43179
  • Fidelcastor
    Próba
  • Hyder
    nézd meg a forrást ennél
  • Hyder
    link: NÉV
    kép:
  • Fidelcastor
    Mennyi programot futtatsz te egyszerre?
  • Fidelcastor
    lehet probléma videokártyával,SI,XP,ram,mikrohullám.
    SIvel mindenkinek jóval többet tőlt. Probáld ki a régi klienssel. XPben kapcsold ki az automata sávszélesség használatát,tűzfalat,virusirtó ne fusson. Pingeld meg a beléptető szerver ip címét. Mennyi megás a gfx kártyád?
    Alt+Entert ne mértem.
  • Taranov
    Valaki megmentheti az életemet.
    Az utóbbi 2-3 hétben egy nagyon durva probléma történt a DAoC-ommal.

1., Kb. 2 hete kezdődött az, hogy nagyon nagyon hosszú idő alatt indul be a sima DAoC és az SI is, körülbelül 7-8 percig tölt a legelején.

2., Amikor egy dungeonbe vagy camelotba akarok bemenni, szintén 4-6 percig tölt az átjáróban.

3., Körülbelül 3 perc, míg kilép a karaktereimhez, és utána még sok idő, amíg a Windows XP-be kilép.

4., Az Alt+ENTER taskváltás után nem lehet visszalépni, mert a kapcsolat megszakad a Shrouded Isles-szal, és csak az Escape-pel lehet kiléni, de az is beletelik jó 5 percbe.

A Daoc ezen a gépen, ezzel az internettel tökéletesen működött április elejétől, kb. 2-3 hete lett ez.

Egyébként a config:

P4 2400 Mhz, 256 MB DDR RAM, ATI RAdeon 9000, Win XP.

Ez a rendszerigényeknek teljesen megfelel, egyébként a winchester sem túl teli, 40 gigából 15 foglalt, és a netem pedig 384 Kbit-es mikrohullámú, semmilyen más alkalmazásnál nincs gond vele.

MI LEHET AZ OKA ENNEK?
    Így sajnos élvezhetetlen a game.

Köszönöm szépen a segítségeteket előre is:

Taranow
  • Fidelcastor
    Hogy a fenébe lehet ide linket tenni? vagy képet? miért kell ezt állandóan variálni? Ez az Opoknak ment, bocs a flame-ért
  • Hangianix
    Na copy paste-tel ment.
  • Fidelcastor

• Fidelcastor
    Egy átlagos pull Malmohusban 2fg-pal.:)

Malmohus - csata előtt
    Malmohus - csata után
  • Uberlama
  • TheZsenyka
    Angol. Térképekkel (unusable, csak dísz) kinyitható fekete papírszerű tokban valami címerrel meg két lemez. Az egészet bele lehet csúsztatni valami borításba. Kb. ennyi.

Gondolod holnap napközben elrugszkodhatsz érte.

Írj 'mélt' és kapsz telefonszámot.
  • Tiffa
    Übke de buta vagy, speedbot :)
  • Uberlama
    buffbot ? :)
  • Arwenke
    Szia, engem erdekelne, remlem nem nemet verzio.
  • TheZsenyka
    5000 Ft.
  • TheZsenyka
    Hogy hogy nincs meg? Nem értem?

Bárki jöhet érte aki akar.
  • Tafaya
    Ez a buffolatlan unstyled offhand sebzesem lehetett :)
  • Rockety
    a másik meg az, hogy neked valszeg ez a játék nincs meg ezért nem is tudod eladni :)
  • Rockety
    7.000ért megvenném, de nekem nincs rá szükségem atm :) talán valaki mást viszont érdekelhet :)
  • TheZsenyka
    Van pár 0. level figurám amik ilyesmi nevek alatt futnak:

- Rokkantnyugdijas
    - Darkanyabaszo
    - Fetiskurva

etc.

Gondolom ez kellőképpen kifejezi a játék iránti elragadtatásomat...
  • TheZsenyka
    Nyomssad az ajánlatot
  • Rockety
    hát mondj egy árat, kiváncsi vagyok mennyire gondoltál :) mivel 10 rongyért kapható a cucc (DAOC + SI) amihez jár egy ingyen hónap (-3.000Ft) túl nagy reményeket ne fűzz hozzá, persze sokat számít, hogy milyen karik 50esek rajta :)
  • Uberlama
    öö tafy rvrezett de nem Tafayaval :)
  • Uberlama
    lol tafy ma nem is rvrezett (O)(O)

amugy ma apk előtt odinban pont a midik után jöttetek ott kikaptunk de aztán az uton még utánatok is jött 1 fg hibi azt is simán. :)

