1651
-
Sempronius #1451 kb egy hete tolom a wow-ot, nekem is megtettszett. kérdés: Hogy ti megvásároltátok és fizettek érte havonta, v tört szerveren toljátok?
én személy szerint egy külföldi törtön nyomom de kevesen használják, és tudtok e vmi well-known tört server in Hungary?
tenkju.. -
Nuki #1450 Yeah, but mivel születésem óta ismerem, ezért szoktam így hívogatni :) -
they are same person -
Nuki #1448 LOÁL!!! Báttyám (szomszédom
) karakterét hívják így. :D Megmutatom neki a képet, szerintem ő az!
(ja persze amikor régesrégen még én is játszottam, az én klánomon belül én is létre akartam hozni valami sogron közösséget, aztán végül abbafejeztem ezt a fertőt
(persze csak poénos hangnemben mondtam ^^))
-
iken kocka vatyok de nézzétek meg ezt a képt -
ááááááá gecc pénteken játék már kecire várom
a csapat lemegy tiszaújba ot fogjuk csapatni -
Nuki #1445 Ja:jó. 
-
egy probléma van, a sok játék alkoholizmusba taszít :) -
bazmegye :) -
Nuki #1442 Jól hangzik, habár nekem nem kedvenc műfajom a horror :)
Sok sikert hozzá! :) -
Gabo #1441 Mesélnem kellene inkább és azt is a saját alkotásomat használva. Csak az utóbbi időben állandóan tolódnak, halasztódnak a projektjeim.
Hónapok óta most jutottam el oda, hogy újból elővegyem azokat az anyagokat, amiken dolgoztam. Újra gondoltam ezt-azt az eddigi elképzeléseimről és rá kellett jöjjek arra, hogy valahol menet közben eltérem egy másik irányba, mint ami az igazi cél lett volna.
Szóval: Reset!
A téma továbbra is marad horror, de a hardcore helyett egy kicsit lágyabb irányba, inkább közelebb a fantasy-hez fogom elvinni, talán némi cthulhu-s beütéssel. Két háttér lesz adott, egy modern, jelenkori és egy középkori. Majd a társaság dönt, hogy melyik tetszik inkább. (Vagy éppen opcióként felhasználom őket egymás kiegészítéséhez.) Az alapok mind a két esetben ugyan azok lesznek.
A két háttér adja magát. A modernkori változathoz nincs szükség részletes magyarázatokra, hiszen mindenki ismeri, benne élünk. A középkorról szintén mindenkinek vannak benyomásai, ha máshonnan nem, legalább a történelem órákról, jelmezes filmekből. Ha az egészet nem túlbonyolítva belekeverünk egy kis természetfelettit, akkor már egész használható dolgot kapunk eredményül.
Sajnos tartok attól, hogy kezdőket messze nem izgatná fel annyira egy ősi Japánban vagy Kínában játszódó játék által nyújtott lehetőség, mint amennyire engem foglalkoztat. Persze a középkori részt ezzel még ki lehet bővíteni. De ez már a jövő zenéje. Most a cél az, hogy végre valami használható és elegánsan egyszerű anyag álljon a rendelkezésemre, amivel el lehet kezdeni a játékot. -
Nuki #1440 Ha majd nagy indíttatást vagy késztetést érzel, bármelyikünk csapatja szerintem szívesen lát egy-egy játék erejére, attól függően hol laksz :) -
Gabo #1439 Én meg csendben irigykedek...
Évek óta nem játszottam. -
mi meg warcraftoztunk (d20 system) -
mi minden héten 1× összeülünk
most nem volt semmi:( -
Nuki #1436 Tell me újra, hollaksz :D -
beindult a csapat :) -
Nuki #1434 Ja és a legeslegújabb Új törvénykönyvet szépen lassan szkennelgetik.
Előbb utóbb az is felkerül a mi kis gyűjtőhelyünkre. :) -
Az derék, én örülök ha egy év alatt ennyiszer összeröffenünk :D -
Nuki #1432 Mázlista xP -
egy hét alatt 3x játszottunk.
