278
Mp3 keverés mesterfokon (előre elkészített mixek kreálása)
-
#63 Otisz: Akkor viszont hajlandó vagyok a teljes 2 CD-t is közzé tenni az oldalon, hameglesz. És ezt halál komolyan mondom! Megint ment mail -
Otisz #62 Rengeteg ember lenne, aki szívesen letöltené a Reasont, még ha napokba is telne nekik. Ezt 100% tudom. Elég nehéz a netről megszerezni, viszont nagyon felkapott.
A mailt elolvastam, ment válasz is. -
#61 Ja és persze, ha 2 cd-s, akkor lehet, hogy nem praktikus kirakni az oldalra. Már csak nem is a hely miatt, hanem mert nem nagyon akadna ember, aki letöltené...
De azért szóljatok, ha megvan a progi, mert érdekelne... -
#60 Otisz!
Hoops! Akkor most látom, hogy egy f*sz vagyok! Te nem a Recycléről beszélsz, hanem a Reason-ról :)
OKOK
De ettől még áll a kérdésem. Írtam neked mailt, ott kiderül minden világosan :) -
#59 Otisz:
Egyébként akkor is fel tudnám rakni, mert saját szerver :) de persze ez egy kicsit elbizonytalanít :)
De akkor az lenne a kérdésem, hogy hogyan működik a progi, amit ide linkeltél? Mármint ha 2 CD-s? -
Otisz #58 Ronie:
Nem hiszem, hogy fel tudnád rakni az oldalra, mert 2 cd-s...:-/// -
#57 Otisz:
Ezek a kérdések szerintem teljesen idevágnak. Ha ez is megvan valakinek, akkor szóljon és már megy is az oldalra mindenkinek!!! :) -
DannyBoy #56 Otisz:
Köszi! -
Otisz #55 Vagyis innen
Sorry az elírásért... -
Otisz #54 Innen letölthető -
Otisz #53 Recycle 2.0 Full:
http://free.x3.hu/otisz/recycle2full.exe
1-2 napig elérhető. -
Otisz #52 A következő kérésem nem teljesen ide vág, de azért felteszem, hátha...
Nincs meg valakinek a Reason zeneszerkesztő program? -
#51 Otisz:
Mindenképpen. Nagyon köszönjük! -
Otisz #50 VinylToy: elképzelhető, hogy hamarosan +lesz a Recycle 2.0-ás full...
Majd jelentkezem. -
#48 DannyBoy:
Egyenlőre Sound Forge 5.0
Gyere az oldalra: ..: Come2mix :..
Ha van másnak valami ötlete, akkor szóljon és közzé tesszük! -
DannyBoy #46 Na csá!
Effektor programot keresek.
MEg jó volna valami sampler is, amivel hangmintákat tudnék készíteni.
Köszi és várom az alternatívákat:-)) -
#42 Tanulnom kellett volna a mai éjjel, úgyhogy gondolom sokan ismerik az érzést, hogy az ember mindent csinál a tanuláson kívül, ami eszébe jut.
Tehát feltettem az oldalra még 3 progit (persze crack-kel), valamint Zotyoo zseniális mixét! Hallgassátok!
Ronie -
#41 Zotyoo, VinylToy:
Megnéztem az ACID-ot és tényleg nagyon jó. A mixmesiter persze könnyebb kezelhetőség és gyors mixkészítést nyújt, de ha az Acidba beletanul valaki, akkor azzal többre lehet vinni. A BPM mérése pedig a demóban direkt el van rontva és ha felraksz egy patcht, akkor az teljesen korrekt lesz.
patchcsel, crackkel együtt felrakom az oldalra. töltsétek le, nézzétek meg és mondjatok véleményt (ez persze most mindenkihez szólt..)
Ronie -
#40 Köszönöm -
#38 Rendben. Ezen persze nem fogunk összeveszni. Én még nem néztem meg az ACID-ot. De meg fogom.
Megkaptad az e-mailemet Zotyoo? -
#36 A MixMeister azért jó, mert látszólag ugyan csak tizedes pontossággal méri a BPM-et, de azt ő úgy csinálja, hogy magának jó legyen. tehát ha egymásra raksz 2 számot és a BPM-et ugyanannyira állítod, akkor minden pontosítgatás nélkül a 2 szám együtt szól 4-5 percig, amíg tartanak. Pedig csak egy BPM számot írtál át. Azért ez nem rossz, nem? -
#34 VinylToy:
Persze én a MixMeister-t használom, csak azért meg szeretek nézni másik progikat is viszonyitási alap végett. A MixMeisternél eddig még nem láttam jobbat. Pontosan igen: A PRO-t, de ahhoz továbbra sincs crack. Vagy valaki mást tud? :) -
#33 Hali. Fenn voltam, csak most jöttem csak ide. Itt vagy még? -
#30 Zotyoo:
Remek! Akkor felveszem Veled e-mailen a kapcsolatot.
