(MP3) Discman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Dehogynincs MPIO kártyával.............
Sziasztok,

én is most állok mp3 player vásárlás elõtt
2-t néztem ki magamnak
az 1ik a CMTech CA-F300 ez 19.600 +ÁFA
a mádik, EZAV EMP-200 (ez olyan 28 ÁFÁ-val)

na most az lenne a kérdésem, hogy a CMTech-hez adnak -e valami töltõt, vagy tényleg csak usbrõl lehet tölteni ?
melyiket ajánljátok?
amúgy max 30-at szánok rá, és a memóriája 256-os legyen, ennyiért úgysincs nagyobb 😞

elõre is thx
vadaszg
Breki33
ez igaz, de hogy nem lehet beletekerni elég gáz
egyáltalán nem "faragtam rá" <#beka3>
megvenném újra a lejátszót, mert ezektõl függetlenül is nagyon tetszik
ilyen áron (12e), nem hiszem hogy kapnék jobbat/könnyebbet/kisebbet bárhol is
ráadásul a hozzá kapott füles egész jó minõségû, azzal sincs problémám

szvsz egy mobillal nem lehet összehasonlítani...
teljesen más súlycsoport 😄

Breki33
Az elsõ-t

Az új MPIO nem kapható?
Breki33
Hát akkor ennél a mobiltelefonom többet tud.

Ráfaragtál
meg is jött a lejátszó, alapvetõen nem rossz
de 2 nagy problémája van:
1. nem lehet tekerni a számok közben...
2. a hozzá adott füles dugója kisebb, mint a normálisoké, ezér sajátot rá se tudok dugni
kelle egy átalakító, hogy ha esetleg elromlana a hozzá kapott füles, akkor se kelljen kidobni a playert 😞 de ilyet még egy audio boltban sem találtam...

Én meg vettem egy ilyet(CMTech CA-F300):

A kérdésem az lenne,hogy csak USB-rõl lehet tölteni?Csak azért mert nem vagyok mindig szg. közelben...
Amúgy nagyon jó kis cucc. :-)
na meg is rendeltem ezt
elég lál képeket találtam róla 😄

az enyém nem ilyen rózsaszín lesz (remélhetõleg 😊

hali szerintetek melyiket vegyem MPio FL100 128MB MP3 lejátszó, FM, diktafon, adathordozó,MPio FY200 128MB MP3 lejátszó, FM, diktafon, adathordozó,EZ-AV EMP200 128MB MP3 lejátszó segitsetek fontos lenne
<#wave><#wave><#wave>

Hi! ma vettem egy digitball db 385-ös lejátszót és máris gebasz van vele. eleinte nem volt semmi: töltöttem rá zenéket, ment is szépen. aztán elmentem itthonról kb 2 óra múlva hazajöttem, bekapcsoltam és a zene alatt volt egy kis zörej. leformatáltam a hozzá adott programmal, bekapcsoltam úgy hogy nem volt rajta semmi és úgy is búg. többszöri format és feltöltés után is változatlan.
ez mi lehet?
oneal1
az meg a másik😄DDD

!Forza Ferrari!

Dzsini
tippre az id3lyrics-et kezelik:
id3 v2.3 standard
aztán lehet hogy nem 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Cheky
Tudja vki hogy lehet dalszöveget megjeleniteni memoriás lejátszón? majdnem mindegyik ismeri ezt a funkciót.
Milyen formátum, ilyenek...
kösz

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Dzsini
ár-teljesítmény arányban (bõvíthetõség, rádió, stb) szerintem egy ilyen szetthez a 16 óra bõségesen jónak számít - úgyis 1-2 naponta azért usb közelbe kerül az ember 😊 igen, van 50+ órás megoldás is, csak nem nagyon találod meg elérhetõ áron (és hacsak nem mész hetekre a hegyek közé, akkor nem is használod ki - de oda meg ki az a bolond aki ilyesmit visz?).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pheel
Tudom, tudom, semmi értelme újból elmondanom, hogy léteznek 50-70-sõt! akár 100 órás megoldások is egyetlen AA-s aksival. Na most ehhez képest a 16 és a sokáig bírja...
Dzsini
igen, alapvetõ fórumos módszer a write-only. meg különbenis nem NEKI mondtátok el 😊))

Breki33
Ha valaki megkérdezi milyen mp3 lejátszót ajánlunk utánna aki jön miért kérdezi meg mégegyszer?

Talán azt hiszi naponta másikat?
lol
Dzsini
kb. 16 óra szerintem folyamatos mp3hallgatásra nem rossz (nem reklámszöveg, saját tapasztalat) 😊
ami még jó lehet az a
Music Drive Deluxe - többé-kevésbé ugyanazt tudja mint a GEM, viszont AAA-s aksival megy, amibõl meg olcsó feltankolni, ugyanúgy rádiós, SD-vel bõvíthetõ, rá van építve az USB, és olcsóbb, mint a lent említett másik.

oneal1
szevasztok!
most szeretnék magamnak venni egy mp3 lejátszót!
mit javasoltok??
memoriás kéne mindenképpen!!
én az I AUDIO 4 est néztem ki magamnak 40 rugó a 256 Mb os..
irjatok lécci mer hétvégén megyek pestre körülnézni!
thx

!Forza Ferrari!

