1651
-
#1331 fúú..nem is meséltem még legutóbb készült magus d20 karakteremről :) persze szigoruan KM-i engedéllyel készült..kicsi gnóm bárd, kék tiroli gatyában, zöld hózentrógerrel, virító sárga ingben, fekete cilinderrel (színvakság rulez)..jah és a hangszere a harmónika
(tudom, hősfantasy-hoz túl modern zeneszerszám, dehát kahre..) -
vadasz333 #1330 Ez nem MAGUS, de jó:P
http://www.gportal.hu/portal/darkfighters-clan/ -
Gabe1994 #1329 szoktam skypeon játszani, csak mostanában ritkábban vannak fent akikkel szoktam. Én is unalmamban modulokat írogatok(még iskolában is unalmas órákon) nyáron kezdtem el szerepjátékozni, és már 8-9 modult írtam, van amit Magusba, van amit GyU-ba(magusba többet) -
#1328 na tegnap játszottunk csak nincs kedvem leírni:) -
#1327 Én is így gondoltam :P
Először kitapasztalni, aztán dönteni. Attól még ötletet gyárthatok :) -
#1326 bármilyen rpg-s szabálykönyv.. (dnd, wod, 7thsea, stb..)
1-2 hubcímet tudok, de ott nincs meg minden -
Nuki #1325 Én úgy gondolom hogy akármennyire rosszak a szabályok az első pár játékunkat original szabályok szerint kéne játszanai... Mint a munchkint :) -
#1324 Milyen témájú könyvekre gondolsz? -
#1323 Figy, srácok, ha ennyire gond, bemegyek egy koradélután a nővérkémhez, és beszkennelem a könyvet, igazából nem érdekel, a köyvre meg próbálok vigyázni. Másrészt csak egy-egy oldalt akartam mutatni a mondanivalómmal kapcsolatban, de ha a nép megszavazza, beszkennelem.
Másrészt Shiwo, ezt már a könyv megvétele előtt említettem Nukénak, hogy úgy sem lesz tökéletes, inkább a 3 könyvet mixelni kéne, és pofás lesz, nagyon. Már így a felesleges részek elhagyásával (pl világleírás), lassan végzek a könyvvel, és nekiállok kiírogatni az ötleteket. Mondjuk talán a háziszabályokat megszokni lesz nehéz, dehát társaság válogatja... -
#1322 :P -
Nuki #1321 Majd ha meglesz, kiegészítjük a gyüjteményt az biztos >:) -
#1320 hát van egy-kettő (nem magyar) ami bár elvileg megjelent már pár hónapja , de nincs fent..
[apró]ha vki tud jó torrentet/dchubot, ahol sok könyv van, az küldje el privibe :P[/apró] -
Nuki #1319 Mégis megtalálható volt minden eddig kijött szabálykönyv a neten... Az más hogy a mi adatbázisunkban csak x darab van :D
(ja amúgy igen, próbáltam és tényleg marha nehéz meló...)
(ja és mégmielőtt lájt akadékoskodna hogy nincs itthon szkennerünk: tényleg nincs, ezért nem is itthon próbáltam, hanem egy bizonyos Petinél, azt már ő is tudja ki )
[apro] ...és jóccakát :) -
#1318 próbáltál már szabálykönyvet bescannelni ? én igen..nem kis meló..és nem is öt perc..és nem is tesz jót a könyvnek.. -
#1317 amúgy sztem ezt lehetne d20-ban összehozni..legalább pörögne a topic, ha jönnének az ötletek és kidolgozott dolgok... -
Nuki #1316 Arra utaltam hogy aki megvette, az tegye fel, mert nem szeretném agyon lapozgatni szegénykémet... [komolyan] -
#1315 ezzel arra akartál utalni, hogy tegye fel, vagy hogy már fent is van ? :P -
Nuki #1314 Torrent. :D -
#1313 A kasztok árnyalása. Az jó. Hogy egy kaszton belül is lehet specifikálódni, jó, volt már d20ba is, de nem ennyire látványosan. Itt arra gondolok, hogy pl varázslónál lehet választani Dorani, Lar Dorit, másnál tolvajkasztokat, céheket, azok előnyével s hátrányával együtt.
A szintlépésnél teljes mértékben szabad a karakter fejlesztése. Eldöntheted magad x pontból gazdálkodva az Fp-k, HM, Kp, Mp, Pszi növekedésének mértékét, még tulajdonságot is.
Meg talán még az, hogy a fegyverek méretük, sebességük szerint is kategorizálva lettek, hogy azért ne legyen már egy rapír vs lándzsa csata kiegyenlített. Vannak pluszok, mínuszok (netán mindkét oldalon).
