Tudatos álom / testelhagyás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
de akkor gyorsan hunyorítunk és akkor nem gány... de ez feltételen reflex...

nem volt még olyan, hogy egy besötétített szobában hirtelen elhúzák a függönyt ahonnan pont szembõl tûzött be a nap? 😊
tényleg elég xar érzés...
szvsz nálad ilyesmi a helyzet amikor felébredsz

PResident Evil
persze... azon szoktak röhögni hogy már megint elalszom...

PResident Evil
de nagyon paráztam... olyan mintha vak lennék... és miért fáj ?

osztálytársak tudják?

mert amikor alszol akkor nem látsz "semmit" és hirtelen, mikor felébredsz, mivel nyitva a van a szemed, a fény egybõl bejut és ezért tágul ki

PResident Evil
de nem MINDIG úgy alszok, csak néha rám jön, pl órákon szoktam, de nekem nem mozog mert akkor lebuknék 😛 hát igen az izmok... pislogni nem bírok utánna.. meg kiszárad a szemgolyóm 😛

PResident Evil
de miért tágul ki ? semmit nem csináltam, csak tévét néztem... és akkor miért nem láttam ?

PResident Evil
sikerült ?

PResident Evil
kajak alszok... nem emlékszel semmire... mintha simán ágyban aludnál.

szvsz érezhetsz fájdalmat, de ebben nem vagyok biztos 😊

Faterom is nyitott szemmel alszik. De csak kicsit van nyitva a szeme, pont annyira, hogy látom belül ide-oda mozog alvás közben a szemgolyója 😄
Vagy te teljesen úgy alszol, mintha ébren lennél, teljesen nyitott szemmel? A szemhéjat tartó izmok miértnem fáradnak el? 😊

I.C.ram
Egyszer haverrekkal voltunk, és az egyik haverunk bealudt nyitott szemmel. Tisztára bevoltunk szarva, hogy ez kinyúvadt, mert próbáltuk keltegetni, de nem kelt fel! Aztán egyszer csak felkell, és egy ilyet beszól "mi a faszért nem hagytok aludni már" 😄 Döltünk a röhögéstõl, õ meg nem értette, mi van 😊
I.C.ram
Ez azért van, mert hirtelen kitágult a pupillád, és rengeteg fény jött be. Kb mintha a napba néznél.
FtranX
na most megyek és megpróbálok elaludni nyitott szemmel! 😄

FtranX
de jól jönne nekem ez a képesség egy pár órán! 😊)
amúgy olyankor minden elsötétül, vagy emléxel valami képre az alvásból?

PResident Evil
ezért ez a specialitásom 😊

pl én ha buszon ülök és fáradt vagyok akkor többnyire nézem az aszfaltcsíkotés tudod, nézed nézed és elálmosodsz.. nomrális ember pedig elalszik... énmeg nézem nézem a szemem nyitva pedig én is alszok !

FtranX
én ha fáradtan ülök buszon és küzdök az elalvás ellen, egy-egy pillanatra el szokott menni a busz hangja. A szemem azonban mindenképp lecsukódik.

PResident Evil
nemtom... szal nézem a dolgot, akármit (most matektanár) nézem, hallom a hangját, és egyszer csak elsötétül minden, és alszok. de van amikor folyamatosan egy ilyen szürkeség jön rám... játszála szemhéjaddal amikor becsukod a szemed... na nekem is kábé olyan csak nem csukom be !

FtranX
érdekes....
hogy nem csukódik le a szemed, amikor elalszol?

PResident Evil
jujj most tiszta para lettem ezektõl 😊))

nekek egyszer volt olyan, hogy ágyban feküdtem, néztema tévét... persze már rég aludtam vagy mi, szóval nem a tv volt a lényeg, de néztem, csak közbe aludtam, de nyitott szemmel (ez a specialitásom, nyitott szemmel tudok aludni -kérdezd matektanáromat-) és eccer csak a nagy semmibõl egy baszottnagy fehérség jött rám... szal mindaki benézett egy flashbanget, vakító gránátot... minden fehér... az egész... de a szemem nyitva volt, ésa tv-t is hallottam, és a szemem is nyitva volt... elkezdtem hadonászni, kétszer a falba vágtama kezemmel, de semmit nem láttam... erre gondolom becsukom a szemem... erre kurvára égetett, a szemhélyam belül, mintha égne a szmeme vagy nemtommi, szal fájt... és lassan elmúlt a fény és homájosan látta mindent majd 1 perc és mindent élesen láttam... nemtomm ivolt ez, de nem álom azis biztos... álomba nem érezhetek fájdalmat, meg azt hogy megütöttem a falat, igaz ?

