3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
ThedarkmanHUN #1958 off:
LoL -
WOLF3x6 #1957 Az Angyalbőrben című sorozatban hallható a Moho Sapiens együttes néhány száma, ami nagyon megtetszett, és beleőrülök ha hetente csak egyszer hallhatom a TV-ben, ezért szeretném valahonnan letölteni. Segítsetek ebben plz! -
Dracco #1956 Cervusz.
Az ABBA együttestől megvan a "Gold" című album. Ha gondolod, megpróbálhatom elküldeni e-mailben vagy mSN-en.
Címem: [email protected]
Amúgy próbáltad már Torrenttel letölteni? -
Dracco #1955 Cervusz.
Megvan OST-től az egész album, ha gondolod, megpróbálhatom elküldeni e-mailben vagy MSN-en.
E-mail címem és MSN-címem: [email protected] -
Cat 02 #1954 valaki tudja esetleg a címét ? :) -
Cat 02 #1953 nah elvieg talán Presser szám de nem biztos
és vmi olyan van benne hogy "az élet..." és mindig mást mond :D nagy sléger asszem mostanában -
Megtaláltam úgyis. köszi szépen.
Az volt a vicces, csak most néztem, hogy nem volt új üzenet, gondoltam azért benézek a topicba, és te már írtal is az alatt a 15 sec alatt. Azért válaszoltam ugyan abban a percben amikor te is írtál... :) -
Carti19 #1951 Hja bocs, elírtam...
Scatman John - Scatman :) -
köszi!!! -
Carti19 #1949 Scatman John - Scatman World -
a Nekem 8 bemutatója alatt milyen szám megy? meg akkor is az a szám megy amikor az egyik tagnak ég a lába a film alatt... -
Iceman90 #1947 1000000kössz...
Nagyon jó ez a zene:D -
Moby -Flower -
Valami Moby, de majd Trisztin megmondja... -
Iceman90 #1944 Sziasztok!!
Nekem az a zene kellene ami a Tolvajtempó elején szól!!!
Ha vki tudja a szám címét az írja már meg!!!
THX előre is.... -
Ugyan nem 90es zene de SZ.V. System'Z van valakinek? Csak pár számom van tőllük :( -
Demjén Ferenc : Hogyan tudnék élni nélküled?
Nekem ez kéne, aki tudja honnan szedhetem le vagy meg van neki az PM ME ! thank you ! ^^ -
Happy Gangtől - Boojaka -
-
Cat 02 #1939 itt a szöveg elég xar szám de jó :P -
Cat 02 #1938 nem =)
van egy olyan szám is -
nem Bogarak?
de neked most kéne a Beatles - Yellow Submarine vagy mivan? -
Cat 02 #1936 hi Méhek SárgaTengeralattjáró -
Sziasztok. Nagy Tibor - Kikötők albumát keresném.
Előre is köszi. -
babaluga #1934 Sziasztok!
'I got someone on my mind' vagy hasonló szövegű számot ismer valaki? Electro vagy house vagy dancefloor stílusban...
Halííí -
PLZ!!! valaki! -
mer mér ne? -
mér?
-
Happy Gangtől keresem a Boojaka című számot.
( Ez magyar aki nem tudná ) -
WOLF3x6 #1929 Ez nekem is kellene... -
előre is köszi -
keresek egy zenét: trombitálnak benne, a szöveg egy része az h would you like to dance with me asszem régebbi szám -
T0MMYB0Y #1926 Hello! Ajánlani tudom a dc-t, vagy a limewire progikat, sztem ritkaság, ha vmit nincs meg...
LIMEWIRE -
gabf1 #1925 Hello. 1 magyar szám címe kéne. A csávó hangja eléggé hasonlít a kozmixos Lalára (lehet h kozmix), és vmi olyasmit énekelnek benne hogy ha angyalként születtél, angyalként is élsz. Köszi -
JoJo04 #1924 valakinek nincs meg a Bódi Guszti elmegyek...albuma?Fontos lenne:) -
JoJo04 #1923 valakinek nincs meg a Bódi Guszti elmegyek...albuma?Fontos lenne:) -
Songoku18 #1922 Hello!Aki tud az légyszi segítsen!Ennek a szamnak kéne a cime : touch it my hart touch it my hart széhé-hé-hé széhé-hé-hé touch it my haaaaaaart touch it my hart!Valami ilyesmi!Nagyon kéne aki tudja a cimét légyszi irja le!Nagyon köszi! -
Magyar karaoke számokat honnan lehet letölteni??? -
manthey #1920 Szasztok!Az ARGO című film zenéi kellenének nekem!Valaki segítsen pls! -
Terrorvision Oblivion ezt a számot keresem az ignis reklám zenéje