Majd próbálok egy-egy oldalt szkennelni, vagy fotózni, ahogy sikerül, hogy kicsit egyértelműbbé tegyem, amit próbálok így hajnalban összehordani :D -
Nuki #1312 Nem mélyedtem bele... még mindég a holnapról beszélgetek a főszervezővel... hát ma sem fogok olvasni :| -
#1311 majd mondjatok példákat, hogy mik az értelmes változtatások, hátha betudjuk implentálni d20ba :) -
#1310 Skype-on? Hogy-hogy idáig vetemedtél? :D
Nem rossz értelemben, csak kíváncsi vagyok, hogy fogant meg a gondolat benned.
ja és imádom a triplapostot :D -
#1309 Sokminden van, amikkel a lehető legjobban sikerült megkötni a játékosok kezét, és amiért mindeni sírt, hogy változtassák meg, mégis sikerült maradnia.
Másrészt olvasd el a képzetségek leírását, olyan pofátlan túlzások vannak már benne, hogy hihetetlen. (5. szinten mágia nélkül teremteni, átalakítani |: hát inkább ne. és ez csak egy.) -
#1308 Mikor hosszú időkig nem volt kikkel játszanom, mindig kalandokat írogattam, és azzal is el tud telni egy nap ám :D
Amúgy szerintem a(z egyik) legjobb helyen jársz, az ország minden részéről vagyunk itt. -
Gabe1994 #1307 valakinek nincs kedve skypeon játszani? -
Nuki #1306 Csak az első pár oldalt olvastam, plusz beszélgettem egy jót a rektorral, és nemugyanaz. Jó. De a fehér könyv nem fog kimenni tőlünk a divatból, azbiztos. :) -
Nuki #1305 Merrefelé laksz? -
#1304 ma összeül a csapat és játszunk
majd megsélek -
#1303 Sajnabajna csak 2cer jáccottam, először meghaltam, kb 30 perc alatt,második nekifutásnak (haladás) eladtak rabszolgának! nincs társaság akivel jácchatnák! -
#1302 Ó, ha ügyesebb vagyok, kijátszom mondjuk 13:00kor :D -
#1301 téked van:| -
#1300 Nah mai nappal megszereztem az új MAGUS törvénykönyvet, első benyomásra tök ugyanaz mint az ET, csak új kiadásban, tehát egyelőre nagyon nem nyerte el a tetszésemet. De még hátravan 300 oldal ;) -
#1299 vagy ha ügyes lenne a KM, akkor a játékost félrehívva elbeszélgetett volna vele, mint Darton, s titkos szolgájává fogadta volna..adva lenne 1 rakat kaland, küldik, melyre Darton küldi őt.. -
Gabo #1298 A dartonita áldozati szertartás során át szokták vágni a nyakat egy varjúszárnyat mintázó áldozati tőrrel. Szóval emberünk azután biztosan nem kelt volna fel. Attól, hogy valaki tetszhalál állapotában van, még simán meg lehet ölni.
Ráadásul szerintem a nagy tréfamesterhez nagyon is illett volna ez a poén. A kari a tetszhalálba menekül a számonkérés elől. Azt hiszi ezzel megússza a dolgot, erre feláldozzák. Mi lenne annál méltóbb büntetés egy templomot meggyalázó ember számára, minthogy Dartont kell szolgálnia a túlvilágon?
Ha Darton igazán vicces kedvében lett volna, akkor ha vissza is küldi emberünket, valószínűleg élőholttá változtatva tette volna ezt. Na az tényleg egy vicces dolog lett volna, ahogy emberünk anélkül, hogy tisztában lenne zombi voltával besétált volna a városba.
Igazán szemét KM-ként valószínűleg éppen a saját társaival állítottam volna szembe. Ráadásul ez remek eszköz lett volna arra, hogy az amúgy heroic fantasy szerepjátékba egy jó adag horrort lehessen vegyíteni. -
#1297 passz amikor felkelt 1 koporsóban volt és fel volt dagadva a nyaka
és mindenki arról beszélt a templomba h darton nem fogadta el a lelket amit kűldtek neki
na vajon miért:) -
Nuki #1296 Ilyenbe néha még a legjobb mesélők is beleesnek. El lehet nézni 1-2 ilyet, nemde ;) -
#1295 sztem ez tipikusan az az eset, mikor érdekes dolgokat megenged a mesélő, s maga sincs teljesen képben -
Gabo #1294 Azért egy halotti szertartás és egy áldozat között különbség van.
Ha a haverod tetszhalott kariját feláldozták, akkor az már soha többet nem kelt volna fel.
Persze lehet, hogy csak én gondolom így. ;o) -
Gabo #1293 A Fallout egy rika kivétel. Sajnos a többség alig valamivel több mint egy hack&slash. :o/
Néha én is szoktam játszani pótszerként crpg-vel, de ilyenkor is állandóan azt érzem, hogy szép, meg jó, de valahogy nem az igazi, valami mindig hiányzik. Mmorpg-kel is próbálkoztam, de arra még hamarabb ráuntam.
Viszont egy-egy ilyen ráunás általában lökést ad ahhoz, hogy a saját projektjeimmel foglalkozzak. -
Nuki #1292 Igen :P