278
Mp3 keverés mesterfokon (előre elkészített mixek kreálása)
  • Evil
    HALI!

Mi a kulonbseg a traktor dj studio es a dj mixer kozott?
  • Lantee
    Kapom is le izibe'! :))))
  • Alien!
    Bizony!
  • CSOCSO
    mit a vegast?
  • Alien!
    Bazze én is azt használom,és már 3 mixet össze is hoztam,és ráadásul a haveri köröm el sem akarta hinni,hogy én csináltam...Szóval baba,vannak hiányosságai,a tempo változtatásában,vagy az EQ részében,iletve a Sonic Foundry pluginjaitól sosem voltam elájulva....
    Viszont teljesen hivatalos információkból tudom,hogy a "nagyok" is ezt használják!
  • CSOCSO
    nekem teljesen jo az atomix
  • hiba
    Nem valos ideju mixeleshez ajanlhatom a Vegas-t. En eddig ezzel kb 10 mixet hoztam ossze abbol nehany annyira jo lett hogy ki is irtam cdre :)
    1 hibaja van (csak hogy hu legyek a nickemhez) nem lehet megoldani a menet kozbe torteni sebesseg valtoztatast csak kisse nehezkes es maceras modon.
  • Ronie
    jarod:

A real-time mixeléshez az Atomix Mp3 és a Traktor ajánlott. Könnyen kezelhetőek és szép munka születik belőle. free.x3.hu/come2mix oldalról mindkettő elérhető. Üdv!
  • Ronie
    Csocso:

Akkor nem nézted meg elég alaposan az ACID-ot... Igen, a Sound Forge készítői csinálták.
  • CSOCSO
    én atomixel fogom csinálni a zene cd kiirst... sőt már csináltam egy mixet 1 ora 15 perc... ez kb pont egy cd...
    nemrosz csak meg kéne szerkesztenem hogy hajjam a fejhallgaton a másik zenét... mert nemtom hova mixelek..
  • CSOCSO
    acid??? az melyik is? a sound forge készitöitő csinálták?, az nagyon szar volt!!! csak te tudtál zenét csinálni..keverni meg nuku
    www.1groove.com
    netrádio sok sok Dj vel vannak special guest dj-k is..
    L Double
    Rich Woods
    Brooklyn
    Richard Dorfmeister
    Scott Stubbs
    DJ Tiesto
    Nick Warren
    Dan Robbins
    Jacob "JK" Krebs
    Jason Edwards
    Spiinnit
    Paul Edge
    Mark Lewis
    Bad Boy Bill
    Ralphie Dee
    Little Miss Large
    Max Graham
    Leon Roberts
    John Digweed
    Renaud Balland
    Farid Khoury
    Curtis Atchison
    Adam F
    Robert de la Gauthier
    pl ezek de vannak alap csatornák ahol mindig ugyan az a pár Dj nyomja pár naponta za uj mixet.. ami kb 2-4 orás is szokott lenni
    ha érdekel titeket ( aki szereti az efajta zenét annak kötelező) akkor lessetek el ide:

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1013208345

( éppen nick warrent halgatok és baromi jó!!!)
  • Ronie
    NAGY HÍR:

A come2mix oldal teljes egészében készen van. Minden menüpontban SQL adatbázisból kiolvasó PHP adja a honlapot, ezért tetszés szerint rendezhettek név, méret vagy akár feltöltés ideje alapján. Ez merőben elősegíti az oldal használatát. Mindenkinek sikeres böngészést kívánok itt, és ha bárkinek valami kritikája van az oldallal kapcsolatban, akkor írjon!

