598
Star Trek: Bridge Commander
-
[Walaki]D`Lair #278 he? -
bad00 #277 torrenten belül hol mert szedtem le torrenteket de azok nem töltik le. -
[Walaki]D`Lair #276 torrent! -
PVadász #275 Valaki megtudná mondani hogy honnan lehet letölteni? -
Cypress Hill #274 jaah ez sajnálatos :( -
áhh, én már nem:) -
Cypress Hill #272 vagy te nyomod még neten?? -
Cypress Hill #271 [email protected] MSN sztem ugy gyorsabb lenne! -
Cypress Hill #270 akkor midn1, te milyen modot használsz meg patchet ahhoz h tudjál neten játszani??és milyen telepitési sorendben?? -
olyan serverre ami nem használja azt a modot amit te, akkor nem tudsz rá felmenni -
Cypress Hill #268 Halli lenne egy oylan problémám h fölrakom a Kobayasu maru modot ammivel jo llehet tolni neten, ugy csináltam elöször h felraktam a sima BC-t utána az 1.1-es patchet aztán a kabmarut,de mikor be akartam mni egy servere kiirta h vmi ambasador.pyc, fájl miatt nem lehet és minden serveren, utána mgprobáltam h sima BC kobmaru és utána az 1.1et, és ugysem jo, h nem tudsz e jo megoldást vagy vmi patchet ammi kisegitene, meg h meliyk a helyes felrakási mod?
-
www.filefront.com - itt szerintem rengeteg jó mod van a játékhoz...
A bal oldali menüből válazd ki a BRIDGE COMMANDER-t. Itt lesz mit nézelődni!
-
ZSOOLT2 #266 Ha más is le akarná tölteni, cím: wanadoo.atw.hu, a Games2 mappában van, kb. 550MB. -
ZSOOLT2 #265 Köszi a címet! Múlt héten töltöttem le, szombaton este, 11-től vasárnap reggel 9-ig ment a letöltés, 10 órán át tartott, de megérte. -
Borg #264 wanadoo. -
ZSOOLT2 #263 #260: Letöltötted? honnan? Már nagyon kéne a BC, de nem tudom, hogy honnan lehet letölteni, vagy hol lehet megvenni. -
[Walaki]D`Lair #262 nincs -
Intrepid #261 sziasztok
én a játékhoz keresek magyarítást. aki tud valamit irjon.
-
Borg #260 Letöltöttem újra a gamet, modomat elő a backupból, install :) 3 órán át játszogattam vele :) Még mindig állat.
Csak sajnos azért rájöttem, miért adtam fel anno. Ha túl sok a hajó, akkor túlterhelődik az engine, és mindenféle szines vertexhalmazokká válnak a hajók :) De úgy 10-15 hajóig még elmegyeget. -
ZSOOLT2 #259 Nem tudja valaki, honnan lehet a BC-t letölteni, vagy hol lehet megvenni? -
Borg #258 Én már visszavettem a weboldalamról, mivel nem kívánok több supportot nyújtani hozzá. Anno itt SG letöltések között is fentvolt. Persze nálam még megvan az rc1 backupon, 155MB. De hogy fel nem töltök ekkorát sehova az is biztos... -
senki nem tudja? -
[Walaki]D`Lair #256 azé' anno milyet multiztunk már...:DDDD -
honnan tudom letölteni a cwx3 mod-ot? -
Tom911 #254 Ok köszi akkor inkább hagyom. -
Borg #253 Lehetett az alappal is játszani neten, meg lehet a modommal is. Ennek ellenére szerintem felejtsd el, mert annyira bugos a netes része, hogy semmi élményt nem nyújt. Főleg a mod új cuccai által okozott többletterhelést nem bírja el a motorja multiban. -
Tom911 #252 Helló, láttam írták páran, hogy multiban játszottak, az lenne a kérdésem, lehet másolt játékkal multizni a cwx3modal mert szivesen kipróbálnám de az alappal nem lehetett régen játszani neten? -
LOL, elnéztem :) aszthittem a gém nicns meg :D sorry :) -
Hi! milyen neted van? Neten nagyon nehéz megtalálni, igazságtalanul el lett felejtve ez a nagyon jó gém. Abban az esetben ha érdekel a dolog (miért ne?) akkor megbeszélhetnénk hogy eljusson hozzád ezen a csodálotos interneten keresztül az az 1 cdnyi bitfolyam :) -
honnan tudnám leszedni mert ott már nincs meg sajna. elöre is köszi. -
[Walaki]D`Lair #248 nyami -
[Walaki]D`Lair #247 Bizony, nagyon faszányos...szedd le...:) -
Braveheart #246 mi az a cwx3? egy mod? múltkor felraktam egy 40-50 mb-s modot és olyan irreálisan erős hajókat rakott ajátékba, hogy tök elment a kedvem tőle -
[Walaki]D`Lair #245 Hűű...elég zsír lett a cwx3....kicsit körülményes, meg nem tökéletes, de elég jó...
Még mindíg verhetetlen vagyok a Defiant-al...:PPPP -
[Walaki]D`Lair #244 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÉÉÉÁÉÁÉÁŐÜŰŰŰÁÁÉÉÁÉÉÉÁÁÁÁ!!!!
SIKERŰŰŰŰŰŰŰLT!!!!! MUHAHAHAHHAHAHAHAAA!!!! -
Borg #243 Mint írtam lentebb, nincs meg. -
[Walaki]D`Lair #242 Küld már át email-ban ha megvan plz...:/ -
[Walaki]D`Lair #241 "No-CD & Fixed Executables for this game are not available @ GameCopyWorld" -
Borg #240 nocd cracket töltsd le.
Asszem 1.1 patch+nocd is van a gamecopyworldön. -
[Walaki]D`Lair #239 Azzal nyomom, de állandóan sír, hogy kell neki a CD...de feltelepedni meg feltelepedett...hmm...