Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Aztán már rögtön nyakpuszi meg nyelvespuszi. <#miaz>#miaz> 😄
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
AMugy a noémi mikor fog elmenni a sorozatbol? tudtommal már nem forgat. valaki tud errol valamit? 😄
hát akkro az erik? hisz együtt voltak? hüyle forgatókönyvirok
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mondjuk láccik a csávón hogy ilyen körökben forog.
Pénzes gyerek.
Nehogy egyszer BK-ban viszontlássuk😄
Mondjuk Noémi új fiúja ként😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ez nem a Botond?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
(Sajnálom, hogy foglaltam a helyet, nem mintha ne lettek volna már nagyobb hülyeségek.)
...mégse.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ramadamammy rapidrandi
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
én szalagavatón töltöttem be a 18at, ezé félregondoltam, ott a pont 😛 Akkor 18nak nézlek.. 😄