M.A.G.U.S.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly28
1. Real Madrid Fan Club
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. SilkRoad Online
4. Test Drive Unlimited
5. FORMA1
6. M.A.G.U.S.-😊jeee
7. Colin McRae: DIRT
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Érettségi
10. GTA: San Andreas

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Brolly28
szentem mind2
itt van 2 kép

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Shiwo
sztem photoshop..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ömm..ha gondoljátok majd gyártok 1et szerdán...esetleg alapanyagot linkelhettek..meg ötleteket, hogy mi legyen rajta.. esetleg melyik magus logo..vagy mind2 ?

Brolly28
érdekes könyv

Brolly28
hát ja
kénevmi banner

énis, az csak újregeket eredményezne itt 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Brolly28
de ha felkerülünk az 1. 10-ba akkor észreveszik és más is kipróbálja
(kicsit kétlem)

elfogyott a téma, de nem kell szpemmelésre hajtani 😛
így nehéz visszaolvasni^^

alap, gyorsabb vagyok mint te, nekem már nem is kell <#idiota>

Brolly28
bazz rittig ienkor felkerülünk a 17. helyre és nem ír senki

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
lehet h az

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
nem tudom mi a neve gecc elfelejtettem de nem huri dzsin

Alidari igen 😊

light00
ööö vagy egy Huri dzsinn, vagy egy Alidar gyöngye-csoda.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Brolly28
1. Real Madrid Fan Club
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. SilkRoad Online
4. Test Drive Unlimited
5. :::| Fyrex topick v3.00 |:::
6. Team Server
7. -=Dragooonka=-
8. Csökkenhet a PlayStation 3 ára
9. ﻯИД]{ﻉ »oPiK x
10. FORMA1
11. Colin McRae: DIRT
12. Partyarcok
13. Érettségi
14. Humoros és aranyos képek, videók
15. GTA: San Andreas
16. Football Manager
17. M.A.G.U.S.-azért ott vagyunk
18. Ajánlj játékot
19. Fekete tesvérem topikja -.-
20. " Csak Úgy Van "

light00
neked gyorsaságprobát, fijam...

Brolly28
😄
amúgy valamilyen versenyben vagyunk erionból el kell érnunk új-pyaronba
és vki kúrvaszép csaj lesz a jutalom
nem jut eszembe e neve de vmi olyan h megmondod h nézzen ki és akkor olyan lesz és kibaszott drága

akkor is 27-et termelni, hogy csak egy pár percre teszem ki a lábam... mindenki észlelés próbát azonnal!!4

inkább a KM-el 😉

light00
mert ök tüzesek<#szeret>

Brolly28
mert?

light00
én inkább szövetkezek egy morquorral vagy egy Feketelánggal...

light00
én kérek elnézést<#idiota>

light00
Felbérelsz ellene két félistent meg egy aquirt és megölheted 😄
máris megéri a TP 😄

Brolly28
nem is Isten akarok lenni hanem féldémon

light00
cinkelt 😄
haveromnak van egy kockája 2esre cinkelve. Igyis ötböl egyszer mást dobok vele. Meg nem mindegy hogy dobod el, ha erösen dobod akkor nem használ a sulyozás.

Brolly28
😄
köztudott én midig szarúl dobok néha
de múlt pénteken kereken 00.00-kor dupla 0-át dobtam

PíszLávJuniti
Elsõ ránézésre kevésnek tûnik érte a TP.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

light00
nem viszed kicsit tulzásba? O:
nem istenekkel kell játszani, elöbb-utobb ugyis meghalsz.

Shiwo
félelmetes az volt, mikor haver íjász-szabállyal 14!szer dobott 4-est d4-en...

Brolly28
VÍTOR (HADÚR)

Elõfordulás: Idézett
Megjelenõk Száma: 1
Termet: N
Sebesség: 200 ( SZ )
TÉ: 175
VÉ: 235
KÉ: 65
CÉ: -
Sebzés: 2K10+15
Tám/Kör: 4
Ép: 130
Fp: 220
Asztrál ME: Immunis
Mentál ME: Immunis
Méregellenállás: Immunis
Y: 18 (Mesterfok)
Intelligencia: Kimagasló
Mana Pontok: 225
Jellem: Halál
Tapasztalati Pont: 3475

Gondolati séma:
Rendkívül agresszív és éles eszû Démonúr. Félelmetes ellenfél. A haláltól nem fél a harcból igencsak kiveszi a részét.

