Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Valaki el tudná mondani egy pár mondatban, hogy mi történt az elõzõ részekbe, mert sajna elaludtam cirka 4000 részt, de most már követni fogom az eseményeket úgy 60 év múlva a nyúgdíjasotthonból.<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1>
tisztelem mondjuk, mindig jókor van jóhelyen, és mindenkin segít, nagy ember õ, kell a sorozatba
.: mobilize.hu :.
Miklós <#kocsog>#kocsog> (már a Timike is csak azért kell neki, hogy Nórát visszaszerezze)
Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.
.: mobilize.hu :.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Emma:Mit csinálsz?
Noémi: Szerinted? Ökrötsütök? Jah és
Emma: Egyedül vagy?
Noémi:Nem, a Laci ott van a kanapé aladt<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Szakadtam mindkettõn:XD
Amikor arról beszéltek Emmával, hogy ki mi akart lenni kiskorában az olvasott könyvek hatására:
Kristóf mondja: Én Robinson akartam lenni egy Szerda nevû pasival egy szigeten.
Na basszus.
Pali:Lenne rám egy perce Vilibá?
Vili:Hogy a bánatba ne. XD. Ez a Botond meg a Kinga: Van benne só, van hehe xd LOL. Ezta sorozatot. 18+6 má komolyan😄.
Ramadamammy rapidrandi
Szóval, tegnapi rész:
Vili bának nem volt ideje Tildára, úgyhogy nem tudta elmondani neki a válást. Géza mondta Pailnak, hogy Vilit vegye célba, ha ki akar békülni Tildával, hiszen olyan jóban van T. és V.
A vénasszony tagadta, hogy fel akarná szedni Vilit, ezért bocsánatot kért V. Aztán most kezd el bejönni neki a nyanya, mert csak úgy kedves volt vele.
Emma egy hülye kis picsa. Zsói tanácsára keresni kezdett valami rossz tulajdonságot Kristófban. De nem talált, úgyhogy smároltak. 😄
Noémi most utálja Emmát, de a csókról még nem tud.
Botond meg Kinga tukni fognak.
ENNYI <#idiota>#idiota>
Ramadamammy rapidrandi
Ennyire fanatikust.. <#wilting>#wilting>
Köcsög Mónikának meg miért kell visszajönnie?! <#rinya>#rinya>
Ramadamammy rapidrandi