mai nap nekem kb 23-24k rp jött és csak 8 óta nyomtam kb. (lehet 7). szal kb ez az aod grp amivel kint vagyunk manapság bár ált van pala is mert az most nem volt a dolog nagyobb részén. viszon sorci egyszer se volt :)
  • Rockety
    vett egy lvl 24es bow-t csak a te kedvedért :)
  • Rockety
    vett egy lvl 24es bow-t csak a te kedvedért :)
  • Uberlama
    lol
  • TheZsenyka
    Tekintettel arra hogy a gamma a "nagy csalódás" és az "őrült nagy csalódás" közé esik az én értékítéletem szerint, eladó a Dark Ages of Camelot + Shrouded Isles combo. Ha valakit érdekel plíz jelezze.
  • Rockety
    hyder nem megy a fórum camelot.hu-n vagy csak nekem nem?
  • Rockety
    :)

mellesleg.hu /bump bump
  • Uberlama
    hehe én magyar tételeket megtanultam (nagyjábol) törit is fogjuk rá bár holnap még azt meg nyelvtant tanulok (nyelvtanbol semmmit nem tanultam 12 év alatt :)) )
  • Uberlama
    khm makker. nálunk sajna most kökeményen szabályok szerint megy mert tavaly volt kis bibi hogy egyik srác gazdag apukája ismerte igazgatot és a srác év végén bukott és mégis érettségizhetett és azon is elég szépen szerepelt aztán kiderült miért is szal kicsit most komolyan vesznek minden szót a szabályzatban :-(
  • Rockety
    felkészülés a szóbelire:
    péntek este tétel válogatás, szombat egésznap töri tanulás (ekkor vágtam be azt az ütős 11 tételt), vasárnap elektro tételek (kb 90db :D) rendezése majd ágy alá söprése és töri ismétlése... hétfőn izgulás haveroké, egy kis lazítás, kedden érettségi.

Ha valaki (jól) tud beszélni akkor az már félsiker, ha keveset is tudsz de jól tálalod már esélyes lehetsz :d.

Na végeztem off topical :D
  • Rockety
    írásbeli:

elektro: puska + tanár mondta a megoldást [ volt olyan, hogy egyik tanár elrakta puskát az egyik csoportnál és átvitte a másik csoporthoz] :), egy büdös szót nem tudtam kivéve az első két tételt aminek persze köze se volt a témához :D

matek: ment, de volt itt is egy pici segítség

fizika: tanár oldotta meg jóformán, mivel senkinek se ment :) [igen, fizika óra csak 1sőben volt :)

irodalom: írtam 4 oldalt azt tetszett nekik :)

szóbeli

töriből megtanultam az első 11 tételt, de 2 VH-t húztam ami ment magától is azért

irodalom ismét valami mese és ismét tetszett nekik :)

magyar nyelv ott a jól bevált izgul a srác nem jut eszébe semmi (fele igaz, mert tényleg izgultam csak nem tudtam mit akarnak hallani úgy igazán, de mind1 elhitték azt kihúzták belőlem:)

finommechanika: sose felejtem el, a vizsgabiztos és a tanárom arról beszélgettek hogy xyz termékhez xyz anyag és ötvözöte kell és hogy az amstel kuglizás közbe jobb mint az arany ászok, eközbe én mondtam pár mondatot a rugókról (ez kb. kimerült az órákban spirál rugó van és őőő, :). Végén megkérdezték a nevemet (az közbe kimaradt...:D) rámnéztek - hatásszünet - azt beírtak egy 3-ast :)

Elektro: kivetitőhöz való fólián a tanár behozta azt a tételt amit húztam, leírtam elmondtam kész

Gyakorlat: ezen szívtam egy csöppet, mert 3x elkészítettem az áramkört mire kiderítettem, hogy egy alkatrész hibás... ennek következtében nem jutott idő a plc progira, rajzra etc... elkezdtem "hőzöngeni" mire a tanár odajött, vállamra tette a kezét és "hahaharrrmincööööt pont oké?" (40 volt a max csak úgy viszonyítás képpen:). Szépen megköszöntem és távoztam :)

Na ilyen szintű volt az érettségi 2001ben az én sulimban :)
  • Botond #15567
    az a kutyát nem érdekli,csak az,hogy a tanár mit akar :-)
  • Uberlama
    nem akarok megbukni :))))))))
  • Botond #15565
    nehogy szégyenbe hozd albikat ;-)
  • Uberlama
    értem :) btw jövő hét kedd-szerda a szóbeli :p
  • Botond #15563
    amióta én túl vagyok rajta 62x megváltoztatták a rendszert :-P
    '???' ez a rész nagyon ütős :-) kemény vagy,mint rambo3 :-P