(Y) -
Nuki #1430 Holnap jatek, jeeeeEEEEeeee! (végre) -
szoval akkor mondhatjuk h tűzkobra :D -
ill bizonyos gonosz istenek előszeretettel használnak vmi ronda, félelmetes formát, amivel megrémítik a halandókat -
halandók elött simán feltudják venni szép nő alakját is...persze más istenek láthatnák a valódi alakjukat is
Sogron meg ügyebár lángokból áll...kobra alakja azért van, mert az a legkedveltebb formája -
ha az istenek bármilyen alakot felvehetnek akkor pl orwella meg noir miért nem vesz fel vmi kúrvaszép alakot?
am. mind1
úgy tudtam h kobra alakja van -
Nuki #1425 Heil Sogron! -
a szent állata a tűzkobra...de mivel istenség, lényegében bármilyen alakot felvehet -
haver megvette az új törvénykönyvet
átfutom megnézem a képeket
tűzvarázsló képén rajta van sogron is
haver(moli aki miatt mindig bajba keveredünk) mutatom neki
-nézd itt van sogran
-az nem sogron hanem 1 tűzkobra
-sogron 1 tűzkobra
geci XD hihetetlen
úgy elkezdtünk rajta röhögni XD -
hát ha látod akkor igen:]
-
jééé..megint engedélyezett a javascript bannerba ? -
fúú..lehet egy szagotok ..yeak... -
Gabo #1419 Költői kérdés: Erigow mi a fészkes fenét kémkedik Gorvikban?
Azt még megérteném, ha Toronban turkálnának a boszi mesterek szenyesében, hiszen közvetlen fenyegetést az jelenti számukra.
Sosem rajongtam az erőltetett kalandötletekért...
Arról nem is beszélve, hogy ha annyira fontos nekik a kémük élete, biztos hogy nem néhány halálra ítéltet küldenének a megmentésére. Hacsak nem elterelésnek szánták őket az igazi mentőakció számára. ;o) -
szerinted miért bújdosunk a csatornákba? -
"-a csapatban senki sem tud gorvikiul"
hosszú életü lesz akkor a csapat, ha a KM kicsit is kijátsza a gorviki hozzáállást és temperamentumot... -
am. a szitu a következő
tiadlanba mentünk volna út közbe megáltunk 1 kis településen ott ránk kentek 1 gyilkosságot /korrupció/ elitéltek minket persze h halálra de választhattunk 1 küldetést h elmegyünk 1 kémért gorvikba aki nem tért vissza erigowba és most már megtaláltuk őt és ott vagyunk velük -
-nem bosszút akarok állni hanem megszégyeníteni
-a csapatban senki sem tud gorvikiul
-gondoltam arrra is h kivágom a nyelvét megkötözöm és vmi főtér közepére kivágom
-de lehet h csak kiherélem mert mindig csak dugni akar -
Gabo #1414 Ugyan már, ez olyan kicsinyes formája a bosszúnak...
Ha már bosszút akartok állni, akkor ne feledjétek a legfontosabb szabályt:
"A bosszú akkor az igazi, ha jéghidegen szervírozzák."
Ha a bárd nem helyi vagy kráni születésű, akkor Gorvikban már csak másodrangú embernek számít. Innentől fogva ha bármilyen bűnügybe belekeveredik, akkor egyenes az útja a bitófa alá vagy éppen Ranagol áldozati oltárához. Esetleg ha rossz családdal húz újat és mégis megúszná a bitófát, akkor rövidke élete végéig menekülhet a gorviki fejvadászok elől.
Márpedig ha a karaktered profi tolvaj, akkor nem csak ahhoz ért, hogy hogyan kell elkerülni a gyanús nyomok hátrahagyását, hanem ahhoz is ért, hogyan kell másra terelni a gyanút. ;o)
Gondoskodni kell arról, hogy minél több egyértelmű bizonyíték mutasson a bárdra. ("Köztudottan rosszhírű népség. Lop, csal és hazudik ahol tud.") Ez után pedig "jó" polgárként fel kell hívni a hatóságok figyelmét a gazemberre, ha maguktól nem vennék észre. Ha igazán ügyesen csináljátok a bárd az egészből nem fog semmit megsejteni.
Ezek után nektek már nincs más dolgotok, mint szépen hátradőlni és páholyból végignézni az eseményeket. Valószínűnek tartom, hogy a hatóságok kellően felkészültek ahhoz, hogy egy kalandozó bárd elfogása ne okozzon komoly gondot számukra, illúzió mágia ide vagy oda...
Ha a KM-etek is partner a dologban, akkor tessék szerepet játszani. Elvégre ez nem egy számítógépes hack&slash... -
na fickók 1 3napos magus áll előttem majd vasárnap mesélek -
végülis a km azt mondta h felőle megölhetjük:D