Leírás:
Fegyverzete egy nagyméretû lovagkardból áll, amit kardmûvészeket is megszégyenítõ ügyességgel és gyorsasággal képes forgatni. Erejébõl adódóan ezt minden nehézség nélkül meg is teheti. A vért melyet visel a démonikus sík anyagából és a démonikus síkon készíttetett avatott kezek által, s Purgitiumnak neveznek. Alapból 15-ös SFÉ-vel rendelkezik és ellenáll a legkülönbözõbb hatásoknak is. Például az elemi erõnek is, ami mikor eléri a vértet, veszít 10 E-t. Fegyvere a vért anyagával megegyezõ anyagból készült. Kimagasló az észjárása még a varázslókat is megszégyeníti. Rendkívül meggondolt, elõbb mérlegel, s csak utána cselekszik. Felsõbbrendûségét mindig és mindenkor igyekszik fitogtatni, erre vall az a cselekedete is, hogy a csatába elõször alattvalóit küldi, s ha már javában folyik a harc, csak akkor csatlakozik. Ilyenkor viszont nem nézi, hogy ki barát s ki ellenség, az-az saját szolgáit sem kíméli, ha esetleg egy kínálkozó alkalmat elszalaszt miattuk, így könnyen meglehet, hogy az általa megidézett közdémonok az õ kardja által esnek el. Mestere a démonikus mágiának, varázslatai közül csak a legpusztítóbbakat hajlandó használni, még akkor is, ha nem éppen a legkifizetõdõbb. Mágiája segítségével képes 50 manapontért síkkaput nyitni (kizárólag saját síkjára) mindössze 5 szegmens alatt, s onnan maximum 1K6/2 általa választott „azonos” közdémont szólíthat (csak olyat, aki hûséges iránta), aki mágia-ellenállás nélkül eleget tesz a hívásnak, s 1 kör leforgása alatt átlép a kapun. A KM feladata és jogköre eldönteni, hogy mely démon jelenik meg, és mely varázslatokat alkalmazza.

Fizikai leírás:
Közel 3 láb magas talpig vértezetbe öltözött démon. A páncélja alól csak vörösen derengõ vízszintes irányban enyhén hosszúkás szemei látszanak ki. A vért hollófekete és teljesen matt, a fény legyen mágikus, vagy természetes, sohasem csillan meg rajta. Járása kissé nehézkesnek tûnik a felületes szemlélõ szemszögébõl. Léptei szinte teljesen hangtalanok, ez a játék nyelvén 65%-os lopózásnak felelne meg, de ez nem azt jelenti, hogy lopakodik, hanem csak azt, hogy közel azonos mértékben lehet felfigyelni lépteinek zajára. Szemeinek köszönhetõen folyamatosan ultralátással szemléli a síkokat. Ha legyõzik, s testét megfosztják a páncéljától, akkor alaposan meg kell szenvedniük, ugyanis a vért teljesen hozzánõtt a méregzöld húsához, amolyan bõr gyanánt. A vért értéke körülbelül 400 Mithrill azaz 40000 arany pénz, a fegyver értéke körülbelül 50 Mithrill azaz 5000 arany pénz. A vértbõl és a fegyverbõl csak a démoni síkon lehet újat vagy mást kovácsolni, de ezt a feladatot is csak egy varázsló segítségével végezheti el bárki.

Végezetül a vért átkovácsolásának adatai:
A fémvért típusától függetlenül az SFÉ-hez +5-öt az MGT-hez +2-t (de így sem mehet 0 fölé) kell adni, az így készített vért az adott típusú mithrill vért árának kétszeresét éri. Az eredeti vértbõl kettõ félvért típusút, vagy egy teljes és egy mellvért típusút lehet kovácsolni. A fegyverbõl két lovagkard méretû vagy 20-25 tõr vagy másfél pallos méretû fegyver készíthetõ. (A vért és a fegyverek keverhetõek is. Pl.: Ha valaki csak fegyvereket vagy csak vérteket akar készíttetni.) A fegyver értékei : +1 Tám/Kör, +5 sp, +20 TÉ, +20 VÉ, +15 KÉ és mágikusnak minõsül.

másvalami?

