MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudja annak a számnak a címét amire a fejcserés támadásban a két néger a benzinkútnál táncolt?A film tegnap volt az rtl-en.Ugyanez a zene benne volt a total overdose demójában is.
http://flickr.com/photos/zolika90/
The Anthem
azt a számot keresem ,amiben a Without Me(eminem) zenéjére magyarul rap-elnek.
csak egy kis részlet van meg belöle. Ilyenek vannak bent h Két devizson bor stb
keresem a good charlotte the anhte cimu mp3 at!ha valki tudja honan tom leszedni az irja meg kosz!
Keresem a Micsoda nõ ez a férfi filmzene albumot
Vagy legalább ezt az 1számot: Oroszlán Szonja feat Bebe..
Vagy honnan tudnám letölteni! Segít valaki?
Mai napon gyõzike kislánynak volt a szülinapi partyja nah annak mien zenéje illetve ki volt az elõadó.. esetleg hátha tudja valaki....
Fel szeretném használni " Fogd meg a gitárod..." Köszi elõre is aki segit rajtam!
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
én a crazyfrog-jingle bells számot keresem, honnan lehet leszedni??
\\__/) (O.o) ( } { )
Karácsonyra keresnék zenét szüleimnek .. ez vmi Mariachi (lehet nem irtam jól)
ez ilyen mexiói népies zene .. tudna valaki segiteni ??
/tudom google de jolenne ha tudna vki segíteni ittis/ <#pardon1>#pardon1> 😊
Gaba323
hallottam régen vmi hassolot ,vmi "shady valami"(nem slim shady!) volt meg vmi ötcsillag volt a cd-n
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Vangelis 1492 albumát szeretném letölteni! Honnan lehetne? Segítségetek elõre is köszönöm!
Keresem 'Karácsony János-Ringass még!' címû számát és Deák 'Bill Gyula-Baró roma csaj'címû teljes(nem csak demó) számát.
Köszi annak aki elárulja honnan tudom letölteni.
Visca El Barça!
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
üdv: Roni
A Nox-Örökség borítója nincs meg Valakinek????
Hali!Olyan zenei izléssel vagyok megáldva hogy ilyeneket szeretek,de nagyon😞mp3ban):Blackmore's Night,Clannad,Connie Dover,Delerium,Enigma,Heart,Heart Strings,Indians,Lisa Gerrard,Loreena McKennitt,Máire és Moya Brennan,Madredeus,Oliver Shanti,SHANTI.Egy rendesebb adag megvan tõlük,de sok hiányzik.(a hülye nyomulásaimmal már tele van a net,guglival fõleg magamat találom)Ha valaki birtokol tõlük és még cserélni is akar akkor:[email protected] Egyebként komoly mennyiségû zeném van,sok a gagyi,de van azért mives anyag is.Köszönöm a DC++ 56 kbittel nem túl hajde.... Akinek kell adok szivesen ha kapok is.Na csá!Zaklassatok bátran!
kösssszike [email protected]

Nem tudja valaki,hogy ezt: Lostep - Burma (Sasha Remix) a számot honnan tudom letölteni http-rõl?
Dc-s ötleteket szeretném utolsónak tartogatni, mert nincs fölrakva a progi és nincs most kedvem fölrakni/berállítgatni, meg hashelni efél órát... 😞
Szal aki tudna segíteni, az pls ne tartsa magában az infót! 😉
Elõre is köszi!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
rövid részlet: link
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
nem tom miröl beszélsz