MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lanamaci
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudnám mp3-ban letölteni a következõ számot: Oláh Ibolya: Magyarország Elõre is köszönöm😊

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

zsomborm
Helló! Ez megvan valakinek? : Rony Árva Fiú

Elösre is köszi! Helló

DarkHorSe
Richard les Cress - Dengon ezt a szamot keresem mar regota

Swedish people are albino monkeys

Hi! Nem hinném, hogy túl sokan tudnátok nekem segíteni, de aki valaha nézi a Cartoon Networkot, van egy hülye lengyel Nutellás reklám benne, nos nem ezt keresem, hanem ennek a zenéjét. Aki ismeri az segítsen.
akyyy
Haelo - Ne add fel -t keresem, ez a pontos cime, tényleg..

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

asfa
nem tudja vki mi a címe annak a fat joe számnak ami a def jam fight for ny-ban van.nemtom megnézni mer nincs meg csak egyszer játszottam vele és hallottam???!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

akyyy
de már tegnap megtaláltam

akyyy
😄 köszi

Kurityán :
A szám címe We Belong Together, ha még nem találtad meg...

Tud vlki nekem mondani honlapot vagy progit ahonnan le tudom tölteni a Slipknot-Before I forget-et

akyyy
nem nekem kell, és igy nem biztos, sõt tuti hogy nem ez az elõadõ, és a szám cime se, mivel ilyen számrol sehol sem találni. nézd a klipp leírását

Van egy olyasmi elõadó hogy healo, vagy haelo, nemtom pontosan, lehet hogy más! Ennek tegnap leadták a "ne add fel" cimû klippjét.
<...>
Enek a számnka pontosan mi a cime???

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

akyyy
Van egy olyasmi elõadó hogy healo, vagy haelo, nemtom pontosan, lehet hogy más! Ennek tegnap leadták a "ne add fel" cimû klippjét. Egy csávó énekel, és aklipben van egy szõke csaj, akinek amozgása teljesen megegeyzik a kor-ben a zombi csajjal. Enek a számnka pontosan mi a cime???

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hello!

A Májkrém (Mycream) együttes lemezeit, számait keresem.
Cserébe hasonló értelmes dolgokat tudok igérni <#vigyor4>
zakika
nos ha szetvagdosom elkuldom tetoltod es visszaigazolsz mehet a kovetkezo adag akkot megoldhato
vagy csinalsz egy kontot a yahoo ahol egy giga a tarhely akkor szepen elmegy 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

mabbak
circa 1.7 mega körül szal az nem lesz elég ugye?
zakika
ha elkuldod priviben a cimedet akkor elkuldom holnap. menyit bir el a mailboxod?
total komanderrel szet tudom darabolni

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

mabbak
jó, ok majd szedek le dct, mer most éppen nincs, de ha lett volna akkor nem rakom be kérdésnek egyszerûen rákersek azt kész, azér köszi
zakika
pl. van vagy tudsz ftpt, dc++
melyik verziora gondoltam? van belole egypar

hali!
vki nem tuggya h hol lelem a metallica no life till leather címû 81-es demoját????
fontos...köcce_

_Vermyne_

mabbak
esetleg kaphatok vmi variációt, mire gondoltál?
zakika
nem, valasz mas megoldast

mabbak
msn-en eltudod küldeni?
zakika
megvan

mabbak
hello vkinek nincs meg (vagy nem tudja honnan lehet tölteni) bonnie tyler holding out for a hero c száma?
mindenhol kerestem, de sehol sem találom
Sland
bearshare amirõl itt olvashatsz: link

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hali!
Honnan tudnám letölteni James Marsters-Civilized Man címû albumát? Fontos lenne. Aki tud segíteni, vagy megvan valakinek, írjon! [email protected]
Köszi!!!!!
akyyy
Melyik az a szám Mariah Careytõl, mikor a csaj össze házasodna és a csaj elszalad egy másik pasival ?????

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
😄DDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAssssssssssddddddddddddD

zakika
vice city nem a san micsoda

http://www.gtaonline.hu/index.php?option=content&task=view&id=56&Itemid=0

itt találod a rádiók listáját de flash fm-et nem láttam rajta <#rolleyes>

http://www.gtaonline.hu/index.php?option=content&task=view&id=202
Hali!
A Grand Theft Auto Vice City játékjában van 1 olyan rádióállomás hogy Flash FM. Az lenne a kérésem hogy ha valaki tudja ezeknek a zenéknek a címét amik ezen mennek írja már meg légyszíves, vagy küldje el nekem a [email protected] címre.
Köszi
Sziasztok
a kleopátra küldetés c. film egyik számának a címére lennék kiváncsi: semmit nem tudok róla csak a dallamát, de azt tudom, hogy akkor ment amikor az a töpszlix (szóval a kutya) futott valami papirossal a szájában és közben egy római katona ugyanugy kutyafutásba üldözte...
a segítséget elõre is köszi!

:: a zene cdjét végighallgattam de egyikben sem ismertem rá
Children of Bodom - Everytime I Die ????

http://darkghost.uw.hu

Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. Egy szám elõadóját keresem. A refrén elsõ fele úgy kezdõdik, hogy "Everytime..." a második fele meg "I can't take...". Sajna többet nem tudok. Ez ilyen Rocco stílusú zene. Ötlet????

CAIVS AERIVS LEVICVLVS www.julius-kronika.atw.hu > Róma alkonya www.pannonlegio.atw.hu

Amse
Hi!
Bocs, de nem mp3-at keresek, hanem klippet.Remélem azért vki tud segíteni.Az Animal Cannibals - MIndenki klippje kéne.Nem a csajok a csúcson zenéjének a mindenki azt akarjak-a hanem az elsõ fila rap jam fellépõinek + ac klippje.

zakika
persze, csak telenyomjak virussal a gepedet

Hali!
Tud vki olyan oldalt vagy ftp-t ahonnan lehet zenéket leszedni???

Elõrre is THX!

GAbber
Helló mindenkinek! Egy nagyon régi zenét keresek Delegate - Want You To Stay címû számot. Ha valakinek meg van please írjatok egy e-mailt: [email protected]! Elõre is kösz!
Waterhorse
Aannak a cimét - elõadóját keresem ami ez alatt megy, mókás kis videó, véges-végig igazságról szól😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

sonance
valami féjlcserélõrõl biztos

Sziasztok! Crazy frog zenéjét honnan lehetne letölteni? Tudja valaki?
Elöre is THX
akyyy
tegnap a fókusz pluszba volt sokszor hallható egy ilyen mixelt zene, ahogy pailik ordibálta hogy sumi...schummacher

ezt nem tudja valaki honnét lehet letölteni?

GaS*O
http://users.atw.hu/gaso/kell.wav eza zene kéne 😛

huha, van bajod😊
nem tudjátok melyik ez a szám:
tüm-tüm-tütüm szün tá-titá-dám dámmmmm
egy másik:
tütütütütitü-tõõõ-tötötö-tötõ
tátötítõ-tá tátátátátá-tá tá tí tõ tõ-törmtöm-töm-töm
tí, timtim tamtam töm

ha vki tudja kérem privizzen! köszi a segítséget elõre is!

GaS*O
A tegnapi automaniaban volt egy zene a Chevrolet Spark-ot bemutatása alatt ment aki tudja a cimét az pls ossza meg velem is 😊

gercse
én meg azt a számot keresem ami gyakran megszólalt a kész átverés showban,tudom ez igy nehéz,majd utána nézek az a baj hogy nem ismerem az együttest
még visszanézek majd

Backstreet Boys: Incomplete
littleNorbi
az, kösz