828
Várok mindenkit, akit érdekel a téma, gyakorlott, vagy profi TA-zó, testelhagyó
  • Jano
    Mondd mégeccer, micsinál Anyád???
  • Cnut
    Elkezdtem álomnaplót írni, csak az a baj, hogy ébredés után nincs kedvem/erőm 1-2 sornál többet írni. De ez is jobb mint a semmi, az álmomra 2 álmomra amit beleírtam foszlányokban emléxem.
  • OPM

tényleg jó h újra előkerült, írhattok tapasztalatokat de ne normál álomleírások legyenek, arra van másik topic is...
  • Aquir
    a topigcímre, bár gondoltam ez kicsit kétértelmü
  • Adam5
    mire gondolsz?
  • Aquir
    aha.. kezd érdekelni a dolog :)
  • Adam5
    természetesen ez nem akkor volt mint amikor a hugyálós esett hanem már jóval később.
  • Adam5
    másik hogy félálomban voltam és öcsém megkérdezte hogy melyik a kedvenc színem én meg erre azt mondtam hogy Sylvester Stallone.
  • Adam5
    nekem egyszer olyan volt amikor kicsi voltam hogy elaludtam az ágyon napközben és amikor felébrettem kimentem hugyálni csak nem a wc-be mentem hanem a konyhába és bele a szemetesbe...én alíg emléxem vmire csak szüleim mesélték mert épp főztek és látták hogy rossz helyen vagyok.
  • Aquir
    de jó hogy van ez a topig, még csak most vettem észre...
    volt olyan élményem is hogy álmomban végigsuhantam a farsangra berendezett termen (ez régebben volt) megpóbáltam mégegyszer, és megint ment. És amikor eszembe jutott a gravitáció, akkor egyre húzott lefele amint rágondoltam. igen érdekes volt
  • Aquir
    detto ugyanaz. én is egyszer kameháméztam és emlékszem hogy a mindent elárasztó fény közepett mennyire örültem hogy meg tudtam csinálni :)
  • Cnut
    De jó hogy ez a topic előkerült! Pár élményem nekem is volt már amikor én irányítottam de ez csak rövid ideig tartott és utána vagy felébredtem vagy kiment a kezemből az irányítás.
  • Rafaelo
    kérdezd meg a jövöheti lottószámokat
  • Vlala #375
    Beszélgdettetek már alvó emberrel?
    Ha valaki álmában beszél, általában lehet tőle kérdezni. Néha még válaszol is. Bátyám pl. meg tudta mondani az autónk rendszámát - álmában...
  • Dzsini
    mellélőttél a topicnak 1 kicsit...
  • Rafaelo
    én most azt álmodtam hogy egy stadionban ülök és valami fotbal meccs megy erre a velem szemközt lévő szektorból valaki elővesz egy puskát és kezdi lőni a melletem lévő nézőket erre kitör a pánik és kirohanunk a stadionból
  • OPM
    hehe ezt le kell írnom, én is alvajáró voltam kiskoromban, de valahogy kinőttem

tudni kell hogy akkor még csak 1 gépe volt a családnak, a bátyám szobájában. Neki vizsgaidőszaka volt, szinte egész nap tanult, nem lehetett zavarni és napokig nem engedett játszani a gépen. Nagyon idegesített a dolog. Egyik reggel mesélik a szüleim hogy éjfél körül mit csináltam:
    átrohantam 2 szobán, berontottam a bátyámhoz és elkezdtem vele ordibálni hogy engedjen a géphez meghogy nemcsak az övé és úgy kellett vissza ráncigálni a szobámba. Reggel semmire sem emlékeztem :)
    Mutteromék nagyon féltek + én is egy kicsit hogy mi van ha valamelyik alvajárásom közbe leesek a lépcsőn. De szerencsére nem történt ilyen, meg gondolom az agy rekonstruálja a terepet és akár le is tudtam volna sétálni az alsóbb szintre de így visszagondolva örülök hogy nem póbáltam meg :D

Volt olyan alvajárásom is, amikor közben tudatomnál voltam, de (lehet hogy hülyén hangzik) egyszerűen nem én irányítottam a testem, nem is ellenkeztem. Az éjszaka közepén felkeltem a párnámmal a kezembe, át a másik szobába, ahol a szüleim aludtak és folyamatosan azt mondtam:
    -A gomb... a gomb... a gomb
    -Mi van a gombbal? milyen gomb? -kérdezték
    én visszasétáltam az ágyba és aludtam tovább, reggel tökéletesen emlékeztem mindenre
  • Cracker-kölyök
    Én már nagyon régen álmodtam tudatosan! Akkor az volt hogy egyszercsak vhogy tudtam, hogy álmodok ezért gondosan ügyeltem hogy ne nyissam ki a szemem! arra gondoltam hogy gondolok valamire amit álmodni akarok és az lesz! Persze, rögtön vmi jó nőre gondoltam:)! Akkor hirtelen benn voltam vmi csónakban egy tóban egy fekete fehérneműs csajjal! ez eltartartott egy ideig! Ránéztem a lányra ő meg csak bambán bámult a semmibe! Gondoltam, leveszem a melltartóját:)! ahogy hozzá akartam érni, gondolom annyira izgultam, hogy hipp-hopp felébredtem! Ennyi. Nagyon szeretnék tudatosan álmodni, kár hogy nem tom hogy kell!
  • The Garrett
    hmm ebben a hirtelen érbredésben lehet valami ... :/ csak ha meg pihizek utánna, lekésem a buszt.
  • magus
    arra az egyre emlexem, amikor 2 3 eve kamehameztam, es emlexem tok szar volt hogy nem tudtam reggel:)
  • hen-tes
    inkább gém mint mese de hasonló, szaal én is megszállott voltam :)
  • hen-tes
    2004. jan. 03. 17:08 | Privát | Válasz | #339

