Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, kerestem 5830-at, elég jó árban van, és a hozzászólásainál volt egy link a hwcompare-re, az alapján is ez éri meg legjobban. köszi a segítséget! 😊
Sztem:
HD5830 esetleg 5850.
HD5830 esetleg 5850.
PS3 Slim 250 PC
hali!
Intel E6800 mellé szeretnék videókártyát, nagyon-nagyon max. 40.000 Ft-ig.
gtx 460-ra, esetleg ati 6850-re gondoltam. ez így jó kombó, vagy elég egy gyengébb kártya is ehhez procihoz (gtx 450 esetleg)?
Intel E6800 mellé szeretnék videókártyát, nagyon-nagyon max. 40.000 Ft-ig.
gtx 460-ra, esetleg ati 6850-re gondoltam. ez így jó kombó, vagy elég egy gyengébb kártya is ehhez procihoz (gtx 450 esetleg)?
na mindegy ..... eladhatobb ilyen szlogennel. bar az is teny hogy mar nem igazan van nagy minosegi kulonbseg a memoria modulok kozott ( gondolok a major gyartokra )
ゾルターン
Valaki nem cserel RAM-ot 5-6 evig ? Ilyen arak mellett ......
ゾルターン
Normális memóriát nyugodtan lehet, lévén minimum 5 év gari van rájuk, sõt vannak gyártók akik örök garanciát vállalnak.
[merlinw.org]
amiböl nem vennék használtat: ram, vga, alaplap, hdd, táp
ezekbe idõve kiszárad a kondi, tönkremegy egy a sok memochip közül stb, cpu-ba nem tud annyira mi tönkremenni, legalábbis én még nem láttam saját magától tönkremenni cpu-t
ezekbe idõve kiszárad a kondi, tönkremegy egy a sok memochip közül stb, cpu-ba nem tud annyira mi tönkremenni, legalábbis én még nem láttam saját magától tönkremenni cpu-t
Ilyen dolgokban nem igazan szeretek hasznaltat venni ....
ゾルターン
cpu használtan szerintem nem para, nemsûrûn láttam, hogy egy mûködõ cpu megadta magát, túlfeszelés és egyéb nélkül, hogy korábban mitkapott nemsokat számít szerintem 😊
én egy olyan q9550-et vettem, ami 4,2-n simán ment, az eladó lüldött cpu-z meg egyéb képeket, hogy ez az a cpu, és semmi baja (és tényleg megy annyit 😉)
én egy olyan q9550-et vettem, ami 4,2-n simán ment, az eladó lüldött cpu-z meg egyéb képeket, hogy ez az a cpu, és semmi baja (és tényleg megy annyit 😉)
elnézést Rotcsától, elborult az agyam. a legeslegfontosabb, legeslegelsõbb szempont mindig az ár, mielõtt bárkinek bármit is lehetne ajánlani 😊
érdemi válaszom immár felesleges lenne, ha minimáláras konfig kell ott az AMD alant, ha pedig árból a max, arra is ott a sandybridzses konfig egy huszassal drágábban
érdemi válaszom immár felesleges lenne, ha minimáláras konfig kell ott az AMD alant, ha pedig árból a max, arra is ott a sandybridzses konfig egy huszassal drágábban
Forza.
oké, amd 6990. vagy nemis, vegyél amd 5450-est.
pénz nemszámít alapon ennyit tudtam segíteni.
pénz nemszámít alapon ennyit tudtam segíteni.
Forza.
Ne fejleszd azt a gépet! Indokolatlan.
Maradjon meg otthoni antikvitásnak, és vegyél egy újabb konfigot!
Ha nincs sok pénz akkor akár használtan, 1-2 éves, leesett árú de használható VGA-val, lappal, CPU-val.
2 évente azért érdemes fejleszteni vagy lecserélni a gépet.
Maradjon meg otthoni antikvitásnak, és vegyél egy újabb konfigot!
Ha nincs sok pénz akkor akár használtan, 1-2 éves, leesett árú de használható VGA-val, lappal, CPU-val.
