598
Star Trek: Bridge Commander
-
Lord_Giga #197 Valaki tud leírást hozzá? Valahol elakadtam a küldetésben anno... -
Braveheart #196 kijelölcs -kijelölsz -
Braveheart #195 Ha kijelölcs egy hajót, rányomsz hogy intercept és akkor nagyon gyorsan oa tudsz menni hozzá, csak várni kell egy picit... az nem cardassiai hajó amit a romulan warbird vontat? Mert akkor elég ha interceptel odamész, akkor eltűnik a warbird, elvontatod a freightert az aszteroidamező közeléből, majd megjelenik a warbird és te meg megpróbálod kinyírni, de elmenekül. -
#194 az a küldi, amikor egy romulán hajó vonósugárral húzza maga után a klingon hajót, és le kell lassítanom. Nem tudok gyorsan közeledni hozzá. -
Braveheart #193 Miért mi van vele, kik támadják? Már 2-szer végigvittem de hirtelen nem ugrik be az a pálya.
Ja és tipp *spoiler*
Az utolsó előtti pályán ne válasszátok sztem a vorcha osztályú klingon hajót segítőnek, mmert hiába van neki a legerősebb front shieldje, ha a többi nagyon gyenge, a megjelenő 4-5 hibryd hajó kb 10 mp alatt szétszedi... -
#192 Van valaki aki emlékszik még hogy kellett a 2.episode 1 küldijében megmenteni a klingon hajót? -
Braveheart #191 Ja és az egyik kevenc játéko... jó kampány, szép grafika, pergős játékmenet -
Braveheart #190 Űrszimulátor.. van második rész?! -
#189 Sziasztok
Milyen jellegű ez a game, FPS, mint az EF, vagy inkább stratégiai jellegű? -
[Walaki]D`Lair #188 3990Ft, CD-Galaxis... -
kiskorúbézoltán #187 Hi all !
Pls , ha valaki tud infót ossza meg ! Lehet valahol még kapni a gammát ? Ha igen mennyit kérnek érte mostanság ? Lehetőleg valami csomagküldő cég kellene ...
Thx ! -
#186 Van 2. rész? Hol? -
#185 NA -
#184 Hello!
A második rész első pályájánál, nem tudom megmenteni a klingon madarat. Segítsetek!!! -
Mathias #182 Valaki segítsen pls. Nem tudok továbbjutni a második fejezet első részén, mert amikor mindennel végeztem (elkergettem a warbirdöt, és megmentettem a hajót, az aszteroidának sodródástól, beszéltem liu-val is), és teret váltok, akkor kiírja, hogy loading... és lefagy, pedig stabil a gépem, vmi program hiba lehet. Valaki küldjön mentést ez a rész utánról, vagy ha tud valaki, valami pályaugró kódot, az is jó. -
Mathias #181 Ja, és van még magyar hub, ahol lehet multiba játszani?
-
[Walaki]D`Lair #180 Basszameg....elhagytam a BC CD-met nyáron a GURU táborban...:-/ -
Mathias #179 Az baj, mert elég hosszúak a részek, és már harmadszorra kezdem a 2. részt, mert egyszer elrontottam máskor meg lefagyott. Tudja valaki mit jelentenek a taktikai tisztél az evade(vagy valami ilyesmi), a destroy, a disable, stop, gondolom manőverek, de pontosan melyik mit csinál? -
#178 Autómatikusan ment a játék, ha eljutsz bizonyos részekig. -
Mathias #177 Hi! Lehet menteni a game-ben menet közben? -
#175 Szasz all!
Kellene egy letoltesi hely a gamehoz. Ha lehet akkor ISO de vegso esetben a RIP is okes.
Elore is koszi. -
#174 Szasz all!
Kellene egy letoltesi hely a gamehoz. Ha lehet akkor ISO de vegso esetben a RIP is okes.
Elore is koszi. -
Borg #173 AZ egy elég bonyolult dolog.
Van a bcfiles.com-on (ha még él) egy util asszem, azzal lehet. Gyalogosan meglehetősen macerás.
Én foglalkoztam ezzel anno, van egy komplett modom is BChez, amit innen leszedhetsz.
Startrek letöltéseknél, 30.2MB, leirás ott. -
Data #171 Mert csak a demo van meg de az szar mert nem lehet sok hajot választani.
