Mp3 keverés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ronie --> NANÁ, HOGY KELL!!!!

VinylToy --> Kicsit részletesebb légyszi, mert nekem az istennek sem akar műxeni! 😞
A fejhallgatón is a Master szól! 😞

Köszi
VinylToy
Én is használtam a Traktort Sb Live-val!
4 speakeres módban tényleg jól lehetett kevergetni, mert a fejhallgatót így nagyon jól ki lehetett használni!!!

Üdv. VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ronie
Otisz és mindenki:

Megszereztem a reason-t! Még nincs nálam, de biztosan meglesz, mert egy haverom használja! Kérdés, hogy kit érdekel, hogy érdemes-e feltenni az oldalra. Írjatok ezzel kapcsolatban!
Alien!
Ha 4 csatornás akkor meg lehet oldani,én a live-al úgy használom...És tényleg Best!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ronie
Lantee: nekem nem sikerült, pedig én is próbáltam...
Naggyon állat a Tractor, talán az eddigi legjobb!

Tényleg kell vennem még egy hangkártyát, hogy rendesen tudjak mixelni? Bazzzze!!
Nem elég neki az AUDIGY PLATINUM? Nem lehetne valahogy megoldani, hogy az "első" panelen, a fejhallgató kimenetén a monitor szóljon?
Ronie
Traktor DJ Mixer és Traktor DJ Studio is felkerült az oldalra!!!
Ronie
Mindenki!

Folyamatosan frissül az oldal, az fent lévő anyag már elérte a 300 MB-ot. Szerintem érdemes ellátogatni...
http://free.x3.hu/come2mix/

Ronie
Ronie
Hát hogyha még itt vagy azóta... 😊) (mintegy 3 napja) akkor itt vagyok és beszélhetünk. Bár mivel ezt erősen kétlem, marad az e-mail (amit azóta már mintegy 10-et váltottunk 😊)
Üdv: Ronie
VinylToy
Ronie: Erre is jársz mert akkor még beszélhetnénk ma este???

Írj ide???!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ronie
VinylToy:

Remek 😊))))
VinylToy
Most már jóóóóóó???

VinylToy
Próbaaaaaa!!

VinylToy
Most ez mire jó akkor??

Ronie
De a Traktor mellett azért az Atomix is labdába rúg...
A Traktor is fel fog kerülni az oldalra...
IMYke2.0.0.0
Bocsi, ha olyan proggyról lelkesedtem, amit már mindenki ismert! 😊 Az csak jó!
Amúgy igen, hálál-jó a kis játékszer!

Bocsánat az Off-topicért!

i2k = IMYke2000 - - 2002

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
MP3-keveréshez pedig ennél program nem létezik a világon:

"Traktor"
(nem, nem a szántó-vető alkalmatosság! Esküszöm!)

Olyan rettenetesen jó real-time keverő program, mely szinte minden fileformátumot azonnal megnyit, keverhetővé tesz, van benne EQ, loop funkció (1, 4, 15 mp-es részeket tud ismételni, végtelenségig, és te magad tudod kijelölni, pár egér-klikkel a részeket!), monitoring, fade (akár időre is), real-time disztorzió (ami manapság nagyon megy a House és Trance számokban, a dob valahonnan a mélyből, torzan indul és szép lassan válnak élessé a samplerek stb.), azonnali rögzítés wav-ba, dub finkció (korábban kevert mixre tudsz újat keverni: nem kell végtelen vinyó... 😊 stb.

Szóval, szerezzétek meg!!!!!! Én a Direct Connecten hallottam először róla, egy francia srác kereste rajtam, chatin, aztán elmesélte mit tud a kis progi (valóban pici) és beleőrültem, majd két napig kerestem a DC-n, de megtaláltam. Immáron egy éve ezt használom! Az MJ és a többi elbújhat, de komolyan...!

Bye!

i2k = IMYke2000 - - 2002

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ronie
MEgint elmentem vizsgázni, ugyanis a múltkor megbuktam 😊 Frissült az oldal és a mixers menüpont is elérhető már. Ez is PHP alapú SQL adatbázissal működik, úgyhogy a táblázatot kedv szerint lehet név, méret, seb. szerint rendezni!
Használjátok egészséggel és minden építő kritikát és ötletet szívesen fogadok:

Ronie
Ronie
Emberek:
Zotyoo - Füstifecskék megamixe az oldalról elérhető. Nem szabad kihagyni, mert nagyon jó alakítás!!!
Ronie
😊)
Ronie
De! Igazad van! Egyébként is haragszom arra a gyerekre, mert szerintem csak levajazta a zsavazó embereket, mert a Te mixed jobb!