Ronie koma
  • Ronie
    Csocsó:
    Az Atomix tényleg a legjobb szerintem is, de a real-time mixerek között. Ha a feladat az, hogy olyan mixet hozzunk létre, amit kiírunk CD-re magunknak, akkor az ACID 3.0 erre a legalkalmasabb. Direkt előre készült mixek kreálására találták ki. Majd nézd meg alaposabban egyszer, ha lesz időd.
  • CSOCSO
    http://www.free.x3.hu/come2mix
    itt a mixers alatt van az atomix mp3.. ez alegjob a többit mind kiprobáltam szarok ehhez képest!!!
    én most csináltam egy mixet 1:15 orás lett igy hogy azt sem tudtam hol fűzöm össze a számokat egész jöt lett...lehetne jobb is mert néha sajna a kiállásba ment bele a szám..néha pattog az mo3 van hogy egyszer kétszer hogy ugrik az mp3:))) de cseresznyére ez nem nagyon van benne... mindesetre rohadt könnyű vele mp3 at mixelni... VTT ben azért tényleg volt egy feeling..de igy...
    igy legalább mindenki mixelve irhatja ki magának a zenét audioba...
    ennyi...
  • CSOCSO
    nemtom hogy csináljátok nekem megy 1 sima live hangkártyával..azt csinálok amit akarok..hja van alaplapi hangkártya..szal oda megy be a fejhallgató... ..vagy a VTT nél valahogy igy volt... a másik.. aztán jött hozám egy ugyan olyan Numark keverő ami az atomixmp3 keveröben van az optionsban... alaplapi hk a ch1 a live a ch2.. ugy volt a legjobb... nem probáltam még ki a come2mix en lévő mixelőket csak az atomix et de nekem nagyon bejön...jobb mint a VTT...
  • Lantee
    Na kérem! Tegnap hosszasan bíbelődtem a progival, de csak azt sikerült elérnem, hogy a bal oldali hangfalak MONITOR-ként, a jobb oldali hangfalak MASTER-ként szóltak. Feladtam! Ma vettem egy Terratec kártyát - 5e forintért! Ennyit megér a nyugalmam!

A helyzet az, hogy én évek óta lemezjátszókról keverek, de valahogy mostanában szívesebben ülök a gép előtt, úgyhogy ma este létrehozom első DIGITÁLIS MIXÉT!!

Holnap lehet, hogy megosztom veletek!

PEACE
  • Otisz
    Hali!

Kösz, hogy megszerzed a progit, én az elmúlt 7végén kaparintottam meg. ;-))
    Jól jársz, ha feltöltöd az oldaladra, mert iszonyú sok ember keresi!!!
  • Ronie
    Lantee -> Akkor azon leszek, hogy érkezzen!
    Ma: Tag&Rename 2.02 crack-kel!!! Nagyon kedves program!
  • Lantee
    Köszi! Mindjárt megkukkantom!
  • VinylToy #149
    Setup -> Eddig meg van!!!???
    Ott a hangkártya beállításnál a 3D -re kell menni, ez a legalsó azt hiszem, és ott be kell állítani a SB live Direct Soundra és akkor már működni kell!!

Persze a hangkártya instalálásnál a kártyát is úgy kell belőni hogy 4 hangszóró legyen!!
    Ha ez sem megy akkor írj nyugodtan és azt is elmagyarázom!! :-))

Egyébként nem bonyolult dolog!!

Üdv. VinylToy
  • Lantee
    Ronie --> NANÁ, HOGY KELL!!!!

VinylToy --> Kicsit részletesebb légyszi, mert nekem az istennek sem akar műxeni! :(
    A fejhallgatón is a Master szól! :(

Köszi
  • VinylToy #147
    Én is használtam a Traktort Sb Live-val!
    4 speakeres módban tényleg jól lehetett kevergetni, mert a fejhallgatót így nagyon jól ki lehetett használni!!!

Üdv. VinylToy
  • Ronie
    Otisz és mindenki:

Megszereztem a reason-t! Még nincs nálam, de biztosan meglesz, mert egy haverom használja! Kérdés, hogy kit érdekel, hogy érdemes-e feltenni az oldalra. Írjatok ezzel kapcsolatban!
  • Alien!
    Ha 4 csatornás akkor meg lehet oldani,én a live-al úgy használom...És tényleg Best!
  • Ronie
    Lantee: nekem nem sikerült, pedig én is próbáltam...
  • Lantee
    Naggyon állat a Tractor, talán az eddigi legjobb!

