M.A.G.U.S.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt a hajónkon 1 alakváltó
és végülis mindenkit manipulált csak a varázslót meg a fejvadászt nem
na mind 1 a bárd is ilyen állapotban volt és csinált 1 vérfarkast mármint illúziót
még a leócskább hajós legény is ésrevette h illúzió és a nagy varázsló pedig beszart tõle XD
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
lál, magamelé képzeltem 😊 eszembe jutott a Baldur's Gate 2 ben lévõ gnóm 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nagyon jó ötlet, ha tényleg komolyan gondolod, akkor bele lehetne fogni. Viszont akkor (legalább nagyjából) minden könyvet elõ kéne keríteni, ami MAGUSból valaha is kijött.
a héten beszkennelõdik az Új TK
Most jött ki egy új szabálykönyv, én elõször el akarom azt olvasni 😛
(az ötlet nem hülyeség amúgy alapjáraton.... Különben nekem is volt már sg-s motoros külön fórumom😊
és végre folytatjuk a hilvaros kalandot de ezt már mondtma
a kobrák fel is ajánlották nekem... meg vannak az okai
utána fogta elolvasta a hilvart a bestibõl és ezt találta
szoval ennek lõttek de azt mondta ki talál még vmit
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
ha igen, javaslatok: nem feltétlen ide kéne mindent kifejteni, mert a keresõ néha érdekesen mûködik, és 20 oldalt visszaolvasni macerás..szal lehetne vagy sg-alapú saját fórum vagy felõlem másmilyen is..külön topicok a kidolgozandó dolgokhoz (pl mozaikmágia-topic, tûzvarázsló-topik, képzettségek-topic, stb) sg alapú fórumom már van 1 saját, szal tudom, hogy kábé mire képes..belehet állítani, hogy mondjuk bárki olvashassa a dolgokat, de csak regisztrált írhasson bele..annyiba gázabb, hogy csak sima topicokat lehet létrehozni, altopicok nem..így ha sok topic lesz, kissé átláthatatlan..(bár ki tudja, lehet meglehet csinálni, csak még nem jöttem rá, hogyan..ill nekem a régi sd-s dizájnos van, lehet azóta változott az is kicsit...) mondjuk ha már az sg-n indítjuk a projectet, annyit meglehetne tenni, hogy általános topicnak ezt használjuk, hogy azért ez is pörögjön picit 😊
vagy má nemistudom mi volt, csak tudom hogy goblin, meg szemetet gyûjtött, és romlott lekvárt evett a mantikorral 😄
Az se gáz ;D
(Y) (lehetnének ilyen kreatívságok az én bandámban, az évezredenkénti 1-nél többször) 😛
(tudom, hõsfantasy-hoz túl modern zeneszerszám, dehát kahre..)
http://www.gportal.hu/portal/darkfighters-clan/
Elõször kitapasztalni, aztán dönteni. Attól még ötletet gyárthatok 😊
1-2 hubcímet tudok, de ott nincs meg minden
Másrészt Shiwo, ezt már a könyv megvétele elõtt említettem Nukénak, hogy úgy sem lesz tökéletes, inkább a 3 könyvet mixelni kéne, és pofás lesz, nagyon. Már így a felesleges részek elhagyásával (pl világleírás), lassan végzek a könyvvel, és nekiállok kiírogatni az ötleteket. Mondjuk talán a háziszabályokat megszokni lesz nehéz, dehát társaság válogatja...
(ja amúgy igen, próbáltam és tényleg marha nehéz meló...)
(ja és mégmielõtt lájt akadékoskodna hogy nincs itthon szkennerünk: tényleg nincs, ezért nem is itthon próbáltam, hanem egy bizonyos Petinél, azt már õ is tudja ki <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>)
A szintlépésnél teljes mértékben szabad a karakter fejlesztése. Eldöntheted magad x pontból gazdálkodva az Fp-k, HM, Kp, Mp, Pszi növekedésének mértékét, még tulajdonságot is.
Meg talán még az, hogy a fegyverek méretük, sebességük szerint is kategorizálva lettek, hogy azért ne legyen már egy rapír vs lándzsa csata kiegyenlített. Vannak pluszok, mínuszok (netán mindkét oldalon).
Majd próbálok egy-egy oldalt szkennelni, vagy fotózni, ahogy sikerül, hogy kicsit egyértelmûbbé tegyem, amit próbálok így hajnalban összehordani 😄
Nem rossz értelemben, csak kíváncsi vagyok, hogy fogant meg a gondolat benned.
ja és imádom a triplapostot 😄
Másrészt olvasd el a képzetségek leírását, olyan pofátlan túlzások vannak már benne, hogy hihetetlen. (5. szinten mágia nélkül teremteni, átalakítani |: hát inkább ne. és ez csak egy.)
Amúgy szerintem a(z egyik) legjobb helyen jársz, az ország minden részérõl vagyunk itt.
majd megsélek