Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
az meg, h ki milyen képregénnyel pályázott... az más kérdés! mint írtam kb 2 olyan volt, ami az értékelhetõ kategóriát elérte nálam!
inkább koncentráljatok a holnapi részre!
na üdv!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
Én legalább is poénnak fogtam fel minden pályázatot, nem volt célom semmi plusz dolog elnyerése(megjegyzem sosem szoktam magamra szavazni már csak ezért sem).
az a lényeg h részt vettek egy közös dologban, de senki nem lett több vagy kevesebb pár csillagtól.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Én se számítottam arra, hogy 4-et begyûjtök. 😊
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
a "pályamunkák" színvonalát, szintjét elnézve, asszem elfogulatlanul mondhatom, /pláne, h ezt többen is megerõsítették itt a fórumon - Tommygear, Tyler, Gibson/ h nem alaptalanul nyertem! hozzáveszem még azt is, h én versenyen kívül linkeltem be a fotómat /2nap csúszással/ ergo akinek tetszett is a képem, de mivel már szavazott, nem adta rám a voksát... azt is én szívtam meg utólag!
nem akarok most belefolyni senki "pályamunkájának" értékelésébe de némelyik értékelhetetlen, illetve a sorozathoz a feliratoknak annyi köze van, mint magdi anyusnak a 2010-es PLAYMATE címhez! /ezen felül egyáltalán nem humorosak!/
persze tudom, az öndícséret büdös! illetve sajnálom, h egyeseknek szúrja a szemét a dolog! de amúgy kösz geo91-nek, h utólag hozzácsapta a képemet a mezõnyhöz!
én így látom!
a szavazás rendszere meg valóban nem mûködik!
vmi olyasmit kéne elérni, hogy ha 10 kép van, akkor rangsorolni 1-10ig!
a voksokat egymástól függetlenül 1idõben kellene leadni. és ja... a szavazás elõtt fixálni kellene a szavazók számát!
Na mindegy, ti tudjátok...
remélem, h lesz még hasonló feladvány!
egyébként ki lehetne küszöbölni ezt a csalás vagy nem csalás dolgot, csak kicsit macerás.. kirakunk egy szavazást és nyilvános szavazás történik.. szépen minden idetévedõ felhasználó leírja szerinte ki a legjobb(eddig is sokan leírták kire szavaztak), geo meg beírja számlálóba 😄 újregek és olyan felhasználók akiket még nem is láttunk a topicban nem szavazhatnak.
Vagy mindenki privátban leadja a szavazatát geonak és a többi ugyan úgy történik. Mert aki csal annak nincs lelkiismerete, aki meg nem csal azt zavarja ha azt hiszik róla.
amúgy THX a szavazatokat! /már, aki rám voksolt!/
átérzem a helyzeted, tegnap fm-ben csak 2. lettem a honvéddal a bajnokságban ligakupában és a magyar kupában is... :CC
1. lemongrass
2. gibson
3. cs511
szóval Mádl Ferenc nõben! 😄

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Erről van szó!\"