43179
-
#15758 img src=< "http://psziho.uw.hu/nevtelen2.jpg" > -
#15757 img src=<"http://psziho.uw.hu/nevtelen2.jpg"> -
#15752 Zak, ha megvannak meg a skald cuccok, akkor irj ide pls, belepek a batyam karijaval, vagy jon o, ha mar itthon van. :) -
#15751 Azt megkoszonnem, kellene par szint a PvE 6 sec pbt-s theumnak, meg az infimnek. :)
Utobbi kapott 28 rp-t tegnap, egy Adale nevu sb betamadott egy 26-os szintu infit, egy 28-as armsmant es egy 50-s mercet. Kemeny 170-t utottem bele. :D (En 34-es vagyok) -
Mester #15750 két si simán megy régi clientnél külünböző game.dll kell ha kell lehet eltudok küldeni egyet .
-
Mester #15749 shhhhhhhhh:p egyszerű elírás:p nem olyan rossz.
furball-nak van egy lvl50 animistje tehát tesztelnünk kellett nem mondom hogy a legjobb jó fg vs jó fg harcban de 2-3 grp ellen elhúzodó csatákban mindenképpen jó. -
Rockety #15748 Most mi van? :) -
Rockety #15748 Most mi van? :) -
Rockety #15747 Most mi van? :) -
#15746 Nem olyan rossz akkor? :) -
#15745 Hasznalt valaha valaki DAoCWin-t? Kettot kellene futtatni egymas mellett, de nem sikeral. Ket kulon DAoC konyvtar van, de semmi. Anno DAoX-szal ment. 2 SI, vagy 1 SI es egy regi kliens nem megoldas, mert a gepem nem birja el. -
Mester #15744 Animist azért nem olyan jó rvsr-ben ott jobb mint a necro.
-
BadGuy #15743 Valszeg nem akar atpartolni a mindenszepesjo albionba, en a buffbotra 'tippelnek' ;) -
BadGuy #15742 Blademasterem cafatokra tepett eddig minden vw-t duelben. Meg ha hagytam 1 kicsit lifetapolni kezdeskor akkor se. Egyszeruen szar a melee es a pancel. -
Rockety #15741 Mintha valaki említette volna hogy khb-s kártyával fizeti be daocot. A kérdés az lenne hogy ez a KHB-s féle virtuális bla bla kártya vagy valami más, ebben az esetben melyik?
Ha jól emléxem Kkrisz irta, légyszives reply mert fontos lenne. Köszi -
Rockety #15740 roflmao LOL LOL erre csak ennyit mondhatok :)
bonedancer savage - ALAP, szvsz messze a két legjobb si kaszt
necro reaver - necro legdurvább pl kari, rvsrbe nem nagy szám de még mindig jobb mint az animist (és több is van belőle), reaver se túl szar
animist valewalker - field rvsrbe használhatatlan az animist, plre se az igazi, valewalker meg fun kari de annyira azért nem nagy szám és közel se a legjobb
szal:
savage > reaver > valewalker
bonedancer > necromancer > animist
nuff said, keke
-
Mester #15739 Reaver,savage, vw hármasból most még a vw a leggyengébb és a legkevésbé hasznos rvsr-ben valószinű.
De amúgy én is lvl'tem egzet egz ideig és nem rossz kari , 1.62-ben meg fel is tápolját úgy tudom. -
#15738 nem csoda. soloban ha kicsit is ügyes nincs ellenfele. -
#15737 Bonedancere nincs itt senkinek? Kulfoldi forumokon azt hoztak ki a legerosebb SI kasztnak. -
Fidelcastor #15736 Na most az, hogy 1-2 embernek bejön(bg szinten és nem lvl 50es rvrben), az még nem azt jelenti, hogy a 3 új féltank karakter közül nem a leggyengébb. -
#15735 A poen az hogy az SI beindulasa utan a hibik panaszkodtak hogy a valewalkerrel ok kaptak a leggyengebb uj kasztot :) -
#15733 én is erre gondoltam, de nem neki van már buffbotja? vagy az fidel ? -
#15730 :-DDD
gyertek már át pry/albba, sokkal nagyobb fun lenne mint hogy ott hibibe szenvedtek :) (illetve már nem sokan :p ) -
#15729 Lol, Mythic aranyos, kar hogy a kib***ott bugjait nem javitja ki, mostani kedvencem a stick bug:
Stick a mobra mert elfut es messzirol dotol, utnem, not in view, megjelenik mogottem, dot. Na ezt addig csinaltam mig meg nem olt (zold mob), addig ott rohangaltam es probaltam megutni, de sose ott volt ahol eppen allt :) Rohadjon meg a Mythic.
