31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#1681 és khm, miről:)? -
Szolnokboy #1680 ma Noémivel álmodtam De jó volt... -
#1679 pedig nagyon eccerű volt:D -
#1678 viszont jó a lokód:) -
#1677 hú bazz kicsit piás vagyok -
ugot2know #1676 még én se tudom ki Magdi néni anyja -
#1675 én se.. -
#1674 Miii?? :D Nem értem... -
Daza500 #1673 Úgy legyen. -
#1672 já já.
talán most fog következni nóémí.nóé -
#1671 Ennyi. Csak andráskáénak kéne szolni, h valaki zaklatt, és el vna intézve... de emma is cska hazudozik... és igy semmi értelme ^^ -
#1670 ilyenkor kell lekérni,hogy ezt a számot ebben apillatban ki hivta,megadják a számot,és go rendörség is... -
#1669 akkor asszem ki kell tenni a 16-os karikát, mert mondta az Emma is, hogy nem kellő modorral és szavakkal beszéltek:P -
Daza500 #1668 Kár, hogy nem hallhattuk, miket is mondtak emmának a telefonba... -
#1667 a felesége se rossz bőr:) -
#1666 Jah látom:DD Nem is tudtam h van lanyat. végulis nem csunya de... haggyuk xDD -
#1665 András lánya van a Fábryban... -
#1664 Pénteki rész:
"Miklós feje fölött sötét felhők gyülekeznek.
Zsófit a saját érzelmei és jóakaróinak elvárásai gyötrik.
Tovább bonyolódik az obszcén telefonhívások ügye."
Forrás:
Barátok Közt -
#1663 Magdi néni mekkora lúzer:)))
A Kinga ott van a toppon -
#1662 Ez a Magdi néni!! -
#1661 hát de nem erősítette meg senki hogy amit andi mondott az valóban marika ... vagy csak én halottam félre.
de a tények akövetkezők. azt tudjuk h miklós egyik találkozora se fog elmenni.
és hogy áltlaába két ugyanolyna nevű karakter eddig nem szerepelt a bk-ban. nem votl két misi, nem volt két magdi nem volt két zsolt....
-
Daza500 #1660 Telefonbetyár ruLez
Apropó, szerintem Andika bemutatásra váró új barátnője nem más, mint Maja.
Már várom Miklós arcképét, amikor találkoznak. -
#1659 kinga és a csövesek -
#1658 híd pózba, ráadásul kiláccott a derekuk, de annyira szivesen mentem volna oda, vagy lettem volna a Tóni helyében:DDD éééés... khm, nem részletezem:) -
#1657 milyenben voltak? -
#1656 1 várható volt, h majd szépen nem megy be egyikbe se-.-
két ellenség: magdi kinga,
Emma ügy->nézd videót. és most mentem szökést nézni -
#1655 Nah ezzel nem értek egyet! -
djukel #1654 Nem kellene ezt a koton reklámot erőltetni. Csak egy idióta kefél gumiban. -
#1653 Csütörtöki rész:
"Miklós mindenkinek hazudik, akit szeret.
Két régi ellenség összefog egy közös ügy érdekében.
Emma névtelen, obszcén telefonhívásokat kap."
Forrás:Barátok Közt -
#1652 Huh ez de jo résdz volt:DD Tetszett!! -
#1651 jujj micsoda pózba volt az Emma és a Noémi:DD -
#1650 jaja sztem is Bécsben volt. -
#1649 és pont a mikiéknél lesz vacsora, szal muhaha:P
csak nem emlékszem arra a részre, mikor a maja volt a szinen az andival mi volt? tán kint volt bécsbe(terhes volt amúgy a szinész), de lehet ekkor már rég ott volt? -
#1648 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDEEEEEEEEEEEEE juuuuuj komoly télleg a maja jon:D áá mert mondták hogy viszajion a sorozatba. áá komoyl lesz xDDDDDDDDDD -
#1647 videó 2 -
#1646 az andi nem marikát mondott? mert a marika becézése maja -
#1645 :((((((((( -
#1644 már megint most kell elmennem itthonról
hát ez már loool:( -
#1643 Hmm erre a kittis sztorira kiváncsi lettem de nagyon...Mit fog kitalálni r*b*,meglátjuk...csak nem azt fogja mondani,hogyha nem hagyátok abba,akkor még több fiuval jövök össze....:D -
#1642 András nem hajlandó hálásan térdre esni Miklós előtt, amikor megtudja, hogy Miklós ellenállt a kísértésnek, hogy egy hazugsággal próbálja őt behálózni. Miközben András szilárdabban hiszi, mint bármikor, hogy Miklósról hallani sem akar, Claudia megtudja, hogy Miklós nem tudott meg semmit az árvaházi iratok tartalmáról, de tart tőle, hogy a történetnek itt még nincs vége.
Miközben Kinga szomorúan megemlíti Zsoltnak, hogy Magdi meg sem köszönte neki a virágot, Magdi felfedezi, hogy az összes kuka tele van szeméttel, pedig az előző nap ürítették ki őket. Miközben Zsuzsa és Andrea megerősítik, hogy tudomásuk szerint a házban senki nem „termel” az eddiginél több szemetet, László úgy véli, hogy akkor valaki kintről hozza be a szemetet házba, így próbálva kibújni a plusz költségek alól a saját házában. Magdi megkéri Kingát, hogy a kávéház szemetét máshol dobja ki, és keresztes hadjáratot indít a fantomszemetelő ellen.
Emma szomorúan megvallja Noéminak, hogy még mindig szereti Ricsit, és nagyon fáj látnia, hogy Ricsi valaki más karjaiban talált vigasztalást. Noémi és Emma azonban meglátják Kittit, amint szenvedélyesen csókolózik egy autóban egy másik férfival. Noémi most még biztosabb benne, hogy Kitti bárkivel lefekszik, aki az útjába kerül, és azt találja ki, hogy csalják csapdába Kittit Tibor segítségével, hogy Ricsi is lássa, kivel van dolga.