1651
-
#490 jah meg kicsit off, de nincsenek meg valakinek a magyarul megjelent vampire szabálykönyvek bescannelve ? -
#489 izébigyó..a bescannelt cuccokat esetleg majd vki feltölthetné, akinek sok van meg.. nekem a d20-as van meg, a többi vhova elkeveredett..pedig esetleg lehetne tenni bannerbe azokból is képet.. -
#488 jah, egész pofásra sikeredett.. -
#487 jol néz ki -
#486 nah, vol.2:
-
#485 jaja, pedig lényegesebben kihasználhatobbak voltak a skillek. CSak az nem tetszett benne, hogy volt egy isteni 6. szint is, ami már ilyen heroskill volt. :\
tulcsicsázták. -
#484 Mondjuk nem vagyok híve a fejlesztéseknek :)
5 fokozatút sem vettük át.. -
#483 wáh, a képet töröltem, mert ez a esgé szörnyü dolgokat müvelt vele :S
minnyá' kijavitom. -
#482 nah, a ma esti alkotásom a következö lenne:
még csak készülget, de nagyobb változást nem tervezek rá, max a magus feliratot cserélem ki a fehér könyv szerintire, csak még nem találtam hozzá uj magus feliratot...(igen, tudom, hogy ott van shiwo képén)
elsö benyomásra talán tul csicsás. -
#481 nem a legfelkapottabb játék. És sajnos nincsenek hozzá ujitások, folytonos fejlesztések, vagy ilyesmik...elfelejtették. -
#480 fehér könyv éppen nincs meg így sajnos
vigyázni kell a könyvekre, ennyi :)
már tényleg ennyire kihaltak a régi könyvek? -
#479 nemakarok uj könyvet venni!!4
[nyafog]
nem tudom, én sajna erröl nem hallottam. Csak azért vetettem fel, mert kezdem unni a régi besti ujjá valo átirását, meg tetszenének ezek a fajok. -
#478 lehet rémhír és kacsa, de spec én olyat hallottam, hogy a Ynomi is túlad(ott) a magus jogain, és 1 újabb kiadó újabb szabályokkal készül kiadni... -
#477 Bennertémában énis nekiálltam barbárkodni, ma este alkotok valamit, max nyomok rá egy delt.
Másrészt: Valaki tud esetleg titkos informáciokat Nagy Fehér kiegkönyvek terén? Mert jo-jo a játék, de szerintem igencsak tovább lehetne dolgozni. Elég rég kijött már, meghonosodhatott mokusos körökben, igy nekiállhatnának összerakni pár dolgot. Talán egy valláskönyv vagy az átdolgozott bestiárium lenne jo ötlet. Meg uj, árnyaltabb fajok (fél-keverékek, árny/éj/zöld/kék/lekvár elfek, szürke/vörös törpék, estébé estébé...) -
#476 hát nemis tudom...szerintem probálkozz itt.
-
Nuki #475 ezt örömmel hallom, de van olyan akinek ez nem adatik meg hogy meg tudja venni a könyveket...
nekem csak a fehér könyv 179 MByte méretű, amúgy élőben is megvan, csak hogy őszinte legyek jobban féltem mint az életem...
Light ismeri a könyv-perverzióimat, szóval nekem szükséges a könyv(ek) digitális megléte.
mellesleg rég vettem volna 'játék' célból egy másik könyvet, csak hát nem lehet kapni sehol :| éspedig akárki akit hallottam (nagy részük), mind leköpték, lehányták, eretneknek tartottak mert fehér könyvvel játszottam... és mégsincs sehol.. most akkor hogy van ez?!
ET-ről meg nem is szólok, akkor még túl kicsi voltam amikor elkezdtem játszani, és nem vettem komolyan a szerepjátékot. Azt se lehet most kapni.
Ha mégis tudnátok 1-2 helyet, örömmel várnám!! -
Nuki #474 ezért fogunk csak 1 JÓ képet használni, kész :D -
#473 49.1 MB
hagyományos könyvekből játszom, gépről nem - -
#472 mondjuk mozgó bannerhet annyit, hogyha flash és több kép, az relatív nagyméretű lehet..akár 1-2 megás is.. -
#471 hát..azt nem tom megoldani, hogy randomra változzon, de gif-be vagy flashbe megoldható, hogy 1mást váltogassák a képek..
amúgy sztem is gyártson mindenki képet, aki ért a ps-hez, oszt majd meglássuk :) -
#470 vagy csinálkon 1-et mindenki, oszt azok váltakoznak. Gyanítom van itt 1-2 PS-es -
#469 vagy legyen szavazás. Én is megpróbálok fakítani valamit. De már csak holnap. -
Nuki #468 vagy legyünk határozottak, egyet kiválasztaunk és kész. -
Nuki #467 először tudjuk meg mik a lehetőségeink... :P -
#466 najo de azt mondom, hogy ahhoz nem két kép kellene. (....hanem joval több) -
Nuki #465 hát betölti egy könyvtárba és onnan válogat... elméletileg az anim topikban is így van... -
#464 akkor viszont alkotni kéne még egy párat, hogy lehessen választani. :D -
Nuki #463 vagy mindig más képet hoz be... frissítéskor random más képet hoz be (mint az anime-topikban) -
#462 azt nem tudod megoldani
h mind a 2 1 legyen és váltogassák 1mász
animálva -
Nuki #461 mindakettőt tegyék ki, köszönjük :D -
#460 ez is jó de a másik jobban tetszik
most játszottunk csak el kellett menni a többieknek és abbamaradt -
#459 -
#458 tetszik, csak szerintem a világoskék egy kicsit elrontja :\
nekem ez a véleményem -
#457 szerintem ez jó is lesz -
#456 ma fogunk játszani
megint remélem jobb lesz mint a tegnapi -
#455 zsír -
#454 majd még próbálkozom :) -
#453 első nekifutásra...
-
#452 reggelt
tegnap nem is mágusoztunk mert a 4. személy hiányzott és így szar volt:-c -
#451 6os szabályt alkalmaztam cinkelt kockára.
(naná hogy 6osra volt cinkelve)