31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#30567 micsoda téglafal omlás :DDDDDD -
#30566 "állnak a falak" -
#30565 mégis:D
micsoda effekt volt :DDDDDD -
#30564 áhh mégse, azt hittem nem vesznek föl sisakot :D -
#30563 az építkezésen ráesik roxira valami (előzetesbe peti "sír" és mondja hogy baj van roxival) -
IXEMGabeo #30562 mindenki menekül innen, mert nincs munka. Nem hibáztatom érte... -
#30561 na ennyit az sg bugról, hogy vip maadok.... -
#30560 :xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
boyboy #30559 Aradi Balázs külföldre menekül
A Berényi Miki fiát alakító szereplőnek idén sem sikerült a felvételi. Bár nem először futott neki a felvételinek, de ezúttal sem jutott be. A kudarc miatt most külföldre készül, hogy ott építse a karrierjét. Vajon ott könnyebb a tananyag? -
#30558 pedig a sok nyuger szinészt irányítani nem lehetett kis teljesitmény :DDDD -
karajjj #30557 tegnap az a tüntetés annyira gáz volt, hogy már én szégyelltem magam, hogy nem tudtak jobbat kitalálni :D -
#30556 -
#30555 ő nem kell -
#30554 megy is hozzád ZSÓTIKA -
#30553 hozzám jöhet zsófika :D -
#30552 mi szar vágás volt már ez az elején. -
sempronius18 #30551 Jah fasza lenne, ha leöntenék malterral. -
IXEMGabeo #30550 bírnám valami folytán befalazódna mint a Kőmíves Kelemenné:D -
#30549 Szerintem Balázs is eltűnik, gyanítom annak a malteros egyszerűsítős történetnek lesz még következménye. -
#30548 nem lesz karakter váltás, gondlom kinyirják vagy elmegy nórával. -
Gvik #30547 Ha már a Balázs karakterét alakító színészt lecserélik, kerekíthetnének egy olyan történetet, hogy a kispórolt anyag miatt rádől valamelyik ház, aztán a kórházban meg kap egy új arcot a plasztikai sebészektől...
Vagy megint túl sokat várok?
Amúgy nem tudom minek folyton ez a színészváltogatás, miért nem lehet úgy alakítani a történetet, hogy akkor kiírják a karaktert, ha elmegy a színész. Aztán meg még ha csak a színész cseréje lenne a legnagyobb baj, de olyankor meg még a karakter jellemét is totál megváltoztatják.
Régen még a Tilda karaktere volt az első akit "lecseréltek", ott még megoldották úgymond poénosan, hogy a story szerint asszem állásinterjúra ment, és az egyik rész végén bement a szobába a régi színésznő, a másik rész elején meg kijött az új és annyit mondott: "Kisminkeltem magam, hogy tetszik?" -
#30546 zsolt agyonverné az összeset :D -
#30545 Mi a szar e a sok Zsófia maszk? mi ez szekta? -
#30544 -
#30543 valszeg ön a hatoság és a lacit viszik börtönbe biztositási csalásért :D -
#30542 Gizi ezt most mért csinálta ? A fején lévő sebbről mit mond? Az gondolom látszik a poolcson hogy oda verte be... -
#30541 Az lehet, de pl most valószínűleg gizi se fog kapni semmit ezért a remekül kivitelezett akciójáért (ahogy a padlás felgyújtásért se kapott), majd mond valami olyat, hogy "laci én csak jót akartam", azt el van intézve ennyivel :D
Hamar kiürülne a ház, ha mindenki megkapná mindenért, ami jár :D -
#30540 azt hittem felgyujta. de volt már ilyne h kiraboltak valamit, nem? azt kiderült h kamu. -
#30539 Nem tehetik ki az 1ik legnépszerűbb karaktert :) -
#30538 Ez nekem is feltűnt, meg az is, hogy a nevelő célzat ellenére, akiknek börtönbe kéne kerülni azok ritkán kerülnek oda :D
-
#30537 mostanbáa amugy annyira látszik ez a társadalmi nevelés a tv keresztül hogy okádni lehet tőle.
mit tegyünk ha betegek vagyunk (nóra), ha a férj veri a feleségét, ha a gyerekek rosszak (ikrek), stb, stb.
ahelyett hogy izgalmas történeteket találnának ki. -
#30536 Kíváncsi leszek ebből mi lesz, Zsófinak tudtommal igaza van jogilag is, mert hanna név szerint a hozzájár
ulása nélkül nem említhetné meg a blogjában, ráadásul képpel... -
#30535 az a 2 volt szerintem, akik a balázst bezárták a vécébe, kár hogy nem borították fel :D
-
#30534 ez az épitkezés ahol meghalt az igor? -
#30533 de hát ők nem is szerepelnek, csak említés szintjén, nem? vagy ők is ott dolgoznak az építkezésen? :D -
IXEMGabeo #30532 plázacica név...szégyen, hogy még normális magyar neveket se tudnak találni... -
McCartman #30531 Ezek a Peti-féle dialógusok atomgázak.
Ki beszél így? Ki viselkedik így?
Hol élnek azok akik ezeket írják?
Mert nem emberek között az biztos. -
McCartman #30530 Egyre jobban birom ez a Zsófit. -
#30529 remlem zsofi ezért visszamegy a zsolthoz, a yingyag meg veri a lindát -
#30528 Az a csaj 2 bátyja lehet, akik majd "megbeszélik" a petivel, hogy ne nagyon akarjon találkozni a húgukkal :)