43179
-
#15562 na hát irtam is hogy sokszor nem jön be meg néhányszor láttam ilyesmit :) -
#15561 jah és válasz a kérdésedre: jah manapság nagyon nem is csinálok mást a hingézés mellett. -
Mester #15560 Itt nem keményebb stílusról van szó:P
Hanem arról hogy ez nem gyakran fordul elő hogy a skald közelrohan a sorchoz a sorc meg lemezeli a grpját:p -
#15559 na most még ha el is mondanád hogy mia gondod örülnék. véleményem szerint egyáltalán nem váltottam "keményebb" stilusra amit meg itt mások néha alkalmaznak ahhoz képest meg egynesen semmi.
csak hogy felvilágositsalak még nem vagyok tul rajta. de ezt tudnod kéne hisz te már tul vagy rajta :) -
#15558 ammeg hogy ellenetek nem lehet megcsinálni az meg más kérdés :p -
#15557 mit tesz az éretségi bazz,nagyon kemény stílusra váltottál mióta túl vagy ezen is,mi lesz itt egy pár év múlva,ha még diplomád is lesz?rotfl -
#15555 mondom láttam már párszor azért gondoltam :p -
Mester #15554 lol És te szoktál rvsrzni?
Mert amit mondtál az nem igazán történik meg gyakorlatban... -
#15553 szoktál rvrezni ??? :) ugyanis adott esetben sorc kit mezel ? aki a grpot vezeti namost az ritkán skald hanem a mezzer. namost skals kisprintel és amig a sorc megáll és castol addig skald tovább jut mint a mez range (persze ha a midi grp megáll akkor) és egy kanyarban már le is instázta a sorcot. nemegyszer láttam ilyet azért mondom csak. persze sokszor nem jön be mert mindenki mezben áll -
#15552 én sose sírtam,én csak azt mondtam,hogy nem kéne folyton instamezz+gp miatt sírnotok... -
#15551 majd megbeszéljük,nekem lehet ennyi volt daoc idénre,de ha bejövök mégis vmikor és benn vagy megoldhatjuk vhogy -
#15550 salvaget bárki megcsinálja ingyen,utána crafterek 1g70ért veszik diamond metal bárt,ami mondjuk trinketelve ér 2g21et,szal inkább úgy mondanám,hogy trinketelés nincs ingyé,csak Bhalage nem tudja mi a aza trinketelés,és ezért csak a salvage kifejezést használja :-) és azt is az egész folyamatra :-) -
#15549 ha ütik az embert minden másodperc óráknak tünik :-P -
#15547 skald egy mocsok kari ha jól játszanak vele a casterek az elején simán le tudja állitani befut insta stun vagy mezz vagy mi van neki pl a sorcira aztán már mezzelhetnek is -
#15546 Skaldon erosithetnenek egy picit. -
#15545 Vegulis annyira tank, mint a champ, thane, paladin. :) -
Fidelcastor #15544 Szerintem 1 exc/midi buffolt warrior beillesztene téged a gyeptéglák közé az 5000 hp-dal együtt.:)
Nem mindegy kinél van az a +20%ék. Én is ugy tudom, hogy csak a warrior,berserker,savage tartozik tankok közé. -
#15543 http://www.prydwen.net/forum/showthread.php?s=&threadid=6885 -
#15542 Inkabb linket adnal a videohoz. :D -
Mester #15538 Baod 30mp tart, de gondolom azt az 1 percet kicsi túlzással mondtad(persze ha kettő baod volt az más):p -
#15537 Most komolyan Botond. Ilyen RA-kkal miert sirnak a hibik SoS, BoF nerfert? -
#15536 királyság :) akkor még gazdagabb leszek (de erről ssshh!!) :p -
#15534 lol van nálatok salvage dij ? én ezt eddig ingyen csináltam de most.. :))) -
#15532 tegnap voltam Baod-os groupba,eléggáz volt,ilyen jön szembe 2fg mid egyikgroupba vmi kobbie volt a gyógyító(nem tom hogy healer vagy shámán,de gyógyított vadul),jamies-el ráugrunk,erre befut 2 pbaező kobbie közé,gondoltam na nekünk csá,2kobbie tolja pbae-t mint őrült,mi meg csak ütjük a gyógyítót,csak ütjük kap egy instát még egyet,mi még mindig ütjük és behasal,ezen felbuzulva gyórsan szájba toljuk a 2 pbaező kobbiet(jamies is egyet,én is),már épp elfogynának midik amikor hipp hopp megjelenik 3fg esetleg kicsit több alb(hamar rel-tem feküdni készültem épp,nem volt időm pontos statisztikát csinálni :-P),és fexünk el jól,visszanéztem log-ot,hogy ugyan mennyi healt kaptam így hogy 1 percet álltam pbaező között,hááááát nem sokat,pbae ilyen 50-60akat ütött :-DDD,a 2 együtt néha nem ütött 100at se rotfl,szal baod+druidresist+wardenresist+cappedresists nagyon nem godmode,csak kicsit :-P mondjuk fireresistem még mindig 0 pl,szal a rámagrozó firewizzinek voltam vagy 2 dd... -