FtranX
Engem ha halaki álmomban megkérdez valamirõl, kapásból felfogom a kérdést és lököm a választ. Azonban utána nem biztos, hogy emléxek rá.

[Walaki]D`Lair
Meg a másik, amit észrevettem, hogy egész jól el tudok társalogni bárkivel, anélkül, hogy felébrednél, vagy tudatosodna a dolog..😊)

Pl. ma is, a hugom bejött a szobámba, és felkeltett, de nem ébredtem fel teljesen, viszont elkezdett kérdezgetni valamirõl...nekem meg eljutott az agyamig a dolog, felfogtam és végiggondoltam a választ, de csak késéssel mondtam fel...és közbe folyamatosan ilyen elmosódottan amolyan Motion Blur-osan láttam a hugomat az ágyból...aztán kiment én meg visszaaludtam...egy óra múlva magamtól felébredtem, és mentem reggelizni...és akkor mondta anyám, hogy hallja milyen jól eldumáltam a hugommal alvás közbe...nézek rá, hogy Mi va'? Nem is emlékeztem rá...😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nekem is volt egy pár, tök véletlenszerûen...de én akármilyen az álom csak repülni akarok...lebegni...nem tudom miért, de mindíg ez van...😊)

Olyan esett már meg veletek, hogy álmodtatok az álomban? Ahogy így a közelmúltra visszaemlékszem, csak 2x fordult elõ, de teljesen tisztán az volt, hogy álmomban fáradt voltam, lefeküdtem aludni és álmodtam "alvás" közben, majd felébredtem és folytatódott az álom ahol abbahagyódott, és a külön érdekesség, hogy ezt a 2. álmot tudatosan irányítani tudtam...ergo lebegtem..😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Ilyen nekem is nagyon sûrûn eõfordul, de nekem egy hirtelen zaj, (nem meghatározható a hang) és közben összerándulok...egyszer beszélgettem egy agykontrollos osztálytársammal, (pár éve) és aszonta, hogy ilyenkor a lélek "megpróbálja elhagyni a testet" namost én ebben nem hiszek, csak leírtam hátha valaki tud másfajata magyarázatot is...😊

nm
hehe, most nézem énis... elég jó módszere vannak itt, lehet én is kipróbálom vmelyiket 😊

The Garrett
hm köszi átnézem 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nézd meg ezt az oldalt. És itt a Fokozott álomfelidézés részt. Vagy ha érdekel a Tudatos álom is, akkor az egészet átnézheted 😊

The Garrett
kb 1 hónapja ha visszagondolok nem emlékszem egyrese... de mindenreggel ugy kelek, hogy álmodtam e valamit... gondolkodok de nemtudok visszaemlékezni rá.

lehet, hogy kimerültség, mert mostanában énis hajnali 2-3 körül szoktam lefeküdni

mindenki álmodik, csak vannak akik kevésbé emlékeznek rá.
te egyáltalán nem emlékszel álmodra, vagy csak mostanában?

The Garrett
a 2. dolog pedig... nem is emlékszem rá, mikor álmodtam volna bármit is... komolyan mondom az idejét se tudom. Bár lehet hogy álmodok, de reggel mikor felkelek egyátalán nem emlékszem rá.

The Garrett
ÁÁÁ ne is mondd!
ILyenek velem is elõfordulnak ujabban .. kb november óta.
LEfkeszem hajnal 3-4 körül és 5-10 perc után hirtelen arra ébredek hogy valaki kopog az ajtón. volt hogy szabályszerûen dörömbölésnek hallottam. Elõször azthittem, hogy anyám az, hogy kapcsoljam ki a gépet mert zavarja a zúgás. kimegyek nyitom az ajtót mindenki durmol. Sebaj visszafekszem elalszom. Mostmár csak felriadok és próbálok nem rágondolni.

Ezt mi okozza kimerültség?

na, topic up! ez az egyik kedvenc topicom 😊
Új élmények?

