43179
-
#15510 En most statisztikat, valszamot, opkutot meg analizist tolok. :( -
#15509 na toljuk -
#15508 A tank az alap a grp-okba, de csak 1. Ugyanis utility char, de a sebzese osszehasonlitva egy merc/caster -rel nudli. Az a lenyeg, hogy az ellent minel gyorsabban old meg es ket paladin mar gatolja ezt.
ps.: skald az nem tank :) -
#15507 megint mennek :-P -
#15506 excalibur+prydwen down,mondtam ugye,hogy bezárják őket :-) na jó dartmoor+még egy német szerver megy összesen... -
Mester #15505 Pala 1vs1-ben valszinű a legjobb tank ezt nem kérdöjelezte meg senki.
Egy jó grpba is kell egy pala (de nem több szvsz.)
-
#15503 télleg a pala az elég gimp :P -
Mester #15502 solt nyomja úgy ahogy írtam csak 1 merc helyett infi vagy reaver van általában -
#15500 most tolhatjuk,ha gondolod,amolyan búcsúképp...grouppot meg majd csak talál az ember,ha nagyon keres,látod egy vw-vel is milyen parádés grouppot alakítottál... -
#15499 En nem mondtam azt, hogy idegenekkel nem jatszom :D Azt mondtam, hogy nem volt kedvem ugy jatszani, hogy egy magyar se volt fent. Meg ugy tunt, mindenki boldog a power regenemmel, de csapatba nem kellettem. :/ -
#15498 ->Ubi
Palanak nincs determination.
->Lourker
En inkabb az air theu helyett masodik clericet raknek be es tobbnyire ez is a felallas - ugyanis 10 sec pbt nem kell a random grp ellen a +1 BoF meg jobb a jo grp-ok ellen.
Fadeh pl. a 3 merc/2 cleric/1 sorc/1 mini/1 pala felallast nyomja. Vagy egyik merc helyett friar ill. pole arms. -
#15497 pedig sztem annyi,ha tartod a szavad,és idegenekkel nem játszol,mert nekem holnap lejár a 3mbit adsl,otthonról meg dialuppal/gprs-el nem szarakodok tovább... -
#15496 Nem, nem annyi. Csak kell valami, ha eppen foglalt az acc. :) -
#15495 no igy is lehet a dolgot de pla singli rootot nem nagyon használje egy wiz se theuk sose mert air theu mesel ice és earth meg aerootol :pp
naja tank assist az már nálunk is kezd divatba jönni meg a caster assist is. de nálunk ált merc helyett arms van vagy poleval vagy 2hndeddel. namost ez ugy néz ki hogy steveh lekapja bt-t és kyel/warbar 1 ütéss (najó néha 2) leveri a castert.
determination szinte a legfontosabb arms/merc/pala RA.
midiknél pbt runi ugye de mellette van nearsight, aedd snare. kb a legjobb specce, bár a runecarving se rossz mert az egy firewizi+earth wizi egybe.
-
#15494 mindenáron :-) -
#15492 nalátod :-) -
Mester #15491 1 airtheu, 1pala ,1 cleric, 1 friar, 1 mind sorc, 1mini, 2 merc midik és hibik ellen egyaránt jó grp. -
Rockety #15490 tényleg megtaláltam a lexikonba
Fidelcastor: "A" (kibaszott nagy a betű:) nyugodt lélek -
Rockety #15489 Szvsz MAX 1 paladin, mercenary és armsmanek van determinationje, ami NAGYON sokat számít imho! :)
[Hajrá mersain, hajrá steveh :D] -
#15488 fidel nem aza kikelős :-) -
Rockety #15487 ja és single target instant stun mincertől ami nem kicsit jó megvédeni a kasztereket, no nem hero-warrior-berserker-blademastertől, de a többi kari ellen még használható, Coren az iskolapéldája :d -
Rockety #15486 Ez mindenkinek szólt mielőtt Fidel kikelsz magadból :d -
Rockety #15485 ja és egy jó albi grpba 3 mezzer is lehet + 2 fajta CC 100% hogy lesz + a 3 kariból 2 szinte 100% hogy eltudja nyomni a cuccost [ala quickcast]. A cc fajták: aoe root-mezz sorc, mezz minstrel, 2ndary aoe mezz és single target root theurg, single root wizi. Ezzel szemben mondjuk talán a healernek van normális válasza a stun-mezz combóval, druidáknál max single target root ami jó de ha aoe kell akkor egy picit gimpelnie kell a healt és/vagy a buffokat attól függően milyen rootot akar. : ) Most akkor albion overpowered? nem , csak ha így állítom be a dolgokat akkor most ez tűnik a jobbnak, kész. Ezen a fórumon 90%-ba mindenki a saját véleményét nézetét valja, akarja belepumpálni a többiek fejébe (én is ofc, mielőtt valaki leflamel.), játszani kéne a másik realmet, ugyanazon a szerveren , ugyanolyan viszonyok között, tuti változna elég sok ember véleménye, bár lehet tévedek... sokan kötik az ebet a karóhoz :) -
Mester #15484 Így van.
