Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
na ezen beszartam <#idiota>#idiota> kurvára illik a kép mellé, ahogy Miki sóhajtozva lenéz, Laci meg jön a balfasz arckifejezésével <#idiota>#idiota>
de a 2 Noémi poén is ütött 😄 "ja, bocs 4! Noémibõl 2 is volt!" xD ezek a rejtett poénok baszki 😄
illetve a képregény versenyrõl is lemaradtam! csak így soron kívül készítettem én is 1 variánst a fotókhoz! majd azért véleményezzétek, ha már szavazni nem lehet rá /bár nem tom, h kapnék e rá 1-et is! 😄 /
my version!
egyébként kurva jól elrejtették a Mikiék a vascsöveket csak egy bazi nagy púp volt a vállukon de nem baj.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
pontosan, ezt kérdeztem én is pénteken... mi a faszom alapján találtak rá? 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
De a novák heil hitler, 'az a helyzet hogy én tettem' is geci nagy <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>