31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Krisztiam #30567
    micsoda téglafal omlás :DDDDDD
  • Tuvok #30566
    "állnak a falak"
  • rooney8
    mégis:D
    micsoda effekt volt :DDDDDD
  • rooney8
    áhh mégse, azt hittem nem vesznek föl sisakot :D
  • rooney8
    az építkezésen ráesik roxira valami (előzetesbe peti "sír" és mondja hogy baj van roxival)
  • IXEMGabeo
    mindenki menekül innen, mert nincs munka. Nem hibáztatom érte...
  • akyyy
    na ennyit az sg bugról, hogy vip maadok....
  • akyyy
    :xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • boyboy
    Aradi Balázs külföldre menekül

A Berényi Miki fiát alakító szereplőnek idén sem sikerült a felvételi. Bár nem először futott neki a felvételinek, de ezúttal sem jutott be. A kudarc miatt most külföldre készül, hogy ott építse a karrierjét. Vajon ott könnyebb a tananyag?
  • akyyy
    pedig a sok nyuger szinészt irányítani nem lehetett kis teljesitmény :DDDD
  • karajjj
    tegnap az a tüntetés annyira gáz volt, hogy már én szégyelltem magam, hogy nem tudtak jobbat kitalálni :D
  • akyyy
  • rooney8
    ő nem kell
  • akyyy
    megy is hozzád ZSÓTIKA
  • rooney8
    hozzám jöhet zsófika :D
  • akyyy
    mi szar vágás volt már ez az elején.
  • sempronius18
    Jah fasza lenne, ha leöntenék malterral.
  • IXEMGabeo
    bírnám valami folytán befalazódna mint a Kőmíves Kelemenné:D
  • Airbus A380
    Szerintem Balázs is eltűnik, gyanítom annak a malteros egyszerűsítős történetnek lesz még következménye.
  • akyyy
    nem lesz karakter váltás, gondlom kinyirják vagy elmegy nórával.
  • Gvik
    Ha már a Balázs karakterét alakító színészt lecserélik, kerekíthetnének egy olyan történetet, hogy a kispórolt anyag miatt rádől valamelyik ház, aztán a kórházban meg kap egy új arcot a plasztikai sebészektől...
    Vagy megint túl sokat várok?
    Amúgy nem tudom minek folyton ez a színészváltogatás, miért nem lehet úgy alakítani a történetet, hogy akkor kiírják a karaktert, ha elmegy a színész. Aztán meg még ha csak a színész cseréje lenne a legnagyobb baj, de olyankor meg még a karakter jellemét is totál megváltoztatják.
    Régen még a Tilda karaktere volt az első akit "lecseréltek", ott még megoldották úgymond poénosan, hogy a story szerint asszem állásinterjúra ment, és az egyik rész végén bement a szobába a régi színésznő, a másik rész elején meg kijött az új és annyit mondott: "Kisminkeltem magam, hogy tetszik?"
  • limperatore
    zsolt agyonverné az összeset :D
  • adam46
    Mi a szar e a sok Zsófia maszk? mi ez szekta?
  • akyyy
  • akyyy
    valszeg ön a hatoság és a lacit viszik börtönbe biztositási csalásért :D
  • Airbus A380
    Gizi ezt most mért csinálta ? A fején lévő sebbről mit mond? Az gondolom látszik a poolcson hogy oda verte be...
  • ReszegKoldus
    Az lehet, de pl most valószínűleg gizi se fog kapni semmit ezért a remekül kivitelezett akciójáért (ahogy a padlás felgyújtásért se kapott), majd mond valami olyat, hogy "laci én csak jót akartam", azt el van intézve ennyivel :D
    Hamar kiürülne a ház, ha mindenki megkapná mindenért, ami jár :D
  • akyyy
    azt hittem felgyujta. de volt már ilyne h kiraboltak valamit, nem? azt kiderült h kamu.
  • Airbus A380
    Nem tehetik ki az 1ik legnépszerűbb karaktert :)
  • ReszegKoldus
    Ez nekem is feltűnt, meg az is, hogy a nevelő célzat ellenére, akiknek börtönbe kéne kerülni azok ritkán kerülnek oda :D

• akyyy
    mostanbáa amugy annyira látszik ez a társadalmi nevelés a tv keresztül hogy okádni lehet tőle.

mit tegyünk ha betegek vagyunk (nóra), ha a férj veri a feleségét, ha a gyerekek rosszak (ikrek), stb, stb.

ahelyett hogy izgalmas történeteket találnának ki.
  • Airbus A380
    Kíváncsi leszek ebből mi lesz, Zsófinak tudtommal igaza van jogilag is, mert hanna név szerint a hozzájár
    ulása nélkül nem említhetné meg a blogjában, ráadásul képpel...
  • ReszegKoldus
    az a 2 volt szerintem, akik a balázst bezárták a vécébe, kár hogy nem borították fel :D
  • akyyy
    ez az épitkezés ahol meghalt az igor?
  • rooney8
    de hát ők nem is szerepelnek, csak említés szintjén, nem? vagy ők is ott dolgoznak az építkezésen? :D
  • IXEMGabeo
    plázacica név...szégyen, hogy még normális magyar neveket se tudnak találni...
  • McCartman
    Ezek a Peti-féle dialógusok atomgázak.
    Ki beszél így? Ki viselkedik így?
    Hol élnek azok akik ezeket írják?
    Mert nem emberek között az biztos.
  • McCartman
    Egyre jobban birom ez a Zsófit.
  • akyyy
    remlem zsofi ezért visszamegy a zsolthoz, a yingyag meg veri a lindát
  • ReszegKoldus
    Az a csaj 2 bátyja lehet, akik majd "megbeszélik" a petivel, hogy ne nagyon akarjon találkozni a húgukkal :)