Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
aláírás.
a megoldas az volt, hogy downgradeltem a drivereimet. beszaras 😉
"bázze!"
erted
:ppp
aláírás.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
tul sok embernek van XPje ahhoz hogy barmi gond is legyen
en XP + (win) XP comboval nyomom, igaz DAoC meg nem futott ezen a configon
aláírás.
😊)))
Hangianix : kosz, ugy nez ki Rock feltolti nekem, de ha megse akkor irok egy mailt neked
aláírás.
Amikor az elso kepernyo bejon, akkor meg jol szol a zene, beirom a jelszot, meg kivalasztom a karaktert es az utana kovetkezo kepernyonel mar olyan a zene, mintha viz alol szolna, majd a connected to server szoveg utan kifagy - fekete kepernyovel. Ha bezarom a taskot, a gep megy tovabb.
Talan nem szereti a Win98 SE-t az XP?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
aláírás.
csak mikor abbahagytam vagy 1,5 honapja letoroltem a gamet
es ugyebar mi meg a betaval nyomtuk origin CD keyyel
nemet CDm van valahol nemetorszagban Gryllusnal
baze
..
aláírás.
DAoCzni akarok ujra aaa!!! 😊)
aláírás.
letoroltem anno es most nyomnam megint bazze
vagy nem rakna fel vki vhova? 😊
aláírás.
aláírás.
Én az elmúlt pár napban az Epic mobokat ölögetem egy kisebb hadseregel :-)Nagyon durca dropokat adnak amire szükség is van.Már csak egy shield chargeos köpeny kéne azt lenne saját blade turn-öm is:-)
MA megnézték hogy Prywenen hol mennyi játékos van az adatok: Hibi 220 midi 290 Alb 430.
Amúgy a szégyen a futás de hasznos igaz de engem felidegesített akkor😊
Lourker
Rengeteg láma van Albionban is szóval....De mondjuk ha relic allert van akkor össze jön legalább 200védeni és az összes 50es bent van aki fellelhetõ.
Duelrõl annyit hogy amit ott írnak az az RP hajhászos duelrõl szól.Mi egyszerûen funolni szeretnénk és én nem akarok megölni 1 hibit sem.Ha kevés valakinek az energiája akkor hátra lépkedek.
Duel kedre jó.Ott leszünk a hibi pkeep elõtt valahol.
Coren egy lvl50es Minstrell neki van jelenleg a legtöbb RP-je albionban.sokszor szégyen a futás de hasznos.De azt hiszem ful stelthes a srác ami a minstrelnek sok kárára megy szóval nem egy harcos alkat a Coren srác.Qaby-t már nem gyõzted volna olyan könynen le ha egyáltalán tudod:-)
Webkártyával nem megy az elõfizetés.
rock ez a probléma aszem nekünk is volt.Kb 16szor kellet rá klikkelni mire tovább lépet aszem.De akkor véletlenül elfogadta.Szóval erõszakold csak azt menni fog.
Gadanarok
Prydwent ajánlom.Vagy HIbernia vagy Albion.Mindkettõben tudsz találkozni magyarokal.Nállunk kb 16 Magyar van aszem ha nem több.Ha véletlenül Albiont választanád akkor Steveh néven megtalálsz álltalában mindig 6 után.
Mondjuk azért hozzátartozik, hogy szerintem Albion a leggazdagabb. Valamiért a többi realm-ben nem jön fele annyira sem a pénz, legalábbis így érzem.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Rock kérdezd meg Kameleont õ tudja szerintem
Lourker
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Na most lett a meg a game, és lenne néhány kérdésem:akkor hogy lehet a havidíjat befüzetni? Nekem webkártya van meg, azzal müxik valakinek?
És hol vagytok hova csatlakozhatok, ha picivel😊 erõsebb leszek??
Duel:
Rock legyen mondjuk szombat 18:00
Szerintem Odinban tökéletes lenne.Mondjuk amgnél.De ha neked az jobb elmegyek a másik MGig is.Mondjuk könynen lehet hogy midikel találkozunk.Lehet Hadrian alkalasabb lenne arra nem jár anyni agro mostanában
Én azt hozok aki bent van és akar jönni.
