Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
5

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
A Zsolti az jó bácsi😄.

mama2
A Zsófi az majom fejû.

Csabesz6
jah mellette a zsófi se kutya=D

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

akyyy
mikor bevezetik itthon ezt a ditális mûsorszórást, én rá egy évre saccolom hogy végetér.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

N o N a m e
Kinga a legjobb csaj! Ha én is BK-s szereplõ lennék, akkor tuti hogy az elmúlt 3 évben valamikor meghúztam volna az öltözõben 😊
autoszimulator
mien legjobb csaj? mondom gyerek vagy még

.: mobilize.hu :.

mama2
Hát ezt most így fejbõl nem tudom, de töröm még a fejem, hátha beugrik vlaami<#idiota><#idiota>. Amúgy 60 év mlva csak bfejezik tán. Tényleg:szerintetek hány további része lesz a sorozatnak? Amgy de szerencsés ez az Imi Rákattant a legjobb csaj a bk-ba. Írígylem😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

hooah
Hello mindenknek!
Valaki el tudná mondani egy pár mondatban, hogy mi történt az elõzõ részekbe, mert sajna elaludtam cirka 4000 részt, de most már követni fogom az eseményeket úgy 60 év múlva a nyúgdíjasotthonból.<#hehe><#nevetes1>

mama2
Hát én inkább tuknám, de kinak a pap, kinek a paplan<#gonosz1><#vigyor>

autoszimulator
képet 😄D

Trance Angel
Vanda egyre lámább. Legszívesebben fognám és verném a fejét a falba. <#gonosz1>

autoszimulator
lettem volna berci kutya mikor ott simogatja a zsófi a kis szoknyájába o.o

Trance Angel
*Casanova :$ 😄DD

autoszimulator
😄DDd

tisztelem mondjuk, mindig jókor van jóhelyen, és mindenkin segít, nagy ember õ, kell a sorozatba

Trance Angel
Imi=Casa Nova, Don Juan meg hasonlók. Macsó, ennyi. <#idiota>

autoszimulator
imi<#eljen><#eljen>

Trance Angel
Vanda <#lama>
Miklós <#kocsog> (már a Timike is csak azért kell neki, hogy Nórát visszaszerezze)

D:😄😄😄😄D bazdmeg ezt a beszolást😄<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Sas6
😄 hát elvagyunk látom 😄

Bercy
Úgy látom itt nagyon magasröptû beszélgetés zajlik 😊
Kicsihuszár92
Inkább már Vili báába most Magdi anyus ugyis Rómába aztán Miki meg kiherélné mert megrontotta a kis Timikét! LoOoL

Sas6
tejoissten xDDDDDDD Ennyi sok faxásgot h tudnak kitalálni mondjatok már meg?? Johogy még nem a timike nemlesz szerelmes imibe xD

Kicsihuszár92
Néztem a tévét vagyis csak hallgattam aztán ugyi volt a bemuatóba! majd leesetem a székrõl ahogy meghallottam aztán meg majd megszakadtam a röhögéstõl mert azé a Botond jobb pasi volt...

Sas6
télleg?? Ezt honnan veszed ?xxD

autoszimulator
végre megvan imi életcélja a sorozatban 😄 Minden jó csajt meghág-.- már elõbbre van mint én, oh shit -.-

Kicsihuszár92
témától egy pöppet eltértünk... No de most a Vandának az Imi teccik jól hallottam? xD

Sas6
Hát jah aki hulye haljon meg 😄 Mondjuk sztem jolállnak a fekete fehewr cuccok msot spec énis ien manias vok, fekete feher kockas sapka,fûzõ stb. De én baromira elitélem ezeket az érvagdosáskat meg hasnolok... Na midnegy 😄

Kicsihuszár92
De 5 évvel ezelõtt sem lehetett emot látni csak pár éve. És ebbõl téll nem lehet kinõni csak meghalni ha a drágaságok olyan hülyék h vágdossák az ereiket akkor egyszer majd megdöglenek.

