Mp3 keverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VinylToy --> Kicsit részletesebb légyszi, mert nekem az istennek sem akar műxeni! 😞
A fejhallgatón is a Master szól! 😞
Köszi
4 speakeres módban tényleg jól lehetett kevergetni, mert a fejhallgatót így nagyon jól ki lehetett használni!!!
Üdv. VinylToy
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Megszereztem a reason-t! Még nincs nálam, de biztosan meglesz, mert egy haverom használja! Kérdés, hogy kit érdekel, hogy érdemes-e feltenni az oldalra. Írjatok ezzel kapcsolatban!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tényleg kell vennem még egy hangkártyát, hogy rendesen tudjak mixelni? Bazzzze!!
Nem elég neki az AUDIGY PLATINUM? Nem lehetne valahogy megoldani, hogy az "első" panelen, a fejhallgató kimenetén a monitor szóljon?
Folyamatosan frissül az oldal, az fent lévő anyag már elérte a 300 MB-ot. Szerintem érdemes ellátogatni...
http://free.x3.hu/come2mix/
Ronie
Üdv: Ronie
Írj ide???!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

A Traktor is fel fog kerülni az oldalra...
Amúgy igen, hálál-jó a kis játékszer!
Bocsánat az Off-topicért!
i2k = IMYke2000 -
- 2002Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Traktor"
(nem, nem a szántó-vető alkalmatosság! Esküszöm!)
Olyan rettenetesen jó real-time keverő program, mely szinte minden fileformátumot azonnal megnyit, keverhetővé tesz, van benne EQ, loop funkció (1, 4, 15 mp-es részeket tud ismételni, végtelenségig, és te magad tudod kijelölni, pár egér-klikkel a részeket!), monitoring, fade (akár időre is), real-time disztorzió (ami manapság nagyon megy a House és Trance számokban, a dob valahonnan a mélyből, torzan indul és szép lassan válnak élessé a samplerek stb.), azonnali rögzítés wav-ba, dub finkció (korábban kevert mixre tudsz újat keverni: nem kell végtelen vinyó... 😊 stb.
Szóval, szerezzétek meg!!!!!! Én a Direct Connecten hallottam először róla, egy francia srác kereste rajtam, chatin, aztán elmesélte mit tud a kis progi (valóban pici) és beleőrültem, majd két napig kerestem a DC-n, de megtaláltam. Immáron egy éve ezt használom! Az MJ és a többi elbújhat, de komolyan...!
Bye!
i2k = IMYke2000 -
- 2002
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Használjátok egészséggel és minden építő kritikát és ötletet szívesen fogadok:
Ronie
Zotyoo - Füstifecskék megamixe az oldalról elérhető. Nem szabad kihagyni, mert nagyon jó alakítás!!!
😊))
Holnap (ma éjfélkor) frissítés: 1 új mix és 1 progi...
Pont az a bajom nekem is, hogy nem jön össze az effektezés úgy, ahogy kell. Úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül.
Ronie!
Sok sikert!
u.i.: várom az esetleges további részleteket 😊
Konkrétan engem az érdekelne, hogy raknak rá 1-1 részre effektet?
Az ACID először a beatmapper segítségével felméri a számok BPM-ét és utána már mint ütemenként tudod kezelni a számokat. Alul az explorerből behúzod a számot és miután elvégezted a BPM beállításokat már csak egymás alatt kell tologatni a számokat, ahogy elképzelésed előállította a mixet. Ha konkrét kérdéssel tudnál ezek után fordulni hozzánk, akkor biztos, hogy lényegretörőbben tudnék írni én is, és más is.
Ronie
Még mixelésre soha nem használtam, és szeretnék 1 általános rövid, de lényegretörő magyarázatot kapni hozzá.
Pl.: hogy keverjem egymásra a számokat, 1-1 részhez hangmintát, meg ilyenek. Ha valaki leírná pár sorban, megköszönném!
Ronie
Olvasd el a híreket a főoldalon
Csak az about működik még és legfelül van egy LETÖLTÉS gomb és ott lehet egyenlőre mindent elérni 😊
Ezek után sikeres böngészést!
Felkerült a Come2mix oldalra is a Recycle Full version. És itt a végtelenségig elérhető 😊 Köszönjük Otisznek. A frissítés dátummal egy kicsit csaltam, mert így megoldódott a holnapi frissítés is 😊 ezt nézzétek el nekem...
Ronie
Ha kell segítség, szóljatok. Ha tudok, segítek.
Rendben! :-)
Igen, azt jelenti!
Ez most azt jelenti, hogy az előző link most már nem kér CD-t? Már működik? Ugyanaz az EXE file?
A cím jöhet!
Úgyhogy irány újból letölteni!
Ha sikerül valami, akkor természetesen szólok.