Tudatos álom / testelhagyás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem ! mindig más ember lõ le....de nagyon jókat szoktam álmodni , mintha a pokolban lennék , itt vagyok a földön , minden földi , a házak az autók az emberek minden...csak minden szará ment az autók nem müködnek a házak összevannak dõlve szal tök yó , vmikor egy csuklyás halálfej lötte szét fejem egyszer meg egy kislány szal tök yó filmet kéne egyszer csinálni álmaimbol
én meg azt álmodtam, hogy a magyar foci csapat tagja voltam, és a döntôt játszottuk a brazílok ellen! tök király volt! sajna nem álmodtam végig, de ha jól emlékszem nyerésre álltunk!:-)
és mi történt? felébredtél, vagy álmodtad tovább?
Nehogy elmerüljön ez a topic! 😊
Új élmények?
Na kiolvastam a tudatos álmodással foglalkozó könyvet, mostmár elkezdem a gyakorlati dolgokat is 😊
Új élmények?
Na kiolvastam a tudatos álmodással foglalkozó könyvet, mostmár elkezdem a gyakorlati dolgokat is 😊
haggyámá elvolvastam nem tudtam aludni este😊
hár vajon...😊
na megint bejött nekem 😊
3 nap alatt 3 álom, amikre tökéletesen emléxek. csak sajna egyik sem volt tudatos 😞 De nem baj, nem adom fel! 😊
3 nap alatt 3 álom, amikre tökéletesen emléxek. csak sajna egyik sem volt tudatos 😞 De nem baj, nem adom fel! 😊
aham, ott van. de... gõzöm nincs már, hogy mikor... majd eltalálsz odáig... én egy hétvége alatt olvastam ki a teljes topicot - ez (is) ütött rajtam rendesen :o)))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nagyon helyes,bagyon helyes!😊))
Az indexen elmesélted részletesen mi történt?
Mert elkezdtem olvasni az indexes topikot,de még csak párszáz hozzászólást olvastam el...de ha azt mondod oda leírtad,én kikeresném.
Az indexen elmesélted részletesen mi történt?
Mert elkezdtem olvasni az indexes topikot,de még csak párszáz hozzászólást olvastam el...de ha azt mondod oda leírtad,én kikeresném.
emiatt is.. akkor beparáztam nagyon, de 1-2 hét után újra elkezdtem foglalkozni vele, és azóta sikerült már nem egyszer hasonló módon megijednem, meg más fura dolgok, de érdekel annyira, hogy minden ilyesmi ellenére gyakorlom. túl sok szép dologtól fosztanám meg magam :o)))
wow...és ennek ellenére még foglalkozol a témával?
nagyjából azt, hogy 2-3 napon át folyamatosan és szinte a teljes ébrenlétemet a témával foglalkozva töltöttem, és mindezek örömére éjszaka ez megpróbált "lecsapódni", és történtek fura dolgok, amiket csak próbálok magyarázni testelhagyással meg ilyesmikkel, de akkor és ott piszokul beparáztam tõle...
Bocsi hogy igy kérdezõsködök,de érdekel😊))
talán mert aznap reggel megpillantottad magad a tükörbe és az széttört te meg meilyedtél a látványtól. Ha így volt akkor ezek után az ember ne lepõdjön meg senki ;>>>
Mit értessz a túlpörgetésen???
nem mondtam ilyet :o) csak volt egy kis túlpörgetésem elsõre, és egy éjszaka nagyobb részét igencsak szépen bepánikolva töltöttem...
De nem válaszolnál😊))
Lécci legalább annyit mondj hogy semmi közöm hozzá!😊))
Lécci legalább annyit mondj hogy semmi közöm hozzá!😊))
Efreet pls!Komolyan érdekel😊))
Majd õ elmondja😊
Hogy járt Efreet?
