3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
zsilike #1998 pajor tamás-önök érték c uj lemezét keresem mp3ba,ha megvan nektek irjatok,v mondjatok egy cimet,h magyar zenéket mp3ba honnan szedjek.köszi -
zsilike #1997 egy másik forumba irtam neked,a kérdéses zenéd:masta ace -born 2 roll -
#1996 R.E.M - Love Is All Around csak gyors megneztem guglin..:=) -
#1995 cs azt a számot keresem amelyikben az van h
i feel it in my fingers
i feel it in my toes
stb
szal az kene thx -
#1994 hö? rap zene volt 80 ban is meg 90 venben is...lúzer vagy.. -
#1993 aszonja nekem ilyen óriási bulis számokat szeretnék xDD jovanna tegnap picit bevoltam álva aztán most nézem miket alkottam :D de ez yó ötlet... azér egykét számot télleg mondhatnátok köfe :D -
#1992 Emberekk!! nekem ilyen óriási bulis számokat szeretnék mint pl Joan Jett - I Love Rock and Roll , charlie - jég dupla whiskyvel stb... csak a szám nevét plz aztán onnantol majd én megszerválom plz ennyit segítsetek :Dszal értitek mire gondolok .. amire ugy igazán lehet tombolni részegen :D .. -
#1991 " A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban "
tanuljunk meg olvasni előbb, aztán oltani... "újreg" -
#1990 mér ez nem MP3? -
#1989 inkább valami rap fórumba kérdezd meg:) -
#1988 hello!
valaki tudja hogy meliyk szám megy ennek az oldalnak a hátterében??? csak egy részlet van belle és le akarnám szedni az eredetit.. -
vick12 #1987 Sziasztok, valaki tudna segíteni, honnan lehetne megszerezni ezt a mixet:(JustMusic.FM) Happy Monday - Kühl promo mix september 2006?
Esetleg valakinek meg is van? Köszi -
#1986 www.userjaim.atw.hu/index_elemei/0005.mp3 ennek mi a cime ? pls all -
mercike #1985 SZIASZTOK SRÁCOK!
A KORÁL ELSŐ ÉS MÁSODIK LEMEZÉT SZERETNÉM MEGSZEREZNI.
HA VALAKI TUDNA NEKEM SEGÍTENI MEGKÖSZÖNNÉM -
#1984 Nekem is itt ajánlották,és hálás is vok érte.
-
#1983 Ajánlanám a Morpheus progit.Nagyon jó,egyszerű,és majdnem mindent megtalálsz.
-
Iceman90 #1982 Hella!
Nem tudja vki annak a számnak a címét ami még anno a Bomba reklámba ment?Mert ha igen akkor leírhatná!!
Köcce előre is!!! -
mopar #1981 A Pickin' Up Strangers-t sikerült megszerezni igaz lehetne jobb minőség is de legalább megvan viszont a másikat (Highways Run Forever) még mindig keresem. Remélem megtalálja azért valaki. Én néztem DC-n és torrenten is de nincs.
-
Chris 2000 #1980 Örülök, hogy örülsz...
Cső, Chris -
Chris 2000 #1979 Én nagyon sok számot nem találtam meg sem a DC-n, sem a Limewire-en, sem egyik torrent letöltőben sem...
Na meg elég lassan is műkszenek ezek a progik olykor-olykor...
Üdv, Chris
-
#1978 BIG THX! ez volt az régóta kerestem!
thx -
#1977 mondom!!!!4
aki tudja a szám címét töltse le a limewire-t v a morpheust mert azzal könnyű zenét szedni meg stb... -
Chris 2000 #1976 Na hali! Megtaláltam, az alábbi linkről le tudod tölteni!!!
www.sendspace.com/file/4tqb96
Remélem tudtam neked segíteni!
Üdv, Chris -
Chris 2000 #1975 Szia YakooZa!
Hát nem tudom, hogy erre gondoltál e, ez egy Break-Dance szám, 1997 körül "volt Sláger"
Music Instructor - Get freacky!!!
Ha megtalálom, akkor felcsúsztatom neked! -
#1974 németnyelvű disney zenéket tud valaki?:D -
#1973 Aza bajom h van egy szám aminek se a cimére nememlexem se az eggyüttes nevére, csak a klippre. na a klippben valami földönkívüliek vannak meg az eggyüttes egy idegen bolygón... és van benne olyan hogy az ufónak összevan nőve a két középső ujja, és a holdjukon is van egy olyan kráter/ek amik egy ufo kezet ábrázolnak, a végén a holdfelé mutassák a kezüket asszem,, nemtudom már régóta keresem gondoltam beirom hátha valaki ismeri.. -
#1972 Hali!
Crystal-Te vagy a jel, nincs meg valakinek?
Dc-n nem találom.
-
mopar #1971 Johnny Lee két számát keresem
- Highways Run Forever
- Pickin' Up Strangers -
#1970 a mostani t-mobilos reklámban, amikor a pasi nézegeti a telefonkönyvét és eszébejut, hogy pl. leugranak a szikláról...
na a zene ott mi? -
Hajnalcat #1969 Itt van -
Hajnalcat #1968 Köszi, akkor mindjárt felrakom ide azt a számot. -
#1967 A True Colours van abban a reklámban amire ő gondol... -
Hajnalcat #1966 Találtam 2-t is. Mindkettőre az van írva, hogy Dove reklám. Az egyik, amit letöltöttem, az ilyen rap zene és Kameil Madison az előadó, a szám címe Rock Ya' Body. A másik, amit még nem töltöttem le, Cyndi Lauper - True Colours. Melyik az, amelyik kell? -
#1965 ööö engem a mostani DOVE reklám zenéje érdekelne
"dove a valódi szépségért" a címe is nagyon jóljönne.. előre is minden kösz... -
Iceman90 #1964 Köcce Carti!! -
Carti19 #1963 Chemical Brothers - Hey Boy, Hey Girl -
Iceman90 #1962 Hella mindenki!!
Én azt a számot keresem amibe ezt éneklik h."Hey girl,hey boy,dont stop deejay"...(tovább nem toom)
Ha vki tudja melyik szám az írja már meg!!
Köcce. -
#1961 En is keresem a Moho Sapiens albumot. Van valakinek? -
manthey #1960 Fontos lenne!Köszi előre is! -
manthey #1959 Apokalipszis Most(Apocalypse Now) zenéit keresném!Tudtok segíteni?