Ui.: Csak azert nem flamelem a Pryd/Hibiket mert nincsenek, illetve 1 van, de szerintem lassan belehal az unalomba :) -
Rockety #15728 ja kurvaszájukat :) oops... doh
-
#15727 hát sajna télleg igy van. Btw mocsok hibik hogy dögölnének meg mind (Flame powa) , olyan gimpek hogy az már nekünk fáj bazz :)))) -
Rockety #15726 erm, bocsika a kifejezésért 411) de unalmas szar lett ez a topic :(
no flame, semmi napi 30-40 post, bah.
You target [DAOC SUPERGAMES FORUM]
/pray
-
BadGuy #15725 Heh, pedig hogy dicsekedtel hogy "Hat amig ti a bgben szenvedtek enmeg.." :D. Aztan azota lvl 42. Nem egyszeru midiben xpzni de aze ennyire nem nehez , albionhoz kepest meg bakfitty. Hat ott mekkora lamulasok mennek tejoisten, meg jo hogy most szabin vagyok clericess-em meg [hib]ernalva van 24es szinten ;-) -
#15724 kicsit megkésve, csak innen nemtom mindig olvasni a forumot. szal a megoldás:
átkell írni az update filet a kovre (asszem az update-ben van)
DAOC:
193.252.123.21:1280/updates/english/camelot/mpatch.dat
Shrouded Isles:
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
-
#15723 Köszi az ötletet és a kedvességedet...
-
TheZsenyka #15722 ELKELT A DAOC! THENKJÚ!
THE WIIIINNNEEEEEER IZZZZ: Rockety...
Thenkjú -
gatyo #15720 Engem erdekelne a dolog! Mikor es hol lehetne atvenni? -
#15719 A multkor is ez volt a problémám és vki bemásolt egy /v. kettő/ parancssort amit be kellett másolnom és csak azt töltötte le/update/...sajna nem tudom honnan szerezte...
ááááááááááááááááá...
-
Affenébe senki sem tud segiteni ebben?
-
szando #15717 A SI-t külön nem árulod? -
szando #15716 Van vki innen Excaliburról vagy mindenki Prydwenen van? -
TheZsenyka #15715 Öt rókáért még mindíg megvan a Dark Age of Camelot & Shrouded Isles eredeti. Rockety végül nem jött érte. -
#15714 Biztos, ugyanis nalam most megy es regen nem ment. -
#15712 Hi all!
Nah szal tegnap estefelé update-telt a progi kb 11Mb-nyi cuccot és azóta nem tudok belépni a gammába...
Ezt már eljátszotta egyszer amikor amerikai update jött le automatán...ez ki lett iktatva,hogy csak az európai szervert érintő update-ket töltse le...de most nem értem mi lehet a probléma?
Mégse jó update jött volna le?
Ha vki tudna ebben segiteni,megköszönném.
-
#15709 offline gamek új királya az Airstrike3d :-) múlthavi gamestar mellékletében volt,ilyen oldschool shootemup helikopterrel,annyira kellett már egy ilyen stuff,c-64es idők óta nem toltam ilyesmivel :-) nagyon rulez,van internetes topscores lista,ilyen 18mill+ az első 50 csávó,én már 450ezerig jutottam,szal kb első millióban se lehetek :-D