43179
  • Botond #15708
    és örök dilemmám,hogy ugye van olyan RA,hogy mastery of arcane,ez a buffokat erősíti,na most pbt buff vonalon van,ha veszek moa-t akkor vajon kevesebbszer lehet átütni pbt-t,esetleg kevesebb lesz a 6sec,vagy nem ér túrót se moa pbt szempontjából?ezt senki nem tudta eddig megmondani,pedig mekkora jó lenne,még pbt is lehet tuningolni :-)
  • Botond #15707
    mastery of blocking :-) meg regrowth vonalon healthregen/stylenduköltségcsökkentőbuff/healek/healer ra-k lesznek meg még ami nem jut eszembe...szal mondjuk lesznek ilyen wardenek,hogy 300dex/300qui/erre 38%selfhaste(tök fölöslegesen,mert már rég capped az ütéssebesség),aztán van 20+10enx parryja+moparry2,blockol+moblockin2+6secpbt,aztán üsd meg,és ha sikerül,akkor healthregenje 2sec alatt visszatölti amit sebeztél,de cserébe ő 2x annyi ideig styleol,sőt akár azt a luxust is megengedheti magának,hogy pár secre pbtről enduregenre kapcsol(ami aswellinsta),hogy feltöltődjön,block/parry/miss hegyek mellett egy extra ütés az ellentől nem nagy kaland :-) mostmár csak a 2fegyveres karikat+nukereket kellene kinerfelni a gaméből,és jó is lenne :-P
  • Hangianix
    wardenen mit tuningolnak meg? :)
  • Botond #15705
    engem az az autocast-in-melee selfbuff érdekelne,hogy mittud,mert ha azt,hogy melee módban lehet nyomni a lifeleechet,akkor nagyon lol lesz...meg ugye 1.62ben warden mellett a másik hibi kari amit tuningolnak az a vw :-)
  • Botond #15704
    nekem is van egy vw,sztem is jó kis kari,olyan supporttank,ha téged ütnek hamar kihasalsz cloth miatt(igaz nekem atm af2es 70%szetem van lvl13on),és rohad nagyot üt(oldalstyle is stunos :-) ),főleg,hogy wardennel csináltam lvl10es aztán 15ös MP kaszát neki,azt meg scztettem +2 illetve +3scythével :-) meg van ilyen 15perces selfbuff,ami azt tudja,hogy néha procolhat az ütésed diseaset,emellett dmgabsorb buff,dmgshield,afbuff,szal egész patent,ha lesz pry/hibibe /lvl30 talán visszanézek egy hónap erejéig vwzni,de nem valószínű,jövőre lesz korlátlan dialup addig elleszek offline gamekkel,meg karácsonyra talán kinézek brüsszelbe megin akkor majd 3mbit adsl-el ownolok megin egy kanyart :-) 10nap alatt úgy hogy jóformán csak este toltam,akkor is ilyen 7től 10 nagy ritkán 11ig volt vagy 30deathspamm amit én okoztam,ownage :-D
  • Rockety
    holnap beugrom érte, remélem ott leszel :)
  • tegla
    Örülök ennek a sajátos update-nek;megint nem tudok belépni...gondolom megint amcsi update-t töltött le a kisokos...
    Szóval ha vki megirná mit kell letöltenem...megköszönném.

Mai update:11.2Mb asszem.

Csövi
  • TheZsenyka
    5 rókáért még mindíg aktuális a Dark Age of Camelot + Shrouded Isles eredeti. Látom nem tolongtok érte :D
  • Uberlama
    mittomén mennyi , szerinted emléxem én arra ? :) csak azt tudom hogy 1000 éve nem láttalak (na nem mintha hiányoznál :p) amugy de mert általában speed hiány van valamelyik AoD RvR grpban, szal gyere csak.
  • zippofcy
    Ehh latom nem vettetek eszre a parhuzamot a politikaval
    A jovo honapban vege a vizsgaidoszaknak, akkor visszaterek (jajj nektek )
    A 4-5 honap meg 4-5 het szerintem, 5 honapja meg nagyban tangliztam ... vagy talan 6?
    De azert egy keveset csak kell tanulnom, es ilyenkor csak az online FPSre (CS, SoF2, TC) van idom. Marmint az eppen aktualis offline gamek (MotoGP) mellett
  • Uberlama
    ki van irva a fórum elejére :P
  • Jockey
    mi ez a 4 perces timer ha nem vagyok beregelve bazzeg?????
  • Jockey
    amuyg csináltam egy valewalkert excal hiben:)
    sztem tök fun kari, laza akaszám is, most jelenleg ez ami a legjobban bejön:)
    2,5seces life dd, 44es hátulról bevihető 8seces stun style, igy elég lazanak néz ki a kari, kivi vagyok mit művelhet magasabb szinten..
  • BadGuy
    En meg addig pihentetem daoc-t amig "ilyen" gepem van. 2 ghz alatti procival ujra se kezdem :D)
  • BadGuy
    En ugy tudom te most mar "megolokmindentenvagyokafaszagyerek" zerker lettel exc/mid. Hogyisvanez?: )
  • BadGuy
    Set-Cookie: vanekuki=1056037201

