1651
-
Nuki #570 oké ez jó :)
nekem tetszik ^^ -
#569 Köszi:) bár így utólag látok benne 1-2 hibát. Kijavítom. -
#568 nem rossz :) -
#567 ilyet csináltam:
-
#566 annyira nekem se sürgős, s köszönjük szépen a fáradozásodat :) -
Nuki #565 Tékom ádéesel, asszem home vagy family...feltöltés nálam se mindig gond... freewebnél nincs probléma a gyorsasággal, lehet hogy most töltenek fel sokan, vagy nem tudom mi van.. :D
az előbb ment 25-el is szóval passzolom a kérdéskört miért ilyen lassú... én úgyis tanulok, nekem ráér amíg töltöget fel -
#564 wazze...milyen neted van ? én 80k-val szoktam extrára feltölteni... -
Nuki #563 töltögetek fel DC-n talált Geoframia c. zenealbumot amíg a fájlokat írkálom át...
10 kbyte/s elég soáig fog tartani még akár az ET is... -
Nuki #562 loááál külön mindent aktiválni kell XD
most bezzeg működik :P
najó akkor emészthetővé teszem a file neveket internet számára, aztán összedobok egy gyors oldalacskát amivel elérhetők a filek... talán még itt is megvan egy hülye szabály, bár nem tudom mennyire ellenőrzik, hogy olyan cucc, ami nem elérhető valamilyen úton-módon azt törlik? mondjuk ezzel az erővel akkor egy csomó újreges képet törülniük kellett volna a freewebemről...na mindegy -
#561 ömm...volt valami aktivációs bigyó...tán emílbe küldik, vagy bekell ott logolni és aktiválni.. -
Nuki #560 még erre se működik hogy:
"» Webes FTP kliens progamunkat itt érheted el."
erre dobja ki azt hogy:
"Nem lehet csatlakozni a szerverhez: 80.77.113.58:21 felhasználóval nuki"
:\
nem lehet hogy meg kell várni míg aktíválnak valamit, hogy feltölthessek? mert freeweb-éknél jóvá kell hagyniuk hogy regisztrálhassak egyáltalán... -
#559 valamit elírhattál, mert engem simán beengedett.. -
Nuki #558 ilyen jó fogattatást az extrától:
"Nem lehet csatlakozni a szerverhez: 80.77.113.58:21 felhasználóval nuki"
és még Total Commanderrel se megy -
#557 meg..mondjuk nekem LOTR nem kell..
viszont ha vkinek kell magyar nyelvü dnd3.0 ill a 3.0 és 3.5 könyvek közül valami angolul, netalántán az újfajta Word of Darkness-könyv valamelyike, az nyugodtan szóljon :P -
Nuki #556 Ezek vannak
Vampire
LOTR
MAGUS: ET; Harcosok,Gladiátorok könyve; Papok Paplovagok 1-2; Játékosok készlete2; Bestiárium (ed2); (elfek könyve, fajok kódexe, kasztok könyve2)
Ordan könyve nem hivatalos, de nekem ez alap ;)
asszem ennyi. megfelelnek? :)
#555: esélyes, azért regeltem most oda ^^ -
#555 esélyes, hogy a freeweb lehetett, mert nekem 1-2 hete még engedett az extra ftp-n 300 megás fileokat felpakolni.. -
Nuki #554 igen, próbáltam már zenét tölteni fel :D ....habár ha jobban végiggondolom az freeweb volt, nem extra... :D
csinálok is eegy reget oda is hátha működik...
#553: pöttyöspanna: miért nem szóltál hogy VIP leszel? tudtam volna szép nagyobb logót csinálni, akkorát mint ami nekem van :DDD
mondjuk ha ez megfelel, én nem szólok bele...! :D -
#553 Tökéletes. Köszönöm! -
#552 FTP vel is van ilyen korlát?
Eddig csak php nál volt ilyen. -
#551 akkor darabolt fel total commanderrel...vagy tömörítsd be, és ad meg neki, hogy mekkora méretü fájlokat készítsen... -
Nuki #550 ismerem, valszeg reklámért kap egy jó kis:
-
Nuki #549 mekfelel-e hölgyem? ^^
-
#548 muszáj mindenhova beoffolnod ezt? fejezd be köszi.
(akit érdekel hodito-féle játék) -
asus93 #547 http://www.travian.hu/?uc=hu1_51843 Online játék, nézzétek meg kössz! -
Nuki #546 :\
egy fájl maximális mérete.... mostmár van ilyen. -
#545 cyberpunkkal nem lesz gond, sajna van vagy tizéves könyv, és szétesett lapjaira, azota be van bugyizva...:CC
de istencsászár játék. -
Nuki #544 azért gondoltam arra, mert az jól beleidomul a háttérszínébe a fejlécnek, ahol a neved is van... de így hogy megadtad a színt könyebb lesz ^^ -
#543 Én a Cyberpunk-ot nézném meg.
Nuke: Ez a kódja a barackvirágszinnek:#FFCC99 -
#542 waaaaaaaah....vempájörr!!4...ha megosztod, many many htx!!4
(nekem van más szerepjátékbol könyveim, Codex, Cyberpunk, ugyhogy ha kell, csak egy szkennert szerzek és meglesz ;) ) -
#541 valahol volt egy vampire könyv, majd utána nézek. -
#540 Alsó kéne, de ha lehet barackvirágszinűben.:) -
#539 mi ??? 2 gigánál több ??
tudtommal most annyi helyet ad az extra.. -
#538 és mire kérdés?
(feltölteni? d20on kivül jöhet) -
#537 huh mennyi hsz mialatt leléptem anat vizsgára, több mint 3 oldal szép!
nah másik kérdés: D20, ET vagy ÚT? -
Nuki #536 extrára nem megy föl, túl nagy, rapidsert nem ismerem, majd kipróbálom ha visszaengednek a géphez ;D
pöttyöspanna: itt van újabb két darab:P
a verzió:
b verzió:
szerinem csináld azt, hogy kapásból most beteszed őket logódnak, aztán váltogatod, vagy nézegeted, ahogy tetszik... aztán úgyis eszedbe jut hogy tetszene jobban ;)
a harmadik kislányból most azért nem tudok csinálni mert más elbitorolja hamarosan tőlem a gépet, úgyhogy majdcsak azután :D -
#535 nekem meg nincs szkennerem :P
de van egy rakás könyvem... -
#534 warez ellen meg az sírjon, akinek nincsenek meg könyv formában..mert nekem megvan, csak nem akarok scannelni..viszont képeket lehetne belőlük kiszedni :) -
#533 mittomén.. extrára, rapidshare-re, vagy felőlem gmailbe is elkóldheted, ha tudod .. -
Nuki #532 pöttyöspanna: itt az első logó, mindjárt jön a többi :)
-
Nuki #531 hát ez nyílt warezra való felhívás
amúgy hova? :P
mert nekem van....