2 évente azért érdemes fejleszteni vagy lecserélni a gépet.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ja, és az nfs undergrd2 ben már legalább volt fénye az autóknak ezekkel a hardverekkel..😄 ELõtte egy 1700 mhz-es celeron volt 512 ddr2 ram-al és egy gf mx 440 64 megás kártyával. azon az autó üvege mintha egy kartonpapír lett volna....😄
Én valahol leragadtam 2004-05 környékén ezzekkel a dolgokkal.
A legutolsó játék, amire emlékszem, h szerettem volna játszani vele és akkor menõ volt, az vagy a timeshift, vagy au unreal 3, már nem tudom 😄
Az avp3 minimum követelményéhez még elég volt a kártya, pont ezt írták! 😄
Igaz, h 640x480 on játszottam vele, de ment..😊) vagy nem tudom... asszem a legkisebb grafikára kellett állítanom és még akkor is szaggatott 😄
A legutolsó játék, amire emlékszem, h szerettem volna játszani vele és akkor menõ volt, az vagy a timeshift, vagy au unreal 3, már nem tudom 😄
Az avp3 minimum követelményéhez még elég volt a kártya, pont ezt írták! 😄
Igaz, h 640x480 on játszottam vele, de ment..😊) vagy nem tudom... asszem a legkisebb grafikára kellett állítanom és még akkor is szaggatott 😄
Hat en azt mondom, ha 50k-t fordit csak anna a gepnek a lecserelesere, akkor is mar eg es fold lesz a regi es az uj gepe kozti kulonbseg. 😄
Hat ha annyit kapna erte akkor az AMD konfig ara redukalodna 55K-ra. 20k-bol tap + memoria.
Az i3 Intel is nagyon jo ilyen aron. Bar az a monitor eleg "botranyos" 😊 azt meg beveszik a muzeumba 😊
Az i3 Intel is nagyon jo ilyen aron. Bar az a monitor eleg "botranyos" 😊 azt meg beveszik a muzeumba 😊
ゾルターン
Ezert mondom mindig ... nem szabad egy gepen evekig ulni mert sokkal tobbe kerul mintha az ember megfelelo idokozonkent ujitja.
Lsd a te geped .... ezek utan csak annyit mondok hogy egy fillert se kolts ra. Egyszerubb ha veszel/epitesz egy komplett uj gepet.
Meg merek eskudni ra hogy itt tap csere is szoba jon .
Lsd a te geped .... ezek utan csak annyit mondok hogy egy fillert se kolts ra. Egyszerubb ha veszel/epitesz egy komplett uj gepet.
Meg merek eskudni ra hogy itt tap csere is szoba jon .
ゾルターン
- CPU s1155 Intel Core i3-2100 3.10GHz BOX: 24.990,-
- Alaplap s1155 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3: 20.500,-
- RAM DDR3 KINGMAX 4Gb /1333 Tiny-BGA: 8500,-
- VGA ASUS ATi HD 5850 1Gb EAH5850 DICU/2DIS/1GD5: 32.500,-
--------------------------------------------------------------
86.490Ft
Ha eladod a mostani konfigod meg eleg olcson meguszod a fejlesztest.
- Alaplap s1155 Gigabyte GA-PH67-UD3-B3: 20.500,-
- RAM DDR3 KINGMAX 4Gb /1333 Tiny-BGA: 8500,-
--------------------------------------------------------------
86.490Ft
Ha eladod a mostani konfigod meg eleg olcson meguszod a fejlesztest.
Hat ahoz nem igaz abban a kategoriaban kll gondolkodni mit ahogy tettem.
Mi lesz ennek a gepnek a sorsa 1 ev mulva ... gondolok arra hogy milyen tavlatokban teveztek vele ?
Mi lesz ennek a gepnek a sorsa 1 ev mulva ... gondolok arra hogy milyen tavlatokban teveztek vele ?
ゾルターン
Most a gépben van 2 gB ddr2 ram, meg egy celeron 2600 mhz-es proci egy inno3d Gf 6600 128Mb-os ddr2-es vga val. 😄
nem mai gyerek, nah...
nem mai gyerek, nah...
Mivan?😄 Ennyire gáz a helyzet?
Egy gabba 17"-os monitorom van. katódcsöves
Akkor az emlitett felallast ajanlanam .....
AMD Athlon II X4 640 3GHz AM3 Processzor 19k
Gigabyte GA-880GM-D2H 14k
PowerColor Radeon HD6850 1GB 37K v. ha jo aron beszerezhato HD5850
Ez igy 70K.
