Mp3 keverés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen gyenge szövegeket nyomattok egymásnak??? Tudtok ti jobbat is XD Hajrá!
Egyébként bitang komoly...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nézzétek meg:
http://mixvibes.com/pages/mixvibespro5.html
Nem tud valaki hozzá crack -et???

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ja meg mig látod,és nem kell tükör hozzá!😊)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Örülsz majd 50 éves korodban,ha annak a punci menyiségnek amit én láttam,csak a felét megkostolod!
Sajnos faszok között nehéz lesz neked😊)

Lányokat próbálj meg találkozásra bírni, teee, ja hogy õk nem állnak veled szóba, nem csodálom!

Na ez asztán a fejlödés!

és csak a 6 és fél éves vagy , 6 és fél éves vagy mindent kétszer írunk, kétszer írunk szöveg a menõ nálad, óvodás!

Ovis szintet te keszted,de ez egyértelmü,mert bár 6 és fél éves vagy az iq az még csak 3 !!

De szarzsák, azt mondom hogy egy köcsög kis 13 éves lehetsz, akkor majd te is elkezded mondani, hogy mi van te kööööcsssöööög!
Ez az ovis szint ám, hogy ugyanazt mondjuk a másikra mert nem jut jobb eszedbe te hereverõ!

Már már tudtam,csak nem sejtettem!!

Hallgasd otthon a jó kis ATB-t, és jatszadozz a bohócoddal!

he he jol áll neked.........

ehhhhe hee

Gyerekek ez kész ez a progi, nagyon jókat el lehet vele ökörködni, a baj hogy trial verziós, tehát 30 másodperces sampleket lehet mixelni, a full verzióban viszont a saját mp3-aidat keverheted, én beleszerettem nagyon ebbe a programba! 😊)
Keressem fullban, akinek meg van szóljon! 😊
Nagyon tuti mind a kettõ program, de a MixMeister is jó mármint a Pro én most próbálkozom vele! 😊)
Valaki írja már le, hogy mi a kódja traktor dj studio 2.0 rar kibontásának.
Köszi!
user.sync.hu/mate77
weboldalon.
come2mix
That\'s All Folk\'s
mindenesetre kellene a 3.56 mert a 3.4 egy kicsit már régi. Ha megvan valakinek akkor szóljon lécci. Kösz
That\'s All Folk\'s
van lent egy jó régi link amirõl feltételeztem hogy már nem müxik ... sajna beigazolódott, bár lehet hogy csak nálam nem megy. fene tudja
lényeg a következõ honnan lehetne leszednem a crackelt fruitóyloops 3.4 vagy 3.5 vagy 3.56 ot. ha esetleg megvan valakinek az szóljon. köszi
That\'s All Folk\'s
Valaki meg tudja mondani, hogy lehet egy mp3-mat hangosabbá csinálni.Persze nem hangerõszabályzóval, hanem úgy hogy következõ alkalommal hangosabban szóljon ugyanazon a hangszínen??
www.atomixmp3.com
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nekem megvan a full-os (mûködõ) Traktor 2.0 de ott hiányzik az a kettõ felsõ sor (gondolom az efektezõ) azt honnan a rákból lehet leszedni????
Ha vki tud segítsen!!!!
(letölthetõ zenék + linkek)
Ha van véleményed azt légyszíves írd meg a [email protected] e-mail címre. Nagyon fontos a véleményetek!
De nézz ide:
Õ John Acquaviva (hallodtál már róla?)
Nem tudom miért baj ha vannak ezek a szoftverek miért ne használhatnák az olyanok akik csak ezt tudják finanszírozni???
Most ennyi!
Üdv.