Milyen videokártya?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
15 ezer vagy alatta. Na az új is garanciás is,jobb is, vagy nem ez a vélemény?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Van ezeknél sokkal jobb ,olcsó alternatíva is különben.
Azért nem kapsz csúcskategóriát pici pénzért.
Sose felejtem el.tele voltak a fórumok ,hogy hú de gyors ,meg fejlett, meg akármi,8800 at aztán jobbról ,balról ect,ect.
Ugyan mostanra konszolidálódtak a vérmes vélemények ,lásd alant már kb
egyforma. De ne merüljünk bele,én maximálisan örülök ha neked megfelelõ volt.Nekem meg nem:)
Használtan, 12-14k között best buy szvsz. a 4850, de csak a két slot-os, lehetõleg hdmi-s, bár nekem a sima 2 slot-os van, ez sem vészesen hangos.
Féltem kicsit tõle, fõleg hogy elõtte passzív vga volt a gépben, de nem vészes.
nekem semmi bajom nem volt vele, és nem csak 2 napig volt nálam...
Különben látod volt a birtokomban 4850 pontosan 2 napig. Az egy bitang vacak egy kártya. Bárki ,bármit mond is:)Még a hideg is kirázott ahogy eszembe jutott.
viszont a ref hûtõs, 1 slotos 4850 hangos, forrófejû, míg a gts-en a hûtés jó
vedd az olcsóbbat :))
Forza.
Kerüld ezeket ha jót akarsz:)
Szerintetek melyik a gyorsabb 8800gts 512 vagy egy hd4850 ?
Es ez volt a mondanivalom.
A 480 azért erõsebb kártya mint az 50 es.
Ne ne kezd el mondani,hogy ha húzzuk ,mert az vagy ,vagy. Meg mindent lehet húzni. Fogyasztásban persze az 50 es a nyerõ ez nem vitás.
CF a legtöbb polgár számára nem pálya, azt csak elvetemültek használják:))
NV oldalról jó alternatívának tûni,hiszen ugyan azt nyújtja mint egy 6970 es kb.És mint tudjuk van aki NV ben gondolkodik:))))
Mondjuk nem ez a best buy, hanem ez :
VTX3D Ati Radeon HD 6950 2 GB DDR5: 51.990,-
Ebbol ketto CF-ben es agyonveri az osszes draga single kartyat.
Mondjuk ez sem rossz ar : VTX3D Ati Radeon HD 6850 1 Gb DDR5: 33.500,-
Az MSI GTX480 1.5GB DDR5 Twin Frozr II is olyan 55 körül van,úgy látszik árcsökkentésbe kezdte az MSI nél.
Ez:http://ipon.hu/webshop/product/_msi_n460gtx_m2d1gd5_oc_n460gtx_1gb_gddr5_pcie/175616 a kártya csak a hûtõje miatt ilyen olcsó? Mert a többi 1 Gb-os GTX 460 olyan 44 ezer Ft körül mozog ez meg 35. Esetleg van rajta valami kurítás? Ha nincs semmi akkor jól gondolom hogy 35 ezer Ft-ért az egyik legjobb ár/érték arányú VGA ez az MSI gyártmány?
Battlefield Play4 Free nick név: [HUN]LACZA
mekkora felbontáson játszol?
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
A Heaven nél jól látható lesz.
Viszont van egy bibi. Az a 4 magos proci gondolom egy AMD Athlon2 X4.
Kevés ennek a kártyának,egyszerûen ,amíg izzad a proci a kártya malmozik.
Mondjuk akkor is szembetûnõ kell legyen a különbség,de még egyszer mondom ne benc eket nézegess,hanem játék alatt nézd meg. Ha ez nem így van akkor ott nem a VGA a ludas hanem a rendszer más összetevõi.
Húzd meg a procit 3 GHz re ha tudod.
4 magos 2500MHZ-es amdproci
és 4gb ram van a gépemben.
Mindkét karit jó ha a heaven benchmarkkal tesztelem s sima sp3 as xp alatt?
Úgy is több pontot kell adnia? Mert a 3dmark-nál siralmas az 1000pont fölény. Vissza is tettem a dobozába:(
Várom válaszod Laca..
Köszönöm elõre is!
Tegyél fel egy DX 11 es játékot ,és utána szedd fel a szemed a földrõl ,porold le és helyezd vissza.
De pl a Heaven el próbáltad?
A 4 magos ,4 gigás az mit jelent amúgy. 4 gigán megy a proci? Vagy ennyi ram van benne?
MSI GTX 560 TI frozen2 oc vga kártyát vettem a 4 magos és 4 gigás konfigomhoz.
Aza gondom, hogy a játékok: p: a gta4 from liberty city sem megy gyorsabban mint az
MSI 9800GTX+ -al s a 3dmark06 azaz a 2006-os is csak 1000 ponttal ad az új kártyámnak többet.
a 3dmark-on 2006-on a 9800GTX+ 12342 pont
és az MSI GTX 560 TI frozen2 oc 13229
Valaki tudna segíteni ez miért van? Mert tesztprogramok tömkelegével teszteltem le a kártyát s semmi baja sincs. Illetve van, hogy semmivel sem gyorsabb egy 2009-es kártyánál???????
Erre varrjon gombot nekem valaki!
Megköszönném a segítséget!
az elözõ kettõvel mi a baj??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
szeintetek melyik videókari jobb, mert most veszek ma egy új gépet csak még nem tudom eldönteni
PCIE 460GTX SE 1Gb Gigabyte DDR5 GV-N460SE-1GI (ehez azt írták SE nem jó kb olyan mint a 768MB csak egy picivel gyorsabb)
PCIE 550GTX Ti 1Gb Palit DDR5 (ez nem tudom milyen)
PCIE HD6850 1Gb Gigabyte OC DDR5 GV-R685OC-1GD ( vagy ez)
köszönöm a segítséget
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Saor Alba
Jelenleg van egy ASUS 9600 GT 512 DDR3 videókártyám. Az alaplapom gigabyte GA-G33M-S2L. Tudnátok ajánlani valami jobb kártyát, maximum 30 ezerért (amit az alaplapom is kezel)? Játékra kellene...
Elõre is köszönöm!
ゾルターン
ゾルターン
Hogy a f...ba lenne 50W kulonbseg. Ez ugyan az a ferditett hulyeseg mint a HDHD5830 eseten.
Amugy csak annyit hogy a HD6850/70 szurok mellett halott.
ゾルターン
(Vajon, hogy a csudába szedjek össze még vagy 7-8 ezer ft-ot a hd6870-re?)
En nem vennek HD6850-et ( megbannad kesobb szerintem ). Az 5 szeriahoz kepest szinte csak a fogyasztas az elonye esetekben meg rosszabb is. Rosszul is van arazva mert a GTX460 mar elerheto 30k-ert. Inkabb gyujtsel par ezret meg hozza es HD6950 ha hosszobb tavra tervezel ha most kell en azt mondom vegyel valami jofele GTX460
ゾルターン
Ha HD6850-ben gondolkodol akkor inkabb vegyel GTX460at kozel ugyan annyit fogyaszt ; gyorsabb ; huvosebb. Es olcsobb .
ゾルターン
Saor Alba
Leginkább az érdekelne, hogy az itt ajánlott xfx ati radeon hd6870, ami kb 40000, megéri-e azt a plusz 10ezret, amivel többe kerül a Saphire radeon hd6790-hez képest. Nagyon nem lenne mindegy, anyagi okok miatt.