😊))
Ronie
Zotyoo! Dobd fel nekem is FTP-ben. Kiteszem az oldara. Vagy ne?
Ronie
ÉS szóljon és az oldalra is kitesszük, hogy mindig elérhető legyen 😊)
Holnap (ma éjfélkor) frissítés: 1 új mix és 1 progi...
Köszönöm a hozzászólásokat!
Pont az a bajom nekem is, hogy nem jön össze az effektezés úgy, ahogy kell. Úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Ronie!
Sok sikert!

Ronie
Megyek vizsgázni! Drukkoljatok!
Ronie
Azzal az a gond, hogy van az FX-nek és a master hangerőnek egy hangereje. Ha az fx hangerejét felteszed, akkor ott lesz az IS. És pont ez az. Mert az eredeti is alatta lesz. És pl. ez egy basszus kivételben nem a legpraktikusabb. És ha a tracken csak az FX volume-t hagyod meg és az eredetit nem akkor az FX sem hallható... szóval az nem az igazi. bár lehet, hogy csak mi nem használjuk jól...
Ronie
az a helyzet, hogy nem lehet (pontosabban nekünk Zotyoo-val még nem sikerült) külön egy-egy részre effektet rakni, csak úgy, hogyha duplicate-olod az adott tracket és az egyik sávon csak azt a részt hagyod meg, ahol effektet akarsz és ott a sávra rakod az effektet bal oldalon az effekt gombbal (irodalmárok: tudom, sok a szóismétlés...)
u.i.: várom az esetleges további részleteket 😊
Kösz Ronie a választ!
Konkrétan engem az érdekelne, hogy raknak rá 1-1 részre effektet?

Ronie
Én nem vagyok egy profi és biztos, hogy az ACID szakembere sem, de azért próbálkozom válaszolni és ha valaki többet tudna hozzátenni, akkor írjon.
Az ACID először a beatmapper segítségével felméri a számok BPM-ét és utána már mint ütemenként tudod kezelni a számokat. Alul az explorerből behúzod a számot és miután elvégezted a BPM beállításokat már csak egymás alatt kell tologatni a számokat, ahogy elképzelésed előállította a mixet. Ha konkrét kérdéssel tudnál ezek után fordulni hozzánk, akkor biztos, hogy lényegretörőbben tudnék írni én is, és más is.

Ronie
1 kérés aki használja az Acid 3.0-át:
Még mixelésre soha nem használtam, és szeretnék 1 általános rövid, de lényegretörő magyarázatot kapni hozzá.
Pl.: hogy keverjem egymásra a számokat, 1-1 részhez hangmintát, meg ilyenek. Ha valaki leírná pár sorban, megköszönném!

Ronie
Az oldalra felkerültek loop-ok. Több csomag loop-ot is szeretnék kitenni, úgyhogy ha valakinek vannak ilyen forrásai, akkor mail!

Ronie
Ronie
Cobra11:
Olvasd el a híreket a főoldalon
Csak az about működik még és legfelül van egy LETÖLTÉS gomb és ott lehet egyenlőre mindent elérni 😊
Ezek után sikeres böngészést!
Ronte: Az oldalon (free.x3.hu/come2mix) nem tudok semmit megnézni csak a főoldalt meg az about-t, mert mindenre azt mondja, hogy 404 error a keresett fájl nem található! Mi történt? Csak nekem nem működik vagy másnak sem?
Ronie
Már hogyne küldeném VinylToy koma! 😊))
:-))))

Ronie
Mindenki!
Felkerült a Come2mix oldalra is a Recycle Full version. És itt a végtelenségig elérhető 😊 Köszönjük Otisznek. A frissítés dátummal egy kicsit csaltam, mert így megoldódott a holnapi frissítés is 😊 ezt nézzétek el nekem...

Ronie
Ronie
OK!
Köszönjük
Szívesen!
Ha kell segítség, szóljatok. Ha tudok, segítek.

Ronie
Otisz!

Működik! Köszönjük. Holnaptól kint lesz az oldalon is, de majd még szólok!
Ronie!
Rendben! :-)

Ronie
Otisz!
OK köszi, akkor már töltöm is gőzerővel 😊
Ronie!
Igen, azt jelenti!

Ronie
Otisz!

Ez most azt jelenti, hogy az előző link most már nem kér CD-t? Már működik? Ugyanaz az EXE file?
Kösz a linket!

Én is olvastam, de számomra kicsit fura. Bár igaz, hogy én még soha nem használtam ezeket a mixelő progikat.
A cím jöhet!

Megnéztem. Ami nekem van, az az 1.80.04-es verzió.

Megnézem, melyik van meg nekem.

Mi a verziószáma?

Akinek kell a Recycle 2 full, az a lenti linkemen elérheti. És ez már valóban a full!!! ;-)
Úgyhogy irány újból letölteni!

Tegnap este már nem tudtam a progival foglalkozni, mert mennem kellett dolgozni.
Ha sikerül valami, akkor természetesen szólok.