Barátok Közt (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
mamageci
triplet
Pista Mester képe a legjobb😄

gibson9
hát ez geci nagy <#taps><#banplz>

hungary27
2. nagyon nagy szavaztam rá
DeerHunter01
basszameg.
a 4-esre szavazat de az 1-esre akartam 😄

\"Erről van szó!\"

:SDA:SD.ASdAS_DASD:ASD_A_DS_ASD

limperatore
a 2es is jó még na 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
az elsõ kurva jó de a többi nagyon gyenge 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

2 borsodit, thx

Piloss
az 5 és a 2 marha jó lett 😄DDDD

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

<#ravasz1>
tommygear
de rég voltam erre 😄
geo te itt közben megalapítod a szefó topik 2-t barátok közt topiknak álcázva?? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tied is jó volt! 😄D csak muszáj volt választani... 😞
rcstuning
Köszi, mit iszol?

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

Klemice
1. jó, többi között vannak jó próbálkozások

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gibson9
köszi <#vigyor>

gibson9
lett néhány geci nagy alkotás 😄DDD jókat röhögtem <#eljen>

Tyler1
1. még jó lett 😊 de vannak rettentõ rosszak is 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

sztem meg rcstuning 😄😄

a 3-as meg tényleg gyenge lett...
én gibson képére szavaztam, szerintem az lett a legállatabb! 😄DD
3-as nagyongyenge, bocsi :S

szerda estig a barátok közt kezdéséig lehet szavazni, akkor záródik le.
LEHET SZAVAZNI!
félre meglesz
vagyis egy kis késéssel, mert még dolgom van.
ja
rcstuning
Pont 22:00-kor meg is lehet majd nézni a munkákat?

na hajrá nincs már sok idõ
rcstuning
Már bánom, hogy nálunk nem volt még ilyen 😄

gibson9
most, hogy így összeraktad a részleteket tényleg jó nagy kurva lehetett ha 15 évesen annyian felcsinálták, hogy azt se tudja ki az apja 😄 én nálam a bk olyan szinten háttérzaj, hogy már 5x elfelejtettem, hogy Niki 16 évesen szülte meg magas homlokot.

Jó, hát gondolhatod, mennyire vettük komolyan ...<#vigyor4>
Emlékszem volt olyan hogy szendvicset kellett csinálni és a tanár szétosztotta, hogy te hozol kenyeret, te sajtot, te paradicsomot...stb. Mi meg helyette óra végén kimentünk a büfébe és vettünk egy szendvicset...
Óra közbe dobáltuk a terem két végébõl a teniszlabdákat, meg a tankönyv kitépett lapjaiból hajtogattunk repülõket.

A fiútechnika viszont tök jó volt, a tanár meg egy alkoholista<#idiota> (bár jobban belegondolva ez egy normális TECHNIKA tanárnál alapkövetelmény...). Volt olyan hogy órán szedtük ki a kalapácsokat a szekrénybõl, és kiborult egy kötegnyi CKM... Kérdeztük, hogy ez meg? - az öreg meg mondta hogy a sulis papírgyûjtéskor szedte össze, nézegessük õket nyugodtan, ha meg haza is vihetjük, ha kell vmelyik (kellett)...<#vigyor2>
rcstuning
Nem bántásból, de akkor ez egy buzika képzõ volt. Még jó, hogy nem figyeltél oda <#nyes>

De egyébként ez a Nikis téma elég nagy baromság. Ha jól emlékszem valami olyasmit mondtak, hogy 16 évesen szülte Kamillát? Akkor 15 évesen úgy esett teherbe ezek szerint, hogy ötlete sincs ki csinálta fel! Vagy akkora kurva volt, hogy a sok pasi miatt egyszerûen egyikre sem emlékszik, vagy már akkor is nyomta a drogokat és mindenféle idegennel összefeküdt. Gyönyörû... <#merges2>
Rögöni fogsz, de anno általánosba nekünk is tanítottak...
Régen ugye úgy volt hogy a fiúk barkácsoltak, a lányok meg fõzõcskéztek vagy varrogattak, a fiúk meg barkácsoltak technika órán. Külön nevük is volt "fiú" és "lánytechnika" címszó alatt. Aztán jött az oktatási reform, és mindent megváltoztatott; kijelentették hogy ez így szexista és/vagy diszkriminatív, és mindenki tanul mindenfajta technikaórán. Szóval félév fiú- és félév lánytechnika. A sulinkban mi voltunk az elsõ évfolyam akiknél ezt bevezették.

Szal fiú létemre nekem is tanítottak olyanokat, hogy pl.: hogyan rendezd el az ételeket a hûtõbe, vagy varrásnál milyen öltésfajtát használsz ilyen meg ilyen helyzetben..... A gyakorlati része volt a legszarabb, volt olyan hogy pólót festettünk(batikolás), süteményt kellett sütnöm, gyöngyfûzésbõl karkötöt csinálni, ...kötni és varrni is kellett. Varrásnál a 45 percbõl kb. 30 telt el mire bele tudtam vezetni a cérnát a tû fejébe.

Mondjuk a lányok jobban szívtak folyton röhögtünk rajtuk, hogy szétkapták a frissen manikûrözött körmüket a reszelõvel meg a fûrésszel...<#eplus2>
gibson9
jah ezt jól elkúrtam 😄

#14928 ez viszont spoiler <#idiota>

alap, gecinagy south park fan vagyok! 😄D
niki apja? 😄DD fail...
PrisonMan

gondolom azért páran értik... <#idiota><#idiota><#idiota>

gibson9
Vajon ki Niki apja? Talán Mr. Garrison, esetleg Barbrady vagy a Denveri Mustángok Bajnok csapata? <#idiota>

Ez pont olyan, mint a South Park 1. évadának fináléja. 😊

niki egy büdös kurva 😄D majd a jövõ héten lesz szavazás róla, hogy ki kamilla apja. addig felesleges kirakni szavazást, mert vasárnap este már lehet szavazni a pályamûvekre.
bogyoka
áááá, ez a Niki azt sem tudja, hogy ki a gyereke apja😄 Elég gáz most Kamillának nem tud mit mondani😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

gibson9
na jó ötlet volt ez a pályázat, lesz bõven mire szavazni és röhögni 😄 <#eljen>

na eddig összesen 8 kép érkezett a szövegíró pályázatra!
javítva
szabii98
xDDD
És utána mi lenne?Zsolt megy erre Zsófi:
Te hazug csaló, mocskos majom, az utcán találkoztam egy csövessel és azt mondta hogy hamis te...

I met God. She's black

rcstuning
Kamilláék tcehnika órán vásárlást tanulnak... beszarás.

Piloss
érdekes ámde a jelenkorhoz hasonló vélemények hangoztak el már akkor is😄D

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Olyan jó tudni, hogy Mike errõl is kifejtette anno rövid, tömör véleményét. <#vigyor>