Shiwo
mondjuk a d20 jó dolog...fõleg mikor a mesélõ tévedésbõl a mesélõ d10-zel dob támadást..

jah..nálam a "d" az dnd-s beidegzõdés...ott d10, d20, d4, d6, stb van... (dice)..meg mondjuk jobban is hangzik, mint a tíz oldalú kocka..arra hülyén néznek az emberek 😄

Brolly28
gecc tegnap amikor játszottunk
havernak van jó pár kocskája legalább 25
kint volt 1 d8 és zöld d6
és haverom amit dobott d6-al azt megdobta d8-al és ezen röhögtünk
gecc félelmetes volt

light00
azmegmilyen? :|
nincs is ilyen közdémon.

Shiwo
izé.. 22 😛

Shiwo
énis! énis !

12

light00
nemér :\
most én dobok.
...
...
1
:C

Brolly28
megvan kitõl lesz a vér amikor hilvar leszek😄
Vítor

Brolly28
1

Shiwo
volt olyan, hogy mókusok elõl kellett menekülnünk...mindegyik harapott 1 hp-t...jött vagy ezer...és nem volt tömegoszlató varázslónk/tûzvarázslónk/satöbbink..

Shiwo
hacsak nem az az összefüggés, hogy a röhögéstõl leburitottad magad vele 😛

light00
k20 pillango rádtámad.<#idiota>

Shiwo
érdekes összefüggés..pláne, ha nem bodzatea volt 😊 meg témához kapcsolódó is 😄

Brolly28
lol most ittam 1 teát és olyan bodza szagom van:\

Shiwo
nah ezaz, hogy nem.. vmi kis nyüzüge 160 cm-es tolvaj volt..normális esetben kb annak kellett volna történnie, mint amit írtál 😊 de nem..és mégcsak indololt se volt, hogy hogyan is úszta meg, mert semmi mágikus nem volt a környékén és nála se.. (a csapat varázslója lecsekkolta..)

szval szeretem, ha egy mesélõ képben van...az ilyenekbõl születnek az olyan aranyköpések is, mint a "JK: milyen messze van még a hegytetõ ? KM: közelebb, mint egyel lefele..."

light00
XDDDDD
hogy gondolta? ráddölt kilapulva?

Shiwo
így már más a helyzet 😊

bár akkormár berobbantottam volna az ajtót tokostúl 😄

ajtóval mondjuk olyan eset volt, hogy a 23!-mas erejü khál harcosom berutga az ajtót..mondta is a KM, hogy az ajtó kivágódott..(csodálkoztam is, hogy nem szakadt ki a helyérõl..)
kérdeztem, hogy mit látok bent ? mondja, hogy semmit..mondom erre, hogy bemegyek..majd a KM közli, hogy hátbatámadt 1 csóka..kérdeztem, hogy mégis honnan..válasz: hát az ajtó mögül...

akkor nám sokat tévedtem <#idiota>

light00
Najo, lyukas emlékeket most betömködöm<#idiota>

Az egész tényleg ugy volt, hogy tetü lassan mentünk, sarkonként csapdát néztek, kulcslyukon benézegettek fél orát, és ez nem igazán tetszett. Bevállaltam, megyek én elöl. Haladtunk is, mentünk gyorsan ajtokon át, majd az egyik ajtonál valaki ilyen 6. érzéket dütött el, s ajto mögött gonoszság. Mondom jo, benyitok. De a többiek korusba, hogy vigyázz, inkább nézz be a kulcslyukba.
Na nálam itt betelt a pohár, és jol kikáromkodva magam, bekiáltottam, hogy a "f@szom néz bele abba a rohadt kulcslyukba!"
Erre az egyik vad röhögésbe kezd, és mikor levegöt vett, boldogan ujságolta, hogy bedugtam a nemiszervemet a kulcslyukba. A km meg kapva kapott az ötleten, és köv. jelenet, én ott tömöm a kulcslyukat, ki mit tesz?

ennyi a sztori 😄