1651
-
#450 igen ? hogy sikerült ? hány 00-át dobtál ? -
#449 megöltem a forumot -
#448 téged soha. ez tisztán üzlet, barátom. -
#447 jó, megértem, hogy máshogy gondoltad, mint ahogy írtad, de akkor is :D -
Nuki #446 megcsalsz?! :| -
#445 tudtam, hogy kedvelsz^^
(nem kezdem elöröl, de ott is irtam, az arpg-kröl volt szo. majd személyesen lerendezzük xD) -
#444 emlékezetes ? hát ne hari, de akkora b@romságot ritkán felejt el az ember :) -
Nuki #443 basszus a második sor már nem rád vonatkozott XD -
#442 nemis igaz. nemis vagyok kicsinyes.
aki kiakad mindenen, me't nincsen igaza, az Lammer bácsi... -
Nuki #441 az light volt
ő az aki szeret a legkissebb apróságon is veszekedve vitatkozni :D -
#440 lolikszdé
ennyire emlékezetes voltam?
ha valaki hajlando lenne arra, hogy a többi hszem is elolvassa, leirtam hogy mindenkinek sikerült félreérteni, mert nem fejeztem ki magam egyértelmüen -
#439 én spec az "ítélet napja" elött 15 évvel.. (ha jól rémlik, hogy a film szerint '97-ben volt...) és a mohácsi vereség sokadik évfordulóján :) -
#438 jah a "diablo 2 az rpg-k ősattya" csákó ? vagy az 1 másik topicban volt ? :) -
#437 emlékszel....Lammer...solarah... -
Nuki #436 1éves kora óta? ezt hogy érted? :P -
Nuki #435 kb. 99-2000 óta...
#431: énis aug végén születtem :D
(te kis szűz, háh ) -
#434 hülyékkel nem foglalkozunk :) -
#433 hát most mindenki jöhetne a hülyeséggel, hogy kedves 1éves kora ota rpg-zö....
ezért nem akarok most balhét, de konkrétan mokusozni '98-ban kezdtem. -
#432 amúgy ki mióta szerepjátékozik ? én úgy '96 környékén kezdtem.. -
#431 pedig SG még öregít is, mert aug végén leszek csak 25-30-as kategória :) -
Nuki #430 nemkell szájbarátni de érthetően fogalmazni de. :D
#429 bácsi :o -
#429 éreccségi ? hah.. hát az se ma volt :) ha jól rémlik, akkor tán 2001-ben.. -
#428 nem. kmnek szivatni kell :DD
miért lenne jo egy kaland ha szájbarágom???:D -
Nuki #427 dehát ez alap!!4 :D -
#426 máskor egyértelmü(bb)en fogalmazok ;) -
Nuki #425 nem feltétlen, mert a karaktert kihasználhatod, de a te szerepjátékos készségeid nem feltétlenül mutatkozhatnak meg benne.
például egy beszélgetés alatt, ha te jól adod elő hogy mit mondanál az adott szituációban, akkor lecsökkenthetjük a célszámot, mert te a maximumot kihoztad magadból, és a siker érdekében erőfeszítéseket tettél mint játékos.
tudom, hogy ez megszegné azt a szabályt miszerint játékon kívüli előny... de valamivel díjazni kell azt is, aki átéléssel csinálja/játssza a szerepét és nem csak bevágta a könyvet fejből, és azt mondja:
"jó megkérdeztem a kocsmárost az egyik asztalánl ülő emberkéről, de úgy hogy ne sejtsen semmit (mármint a kocsmáros, hogy miért faggatózol valakiről)" -
#424 jovan csak kötekedek^^
menj inkább játszani, amig lehet ;) -
#423 de gecc kúrva hosszú stori -
#422 reklámozd még, hátha öngyilkos leszek :DDD
(még az elözöröl sem számoltál be ;)) -
#421 valszeg ma is megyünk játszani -
#420 igen, és megint, válaszként a kérdésedre. Hogy igen, azért is. -
Nuki #419 már írtad... -
#418 karakter kihasználása?... -
Nuki #417 jó szerepjátékért? -
#416 jaja^^ -
#415 na itthon vagyok
az 1. helyen vagyünk |,,|,(^.^) -
#414 tapsztalati pontosztás(nálam):
jo ötletek, amivel fellendithetö a kaland (pl informáciogyüjtés s -hasznositás kocsmában/piacon/stb, kalandfüggö)
gyakásért keveset, s egyre több ölésért egyre kevesebbet. (ne várja hogy a századik szakadt orkért is kapjon ikszpét)
kreativitásért (pl mikor löporral felrobbantottátok a wargokat és nem kellett magatokat lemészároltatni)
ténylegesen kihasznált karakter (spellek/skillek) (de csak ha tényleg)
ha figyel a kalandra, s észreveszi az apro trüköket, össze tudja rakni a dolgokat aproságokbol, részletekböl (ha a km belerejtett...merthogy nektek nem tünt fel, hogy a wargok nem járnak vizközelbe(-->viziszony))
passz...a többi elöjön kalandközben, nemtudom... -
Nuki #413 értem, de nem magadat kell védeni, hanem azt kell felsorolni mire lehet még kaland során tapasztalati pontot adni (ha nem úgy osztasz, hogy kaland végén, írjatok +1 szintet be magatoknak pöcsök...) -
#412 (emlékszel-e a kalandomra, de már megválaszoltam magamnak...) -
Nuki #411 vizsgán nincs ilyen, én kérdezek, te válaszolsz, htx :D
(amúgy mit?)