Szóval ha valaki tudna adni egy web címet ahonnan lelehetne tölteni nagyon hálás lennek..
:(
-
Data #170 Valaki mondja meg hogy hol lehet letölteni a star trek bridge commander teljes verzioját.
Kérlek
Köszi -
[Walaki]D`Lair #167 Nem rippelt verzió letöltése????? Ezt hogy gondoltad? :DDDD -
Ryan #163 Na itt van egy cím:
http://rescuewt.freeweb.hu -
[Walaki]D`Lair #161 asszem a 7-es rendszernél nézd meg -
[Walaki]D`Lair #158 Hol láttad? -
Inquisitor #156 Jól láttam egy hírben, hogy a program alkotóit szélnekeresztette a kiadó, mivel anyagilag bukt volt a játék? Illetve, hogy ezért leállították a ST: BC2 fejlesztését??? -
Ryan #155 Tudja valaki, hogy mit kell csinálni annál a pályánál, ahol az a Romulan megtámadja a Klingon?
hajót. Azután egy kis idő múlva becsapódik egy aszteroidába.(A Gekki colony után van!!!!!!!!!)
Mit kell csinálni? -
Borg #154 valszin kidobok egy patchet a cucchoz;
fix:
-miranda választható lesz multiban, és nema starbase:)
-defiant power ---
-kessok heavy power ---
-nehany phaser power +++
-valamint visszateszem a defiantra a hátratüzelö phasert, amit azért szedtem le, mert átvert az 1.1 BC. azt hittem az én általam kreált bug, hogy a phaser nem lő a disruptorral együtt, mivel én ugy jáccok hogy disruptor+phaserek egy gombra mappelve.. eddig rendkivül effektiven tudtam igy játszani, de 1.1 óta igy nem lö a disruptor..kapják be.. -
[Walaki]D`Lair #153 Na lement a mai multi. Sajnos csak 2 azaz ketten voltunk. Elég izgalmasan alakult így a küzdelem, és kiderült, hogy 1, a Defiant Qrva jó hajó 2, cwxmod Qrva jó mod 3, A BC egy Qrva jó játék. :DD
Locutus kissé túl erősnek találta a Defiantomat, én meg az ő Galaxy-ját tehát egálban voltunk. :DD
A végeredményt nem árulom el :)))
Holnap jöjjön mindenki! (aki tud) -
Borg #152 össze kéne már hozni egy multi játékot, aki akar jönni a moddal, az jöjjön be irc-re, #trek.hu -
[Walaki]D`Lair #151 Nem, az elején 4 def vs. 8 WB-t játszottam. :DD de csak én maradtam az 5 WB-vel végül. Simán le lehet gyakni őket, csak ki kell kerülni a disruptorokat + a torpedokat, a fézerek nem igazán tudnak kárt okozni... -
Borg #150 multitesztel valaki este velünk BCt a moddal?
hö 150. :) -
Borg #149 Áthelyezve..
Inquisitor- ma 16:56 | Válasz erre | #12
Nézd meg az EVE-t, lehet gagyi lesz mint game, de grafikában mindent lenyom :)
Válasz 'skorpio7' üzenetére (#8)
ma 15:55 | Válasz erre | #11
Király a játék!!! Tegnap játszottam vele 1ször és rohadt jó volt! Van egy hangvezérlő progim! Ezért rohadt jó érzés amikor beleordítom a mikrofonba hogy foton torpedók teljes szórás stb.... meg vörös riadó! Ajánlom mindenkinek a játékot!!!
Mave_Rick
Mondtam h a másik topicot hanyagoljátok.. -
Borg #148 De nem egyedül voltál, mert ha már csak 2 WB is befogott volna téged, szijjetéptek volna:)
Amúgy 1 ismert bug van eddig, nem mellékeltem a Miranda TMP style torpedohangját. Persze etttöl még megy, csak lopakodo üzemmódban:) de majd patchben benne lesz. -
[Walaki]D`Lair #147 Bár eléggé durva mert pl az összes hajót legyaktam vele. sőt egyszerre 5 Warbirdet is.
-
[Walaki]D`Lair #146 Valóban most hogy többe játszottam vele: Kicsit (!) pontatlan.