AMD Athlon II X4 640 3GHz AM3 Processzor 19k
Gigabyte GA-880GM-D2H 14k
PowerColor Radeon HD6850 1GB 37K v. ha jo aron beszerezhato HD5850
Ez igy 70K.
ゾルターン
Na jó.
Tekintve az alaplap korát, meg h 45.000 Ft lenne az E8400, arra gondoltam a kártya ami még elketyegne benne és bírná a proci, az nem lehet drágább olyan 30.000 Ft nál.
szóval max olyan 75-80.000 Ft
Tekintve az alaplap korát, meg h 45.000 Ft lenne az E8400, arra gondoltam a kártya ami még elketyegne benne és bírná a proci, az nem lehet drágább olyan 30.000 Ft nál.
szóval max olyan 75-80.000 Ft
Pedig fontold meg, ugyanis abba a lapba mar felesleges venni olyan elavul processzort 42 ezerert, aminel olcsobban vannak a piacon.
Annyiert mar venni tudsz egy AMD alaplapot es processzort is, ami legalabb lesz ekkora teljesitmenyu, raadasul 4 magost.
Csak hogy tisztaba legyel azzal, amit csinalni akarsz, egy Sandy Bridge 4 magos processzor kerul ennyibe, ami a legujabb konstrukcio ellenben joval gyorsabb mint egy 2 magos C2D 8400.
Szoval gondold meg, hogy veszel e 42 ezerert egy processzort.
Vagy veszel egy 4 magos AMD lappal, vagy hasonlo kondiciokkal egy Sandy bridges lapot + egy kisebb i3-as processzorral, ami van ilyen gyors mint ez a C2D.
Annyiert mar venni tudsz egy AMD alaplapot es processzort is, ami legalabb lesz ekkora teljesitmenyu, raadasul 4 magost.
Csak hogy tisztaba legyel azzal, amit csinalni akarsz, egy Sandy Bridge 4 magos processzor kerul ennyibe, ami a legujabb konstrukcio ellenben joval gyorsabb mint egy 2 magos C2D 8400.
Szoval gondold meg, hogy veszel e 42 ezerert egy processzort.
Vagy veszel egy 4 magos AMD lappal, vagy hasonlo kondiciokkal egy Sandy bridges lapot + egy kisebb i3-as processzorral, ami van ilyen gyors mint ez a C2D.
well..... E8400 .
A legolcsobb mar ha kapsz 33k-34k. En hasznaltan nem vennek E8400 mert mint tudjuk oc kiraly .... szoval ha valaki hasznalta tuti hogy nyuzta . ( mar ha magambol indulok ki.
Ebbol az arbol kijon egy x4 AMD cpu + uj alaplap ( sot meg sporolsz is )
VGA-val kapcsolatban ..... ha huzod az E8400 elmehetsz HD5870-ig szerintem de nem tudni milyen monitort hasznalsz.
A legolcsobb mar ha kapsz 33k-34k. En hasznaltan nem vennek E8400 mert mint tudjuk oc kiraly .... szoval ha valaki hasznalta tuti hogy nyuzta . ( mar ha magambol indulok ki.
Ebbol az arbol kijon egy x4 AMD cpu + uj alaplap ( sot meg sporolsz is )
VGA-val kapcsolatban ..... ha huzod az E8400 elmehetsz HD5870-ig szerintem de nem tudni milyen monitort hasznalsz.
ゾルターン
Igaza van arty-nak. E8xxx mar nem erdemes invesztalni. Tenyleg jo lenne tudni mennyit is szannal ra.
Elso nekifutasra >>>
AMD Athlon II X4 640 3GHz AM3 Processzor
Gigabyte GA-880GM-D2H
PowerColor Radeon HD6850 1GB
Kijon az E8400 arabol az AMD cpu + alaplap.
Elso nekifutasra >>>
AMD Athlon II X4 640 3GHz AM3 Processzor
Gigabyte GA-880GM-D2H
PowerColor Radeon HD6850 1GB
Kijon az E8400 arabol az AMD cpu + alaplap.
ゾルターン
Tudtam, hogy azt fogja mondani valaki, h adjam el és vegyek másikat! 😄
Nem, nem veszek másikat.