Legyen elõször no buff aztán meg amit akarunk.
Na ha nem jo vagy más job akkor write
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
most jön még csak az igazi....df = darkness falls , egy dungeon
-Nekem Németo.-ból hozták be.Hun -ban nehéz találni.Ha van használt jól jársz mert gyakorlatilag ugyan az csak be van regisztrálva.Kell egy subcsription logint+paswordot és egy game login +paswordot kérned hozzá.
-6 hónapig tartják meg a karaktered.Jobban jársz ha 3hónap multán befizetsz 1 hót.
-Dombor master cardnak jónak kell lenni.
Gyere Albionba Prydwen szerverre:-).Ott van minden magyar gakorlatilag.Csak az egyik a hibik oldalán másik meg az albiknál.
De ezen tök felesleges vitatkozni.Az albi tankok KURVA szarul vannak megcsinálva.Talán a mercenary ami elég komoly tud lenni.De az se tudja buffolni magát.A többivel csak taktikával tudsz fölényt szerezni.
Másik.Az RvR az nem arról szól,hogy kimegyek egyedül azt leöletem magam:-)Nekem spec. semmi kedvem állandóan a teleport kövön ücsörögni mert egyedül mentem azt megölt valaki.De hibit se nagyon látam nagyon egyedül közlkedni.Talán csak midit mert azok olyan hülyék hogy egyedül bóklásznak.
Még mindig azt mondom,hogy albion csak akkor tud gyõzni ha soka vannak a hibik és a midik kb ugyan olyan jól össze vannak rakva.Ott kisebb mennyiség is letud gyõzni egy nálla nagyobb albi sereget.
Srácok ez mind tapasztalat hidjétek el nekem.Attól,hogy ti kevesebben vagytok attól még könyyûszerrel tudtok gyõzni eddig ezt látam.
Rock benne vagyok a duelben.De mi lenne ha kihoznátok az összes magyar srácot azt meetingelnénk?Nekem a holnap után jó lenne mert akkor ma szólok mindnekinek.
Szoktam szeretni amikor 3 ilyász lõ engem.Pl:sinister,Blodd,Thing.Ezek mind hunterek a javából.Ha 3man lõnek egyszerre akkor is mind a 3mat védem.
Másik meg ha eleve kap egy shield speces támadást az ellen azt le stunolom kb 6-7 sec re.Igazából még nem mértem le mennyi.Anniy idõ alatt agyon ütöm ha esetleg meg a shieldem bele procol akkor csak megfújom és már ki is halt.Ha 50es harcos ellen vagyok akkor kb a 1/3ad enegriája marad meg mire felébred.Sajnos a harcban az enudrance mind két félnél hamar elfogy utánna meg üthetnek ketten is 1et mindig blockolni fogok.Megéri a shield spec én rengeteg elõnyét láttam már.Az igazsághoz azért hozzá tartozik hogy ha van mellé egy ûtõs 1kezes kardom akkor nagyon ütõs tudok lenni.Az is vagyok:-)
Tegnap a DC kemp az isten volt.Voltunk 5en albik meg egy nagy scorpió pet.Egész addig tudtuk kempelni amig megnem jött az a 50midi:-)
Amúgy néhányalb karakterrel kapcsoaltban nekem is az a tapasztalatom hogy nagoyn gyengék közelharcban . yellow stealher megtámad(nemtom mi a neve de majd gondolkozom😊 az elején vmivel még elég sokat sebzett 300 körül aztán elkezd ütlegelni és 30-70ig sebzett szerencsétlen😛 agyon is ütöttem druid létemre( 70-90dmg + 2 150+ dd dmg)(ez mondjuk igaz a legtöbb stealher kaszra hogy közelharcban ne az igazi)
Lourker
Ugyanis mi addig nem hozhatjuk el másét, amíg a mienk nincs bent.
Lourker