Sas6
dehogynem 😊 Láttál már felnõtt emo-t?😛 Amugy a noémi alapbol nem tetszik nekem 😄 Az emos oltözködéssel sincs bajom de ahogy noémi oltozik vhogy nekem se jon be xD

Szolnokboy1
az emobol nem lehet kinõni, azt csak kiírtani lehet. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

A Noémi mikor fog kinõni végre az emo-ból ? Mert már nagyon idegesítõ. <#szomoru1>

autoszimulator
aladt. ahade

mama2
Aztakurva:
Emma:Mit csinálsz?
Noémi: Szerinted? Ökrötsütök? Jah és
Emma: Egyedül vagy?
Noémi:Nem, a Laci ott van a kanapé aladt<#idiota><#idiota>
Szakadtam mindkettõn:XD

N o N a m e
<#wilting>
akyyy
tényleg! azt a kúrva! és micsoda véletlen hogy a Dani is le van épp zuhanva egy szigeten4!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A Kristóf beszólása bebizonyította, hogy a fiukat is szereti.
Amikor arról beszéltek Emmával, hogy ki mi akart lenni kiskorában az olvasott könyvek hatására:
Kristóf mondja: Én Robinson akartam lenni egy Szerda nevû pasival egy szigeten.

Na basszus.

akyyy
<#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

autoszimulator
<#wilting>

mama2
jaj a 6-os nem kell oda.

mama2
Na megnéztem😄. Ez most kivételesen jó rész volt😄. legjobb duma:
Pali:Lenne rám egy perce Vilibá?
Vili:Hogy a bánatba ne. XD. Ez a Botond meg a Kinga: Van benne só, van hehe xd LOL. Ezta sorozatot. 18+6 má komolyan😄.

mama2
Köszike.

Trance Angel
Így tegyen jót az ember. 😛

a 2 rész között milyen reklámok mentek?

Ramadamammy rapidrandi

Trance Angel
Kinga meg Zsófi már egy ideje utálják egymást, szóval már csak ezért is hülyeség az egész.
Szóval, tegnapi rész:
Vili bának nem volt ideje Tildára, úgyhogy nem tudta elmondani neki a válást. Géza mondta Pailnak, hogy Vilit vegye célba, ha ki akar békülni Tildával, hiszen olyan jóban van T. és V.
A vénasszony tagadta, hogy fel akarná szedni Vilit, ezért bocsánatot kért V. Aztán most kezd el bejönni neki a nyanya, mert csak úgy kedves volt vele.
Emma egy hülye kis picsa. Zsói tanácsára keresni kezdett valami rossz tulajdonságot Kristófban. De nem talált, úgyhogy smároltak. 😄
Noémi most utálja Emmát, de a csókról még nem tud.
Botond meg Kinga tukni fognak.
ENNYI <#idiota>

Kinga és Zsófi csókolózott?

Ramadamammy rapidrandi

Trance Angel
Nagyon nagy dologról maradtál le!!!! Zsófi meg Kinga elmentek együtt bulizni, Kinga ott aludt Zsófiéknál. Kissé illuminált állapotban beszélgettek, nevetgéltek, aztán elcsattant egy csók, és a többi......
Ennyire fanatikust.. <#wilting>

mama2
Mi volt a tegnapi részben? Tilda elmondta Vilinek hogy Válnak Palival? Az öregasszony aki Magdit helyettesíti mit szolt arra hogy Vili azt mondta neki, hogy ha csak azért jött hogy elcsábítsa akkor elmehet? Nem láttam, mert Vándorba voltunk.

Trance Angel
Még arra leszek kíváncsi, Magdi anyus mit fog szólni, hogy az a "céda Kinga" már megint beverekedte magát a családba. 😄
Köcsög Mónikának meg miért kell visszajönnie?! <#rinya>

tegnap este kiderült a kész átverésben...

Ramadamammy rapidrandi