EZt a lapot még kimaxolom és annyi. Arra a gépre többet nem költenék. Ennyi a célom. EZ még egy közös gép a tesómmal dobtuk összed, de már lassan önálló keresõ emberek leszünk és úgy döntöttünk, kisajtoljuk még azt, amit tud a masina. Ennyi. Késõbb meg midnenki összedobja a saját pc-jét. AZ már saját lesz.
Válaszolj léci a kérdésre, nekem annyi elég. 😊
Majd ha új konfigurációt akarok, akkor megmondom mennyit szánok rá.
Szóval jelenleg nem az a lényeges, h mennyi az ár, hanem h mi az a hardver, ami épp annyira elég, h kiadja magából a maxot úgy, az ki is legyen használva.
Nem, nem veszek másikat.
EZt a lapot még kimaxolom és annyi. Arra a gépre többet nem költenék. Ennyi a célom. EZ még egy közös gép a tesómmal dobtuk összed, de már lassan önálló keresõ emberek leszünk és úgy döntöttünk, kisajtoljuk még azt, amit tud a masina. Ennyi. Késõbb meg midnenki összedobja a saját pc-jét. AZ már saját lesz.
Válaszolj léci a kérdésre, nekem annyi elég. 😊
Majd ha új konfigurációt akarok, akkor megmondom mennyit szánok rá.
Szóval jelenleg nem az a lényeges, h mennyi az ár, hanem h mi az a hardver, ami épp annyira elég, h kiadja magából a maxot úgy, az ki is legyen használva.
add el a lapodat és vegyél valami olcso amd-s lapot és egy 3-4 magos phenomot, fillérekért. az e8400 tulárazott manapság és a két mag egyre inkább korlát lesz.
Forza.
Nem akarok indokolatlanul többet fizetni egy drága kártyáért, amit úgy sem tudok kihasználni.
Sziasztok!
Az alaplapomhoz a processzor topicban ezt a procit ajánlották,mint amelyet még elbír és kisajtolja az alaplapból a maxot, amit tud.
A kérdésem ugyan ilyen jellegû lenne,azaz milyen vga-t vegyek, amelyet még ki tud hajtani az alaplap és a proci?
Köszi!
Az alaplapomhoz a processzor topicban ezt a procit ajánlották,mint amelyet még elbír és kisajtolja az alaplapból a maxot, amit tud.
A kérdésem ugyan ilyen jellegû lenne,azaz milyen vga-t vegyek, amelyet még ki tud hajtani az alaplap és a proci?
Köszi!
[merlinw.org]
a 4850 még a 9800gt-nél is gyorsabb volt, ami pedig jóval gyorsabb a 9600gtnél... tehát egyértelmü a 4850, pláne, hogy nem ref-hûtõs zajgép, hanem passziv, amit feltételezem extra ventivel fogsz hûteni 😊
Forza.
Prohardvereven Giannival?
Azt se vedd, vagy koltsel egy kicsit tobbet vagy pedig valasszal ilyen aron inkabb ATI VGA-t.
Viszont butitott 560-st vagy 550-et nem szabad venni.
Mondjuk Prohardveren Gianninal:
- VGA GIGABYTE ATi HD 5850 1Gb OC (GV-R585OC-1GD): 35.500,-
- VGA XFX ATi Radeon HD 6870 1Gb (HD-687A-ZN): 39.500,-
Vagy www.argep.hu oldalon (http://www.argep.hu/product_1549228.html):
Elitegroup GeForce GTX460 Black 1024MB PCIe 30.070Ft
Viszont butitott 560-st vagy 550-et nem szabad venni.
Mondjuk Prohardveren Gianninal:
- VGA GIGABYTE ATi HD 5850 1Gb OC (GV-R585OC-1GD): 35.500,-
- VGA XFX ATi Radeon HD 6870 1Gb (HD-687A-ZN): 39.500,-
Vagy www.argep.hu oldalon (http://www.argep.hu/product_1549228.html):
Elitegroup GeForce GTX460 Black 1024MB PCIe 30.070Ft
És a Leadtek WinFast GTX550 Ti OC 1GB 192bit DDR5 PCI-E-hoz 35000-ért mit szóltok?
Igen. De tudnál esetleg akkor ennyiért jobbat ajánlani?