1651
-
(lehet hogy én rohattkodom, de te meg flémelsz :P
inkább képet! :DD) -
Nuki #649 (te meg rohattkodsz :D) -
(oké, csak irtam Nukénak, mert ö kötözködött a képpel :D) -
megsugom, hogy ahonnan a papír széleit szedtem, azon alapból ilyen... -
Nuki #646 flém, banplzhtxvm.
-
(de....) -
Nuki #644 (a valóságban sem látszik mindig...) -
(hamár esztétika a bal oldalon nem látszik a felhajtott és a sima papir közötti határ, de közel nem vagyok olyan fotosopmájer mint Shiwo, igy csöndben maradok) -
Nuki #642 oké mostmár Papok Paplovagok 1-2 is fennvan :) -
nekem mind1 :) sztem bőven lehetne még zsúfoltabb :) -
Nuki #640 információ és esztétika, eddig mindegyikbe megvoltak ezek :) -
Nuki #639 ez így már jobb (legalábbis szerintem).... nem érzed, hogy sokkal 'levegősebb' a kép, nincs túlzsúfolva? :) -
igen, láttam, köszi :)
#635: a többin meg tul kevés, ha valaki betér ide, tudja hol jár :D -
-
Nuki #636 light, ezek vannak: #581 -
Nuki #635 szerintem így túl sok a képi információ... túl sok objektum van ilyen kicsi képen... -
tuti! -
-
1 harcos -
k*rva jo! de a "krónikái" felirat "á" betűje belelóg a Magus felirat csíkjába. ezt nem lehetne javítani? -
d20 könyv, 17. oldal -
zsiiiir.
a legjobboldalibb az mi? igy most nem vágom, nem igazán látom... -
-
nm;) -
kössz, jó lesz :) -
az a kicsi rossz minőégű a telómmal készült. :) nincs scannerem, digittel lekaptam, HQ, félalakos, egészalakos.
Amugy nekem a régebbi kiadás van, 94-es:) Ahány lapja van, anyi fele áll:D -
jeee^^
71 uj üzenet, ti is elvoltatok ma. o_O
na ha sikerül beszabadulnom növéremékhez szerdáig, akkor fel tudok scennelni pár könyvet, habár Nuki nem tudom, mit hagyott nekem :D
max más szerepjátékok kézikönyveit tudnám, ha érdekel valakit.
de örülök, hogy sokfajta benner lesz, és lesz válogatni valo. orkosokkal probálkoztam eddig, csak elvetettem, lehet, ujrakezdem öket...
na, ugyhogy izzik a fantázia, megyek valamit alkotni. :) -
Nuki #623 igen, az egyikben NEM hibás (a régebbiben) a példakaland, mások a képek, és egy-két dolog jobban ki van egyensúlyozva. :)
#607: ezt természetesen nem úgy gondoltam, hogy beiparozódunk, és ma rögtön megcsináljuk az összeset, hanem amikor akinek van kedve, csinál egy logót, és ráfogja hogy "mondjuk ennek olyan Ordan fílingje van" akkor a képre odaírja hogy ordan, és tessék, kész is van :)
szépen lassan készülgetnek, nem akrom én azt hogy elsiessünk valamit is ;)
bestiárium is fennvan, most megy a papok és paplovagok 1. kb. 35 perec ^^
-
nyah..ez kéne..nem tod esetleg vmi jobb minőségbe bescannelni ? -
Más kiadás lehet, mert nekem az van a fedőlapon, hogy "kézikönyv kalandozóknak és útmutató kalandmestereknek", nem pedig "Első Törvénykönyv". -
már mint a saját könyvemben. -
nekem ő van ott :S
-
hátteret passzolom de a 2 figura 100%, hogy dnd-s... -
közben én is rájöttem, hogy inkább d&d-s a légköre a képnek. :) 2 figura biztos az, am gugli dobta ki. Háttér sztem nem d&d. -
hát..ebbe a verzióba ott a kardművész van...lehetséges, hogy az ET 2féle verzióval jelent meg az idők folyamán ? -
szépnek szép, csak totál dnd... -
ET 66. oldal? -
Nah akkor itt a B terv banner:
-
amúgy melyik könyben volt egy fekete, kicsit tüsihajú tűzvarázsló, (a haja fekete..) melynek egyik kezében egy láng volt, és vmi köppeny-féleség volt rajta.. nekem tök az ET rémlik, de ebben a scannelt verzióban nem találtam... -
xyz