278
Mp3 keverés mesterfokon (előre elkészített mixek kreálása)
  • Garfield™
    Az a két izé ami nincs az a "macro" meg a "shifter"!!!
  • Garfield™
    Vinyl: ÉN azt szeretném kérdezni, hogy ami itt van a fórumba kép a traktor 2.0-ról az milyen traktor??
    Nekem megvan a full-os (működő) Traktor 2.0 de ott hiányzik az a kettő felső sor (gondolom az efektező) azt honnan a rákból lehet leszedni????

Ha vki tud segítsen!!!!
  • mate77
    Sziasztok! Én 1 éve foglalkozok zene készítésével(cool edit proval). Honlapom: http://user.sync.hu/mate77
    (letölthető zenék + linkek)
    Ha van véleményed azt légyszíves írd meg a [email protected] e-mail címre. Nagyon fontos a véleményetek!
  • VinylToy #218
    Szerintem meg nem mindenki engedheti meg magának hogy félmilliós cuccot vegyen nem gondolod???

De nézz ide:

Ő John Acquaviva (hallodtál már róla?)

Nem tudom miért baj ha vannak ezek a szoftverek miért ne használhatnák az olyanok akik csak ezt tudják finanszírozni???

Most ennyi!
  • VinylToy #215
    Nem is fogsz tudni felvenni, mert nincs a programban ilyen funkció, használj másik (külső) programot a felvételhez. Mondjuk Sound Forge, de a legjobb a Total Recorder. Én is használom!

Üdv.
  • bakerman
    állitolag nov 8-án kerül forgalomban...
  • VinylToy #212
    Én úgy tudom hogy nem valaki másnak más ötlet!
  • phantom
    Nekem megy a fülhallgatón a monitor... és nincs valami hiper szuper hangkártyám! vettem egy jack elosztót ami a hangot 1 sztereóból 2 monóra bontja az 1ikbe dugom a hangfalat a másikba a fülhallgatót a Traktor meg tudja oldani, úgy hogy az 1ik zene a Righton szóljon a másik pedig a Leften. Szóval megoldható!
  • VinylToy #209
    Igen az van meg nekem is! De a jó lenne már ha warezoldal ahol fellelhető lenne az új :))))

• Frank99
    1.06-os
    2-est nemigen láttam
  • VinylToy #207
    De ha benézel a Traktor DJ topicban ott van egy cím talán segít! :))

Frank99 ha neked a Traktor dj 2.0 van meg akkor azt írd be ide a fórumba mert az engem is érdekelne!
  • Frank99
    este irj egy mailt...
  • Ams
    az mit jelent? érdekelne...
  • Frank99
    tőlem...
  • Trance_HUN
    KI tudja nekem megmondani hogy a Traktor DJ-t honnan lehet letölteni??? Nem DEMO hanem FUllos kéne.
  • VinylToy #202
    A traktor ebből a szempontból tényleg nem a legjobb, de egyébként nagyon cool program, a külső keverős megoldásnál én a Virtual Turntablest (VTT) ajánlanám vagy a PCDJ-t!
  • VinylToy #201
    Ugyanazt mint a te híres Atomixeddel csak kicsit bonyolultabb kezelni ezért szerettem ezt mert kihívás nem egy gombnyomásra csinálok mixet!

:))
  • hiba
    egy baj van a traktorral, hogy kulso kevero nelkul nem az igazi. nem lehet folyamatosan hangszinszabalyozast csinalni a 2 csatornan egyidoben (vagy bal vagy jobb az aktiv oldal igy a billentyuzetrol csak azt lehet modositani - egerrel xarakodni meg nem az igazi:( )
  • CSOCSO
    nagyon csilivili..leírod mit lehet vele művelni?
  • VinylToy #198
    Traktor DJ Studio 2.0 (amit én szeretnék)

Szóval kinek van meg??? Légyszí mail a [email protected]!

Előre is kösz!
  • jazzboy
    http://www.shoutcast.com/

Itt meg lehet csinálni az ingyen tárhelyet és le lehet tölteni a DSP plug-int amiből real time tudsz a winamp-ból vagy hangkártyajelből zenét adni.
  • CSOCSO
    szvsz ebben nem a keverő segít hanem más amivel csinálsz magadbol egy iylen szervert..és megadod hogy hallhassák azt ami megy a hangkártyádon..de tök8 melyik mp3keverőt használod
  • Trance_HUN
    mixet tom hogy kellhasználni te csak az FTP -s dolgot nem értem
  • Trance_HUN
    okes de azt hogy kell használni?
  • CSOCSO
    felrakom neked az sg ftp jére
  • Trance_HUN
    Az remek csocso de mégis honnan lehetne letölteni?
  • CSOCSO
    atomix rulez. azzal a legkönnyebb..és mivel könnyű marad időd/erőd az effektezésre is
  • Trance_HUN
    Honnan lehet letölteni a Traktor DJ-t????
  • Ronie
    VinylToy:

Reszketek :)))
  • Mp3Pintyo
    Udv :)))
    Frissites az Mp3Portalon:
    MixVibes Pro 4.0
    Native Instruments Traktor DJ Studio 1.1
    Native Instruments Traktor DJ Mixer 1.06
    PCDJ Red 5.1 Build 1010
    MegaMix 98 3.31
    DJPower 3.86.7
    BPM Studio Gastro Edition 2.0
  • laca69
    Hali
    Akit érdekel:
    George Michael:Ladys & Gantlema
    Lord:Az utca kövén
    Lord:Best of
    Meg 1 pár olyan szán ami egyenlőre csak itt található

PROXIMUSZzONA

Jo töltögetést!
    PROXIMUSZzONA
  • VinylToy #181
    Szia!!

Örülünk a sikeres vizsgádnak, a 2 cd-nyi anyagnak, meg szerintem főleg!! Most én is valami nagyobb durranásra készülök, úgyhogy vigyázz Ronie mert az oldal virágozni fog!!

:-)))
  • Ronie
    Többiek:
    A Vegas már fenn van, csak elfelejtettem szólni. Húzhatjátok lefele!
  • Ronie
    xxx:
    A nevedet nem tudom elolvasni, de sajnos rossz helyen jársz. Ez a rész itt nem erről szól, nem tudok segíteni, sorry!
  • magus
    emberek. Vki nem tud nekem olyan oldalt mondani ahol prosectura albumok vannak fenn?nem az aldivatpankot plz.
  • hiba
    Az 1.0 Dj Mixert probaltam parszor, tenyleg siraly kar, hogy az auto sync tobbszor okoz galibat mint segitseget, mert olykor marhara elszamolja az utemet meg egy mezei 4/4nel is.
  • hiba
    Az EQ-reszet nem tudom ki hogy oldotta meg, de en gyakorlatilag felosztom 4 v. tobb olykor 6 reszre a frekvenciasavot a minimum es maximum tartomany kozott es ezeket kulon-kulon beteszem envelope track-plugin-kent,majd az eredeti hangot teljesen leveszem, igy csak az a 4.v 6 frekvenciasav szolal meg. Ha megfeleloen osztottuk szet amikor minden envelope 0db-en van akkor visszakapjuk az erdeti hangot.
  • hiba
    Come2mixre most toltom fel a vegast, de nem tudom mikor lesz kint a link.
    Es egy kis onreklam :) meg vegas reklam a fentebb emlitett helyen van egy mixem - ripmix szinten vegassal keszult.
  • Alien!
    Telepítsd az Imesht,vagy valami fájlcserélő progit és keress rá!
  • CSOCSO
    a vega s hol van? a c2m en?