Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Békéscsabán meik suliba jársz?

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

Trance Angel
Jaj, erról jut eszeme: Tegnap amikor Klau sorolta Zsófi pasijait, akkor mondta, hogy "loncsos-asztalos Feri" 😄DDDD

Trance Angel
Nálunk falun (értsd: Békéscsabán 😄) 12-ben van a szalagavató, amikor a diákok 18 (és néhányan még 17) évesek.
De ne nézzek már ki 19-nek, évek óta 18-nak néznek, és ez még egy darabig ne változzon mááár. 😞 😊

autoszimulator
áá dehogy, eltitkolják pali elõl, tilda teherbe esik kõmüvestõl, és mikor a gyerek megszületik, egy ütvefúróval a kezében, akkor volt kiderülni, hogy a gyerek nem palkóé!

.: mobilize.hu :.

szerintetek elfognak válni?

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

autoszimulator
De én külsõ alapján ítélek, és simán kinézel 19-nek<#vigyor3> De akkor te nem vagy évvesztes, mivelhogy most volt szalagavatód 😛

Trance Angel
18 vagyok, látom figyelsz. <#schmoll2><#idiota>
De attól még, hogy Noémi szellemileg és testileg is 14-nek tûnik, attól a szerepében még 18. 😄

autoszimulator
nem, mer pali is vakon van, megérdemli a sorsát, mit kell neki szerencsétlenkedni meg hazudozni...

autoszimulator
Hát te 19 vagy, Noémi meg a szememben 16... Az hogy már érettségizett meg minden, nem érdekel, mer 16nál többre nem tartom 😄D Emmát meg 40nek állítják be, de õt kinézem 18-nak 😄 Vanda 15 körül.. 😄 Persze mindez ha nem ismerném õket (L)

ti nem sajnáljátok palit amugy?<#conf>

Trance Angel
Én is ilyen korú vagyok, mégis elküldeném a halálba ilyen szöveggel. 😄

autoszimulator
mér a szövege jó, ez kell az ilyen korú csajoknak, soksok nyalás majd aztá õk is visszanyalnak..

sztem az a csávó olyan szerencsétlen <#nevetes1><#nevetes1>

autoszimulator
de csávót megsajnáltam, hogy levetkõztette az egyetem legjobb nõje, és lefényképezték, áá..
mekkora kaland...

Trance Angel
Bazmeg Noémin az a hosszú, bõ, terepmintás szoknya. <#szomoru1><#vomit>

rcstuning
mekkora kamu, hogy a Kinga éppen most az Eriknél keresi a polóját... de gáz, jobbat is kitalálhattak volna.

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

most reklámvan<#nevetes1> addig is mondom feljöövök

Marci0115
andris beszolása : "Jótékodjon veled a halál" ekkora beszólást 😄<#idiota>

Nah király találtam noémiset is

fõleg a legutolsó<#nevetes1><#nevetes1>olyan 10 éves gyerek

vagy annak nem voltak ilyen jelenetei??

ilyen nincsen noémisba?<#awink><#awink>

Doomista
happy !

de milyen lollok már a kommentek rá xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

megvaaan<#nevetes1><#nevetes1> köszi ez már kellet<#nyes><#nyes>

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sztem semmilyen sorozatba nincs olyan hogy ne lenne vágás az manapság már alap dolog

Doomista
nincs olyan rész ahol nem vágnának...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

van benne vmi sztem is össze vágták

N o N a m e
odaadták neki a dobozt a kezébe hogy azzal játszodjon, majd beletették a táskába.. vágásról még nem hallottál?
Doomista
hát szépen összejöttek a dolgok 😄

sztem én ezt a részt nem láttam nem nézzem én minden nap<#ticking>

mama2
Én azt nem értem, hogy amikor a gyerek megtalálta a gyógyszert, azt hogy forgatták le? Megmondták a kislánynak hogy ekkor ezt a polcot rámolja ki? Nem hiszem. De akkor hogy vették fel? Kirámolta a gyerek, és a forgatókönyv író belekalkulálta abba a részbe Miki lebukását? Vagy hogy?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

<#nevetes1><#nevetes1> ma milesz a barátokba? tudja vki?

Doomista
énse 😄
nembaj,én bennem még mindig ottvan az az ágyas jelenet xD

ohh sajnos nem találtam

várjál megprobálok szerezni<#smile>

N o N a m e
Ettõl nem lesz féltékeny.. többet kapott mint a képen Palika. 😄
Doomista
a fene, nekem sincs <#nevetes1><#nevetes1>

<#nevetes1><#nevetes1> olyanom nincs bocs<#nevetes1>

Doomista
akkor most azta képet rakd be amin erikkal nyomja tilda,oszt igy palit is féltékennyé teszed !

hát akkor én most féltékenyé teszem eriket::<#nyes><#nyes>

mama2
LOL,Eriknek teljesült az álma. Megkapta Tildát a gecije(írígykedik.).

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

autoszimulator
kõmüves won, áve

ajj majd mcsináltatok nah😄😄 csak össze dobtam 2 sec allat😊

Klemice
szerintem zsolt a legjobb nõ

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

akyyy
sztem az sgn neked van a legjobb logód<#nyes><#nyes>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sztem a sorozatba noémi a legjobb nõ<#nyes><#nyes>

Klemice
hát mások az értékrendjeink

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Attila8805
Pff azt ne mond hogy te nem tuknád meg.
Akkor puzi vaty!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Szolnokboy1
kisminkelve én sem dobnám ki az ágyamból 😄D

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.