Breki33
MM
AMD Norbee
És fülest hol vehetnék?

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Pheel
"lehetõleg sokáig bírja az áramforrás egy töltéssel"
Na akkor nem ez kell neked sajnos 😞
Breki33
1321
AMD Norbee
Sziasztok!

Mp3 lejátszó vásárlás elött álok és nem tudom hogy milyet vegyek..

Én egy Daisy Multimedia Diva GEM-re gondoltam
igényeim: -lehetõleg sokáig bírja az áramforrás egy töltéssel
-memoria bövítési lehetõség
-max 30-ba kerüljön

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

vagy esetleg a Digitball db387-rõl tud valaki valamit? Ezeknél az olcsóbbaknál esélytelen hogy tudjanak könyvtárat kezelni?
Hi!
A Telstar MP3 UFM-102-rõl mi a véleményetek? Ez az egyik legolcsóbb 256megás +rádiós, és én most nem akarok sokat költeni erre viszont szart sem akarok venni. Meg egy olyan kérdésem lenne, hogy ha mondjuk egy mp3 lejátszónál meg van adva hogy milyen kódolásu (pl 192kbit) fájlokat tud lejátszani, akkor az azt jelenti hogy ami annál nagyobb azt nem játsza le, vagy csak ekkora maximális minõséggel játsza le az amúgy jobb minõségût? Lehet hogy hülye kérdés de én nem tudom. Kösz
Cheky
én csak mediaplayerhez és realplayerhez tudok.

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Breki33
Nemcsak azzal

még a total commanderhez is van plugin.

Amúgy jól döntöttél, de a fülest cseréld
Cheky

Cheky
Én egy MPIO FL100ast vettem 2 hete.
Br. 24e 128mb-os + 6e 256mb sd kártya, igy 30ból kijöttem 384mbra.
Nagyon jó, nekem nagyon tetszik. Leginkább egy ezüst öngyújtóra hasonlit.
Egyetlen gondja hogy csak mellékelt proggal lehet rá feltölteni, más gond nincs vele.

ez se rossz <#finom>

MPIO FL300 1GB

Ár: 38960 Ft netto

Tulajdonságok MP3/WMA/ASF lejátszás, Diktafon, Philips 3D sound, 7x EQ, extra funkciók

Lammer
köszi srácok!
hát az mpio-k r*hadt drágák...
ehhez mit szóltok???
Addel.hu-n van szerintem korrekt az ára...
???

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Laalee
én vettem egy pdat 😄

cserélhetõ memoriás
kicsi
kezeli a könyvtárakat
320kbps t tudja
massziv

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Breki33
MPIO kell neked
Lammer
Skacok... segítsetek léccike, az igényeim a következõk...
-mp3 lejáccás(na ki gondolta vóóna) <#idiota>
-kicsi legyen és memóriás
-bõvithetõ legyen kártyával
-masszív anyaga legyen(tehát ne gagyi mûanyag, hanem na érthetõ... <#circling>)
-KEZELJE a könyvtárakat!!! (ez a legfontosabb)
-a kijelzõje nem fontos,hogy idtag-es legyen bár nem hátrány...
-320ig kenje az mp3at... ne akadjon, ne bugyborékoljon a Lame encoderelt zenékkel...(a mostani cd-s lejáccóm a lame 3.8X szériával Stereo módban bugyborékol, SAMSUNG unrulez)

naszal ennyi...
már kész vagyok idegileg, mert a hugi állandóan lenyúlja a lejáccómat, azt odaadnám szülcsinapjára(most lesz a jövõhéten úgyis)+meg karira magamnak meg vennék egy a fennt felsorolt igyényeket kielégítõ lejátszót...

please <#help>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Breki33
Ezeket már mind kiveséztük

vagy itt vagy az indexen most fejbõl nemtom
és errol mi a véleményetek mercury
ilyen termék van valakinek??

Nem tûnik rossznak...
Bár a 16 óra lejátszás szerintem kicsit sovány. Ezt leszámítva viszont yo vételnek gondolom.

hali hallotatok már az ezav emp 200 mp3 lejátszorol?? ha igen valmi észrevételt légyszi köszezav emp 200 mp3 lejátszo

Hát sajna, nekem túlnyomórészt az van.

Breki33
mondom

nemcsak nagyfalu van ám P
Gyûjtesz tovább ;-)

nekem is kevés, de mit lehet tenni ha nincs most nagyobbra money <#nemtudom>

Hát rajta :o) Igények és pofonok, én nem nagyon beszélek le senkit semmirõl - hacsak nem tudvalevõleg szar termék.
Mint mondottam, nekem a 128 Mb édeskevés, de ez csak az én privát véleményem.

neeem, ez csak lejátszó
ha rányomsz a képre, akkor meglátod hogy a valóságban mekkora méretû 😊
és szerintem az ára is elég csalogató! amíg nincs 50 ezrem nagyobb kapacitású playerre addig szerintem ez tökéletes megoldás lenne

más=már
*sic!
Ezért volt yo vipnek lenni... lehetett korrigálni a helyesírási hubákat... :-/

Ez mi a bánat? Clip fülhallgató, ami egyben más pendrive is?
Hát ötletnek nem rossz 😊

errõl vélemények?