#15530 hopp 00.00 !! :pp -
#15529 pry / alb. 200+ albi köztük én is ott voltam és nem vették fel a dropot.. -
Rockety #15526 ja de az már rég volt (egész barries world rajtuk röhögött, köztük én is tegyük hozzá :D -
#15525 btw ma hallottam az albi dragonraidről,ahol nem vette fel senki a droppokat ,ez mekkora már :-D gogogo albintpower :-DD -
#15524 mondjuk én se :-) -
Rockety #15523 mondjuk én ezen nem csodálkozom... -
#15522 nálunk is a tank a fő hiánycikk...support még csak csak,de tank az alig... -
Rockety #15521 igaz, azért jó tudni hogy ott ez van :D -
#15518 hát albiban SI óta nem gond az xpzés lvl 40 felett. iszonyat jó hely lett az Avalon City, 50en citri moboktol a lvl 75ös mobokig van minden. egyetlen hibája a helynek a bugossága. rengeteg textura illesztési (igy kiesési) hely van, és a mobok útkeresése is vmi páratlanul szar :) -
Rockety #15517 az über frankó pl kari miatt nincsenek aktív support kasztok és a nagyon fasza xp-spot miatt van általában 8 ember 12 órát egy spotnál a többi meg húzzon a picsába :d -
#15516 épitett grp csak nagyjából de attól függetlenül ált már 2fgos "zerg" van AoDban és vagy 10 felnövő kicsi kari akik most kezdték. RvRen meg nagyrészt ownolunk kivéve persze az olyan összerakott cuccokat mint Lourkerék, meg MM meg ilyenek. amugy kira :) Tegnap pl AoD Sidi raid volt :) -
#15515 'sorrend nalam: hibbi-albi-midi',ezzel egyetértek :-) -
#15514 Marmint a gyors fejlodeshez a legjobb, ez kimaradt Egyebkent a tundibundi stilus TNN korul nekem tovabbra sem jon be, de az SI terulete ennek a legszebb szvsz. Ez is mutatja hogy nincs eloiteletem, mert SI elott Midgard tetszett a legjobban (hangulatra), de pont annak az SI resze sikerult a legkevesbe szepre / erdekesre szvsz. SI sorrend nalam: hibbi-albi-midi. -
#15513 Aki most kezdi a DAoCot (mar ha van ilyen ) annak egy kis segitseg, melyik szerveren/realmban kezdjen:
-Albion (realm) : Prywden (szerver), egyreszt mert itt van az AoD (magyar guild) masreszt mert ezen a szerveren Albion es Midgard a 2 eros realm.
-Hibernia : Excalibur, mas valasztas nincs mert Prywden/Hibernia elegge halodik, raadasul AoDban is lehet karija ha itt indit.
-Midgard : itt ne inditson, a ket uber kari kozul a Savage-t nerfelik (nerfeltek?) a Bonedancer meg tul nehez egy kezdonek :) Bar a hangulata nekem nagyon bejott, de a lenyeg a gyors fejlodes aztan meg az RvR ownolas (legalabbis a tobbseg szerint ) nem pedig a nezelodes, ugye. -
#15512 En is csak a sajat velemenyem mondom de szerintem Hibernia a legjobb realm. Jatszottam mind a 3ban, de Midgardban (SI elott legalabbis) kinlodas az xpzes lvl40 felett, Albionban tangli tap utan detto, mondjuk SI sokat javitott de akkor is hibbiben van a legtaposabb PL kari (manachanter), a legjobb dungeon, a leggyorsabb XPzo helyek, a legjobb XPzo support kari ami RvRben szinten nem unalmas (bard), nem ugy mint pl. a cleric Albionban. Na meg a legerdekesebb melee kari is (warden) marmint azert melee mert az ellent kozelharcban veri le Ha most kezdenem a gamet feltetlen Hiberniaban tennem ... csak persze nem Prywdenen
Azert ha vege a vizsgaidoszaknak megyek majd vissza albiba is, de egyelore egy realmra sincs eleg idom
Ja meg a nepek is normalisabbak Exca/Hibbiben, pl. lemegyek egy dungeonba ahol campelik az osszes helyet, de amelyik csapatban van hely az megkerdi beallok-e, mondom nem, erre adnak powerregent mind2 karimnak, elkezdek huzni az egyik grp elol es szolnak ugyan hogy ez az o helyuk de miutan mondom "k" es lelepek sendelnek hogy bocs ha durvak voltak es mondjam meg a tarsamnak is ... hat forditott helyzetben en nem igy viselkedtem anno (hanem kinyirattam az illetot ) de hat en gonosz vagyok, ugye
Albion mellett egyedul az AoD szol, bar nem tudom mostanaban mennyire segitokeszek az ujakkal, meg van-e mar epitett RvR grp. Na mind1, ket het mulva meglatom addig meg csak kibirom valahogy az uberpower hibbiben -
#15511 az is jó :-)