Tényleg kell vennem még egy hangkártyát, hogy rendesen tudjak mixelni? Bazzzze!!
    Nem elég neki az AUDIGY PLATINUM? Nem lehetne valahogy megoldani, hogy az "első" panelen, a fejhallgató kimenetén a monitor szóljon?
  • Ronie
    Traktor DJ Mixer és Traktor DJ Studio is felkerült az oldalra!!!
  • Ronie
    Mindenki!

Folyamatosan frissül az oldal, az fent lévő anyag már elérte a 300 MB-ot. Szerintem érdemes ellátogatni...
    http://free.x3.hu/come2mix/

Ronie
  • Ronie
    Hát hogyha még itt vagy azóta... :)) (mintegy 3 napja) akkor itt vagyok és beszélhetünk. Bár mivel ezt erősen kétlem, marad az e-mail (amit azóta már mintegy 10-et váltottunk :))
    Üdv: Ronie
  • VinylToy #139
    Ronie: Erre is jársz mert akkor még beszélhetnénk ma este???

Írj ide???!!!
  • Ronie
    VinylToy:

Remek :)))))
  • VinylToy #137
    Most már jóóóóóó???
  • VinylToy #136
    Próbaaaaaa!!
  • VinylToy #135
    Most ez mire jó akkor??
  • Ronie
    De a Traktor mellett azért az Atomix is labdába rúg...
    A Traktor is fel fog kerülni az oldalra...
  • IMYke2.0.0.0
    Bocsi, ha olyan proggyról lelkesedtem, amit már mindenki ismert! :) Az csak jó!
    Amúgy igen, hálál-jó a kis játékszer!

Bocsánat az Off-topicért!

i2k = IMYke2000 - - 2002
  • IMYke2.0.0.0
    MP3-keveréshez pedig ennél program nem létezik a világon:

"Traktor"
    (nem, nem a szántó-vető alkalmatosság! Esküszöm!)

Olyan rettenetesen jó real-time keverő program, mely szinte minden fileformátumot azonnal megnyit, keverhetővé tesz, van benne EQ, loop funkció (1, 4, 15 mp-es részeket tud ismételni, végtelenségig, és te magad tudod kijelölni, pár egér-klikkel a részeket!), monitoring, fade (akár időre is), real-time disztorzió (ami manapság nagyon megy a House és Trance számokban, a dob valahonnan a mélyből, torzan indul és szép lassan válnak élessé a samplerek stb.), azonnali rögzítés wav-ba, dub finkció (korábban kevert mixre tudsz újat keverni: nem kell végtelen vinyó... :) stb.

Szóval, szerezzétek meg!!!!!! Én a Direct Connecten hallottam először róla, egy francia srác kereste rajtam, chatin, aztán elmesélte mit tud a kis progi (valóban pici) és beleőrültem, majd két napig kerestem a DC-n, de megtaláltam. Immáron egy éve ezt használom! Az MJ és a többi elbújhat, de komolyan...!

Bye!

i2k = IMYke2000 - - 2002
  • Ronie
    MEgint elmentem vizsgázni, ugyanis a múltkor megbuktam :) Frissült az oldal és a mixers menüpont is elérhető már. Ez is PHP alapú SQL adatbázissal működik, úgyhogy a táblázatot kedv szerint lehet név, méret, seb. szerint rendezni!
    Használjátok egészséggel és minden építő kritikát és ötletet szívesen fogadok:

Ronie
  • Ronie
    Emberek:
    Zotyoo - Füstifecskék megamixe az oldalról elérhető. Nem szabad kihagyni, mert nagyon jó alakítás!!!
  • Ronie
    :))