Csak nehogy úgy járj, mint Efreet😊
mateos: talán próbáld meg elolvasni ezt a topicot itt (az elejétõl), és a talált linkeken tájékozódni. le van írva pár módszer, már csak a neked tetszõt kell kiválasztanod.
cenobite: jaja, bár nekem kicsit másképp alakult, de nagyrészt ugyanaz az érzés... ráadásul mielõtt olvastam volna róla a lucidtopicban, már megtapasztaltam.
cenobite: jaja, bár nekem kicsit másképp alakult, de nagyrészt ugyanaz az érzés... ráadásul mielõtt olvastam volna róla a lucidtopicban, már megtapasztaltam.
mateos: ha sikerül tudatosítani az álmaid közül párat, akkor elkezdhetsz gyakorolni. és utána simán csak ki kell tartanod, hogy nem ébredsz fel a halálod pillanatában. meg fogsz lepõdni.
Akkor próbálkozz ezzel a tudatos álommal..valaki (Efreet?)azt mondja neki sikerült megtartani a halál után állapotot álmában...
csak tod az a baj ha netán álmodok vmit mindig meghalok , és pont akor ébredek fel mikor fejbelõnek...ez má uncsiii
Szerintem álmodni atomjó! Fõleg így, hogy le is jegyzi õket az ember és megpróbálja tudatosan átélni azt. Amúgy én úgy tudom, hogy mindenki álmodik, csak van aki nem emlékszik rá. Nekem is van egy ismerõsöm és õ is azt mondta, hogy mióta él, nem álmodott egyszer sem. Ez tök fura...
gamertag: kenobita
amúgy én nem emlékszem, hogy 3. személyben beszéltem volna! sôt, nem is ismerek olyat aki igen. de az is lehet, hogy nem emlékszem.
ha olyan 6-8 órát aludtál, akkor valószínüleg volt kb 2-4 órányi álmod benne...
Rupius: érdekes gondolatok, bár a felvetésre (e/3 beszéd) van egy sokkal egyszerübb, hétköznapibb megoldás is... mivel mindenki így beszél a gyerekkel, természetesen õ is így kezd bele 😊
fiatalabb koromban nekem is rengeteg tudados, teljesen visszaemlékezett álom. - mostanában megint, de most már gyakorlom :o) egyébként, ha idõtök engedi, próbáljatok délutáni alvást beiktatni, nagyon könnyen lehet rá emlékezni, és nagyon könnyen tudatosítható (nekem legalábbis)
Rupius: érdekes gondolatok, bár a felvetésre (e/3 beszéd) van egy sokkal egyszerübb, hétköznapibb megoldás is... mivel mindenki így beszél a gyerekkel, természetesen õ is így kezd bele 😊
fiatalabb koromban nekem is rengeteg tudados, teljesen visszaemlékezett álom. - mostanában megint, de most már gyakorlom :o) egyébként, ha idõtök engedi, próbáljatok délutáni alvást beiktatni, nagyon könnyen lehet rá emlékezni, és nagyon könnyen tudatosítható (nekem legalábbis)
Franc!... Most keltem nemrég... Úgy látszik én minél jobban akarom az álmot, annál nehezebben jön. Ma sem álmodtam semmit, illetve csak ilyen pár másodpercnek tûnõ dolgokat, amikre csak halványan emléxem.
Ezt a "mondogatós" dolgot még nem próbáltam, na majd ma este.
Ezt a "mondogatós" dolgot még nem próbáltam, na majd ma este.
ez nagyon érdekes, amit írtál. hogy már 10-11 éves korodban tudatos álmaid voltak...
Különben az a módszer, miszerint elalvás elõtt mondanom kell magamnak, hogy ma álmodni akarok tényleg bejött (már 2 éjszaka 2x is)! És az ezelõtti álmaimmal ellentétben, ezekre tökéletesen az elejétõl a végéig emléxem! 😊
Különben az a módszer, miszerint elalvás elõtt mondanom kell magamnak, hogy ma álmodni akarok tényleg bejött (már 2 éjszaka 2x is)! És az ezelõtti álmaimmal ellentétben, ezekre tökéletesen az elejétõl a végéig emléxem! 😊
Nos tudatos álmom nem volt, a "sima" álmom is elég rövid volt. Amúgy nagyon rosszul aludtam, a hülye meleg idõ miatt. Talán ma este "hosszabbat" álmodok majd.
(Ez az álomnapló tök jó dolog!)
(Ez az álomnapló tök jó dolog!)