Nekem már pár napja az a "probémám", hogy amikor lefexem aludni, lehunyom a szemem, félálomba kerülök és akkor hirtelen hallok egy hangos zajt (tegnap pl egy taps), és erre felébredek. Érdekes mert eddig még nem volt ilyen, de most szinte 1 hete minden nap. A zajt biztosan csak én képzelem, de utána még a fülem is fáj 😊

már volt 3 tudatos álmom is de valahogy mindig elveszettem a fonalat 😞
rájöttem, hogy álom, egy ideig irányítottam is, de aztán valami miatt kicsúszott a kezem közül 😊

mikike
az én hangomat
meg a többi emberét

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

[Walaki]D`Lair
na megyek aludni...😄

FtranX
A tavalyi mûtétem után történt hogy délelõtt mûtöttek és utána fel is keltettek, de a délutánra egyáltalán nem emléxem. Állítólag ébren voltam, de csak bambultam magam elé órák hosszat. 😊)

tényleg, te hallottál hangokat az éberalvás közben?

[Walaki]D`Lair
Tudom, és ennek tudatában is vagyok amikor ezek történnek, de folyamatosan pulzáló hang van ilyenkor. ami hol erõsödik, hol gyengül és én attól parázok...

FtranX
Szerintem nem kell negatív élményként felfogni, gondolj arra, hogy csak az agyad játszik veled.

"ja és nem tudom kinyitni a szememet se...😊"
na az viszont télleg parás lehet 😊)

[Walaki]D`Lair
ja és nem tudom kinyitni a szememet se...😊

mikike
nekem ilyen a dunaújvárosi kórházban volt, amikor a mûtõsök visszahoztak a szobába, de nem keltettek fel, inkább hagytak, hadd próbáljak meg magamhoz térni

szar érzés

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

[Walaki]D`Lair
Nemtom...errõl nagyon szívesen elbeszélgetnék valami hozzáértõvel, mert én mindíg negatív élményként fogom fel és tökre beparázok...

[Walaki]D`Lair
Velem ez havonta vagy 5x megesik...de van hogy napokig folyamatosan...a baj az, hogy én közbe hangokat is hallok, meg különbözõ torz képeket...és van hogy pl. azt akarom, hogy felkapcsolom a lámpát, egymás után 10x lejátszódik és egyszerûen meg se mozdultam...szal para a dolog...:-/

FtranX
Egy érdekes dolog esett meg velem:
Tudjátok vannak azok az emberek akik állítólag úgy élték át egy idegen/szellem látogatását, hogy éjjszaka kinyitották a szemüket, ott állt az ágyuk mellett a látni vélt dolog, de õk telejesen mozgásképtelenek voltak stb stb. De itt most a mozgásképtelenségen van a lényeg. Errõl a jelenségrõl már korábban olvastam, mint egy orvosilag jól leírt jelenség, amikor is a tudat "felébred", viszont az agy mozgásért felelõs része nem.
A múlt hónap elején életemben elõször megesett velem. Egy éjjszaka hirtelem éreztem, hogy ébren vagyok, kinyitottam a szemem, de még az újjam hegyét sem tudtam megmozdítani. Egybõl bevillant az agyamba amirõl korábbna olvastam. Tök érdekes volt, hogy hiába próbáltam mozogni, egyszerüen nem ment. ez tarott kb 2 percig, aztán újra elaludtam.

szerintem elvesztettem menet közben 😊

te milyen technikát használtál?
álomnapló? vagy a napi tesztek?

Dzsini
ha tudatosságból ébredsz, igen... ha elvesztetted menet közben akkor nem feltétlenül. nincsenek állandó szabályok, és nincs 2 ember aki ugyanúgy éli meg.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

de nem emlékszem rá tisztán reggel, pedig a TA-nak pont az a lényege, nem??

Dzsini
kezdésnek nagyon jó... ha tudod hogy álmodsz, és te irányítod, nem csak nézed, akkor grats hozzá 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

yeee 😊 ma megvolt az elsõ tudatos álmom
de szerintem nem sikerült valami jól, mert reggel kapásból nem emlékeztem rá,
csa 2-3 órával a felébredés után jöttem rá a dologra 😊 ez akkor nem is tudatos álom volt?
arra emlékszem, hogy rájöttem, hogy ez csak egy álom és repültem. Nagyon vigyáztam arra,
hogy ne ébredjek fel. Ennyi. Más nem rémlik 😞

zaki
majd ha meghalsz, utána megtudod mi lesz

mateos
jah