31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#30647 buznyák -
#30646 Egyébként szerintem Szőke Zolinak jól áll a kopaszság, és igen nem vagyok b*i, csak azt mondtam neki ez épp jól ál. -
#30645 és ez most hogy jön ide?:D -
KaBuTo666 #30644 Lejárt a viped? haha -
McCartman #30643 Na ez is a bunkó kopasz mercis miatt volt. :D -
#30642 majd jönnek később de arra még várhatsz -
#30641 már tavaly se voltak ilyen folytatásos videók? ez az egyetlen jópofa dolog az egész bk-ban.
főleg mikor a balázs meg miklóst elüti a 4-es metró xD -
#30640 Végülis négy lehetőség van Liza lejmolására: Kicsiszabi jó szándékkal ad, Kicsiszabi nem jó szándékkal ad, Kicsiszabi jó szándékkal nem ad, Kicsiszabi nem jó szándékkal nem ad .
Ezt a szálat hetekig lehetne húzni, kérdés, hogy Kicsiszabi meddig marad, esetleg pár rész alatt elbukja az egész vagyont valami dilettáns forgatókönyvírói agymenés miatt . -
#30639 Hát az anyagi gond megoldva. -
#30638 ja, csak pont előtte mondták hogy jajj de jó lnenne ha lenne sok pénzünk, de honnan lesz....
meg jól leszarják ha nem tudják hogy meglátogatja őket.... -
#30637 Ő nem jön vissza, egyenlőre semmi dramaturgiai indok nincs rá :) Szabit isszerintem csak azért hozták vissza mert befutott és megtollasodott...
gyanítom csak beugróként jön vissza -
#30636 csak én örütem volna annak haaz éva esetelg az orsi jött volna vissza.
meglátja mi folyik ott a házába és mindenkit el küld a fenébe :) -
#30635 Azt én se értettem , hogy annak mi értelme. -
#30634 15 évnyi sorozatgyártás után a legjobb ötletük az évzáró epizódhoz, hogy alíz belenyúl a kutyaszarba... -
#30633 Az nem lett volna olyan "izgalmas" :) -
#30632 Az környezet szennyezés lenne.... plussz utánna a kiemelés se lenne olcsó... -
#30631 Máté :) -
#30630 A Duna látott már pár autót, még egy trabi nem lett volna kunszt, cserébe akkor ne 4-en üljenek benne, elég ha csak a Balázs fúl a folyóba . -
#30629 Én nem értem a készítők minek égetik magukat ezzel. Még pénzt is spórolhattak volna, ha simán csak agyonverik azt a hülyegyereket :D -
#30628 EZ már tényleg a legalja minősíthetetlen szar. A színészi játék, a szituációk, a CGI(kac-kac). Legalja foshalmaz az egész amiért nekem a pofámról sülne le a bőr, ha ilyen sorozatot adnék ki a kezem közül -
#30627 a limuzinos jelenet azt hittem, hogy ilyen lesz :DDD
http://youtu.be/JAt6jpBmHHM?t=3m50s -
#30626 Melyik? -
#30625 Biztos, hogy nem hal(nak) meg
a kisfiju viszont cuki volt :) -
Gvik #30624 Szerintem csak simán elküldik az anyjához Ausztráliába. -
Suffering #30623 Ettől fog meghallni a Balázs? :O Inkább lötték volna le akkor... -
#30622 Trabanttal a Dunába mentek :DDD -
#30621 nah valahogy én is úgy fogtam a fejem mint a csávó :D -
#30620 Úristen azok a trükkök álmomból felkeltenek jobbat szarok. -
Zséé #30619 Mertem remélni hogy a dunába hajtanak :) -
#30618 KICSISZABI -
#30617 micsoda üldözös jelenet :D -
#30616 lőjék le mindhárman aztán legyen belőle habarcs -
turboman13 #30615 lassan verseny fog menni h ki nyírja ki előbb a Balázst :-D -
Suffering #30614 Gondolom valaki lelővi a Balázst. és akkor majd az lesz a kérdés, hogy ki ölte meg a Balázst? A; Peti B; Krisztián C; Vályogos nyilván a vályogos, de gondolom majd ez lesz a szokásos nyári kérdés. Ugyanez volt anno Mikinél is pár éve. mikor 3 embernek is oka volt rá lelőnni és mind3-an megfenyegették. -
-
#30612 még van 2 rész balázska még aggódhat :) -
Axl Rose #30611 Hát ja, elég lagymatag, nem áll meg a számban a chips -
#30610 Jó hamar vége van,régen csak augusztusba volt szünet. Érdekes szünet előtt jobban felszokták pörgetni. -
Suffering #30609 Tippek, hogy mi lesz a pénteki évadzáróban? szerintem a vályogos tuti akkor fog bosszút állni a Balázson. -
#30608 Ja, meg bemutatják, hogy menstruálhat folyamatosan egy nő a belépésétől fogva. (Enikő)