;P
  • Uberlama
    btw mikor jössz vissza ?
  • Uberlama
    mókás ilyet olyan embertől hallani aki már kb 4-5 hónapja nem volt abiba :) (mármint zippofcy)
  • Botond #15685
    ki a másik buffbotos hibi?mert nálunk csak neked van úgy tom,vagy már excal/hibibe van 2 buffbot?8-)
  • Botond #15684
    utóbbi...aki 2 kontinenst nem bír megkülönböztetni,arra valóban ez is egy jó jelző :-P
  • Fidelcastor
    Hoppá miket olvasok itt az AoD-ról.:) Akkor ez a gyertek ide, itt minden szép és jó csak reklámszöveg volt?:)
  • Fidelcastor
    Talán nem amerikai oldalakat kellene nézned. Európai oldalon ilyet nem találsz.
  • Taranov
    benne van az ALL.
    Vagy ők hülyék vagy én.
  • Taranov
    The housing expansion pack is absolutely free to all Dark Age of Camelot subscribers.
  • krisz073
    én sehol nem látok leirva,hogy ez beta lenne,mindenhol azt irják ,hogy ez a teljes és,hogy mindenki töltse le:))
    de ez még nem jelenit azt,hogy én tudom jól.
  • Uberlama
    1.62es patchtől lehet elvileg eu servereken is használni amit letöltöttél az az open beta vátozat magyarul szart se érsz vele.
  • Taranov
    nem?
  • Taranov
    vmi új opciót ad a játékhoz.
  • Taranov
    Nem, biztos lehet vmire.
  • Rockety
    ha nem usaba játszol akkor még semmire (asszem ott pendragonon lehet tesztelni)
  • Taranov
    Mire lehet használni ezt a Foundationst?
    Most installáltam fel, de nem tudom mire jó :)
  • Uberlama
    ugyan demokrácia nem működik ezt mindenki tudja, tehát még jó hogy nincs :)
  • zippofcy
    Sokan vagyunk de nem vagyunk elegen !
    Minden DAoCosnak buffbotot ! Minden DAoCos hozzon magaval meg egy embert !
    Meg a buffbotok is !
    Csak azt nem tudom mi lesz ha meg ugy sem leszunk elegen ...
    Most nem azer' de az AoDban nincs demokracia, most szervezem az Exca/Hibbi alliancet ami ezt majd ki is mondja, aztan milyen rossz lesz majd az AoD tagoknak, bizonygathatjak hogy epp ellenkezoleg, most van csak igazan
  • Taranov
    Igen, mostanában lettek új arcok.
  • TheZsenyka
    laza 21 perc egy cd ha fullon pörög, nagyon süti
  • TheZsenyka
    500K/sec ne, hangzik rosszul... nekem sima fél megabites cuccom van... laza
  • Botond #15663
    upload 192kbit 3mbitnél,és 128kbit 4mbitnél,az mondjuk meglepően karcsú...
  • Botond #15662
    3mbit 32euro/hó 4mbit 40euro/hó,de 41,50ér 2ip-cím(2gépre kötik a cuccot ofc),45ér 5gép 50ér 10gépre,szal európába tartunk,csak nem mostanában érünk oda...
  • Botond #15661
    és elindulásom napján volt szórólap a postaládában,hogy aki beégésnek érzi a 3mbit adsl-t,annak örömhír,mert itt a 4mbit adsl...itthon meg ketyeg a 33,6kbit...LOL
  • Uberlama
    nincs botond meg fidel se nagyon ir a többiek se flamelnek, igy már nincs is mit irni ide :)