Jelenleg albi melee grpnál nincs jobb ha rendesen játszanak. -
#15483 nagy gáz esetén(überresists) 2 quickcast aedd is kell/wizzi... -
#15482 legüberebb rvrgroup amiknál most állítólag a 4 firewizzi felrobbant mindent power :-) 1850es rangere 4aedd,azt csá mindenkinek... -
Rockety #15481 és a pbt titka... a tankok asszisztálják egymást (igaz ehez már ész is kell), infiltrator a grpba vagy mercenary. -
Rockety #15480 nincs 6 sec pbt csak 10 seces de viszont kapsz egy jó nuker + 2nd mezzer + stunolos petes castert ezzel szemben a warden hááát, k 6sec pbt + resist buffok és egy friar szintű healernek megy el, de 90%-ba nem szoktak vele healelni és a dmgse se igazán friar szintű.
Igy is lehet nézni ezt a dolgot, nem muszály mindig negativan hozzálni. -
#15479 hát nem tom, én már összeraktam magamba ideális hibi/midi grpot (nem volt nehéz), albit is de ahhoz nem kis megkötések kellenek. pl nincs 6sec pbt. ezt igy lendületből ki kell zárni mert earth theu helyett air kell a másodlagos mezz és stunolos pet és nagy dd miatt. Aztán kell mini, sorci, cleric és friar a 2 hil illetve resistek miatt, kell pala egy vagy kettő de inkább 1 pala és 1 merc. És akkor van még1 hely ahova vagy még1 tank vagy wizi kellene. Én inkább vizit raknék bele vagy ice vagy fire attól függ milyen taktikát nyomatsz -
Fidelcastor #15478 A pajzsstunt nem védi ezzel resisttel se. Ja és én is azt olvasom mindenhol, hogy az albionban lehet a legjobb rvr groupot összerakni. -
Fidelcastor #15477 9 ember az elég szerintem. Én voltam régen az NSsel ilyenen és vittem 1 ramot is magammal. Amíg a külső ajtót püfölték addig én benyomtam a rammal a belső ajtót. Volt ám meglepetés.:) -
#15476 ja en is lattam ilyet, quakeben, ugy hivtak hogy idkfa meg iddqd, egy ideig elvezetes volt, kesobb meg marhara unalmas -
#15475 haggyad,kiléptem,nem bírnak egy rendes keepraidet se szervezni,eljött 9 ember,na LOL -
#15474 megin írtam mi a tökömnek vagy logolva,ha nem is jáccol? -
Mester #15473 ingame afk vagyok már 1 órája kb de most bemegyek megnézem mit írtál:p -
#15472 ingame válaszoljá mán vmit,hogy k nem k,vagy vmi :-P -
Mester #15471 Jó grpok ellen egyáltalán nem, rosszabb grpok ellen az. -
#15470 lényegében 6sec pbtvel egy /godmode.. (nem tőlem származik), valóban nehéz lehet igy nyomni :) -
Mester #15469 :p /play parancsra kiírja. -
Mester #15468 Nekem 10/10/10 dex/qui/con specet ajánlották amikor friart lvl'tem alb/pryd-ben, de végül 10con 10dex 7 qui és vmi 3 pie re raktam a pontokat:p
Amúgy amit a loe-re írtam azt nem a benne lévő emberekre ill. pvse raidekre írtam, hanem egy rvsr postra válaszolva írtam azt, ők azok akik ha rvsrtek minimum 2 grpal jöttek de általában többel Vaya-nak volt még egy kettő érdekes hozzászólása fórumokon ennyi.