M.A.G.U.S.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálunk pl ált. vkinél, aol mindig van kaja, meg öblögetnivaló, aztán egy délután játszunk, de volt már olyanra példa, hogy (érettségi idején :D) esteledéskor kiültünk 1 parkba aztán éjfélig vampire, volt amikor délután öttõl hajnali 5ig, nameg a TelekPáré, amikor 2 nap tiszta szerep kint a telkek közt, na az az év eseménye ilyen téren
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Mi meg itt bátyámmal annyi hellyel rendelkezünk hogy lazán tudnánk 11en is játszani, de annyira nincs ember...ha csak a topikot nézem, vagyunk itt kb 5-6an, esetleg kicsivel többen a visszajáro vendégekkel.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hogy birta?
Én eddig 6nak meséltem egyszerre, és az elején jol lefárasztott. Mikor a végefelé bepörögtem, utána nagyon topon voltam, egyszerre többfele tudtam figyelni, azota nem voltam olyan extázisban :D
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
és abban is igazad van hogy jó alacsony szinten, de magas szinten akkor magas városlakókat kell 'betenni' alkalmazkodsz a té-jéhez, és úgy alakítod ki a vé-ket hogy mondjuk 25% esélye legyen eltalálni az ellent (számolsz... mert KM ként tudod az értékeket)
legjobb egyébként gyenge karikkal játszani, abban van kihívás, többbet kell agyalni, már uncsi volt amikor a goblin tolvajom észrevétlenül bárkit leszedett a tömegben, bárhova besurrant, bárkit kirabolt, és naon jól dobta a tört nyakra, amin róna volt: K.O. aquir, a kardmûvészem körönként képes volt 6 kemény embert leszedni, erre csináltam 1 solymász bárdot, tudott kicsit lõni, de a VÉje is gyík volt, na azzal volt kíhívás, meg nemest játszani bajvívóval...
A kegyetlenség talán a legjobb példa erre. Képzeld el, hogy három nagyhatalmú, az emberségtõl teljesen idegen eszméket imádó hóhérpoéta, vagy csuda se tudja milyen fertelem érkezik egy kis falucskába, ahol az egész várost egy kurta éjszaka alatt gigantikus mestermûvé szabdalják. Megtörténhetne, ugye, hiszen ez csak mese, mi találjuk ki, blabla. Mégis, ezernyi pontot elbukik a dolog.
No, mindegy, könyveket azért hetente egyszer-kétszer elõveszem, forgatom, "lesz ez még ígyse" alapon.
per aspera ad astra
De itt nem arrol van szo, hogy minden alkalommal ezt csináljuk, csak különleges játékokra. (igazábol nem számolom, de emlékeim szerint eddig több mint 30 alkalommal játszottam, és ebböl 4 ilyen volt)
#173: én az egyik balatoni kalandunkat akartam igy megörökíteni, de úgy a felénél meguntam :(
Tök fura, hogy valaki megint elõvette itt ezt a topikot, azért jó látni, hogy nem veszett még ki a magus, pont minap elmélkedtem, hogy nemrég milyen frankókat játszottunk, aztán, ahogy Punker is mondta, az a nemrég az lassan 6 éve lesz... :|
per aspera ad astra
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
(akkor végre örülök, hogy nem egyedül rejtegetem öket)
De ha belegondolok, meddig nem tudok majd játszani...nyáron munka, utána mindenki "tanul" arra a nagyon nehéz technikusira...
kár érte, pedig jo sokan lennénk(6), de mindenki kitalál valami álindokot, mindeközben mögötte a "nincs kedvem" áll. Ezt tudom utálni.
A fehérmanó – aki a tegnapelõtti, tévedésbõl történt hypós áztatásig még szürkemanó volt – gyanakodva nézett le az elõtte tátongó kútszerûségbe.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
találtam közöttük 1 iet:A bölcsesség begyulladt zápfoga
alig vártam h elolvassam mert olyan szar volt na szal azt olvani kell...