gecc
    rohadtul vissza tudtam emlékezni mi történt ámomba
    pedig legalább 3 hónapja nem emlékszem hogy álmottam volna !!
    de elég nagy barromság volt ez az álom :)
    megyek egy városba, amolyan mafia forma, de gta stilus(loál)
    oszt a vízfelöl becsapodik elém egy startrek űr hajó :DD
    elkezdek vele beszélni, hogy ugyan má mia faszé kellett neked ide esni
    aztán nem tom de picsa nagy lettem és eldobbtam a repcsit mint a egy papirrepülöt :DDD
    és elkezdett kb úgy repülni mint a gta3-ban a dodo
    oszt bezuhant a vízbe :DDD
    erre meg elkezdtem repülni, és felmentem a plafonig(!) és ott úgy felfeküdtem a plafonra mint az usziba szokás a víz ajjára
    azt leestem de meg áltam a föld fölött és mintha újra megpróbáltam volna, de felébredtem..

ja és közbe egy pilanatra mintha eszembe jutottak volna az olvasottak de aztán újra belemerültem..

my page --> smicka.fw.hu

• hen-tes
    loál :)))
  • [Walaki]D`Lair
    Én mindíg csak repkedni akarok...:)
  • Adam5
    óóó az eggyik kedvencem amire emlékszem régen volt
    mivel én szeretem a Dragonball-t(régebben meg megszálot voltam :))
    elmentem zseniális teknősékhez a szigetre na az egy nagy élmény volt :)
  • hen-tes
    de az volt a legjobb mikor nem rég volt egy olyan álmom hogy még a gondolataimra is emlékeztem, meg mindenre olyan részletessen hogy povvá :)
    meg fricc rendőrökkel dumáltam :)
    és bejártam az ekész városkánkat :))
  • hen-tes
    én ecce repültem scak.. :)
    az klaffa volt, de azt se én irányitottam :)
  • Adam5
    a tudatos álmodásban az a jó hogy ott irányitom magam és pl ha repülni akarok akkor repülök (bár nem mindig :) ) meg azt csinálok amit akarok
  • hen-tes
    ÁZ:)
  • Adam5
    nekem olyasmi volt hogy alvásközben halottam a tv-t és álmombab is ez volt a szöveg furcsa volt..
    a másik szeretem azokat az álmokat amiben tudom hogy álmodok. volt olyan hogy elmontam az álmomban a többieknek hogy "én ezt most csak álmodom és majd mennem kell"
    nagyon királyvolt
  • cSuwwi
    ismerős... ;)
  • FtranX
    Én mindig úgy járok, hogy ha reggel hirtleen kelek fel, teljesen elfelejtem, hogy mit álmodtam.
    Utána meg csak annyit tudok, hogy valamai érdekeset álmodtam, de nem emlékszem, hogy mit.
  • Dzsini
    el bizony... nálam is csak akkor működik a tiszta emlékezés, ha felébredéskor marad a csukott szem, és pár percet azzal töltök, hogy átgondolom, tudatosan felidézek újra részleteket. onnantól viszont kitörölhetetlen :)
  • [Walaki]D`Lair
    Rájöttem miért nem emléxek sose pontosan az álmaimra...reggel anyám telefonon kelt és hirtelen zökkenek a valóságra, amitől valszeg elszáll az egész...:-/
  • The Garrett
    NA vazze nememlékszem mit álmodtam de legalább 4x felriadtam este :/ suxx
  • PResident Evil
    ma is akkorát alszok...
  • The Garrett
    mármint amiről alvás előtt (mondjuk mind2 nap ugyanarról, és nem csak alvás előtt, hanem mindig mikor 2 percre egyedül maradok )
  • The Garrett
    Ez tök jó! 2 napja azt álmodom amiről álmom előtt gondolkodok...
    "Irányítani" nemtudom ami történik csak ugy bambán végigélem, de leglább ott jó :)
  • hen-tes
    loál !
    még arra is emlékszem hogy mire gondoltam egy adott pilanatba ! :)
    meg milyen testhelyzetben volta m!
    gecc
    naon durva :))
    legalább 3 órás történettel :))
    nektek ilyen nem is volt !! :)
    majd ha lesz időm :) leirom.
  • hen-tes
    :(((
    ma nemgazán sikerült
    mert amikor felébredtem itt kiabált pár bunkó parszt, és hirtelenjében totál elment a fejemből az álom, csak halvány emlékfoszlányok vannak, de..
    majd legközelebb