZEM VMILYEN IDEGEN ÉPÍTMÉNYT KELL MEGKERESNI A BOLYGÓKON ANÉLKÜL, HOGY ÉSZERVENNÉNEK. jaj capslock. Asszem az 5. bolygótól érdemes keresni -
Lord_Giga #200 Az mindegy, hogy mennyi van, ha létezik leirás mindegyikhez.
Amúgy, ha az emlékezetem nem csal, valami kardassziai szektórba kell küldetést végrehajtani, 10 bolygó között kellet cikázni.
-
Braveheart #199 Spoiler
A főellenfél nem azért lesz erős, mert jó hajója van, hanem mert előtte szinte sazrrá lőnek, van vagy 30% esélyed hogy megcsináld az utolsó előtti pályát... az a legnehezebb -
Braveheart #198 Remek... van asszem 45 pálya vagy mennyi