Előre is köszönve segítségedet: Ronie -
#28 Zotyoo:
ACID a Sonic Foundry-tól? Tudsz helyet, ahol le lehet szedni crack-kel? Vagy el tudod küldeni, mert akkor kipróbálnám. Mér BPM-et?
Ja és az oldalra felkerült az AtomixMp3 2.0 crackkel, meg skinekkel, meg effektekkel.
Üdv: ROnie -
#26 Az oldalon már van letölthető anyag...
Come2mix
Ronie -
#25 Cj.Cooler:
Üzenj az atomix-éknak, hogy egy újabb kedvelőt szereztem nekik :)
hátha fizetnek... -
#22 Ha a PRO-val haladtok az nagyon jó. Amint lesz valami, kérlek írj! Nagyon segítenél Magyarországon... :) -
#20 Megint frissitettem :)))
MixMeister v3.04
Tudom meg nem a Pro, de mar haladunk :))) -
#19 © Mp3Pintyo
De pont ez az! Nem a sima kellene nekünk. Hanem a MixMeister Pro 1.01 Ez fejlesztett verzió. Nem tudom mikor jelent meg, de használható crack még nincs hozzá...
nos? :)) -
#18 Frissitettem: Mixmeister 3.02 Full van mostmar fennt. -
#16 Ronie bacsi, a programkereso szerinted miert van? :))
http://62.112.193.18/prog.php3?Azonosito=191 -
#15 Ja! A cím:
http://free.x3.hu/come2mix/
(egyenlőre) -
#14 Megtettem az első lépéseket az oldallal kapcsolatban. Megcsinálom a desgin és már indul is. Aki szeretné, hogy a mixei megjelenjenek, az kezdhet jelentkezni :) Aki pedig segíteni akar, annak nagyon örülnék. Kérem, hogy az is szóljon. -
#13 Mp3Pintyo: A mixmeister nincs ott, legalábbis én nem találtam.
Többiek: Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne MixMeister Pro 1.01-et szerezni feltörve, mert nekem normál Mixmeister 3-mam van feltöréssel, de az egy elég nagy dologban rosszabb, mint a Pro. A Pro sokkal simábban viszi át a BPM-eket, egyáltalán nem hallani. A Mixmeister pedig már 5 különbségnél is hallható. csúnyán...
De ha valakinek kell a mixmeister 3 + crack, akkor szóljon -
#11 :)
Én sem arra céloztam, hogy hülye vagy. Csak köszönettel tartozom és azt hiszem, hogy iszonyatosan nagy paraszt lennék, ha megengedném magamnak azt, h. lehülyézzelek.
Köszönök mindent és gondolkodjatok az oldalon! -
#10 Az a neve,hogy VEGAS,bocs de nem vagyok hülye...A Sound Forge az egy teljesen más tészta...
http://www.sonicfoundry.com/products/default.asp
Na itt majd megtalálod,ha nem........ -
#9 VinylToy: A MixMeister nagyon jónak néz ki, csak az a bajom, hogy amit a honlapjukról töltök le, azt nem tudom a talált crack-kel feltörni. Nem tudsz segíteni? Honnan lehet letölteni? Vagy, ha neked megvan, akkor át tudnád adni valahogy? -
#8 Alien!
De ugye nem a Sound Forge programról beszélsz. Talán az Acid-ról? Mert a Sonic Foundry az egy cég, nem egy program. Legalábbis a keresgélésem erre az eredményre vitt. Ez téves? -
#7 Sajnos csak a demót lehet leszedni,a Sonic oldaláról,nekem a tört van meg,semmilyen warez oldalon nem találkoztam vele eddig,mert az ember nem is gondolná,hogy pont erre való....Egyébként nem is gondolnátok,de a "nagyok" is ezt használják......
Az atomix jó,főleg az új,a reakcióideje sokkal jobb mint a Traktoré,de a szolgáltatásai messze elmaradnak,mondjuk a Traktorban nincsenek effektek,sajnos....