Dani goblin volt, nem gnom....én voltam gnom nagyon régen a másik csapattal, utolso játék alkalmával...<#rinya>#rinya>
(sry, hogy ezt mondom, de ahány csapattal játszottam, mind közül a legeslegjobban játszók voltak. És versenycsapattal is összezártak már.)
amúgy pont a szabályok betartása miatt kértem meg most legutoljára kifejezetten a kalandozóimat, hogy alkossanak olyan karaktert amit a szabályok szerint nem lehetne létrehozni.... lenne benne nevelõ-célzat, majd meglátjuk kinek hogy fog leesni.
Tényleg lájt, ezt én mondtam már neked? :D
#163: ha ismernéd a srácot, még khál varázslót is megengednél neki XD <#idiota>#idiota>
viccet félretéve: valami hülye manóról (valami blánk, valami rajzfilmben szerepelt), meg yodáról kialakított elképzeléseibe ez illett bele, mondom miért is ne? (igen én voltam aki ezt a bûntettet elkövettem, hogy megengedtem neki..)
nekünk egy félig-meddig hasonlo volt, mikor még régi csapatommal játszottunk. Miért ne, lovaggal voltam. Üldöztünk valakit, és mit tesz a km? ugyanott szálltunk meg. Mikor ez kiderült, szokásos, berohanás, páholás, stb. Nade: Berohanunk a szobába, látjuk, emberünk kiugrik az ablakon (elsö emelet), a tolvaj az ablakhoz rohan, nézi merre fut. Erre mondom, a lovagom is odarohan, és öt is érdekli. Jo jo, lovag nekiindul, odaér az ablakhoz, nade a páncénak van sulya. Ügyességproba. Elvétem, nem sikerül megállni, és maga elött tolva a tolvajt a lovag kiesik az ablakon. Hát a tolvaj nem köszönte meg :DD
a gyerek addig beszélte a hülyeségeket ameddig a km azt nem mondta h jol van megbasz az ork
erre elkezdi haverom "gyorsaság próba hátha én baszom meg õt"
megdobta a hülyegyerek és megbaszta az orkot
uti 1mást a 2 nem?:|
inkább valami gnom harcmüvész, vagy hasonlok...<#idiota>#idiota>
nálam nincs ilyen, hogy szeret-nemszeret, egyszerüen élvezd, hogy el tudod játszani. Ha csak olyannal játszol, amit szeretsz, akit amugy is átélsz, abba nincs szerepjáték. Játssz olyat, amit nem tudnál. (én pl. lovag)
ezeket nagyon birom :P
#157: igen botor bárd. rég meg kellett volna halnia, a papom még annyit életében nem gyógyított :D
Meg mikor bárd életével játszik...meg akart szeliditeni egy wargot o_O
odamegy....warg ráugrik, leteperi, mellkasán áll.
Najo, akkor warg támadást dob(kmi joindulat), +tizenötmillios modositoval, mert mozdulatlan, alul van, stb...ééééééééééééééééééééés....igen! a KM 1est dobott...
namost erre nem tudtam mit mondani, csak szakadtunk a röhögéstöl, szerencsétlen warg, fél méterröl melléharapott...
na csak ott az élõholt varászló és k6-nyi zombit teremt, 1-est dobsz
Negatív tulajdonságok
Pozitív tulajdonságok
Semleges tulajdonságok
mindegyikre k100-al kell dobni és ez alapján kap a karakter egy kijátszandó (pontosabban 3) tulajdonságot.
Egyszer egy Arel papom allergiát dobott és mellé kell k6-al dobni súlyosságot, 6-ost dobott ami a legsúlyosabb.
Oké, egyszer tharrékat kellett megállítaniuk és bejelentettem a kaland közben hogy elõjött a patkányszõr-allergiája (tharr templom=nyüzsög a patkányoktól, tudjátok...<#idiota>#idiota>), és szegénykém félájultan, úgy mintha epillepsziás lenne fetrengett és vergõdött nyáladzva a földön, senki nem értett semmit. Aztán mire rájöttek, meg minden.... jókat nevettünk közben, még maga az áldozat is :D