278
Mp3 keverés mesterfokon (előre elkészített mixek kreálása)
-
#123 De! Igazad van! Egyébként is haragszom arra a gyerekre, mert szerintem csak levajazta a zsavazó embereket, mert a Te mixed jobb!
:))) -
#121 Zotyoo! Dobd fel nekem is FTP-ben. Kiteszem az oldara. Vagy ne? -
#120 ÉS szóljon és az oldalra is kitesszük, hogy mindig elérhető legyen :))
Holnap (ma éjfélkor) frissítés: 1 új mix és 1 progi... -
Otisz #109 Köszönöm a hozzászólásokat!
Pont az a bajom nekem is, hogy nem jön össze az effektezés úgy, ahogy kell. Úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
Ronie!
Sok sikert! -
#108 Megyek vizsgázni! Drukkoljatok! -
#107 Azzal az a gond, hogy van az FX-nek és a master hangerőnek egy hangereje. Ha az fx hangerejét felteszed, akkor ott lesz az IS. És pont ez az. Mert az eredeti is alatta lesz. És pl. ez egy basszus kivételben nem a legpraktikusabb. És ha a tracken csak az FX volume-t hagyod meg és az eredetit nem akkor az FX sem hallható... szóval az nem az igazi. bár lehet, hogy csak mi nem használjuk jól... -
#105 az a helyzet, hogy nem lehet (pontosabban nekünk Zotyoo-val még nem sikerült) külön egy-egy részre effektet rakni, csak úgy, hogyha duplicate-olod az adott tracket és az egyik sávon csak azt a részt hagyod meg, ahol effektet akarsz és ott a sávra rakod az effektet bal oldalon az effekt gombbal (irodalmárok: tudom, sok a szóismétlés...)
u.i.: várom az esetleges további részleteket :) -
Otisz #104 Kösz Ronie a választ!
Konkrétan engem az érdekelne, hogy raknak rá 1-1 részre effektet? -
#103 Én nem vagyok egy profi és biztos, hogy az ACID szakembere sem, de azért próbálkozom válaszolni és ha valaki többet tudna hozzátenni, akkor írjon.
Az ACID először a beatmapper segítségével felméri a számok BPM-ét és utána már mint ütemenként tudod kezelni a számokat. Alul az explorerből behúzod a számot és miután elvégezted a BPM beállításokat már csak egymás alatt kell tologatni a számokat, ahogy elképzelésed előállította a mixet. Ha konkrét kérdéssel tudnál ezek után fordulni hozzánk, akkor biztos, hogy lényegretörőbben tudnék írni én is, és más is.
Ronie -
Otisz #102 1 kérés aki használja az Acid 3.0-át:
Még mixelésre soha nem használtam, és szeretnék 1 általános rövid, de lényegretörő magyarázatot kapni hozzá.
Pl.: hogy keverjem egymásra a számokat, 1-1 részhez hangmintát, meg ilyenek. Ha valaki leírná pár sorban, megköszönném!
-
#101 Az oldalra felkerültek loop-ok. Több csomag loop-ot is szeretnék kitenni, úgyhogy ha valakinek vannak ilyen forrásai, akkor mail!
Ronie -
#100 Cobra11:
Olvasd el a híreket a főoldalon
Csak az about működik még és legfelül van egy LETÖLTÉS gomb és ott lehet egyenlőre mindent elérni :)
Ezek után sikeres böngészést! -
Cobra11 #99 Ronte: Az oldalon (free.x3.hu/come2mix) nem tudok semmit megnézni csak a főoldalt meg az about-t, mert mindenre azt mondja, hogy 404 error a keresett fájl nem található! Mi történt? Csak nekem nem működik vagy másnak sem? -
#98 Már hogyne küldeném VinylToy koma! :))) -
Otisz #96 :-)))) -
#95 Mindenki!
Felkerült a Come2mix oldalra is a Recycle Full version. És itt a végtelenségig elérhető :) Köszönjük Otisznek. A frissítés dátummal egy kicsit csaltam, mert így megoldódott a holnapi frissítés is :) ezt nézzétek el nekem...
Ronie -
#94 OK!
Köszönjük -
Otisz #93 Szívesen!
Ha kell segítség, szóljatok. Ha tudok, segítek. -
#92 Otisz!
Működik! Köszönjük. Holnaptól kint lesz az oldalon is, de majd még szólok! -
Otisz #91 Ronie!
Rendben! :-) -
#90 Otisz!
OK köszi, akkor már töltöm is gőzerővel :) -
Otisz #89 Ronie!
Igen, azt jelenti! -
#88 Otisz!
Ez most azt jelenti, hogy az előző link most már nem kér CD-t? Már működik? Ugyanaz az EXE file? -
Otisz #87 Kösz a linket! -
Otisz #86 Én is olvastam, de számomra kicsit fura. Bár igaz, hogy én még soha nem használtam ezeket a mixelő progikat.
A cím jöhet! -
Otisz #83 Megnéztem. Ami nekem van, az az 1.80.04-es verzió. -
Otisz #82 Megnézem, melyik van meg nekem. -
Otisz #80 Mi a verziószáma? -
Otisz #78 Akinek kell a Recycle 2 full, az a lenti linkemen elérheti. És ez már valóban a full!!! ;-)
Úgyhogy irány újból letölteni! -
Otisz #77 Tegnap este már nem tudtam a progival foglalkozni, mert mennem kellett dolgozni.
Ha sikerül valami, akkor természetesen szólok. -
#76 vagyok
Gyere az IRC-re -
#73 OK!
Megnyitottam #come2mix néven
Aki akar jöjjön -
#72 ADee:
most? vagy állandóra? -
#71 Csak, hogy szólj, ha jutottál valamire, én is próbálkozok. -
Otisz #69 Adj helyet! :-) -
#68 VTT ajánlom az ujabbik ami már fekete az ismeri a winamp plug injeit..töltsétek le a flangert és lehet flanfálni:) no meg van rajta phaser meg hasonlok..és van egy olyan hogy .....őőőő....
nemtom:) hja igen...ohmboys....van egy kis ohmboyz.....
barnás szinű kisebb mint a többi egy nagy tekerőke középen és 4 körbe..ha jol beálítod tök jol el lehet vele szorakozni vtt vel! letöltési helyet adjak? -
Otisz #67 Azt hiszem Ronie, az utolsó mailed elveszett 1 fagyás miatt, úgyhogy passz, mit írtál... -
Otisz #66 Szuper!
Nekem is csak ADSL-em van, de a barátnőmnél fel tudnám dobni több száz K-val... -
#65 Otisz:
Amint megvan a program, megígérem, hogy összejön! Csak ne nekem kelljen ISDN 128-al feltölteni. Csak van valakinek gyorsabb...
De a hely és a lehetőség adott, ez 100% -
Otisz #64 Ronie:
ha összejönne, tuti sokan áldanák a neved :-)