Mp3 keverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 ha neked a Traktor dj 2.0 van meg akkor azt írd be ide a fórumba mert az engem is érdekelne!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
😊)
Szóval kinek van meg??? Légyszí mail a [email protected]!
Elõre is kösz!
Itt meg lehet csinálni az ingyen tárhelyet és le lehet tölteni a DSP plug-int amibõl real time tudsz a winamp-ból vagy hangkártyajelbõl zenét adni.
Frissites az Mp3Portalon:
MixVibes Pro 4.0
Native Instruments Traktor DJ Studio 1.1
Native Instruments Traktor DJ Mixer 1.06
PCDJ Red 5.1 Build 1010
MegaMix 98 3.31
DJPower 3.86.7
BPM Studio Gastro Edition 2.0
Az mp3 Legyen Veled!
Akit érdekel:
George Michael:Ladys & Gantlema
Lord:Az utca kövén
Lord:Best of
Meg 1 pár olyan szán ami egyenlõre csak itt található
PROXIMUSZzONA
Jo töltögetést!
PROXIMUSZzONA
Örülünk a sikeres vizsgádnak, a 2 cd-nyi anyagnak, meg szerintem főleg!! Most én is valami nagyobb durranásra készülök, úgyhogy vigyázz Ronie mert az oldal virágozni fog!!
:-)))

A nevedet nem tudom elolvasni, de sajnos rossz helyen jársz. Ez a rész itt nem erről szól, nem tudok segíteni, sorry!
Es egy kis onreklam 😊 meg vegas reklam a fentebb emlitett helyen van egy mixem - ripmix szinten vegassal keszult.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mi a kulonbseg a traktor dj studio es a dj mixer kozott?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Viszont teljesen hivatalos információkból tudom,hogy a "nagyok" is ezt használják!
1 hibaja van (csak hogy hu legyek a nickemhez) nem lehet megoldani a menet kozbe torteni sebesseg valtoztatast csak kisse nehezkes es maceras modon.
A real-time mixeléshez az Atomix Mp3 és a Traktor ajánlott. Könnyen kezelhetőek és szép munka születik belőle. free.x3.hu/come2mix oldalról mindkettő elérhető. Üdv!
Akkor nem nézted meg elég alaposan az ACID-ot... Igen, a Sound Forge készítői csinálták.
nemrosz csak meg kéne szerkesztenem hogy hajjam a fejhallgaton a másik zenét... mert nemtom hova mixelek..
www.1groove.com
netrádio sok sok Dj vel vannak special guest dj-k is..
L Double
Rich Woods
Brooklyn
Richard Dorfmeister
Scott Stubbs
DJ Tiesto
Nick Warren
Dan Robbins
Jacob "JK" Krebs
Jason Edwards
Spiinnit
Paul Edge
Mark Lewis
Bad Boy Bill
Ralphie Dee
Little Miss Large
Max Graham
Leon Roberts
John Digweed
Renaud Balland
Farid Khoury
Curtis Atchison
Adam F
Robert de la Gauthier
pl ezek de vannak alap csatornák ahol mindig ugyan az a pár Dj nyomja pár naponta za uj mixet.. ami kb 2-4 orás is szokott lenni
ha érdekel titeket ( aki szereti az efajta zenét annak kötelező😉 akkor lessetek el ide:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1013208345
( éppen nick warrent halgatok és baromi jó!!!)
A come2mix oldal teljes egészében készen van. Minden menüpontban SQL adatbázisból kiolvasó PHP adja a honlapot, ezért tetszés szerint rendezhettek név, méret vagy akár feltöltés ideje alapján. Ez merőben elősegíti az oldal használatát. Mindenkinek sikeres böngészést kívánok itt, és ha bárkinek valami kritikája van az oldallal kapcsolatban, akkor írjon!
Ronie koma
Az Atomix tényleg a legjobb szerintem is, de a real-time mixerek között. Ha a feladat az, hogy olyan mixet hozzunk létre, amit kiírunk CD-re magunknak, akkor az ACID 3.0 erre a legalkalmasabb. Direkt előre készült mixek kreálására találták ki. Majd nézd meg alaposabban egyszer, ha lesz időd.
itt a mixers alatt van az atomix mp3.. ez alegjob a többit mind kiprobáltam szarok ehhez képest!!!
én most csináltam egy mixet 1:15 orás lett igy hogy azt sem tudtam hol fűzöm össze a számokat egész jöt lett...lehetne jobb is mert néha sajna a kiállásba ment bele a szám..néha pattog az mo3 van hogy egyszer kétszer hogy ugrik az mp3😊)) de cseresznyére ez nem nagyon van benne... mindesetre rohadt könnyű vele mp3 at mixelni... VTT ben azért tényleg volt egy feeling..de igy...
igy legalább mindenki mixelve irhatja ki magának a zenét audioba...
ennyi...
A helyzet az, hogy én évek óta lemezjátszókról keverek, de valahogy mostanában szívesebben ülök a gép előtt, úgyhogy ma este létrehozom első DIGITÁLIS MIXÉT!!
Holnap lehet, hogy megosztom veletek!
PEACE
Kösz, hogy megszerzed a progit, én az elmúlt 7végén kaparintottam meg. ;-))
Jól jársz, ha feltöltöd az oldaladra, mert iszonyú sok ember keresi!!!
Ma: Tag&Rename 2.02 crack-kel!!! Nagyon kedves program!

Ott a hangkártya beállításnál a 3D -re kell menni, ez a legalsó azt hiszem, és ott be kell állítani a SB live Direct Soundra és akkor már működni kell!!
Persze a hangkártya instalálásnál a kártyát is úgy kell belőni hogy 4 hangszóró legyen!!
Ha ez sem megy akkor írj nyugodtan és azt is elmagyarázom!! :-))
Egyébként nem bonyolult dolog!!
Üdv. VinylToy