31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• FrezeR
    A sorozat kezd mostanában nagyon elmenni ilyen nevelő/gyakori társadalmi probléma kibeszélő irányba
  • adam46
    Fúúú most mutatták a fókuszba, hogy hogyan készült ez a "látványos robbanás". Még ki is emelték, hogy a készítők "látványos filmes technikákat használtak". Magyarország itt tart 2013-ban, köszönjük.
  • Airbus A380
    az a rémálom gáz volt......
  • adam46
    Már megint ezek a fos effektek, atya ég, adhatnának valamit a sorozatra.
  • hungary27
    profi munka
  • sempronius18
    Micsoda háborús Flashback te jó ég!!!
    Dráma a köbön.
  • Tuvok #30601
    AFGANISZTÁÁÁN !!
  • Airbus A380
    Így fog később hannával összejönni és nem Roxikával. Szerintem. Gyanítom így a krakter majd eltűnik rehabra stb.
  • Airbus A380
    Hát dicséretet biztos nem kap apukától. Szerintem elkotródik.
  • BlackWolf
    Szegény Peti végre kap egy jó csajt , erre nem levágják a lábát :/
    Balázska meg nagyon kemény:DD kíváncsi vagyok , hogy fogják kiírni vagy csak szereplőcsere lesz , erről van már valami infó?
    Mert arra tippeltem , hogy a vályogosék elföldelik vagy elszökik Miki haragja elől :D
  • piamania
    Sorozatjunkie-ról egy kis hír!
    Vendégszerep: Kinizsi Ottó – Strike Back
  • ReszegKoldus
    Hát ez óriási
    Ha még egy fal leomlást se tudnak normálisan megcsinálni, kíváncsi vagyok ez milyen lesz
  • geo91
    a mata haris beszólás sem volt gyenge... :D azzal pluszban még le is kurvázta. :D
  • Airbus A380
    Na Balázska bajba van

SPOILER!!!! papája kimossa..... de akkor hogyan fog eltűnni? A munkást sztem simán lecsukják....
  • Krisztiam #30593
    mekkora beszólás Mikitől:

Hol van Klaudia? Továbbképzésen van a KGB-nél? :DDD
  • Airbus A380
    Nem hinném,de jön a nyári szünet ilyenkor mindig felpörgetik.
  • Hellsing47
    "Az RTL Klub már kiadta a június 24-e és 28-a között látható 6561-6570. részek tartalmát: Miklóst felzaklatja, hogy Balázs nem érzi át a tette felelősségét, de ennek ellenére ismét segít Balázsnak, és kihúzza a bajból. Persze van, aki pontosan tudja, hogy kin kell elégtételt venni. Miklósnak Zsófi közelsége szerez enyhülést, és úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk egyre inkább elmélyül. Ádám ráébred, hogy újra kell gondolnia az életét, ha nem akarja, hogy örökre elkerülje a szerelem. Attila és Júlia kapcsolata kisebb hullámvölgybe jut, ám Attila fontos lépésre szánja el magát. Gizella nem tudja magában tartani és elmondja, miként érez László iránt. Vajon végre egy pár lesznek? Rég nem látott ismerős bukkan fel a Mátyás király téren."

András visszatér :c
  • Gvik
    Ez tök jogos és logikus, kérdés hogy egy erősen ideges, indulatból cselekvő apának ezt el tudod e magyarázni, mielőtt letépi a fejed...
  • Airbus A380
    Igaz, Balázs 1 simlis suttyó, de ehhez ő nem ért ő a "fejes" parancsolgat az irodábol azt kész, ő nem ért ahhoz mi tartja össze a hátzat, gondolta spórolgat az anyagból ezt azt, de ahogy valóban írod a munkásnak ez a képzettsége....
  • Suffering
    A munkás mit fenyegetőzik? legalább annyira hibás mint a Balázs! Balázs ötlete volt, de maga a kivitelezés az a csaj apjáé volt, neki tetszett az ötlet, elfogadta érte a pénzt, és odaengedte a lányát az építkezésre, ráadásul neki tudnia kellett volna, hogy ez lesz, mert, hogy még a Balázs nem tudta, aki még sose járt épitkezésen az még oké, de a munkásnak tudnia kellett volna, hogy össze fog omlani, hisz ez a munkája. Az ő felelősége!
  • akyyy
  • Airbus A380
    lájk a munkás fenyegetőzésére, Balázska fusson amég van mivel .
  • Airbus A380
    Szerintem a sebészurak hölgyek összeszerelik a lábát.
  • Airbus A380
    Miki már rá is jött a kötő anyag minőségéből :)
  • Tuvok #30583
    De ehh, pont az a suna, aki még ki is néz valahogy ...
    Miért nem a Timike lábát vágják ??!!
  • akyyy
    omg
  • Gvik
    "Anya, Roxival nagyon nagy baj van... ráomlott a CGI tégla."
  • Krisztiam #30580
    nagy baj egy kis falomlás, amit gagyin animáltak :DDDD
  • boyboy
    biztos :D én is erre gondoltam. majd rájönnek, hogy hát azért omlott le a fal mert nem kötött elég jól
  • Airbus A380
    Miért van az az érzésem, hogy Balázska, vastagon benne van a falleomlásba? És hogy emiatt tűnik el...
  • Airbus A380
    Az télleg eléd dedós volt....
  • ReszegKoldus
    Inkább timire meg balázsra kellett volna annak a falnak dőlnie (meg a többinek is)
  • akyyy
  • akyyy
    kommentek nem semmik
    Erzsébet Kiskartali ·
    Nem rosszképü a srác,de a szinészethez azért ez kevés.

Gábor Batizi ·
    Mi van nedves lett????
  • BongoBácsi
    LOL! Az is poén volt, hogy Roxy jóval hamrabb eldőlt mint ahogy leomlott a fal.
  • boyboy
    ezeken az effekteken én is sírok a nevetéstől ennél már csak a zöld hátteres virtuális hátterük jobb
    szerintem egy 15 éves adobe after effectsel jobbat hozna ki, vagy csak ha valami "szivacs" téglákat, kellékeket használnának jobban nézne ki
  • akyyy
    minek hiv segitséget neki nincs elsősegit nyujto tanfolyama ami kötelező jogsihoz?
  • McCartman
    Bazdmeg ezek még ahhoz is gyíkok, hogy egy falat ledöntsenek. :D
    Miért is nem csodálkozok én ezen.
  • adam46
    Jaj, csak ne erőltetnék ezeket a szar effekteket, mintha egy 10 éves csinálta volna.
  • CalebJoe
    ráomlott a cgi tégla