Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bár az is lehet, h én vagyok más öreg...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ha valaki megtalálja hogy mit is küldett be vagy hol jelent meg, közölje 😄 kíváncsi vagyok mit tüctüccöl össze.
Vagy be is irhatná a kedves balázs, mert úgy tudom õ az aki szokta olvasni ezt a fórumot <#wow1>#wow1>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
viszont azt nem értem miért kellet a rednõrknek letartoztatni, mikor a balesett után eleve elvitték, nem? meg régen nem kötött el valami buszt? akkor pont nem néztem ezt a fost 😄
zseniális, hogy ilyen apróságra nem tudnak figyelni
Attila és Júlia
Nagyon nagy segítség lenne, ha ezt az autós kérdõívet gyorsan kitöltenétek! Max . 2 perc,de még talán annyi se!
https://docs.google.com/forms/d/1Mbr0ZfJWBdUh7ZMNMe-Ri50X5LyVvIYHDbI9v-ROXfM/viewform
Ha esetleg van köztetek Ford Fiesta tulajdonos, amiben 1.0 literes Ecoboost motor van és érdekelné egy rövid interjú akkor az egy email-t a [email protected] írjon egy e-mailt!
Mivel új vagyok itt ezért nem tudtam weblap címet beilleszteni! Hálás köszönet a kitöltõknek! Kedvesek vagytok! Többiektõl elnézést!
Köszönettel,
Godap8909
meg ott a hanna. miért nem ír errõl egy cikket? mindig mindent tud, de kb hányan is vesztették el szülés elõtt a gyereküket? tilda zsófi nóra
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Káposztafejek? Hmmm..
Ahoz képest hogy a krisztián nem hal a jobb fülére, mióta bent van a sorozatban, szinte mindig úgy tesz mint aki rendesen hal.
én sem hallok a jobb fülemre, csak én nem robbanás miatt, szóval tudom mit tesz az ember másként.
egyrészt nem a jobb fülén telefonálna. meg társas séta közben a jobb oldalra kerülne hogy hallja az illetõt, de már a bevezetõben rossz oldalon van. 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vicc <#levele>#levele>
Remélem meghagyják. <#vigyor>#vigyor>
linda miért nincs a zárdába?
zsolt miért nem szalad zsófihoz hogy most mi van, miért nem az övé lett a cég vagy valami?

A mai Bk végén! 😄