1651
-
#610 vagy ötletekkel szolgálj.. -
#609 akkor másnem képeket linkelj :) -
#608 be tudnék segíteni de nem tok bannert csinálni volt már próbálkozáson de elbuktam -
#607 "minden fajnak/országnak/kasztnak"
o.O
lesz dolgunk, ha mindegyiknek akartok külön bannert...
-
Nuki #606 ebben a hsz-ben #521 vannak... 'elfes' képek... de ha sikerül megvalósítani azt az váltogatós bannert, akkor szerintem minden fajnak lesz egy, meg országnak, meg kasztnak...
ha van korlát (bár nem hinném hogy van:) a képek számában, egyedül arra kell majd vigyázni. -
#605 jajjj he haverom a múltkor úgy elbaszta
1 szimpla harcos voltam
erre elkezdi
"jön 1 Xing és rádnyom 1 3-as erősségű elemi tűzet" -
Nuki #604 ez is jó, de a másik is tetszik :)
ezért lenne jó ez a váltogatós-módszer.
amúgy ET fenn van, kb. 45 perc és a bestiárium is fenn lesz ^^ -
#603 nem feltétlenűl
vki már mondta h olyan legyen a banner h minig váltogatja magát amikor frissítenek és szeretnék 1 elfeset
de csak akkor ha nem gond
-
#602 mondj 1 jó elfes képet és ráteszem...vagy saját használatra kellene ? -
#601 1-téked van
2-nem csinálnál az én kedvemért 1 elfeset is? -
#600 most ezen dolgozgatok..még akarom bővíteni..
-
Nuki #599 az jó lenne, és akkor lehetne mondjuk külön kaszt-fílingű-logó? :)
(pl harcművészes, tűzvarázslós, varázslós, fejvadászos, akármilyenes...) :) -
Nuki #598 akár még a topic kinézetét is változtathatná :)
kitartás, minnyárt fenn lesz a könyv:D -
#597 hajrá :P -
#596 amúgy valakit kikéne jelölni házigazdának, és akkor nem kéne bannerügyben folyton a modokat zaklatni..meg a modik szeretnek ragaszkodni adott méretü bannerhez, míg ahol van házigazda, ott kicsit szabadabbak a lehetőségek.. -
#595 nincs még rá konkrét kódom, de összelehet hozni rövid idő alatt. -
#594 Már mint B terv alatt nem új bannerra gondoltam, hanem az "égett" szélek jobb elkészítésére. :) -
#593 ez az 1szerübb php érdekelne.. van egy sg-alapú saját fórumom, ott se lenne rossz, ha meglehetne oldani vele... -
#592 ha van több kép, lehet váltogatni egyszerűbb phpval. -
Nuki #591 addig ki lehetne ezt tenni, amíg nincs másik :)
ET körülbelül 2 óra múlva lesz fönn, most végzett a harcosok, gladiátorok könyvével, és jó. ^^ -
#590 nekem van B-tervem..illetve C.. csak még várok a könyvekre, hogy legyen hozzá anyag :) -
#589 Igazából az a fekete szél az égett rész lenne, csak valahogy nem sikerült szépen megcsinálni a széleket, pixeles lett. Feathert használtam hozzá, 1 pixeles feather kevés volt, mert még úgy is látszódtak a pixeles szélek, így lett 2 pixeles, tudom, kicsit túl mosódott, árnyék szerű, de így sikerült. Amúgy nem PS-sel dolgozok, szal 'B'-tervem nincs sok. :) -
#588 amúgy ismeritek az Enrawelli Fóliáns-t ? -
#587 amúgy direkt akarsz olyan hatást elérni, hogy mintha hátrébb lenne az egész, mint maga a kék terület ? mert ha nem, akkor az árnyékoláson változtatni kellene... -
#586 javítva, új kockával. -
#585 hümm...summarium nincs ? :( pedig abba is van 1-2 jó kép -
Nuki #584 aztán a törvény keze lecsap :( -
Nuki #583 oké tudom, csak nagy fájlok feltöltését kipróbálom egy 34 mbyteos harcosok-glaidátorok könyvével... (az a legkissebb, nagy méretü ÉRTELMES file) ha az müködik, akkor jön a többi, ET-Besti ilyen sorrendben ;) -
#582 besti meg et kaphatna priorotást, mert azokba vannak képek :P -
Nuki #581 lesz minden :)
tötvényköny, loál :D
ezek vannak a mappában, plusz fehér könyv...
ezek se mind fognak felkerülni, csak lusta voltam törölgetni egy két piszkot innen a képről egyenlőre :)
(ilyen hogy varázslatok válogatva... még én se nagyon tudom mi, mert hogy NEM az ami a fájl neve, az biztos...) -
#580 kinek ki, csak néha elfelejtek jobb klikkelgetni vagy lenézni oda.. -
Nuki #579 én mindent úgy mentek el :)
pontosabban dTa -moddal. úgy nem szarakszik annyit előtte a letöltés megindításával ;)
mellesleg ha le nézel a sávba oda is kiirja, nem? :)
de megcsinálom, 4 billentyű-leutéssel kerül többe, semmi munka ez ^^ -
#578 lovagok könyve az micsoda?
papok paplovagok ? vagy más? -
#577 majd plz írd utánuk, hogy pdf-e , mert azokat nekem az ff alapból böngészőbe akarja megnyitni kérdés nélkül.. így azokat érdemesebb jobb klikk-hivatkozás mentése verzióval lementenem... -
Nuki #576 oké megoldottam.
http://nuki.extra.hu/magus.html
innen lehet szedegetni szorgosan ami fel van töltve éppen :) (ki van írva, látni fogjátok)
#575: ilyen butaságot XD -
#575 jah -
Nuki #574 fuck you!!4
najó majd fakkot is csinálunk, csak előbb legyen meg az a buta feltöltés!!!4 :D
shiwo: minden genyót, ami webes elérhetőségű, azt a "wwwroot" könyvtárba tegyem? oké... -
#573 a keresett dokumentum nem található.. -
#572 1 fákjú sem ártana majd -
Nuki #571 próbáltam feltölteni egy nagy file-t de beakadt 100%-nál... habár a fájl mérete ugyanaz, látszólag minden passzol.
próba...