MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
Swedish people are albino monkeys
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
A szám címe We Belong Together, ha még nem találtad meg...
<...>
Enek a számnka pontosan mi a cime???

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Májkrém (Mycream) együttes lemezeit, számait keresem.
Cserébe hasonló értelmes dolgokat tudok igérni <#vigyor4>#vigyor4>
vagy csinalsz egy kontot a yahoo ahol egy giga a tarhely akkor szepen elmegy 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
total komanderrel szet tudom darabolni
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
melyik verziora gondoltam? van belole egypar
vki nem tuggya h hol lelem a metallica no life till leather címû 81-es demoját????
fontos...köcce_
_Vermyne_
mindenhol kerestem, de sehol sem találom
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Honnan tudnám letölteni James Marsters-Civilized Man címû albumát? Fontos lenne. Aki tud segíteni, vagy megvan valakinek, írjon! [email protected]
Köszi!!!!!
http://www.gtaonline.hu/index.php?option=content&task=view&id=56&Itemid=0
http://www.gtaonline.hu/index.php?option=content&task=view&id=202
A Grand Theft Auto Vice City játékjában van 1 olyan rádióállomás hogy Flash FM. Az lenne a kérésem hogy ha valaki tudja ezeknek a zenéknek a címét amik ezen mennek írja már meg légyszíves, vagy küldje el nekem a [email protected] címre.
Köszi
a kleopátra küldetés c. film egyik számának a címére lennék kiváncsi: semmit nem tudok róla csak a dallamát, de azt tudom, hogy akkor ment amikor az a töpszlix (szóval a kutya) futott valami papirossal a szájában és közben egy római katona ugyanugy kutyafutásba üldözte...
a segítséget elõre is köszi!
:: a zene cdjét végighallgattam de egyikben sem ismertem rá
http://darkghost.uw.hu
CAIVS AERIVS LEVICVLVS www.julius-kronika.atw.hu > Róma alkonya www.pannonlegio.atw.hu
Bocs, de nem mp3-at keresek, hanem klippet.Remélem azért vki tud segíteni.Az Animal Cannibals - MIndenki klippje kéne.Nem a csajok a csúcson zenéjének a mindenki azt akarjak-a hanem az elsõ fila rap jam fellépõinek + ac klippje.
Tud vki olyan oldalt vagy ftp-t ahonnan lehet zenéket leszedni???
Elõrre is THX!
GAbber
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Elöre is THX
ezt nem tudja valaki honnét lehet letölteni?
tüm-tüm-tütüm szün tá-titá-dám dámmmmm
egy másik:
tütütütütitü-tõõõ-tötötö-tötõ
tátötítõ-tá tátátátátá-tá tá tí tõ tõ-törmtöm-töm-töm
tí, timtim tamtam töm
ha vki tudja kérem privizzen! köszi a segítséget elõre is!
még visszanézek majd