Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
geo te itt közben megalapítod a szefó topik 2-t barátok közt topiknak álcázva?? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Emlékszem volt olyan hogy szendvicset kellett csinálni és a tanár szétosztotta, hogy te hozol kenyeret, te sajtot, te paradicsomot...stb. Mi meg helyette óra végén kimentünk a büfébe és vettünk egy szendvicset...
Óra közbe dobáltuk a terem két végébõl a teniszlabdákat, meg a tankönyv kitépett lapjaiból hajtogattunk repülõket.
A fiútechnika viszont tök jó volt, a tanár meg egy alkoholista<#idiota>#idiota> (bár jobban belegondolva ez egy normális TECHNIKA tanárnál alapkövetelmény...). Volt olyan hogy órán szedtük ki a kalapácsokat a szekrénybõl, és kiborult egy kötegnyi CKM... Kérdeztük, hogy ez meg? - az öreg meg mondta hogy a sulis papírgyûjtéskor szedte össze, nézegessük õket nyugodtan, ha meg haza is vihetjük, ha kell vmelyik (kellett)...<#vigyor2>#vigyor2>
Régen ugye úgy volt hogy a fiúk barkácsoltak, a lányok meg fõzõcskéztek vagy varrogattak, a fiúk meg barkácsoltak technika órán. Külön nevük is volt "fiú" és "lánytechnika" címszó alatt. Aztán jött az oktatási reform, és mindent megváltoztatott; kijelentették hogy ez így szexista és/vagy diszkriminatív, és mindenki tanul mindenfajta technikaórán. Szóval félév fiú- és félév lánytechnika. A sulinkban mi voltunk az elsõ évfolyam akiknél ezt bevezették.
Szal fiú létemre nekem is tanítottak olyanokat, hogy pl.: hogyan rendezd el az ételeket a hûtõbe, vagy varrásnál milyen öltésfajtát használsz ilyen meg ilyen helyzetben..... A gyakorlati része volt a legszarabb, volt olyan hogy pólót festettünk(batikolás), süteményt kellett sütnöm, gyöngyfûzésbõl karkötöt csinálni, ...kötni és varrni is kellett. Varrásnál a 45 percbõl kb. 30 telt el mire bele tudtam vezetni a cérnát a tû fejébe.
Mondjuk a lányok jobban szívtak folyton röhögtünk rajtuk, hogy szétkapták a frissen manikûrözött körmüket a reszelõvel meg a fûrésszel...<#eplus2>#eplus2>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
És utána mi lenne?Zsolt megy erre Zsófi:
Te hazug csaló, mocskos majom, az utcán találkoztam egy csövessel és azt mondta hogy hamis te...
I met God. She's black
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)