Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aláírás.
😄
😄
aláírás.
aláírás.
esnek a juzerek folyamatosan
aláírás.
TORTENELMI PILLANAT!!!
😄DDD
aláírás.
aláírás.
Gep ele leulunk, elso szava :
"ez unalmas"
nyomtam egy F11et , szembe fordultam "magunkkal" es nyomtam /dancet meg /wavet, 10 percig kellett neki mutogatni hogy mit tud meg 😄DDD
najo
mindegy
de jot rohogtem
😄
aláírás.
aláírás.
elvileg lógok neki egy kis lével (auto számlázás kártyájára, az én accountomra +3 honap)
tisztázni akarom a dolgot, nem akarok tartozni
aláírás.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
aláírás.
de nem tartom valoszinunek
ha beszelsz valakivel abbol azert latszik (stilus, szohasznalat, nem angolok eseteben angoltudas merteke) hogy 12 vagy 20
de neten barmi megeshet, ez igy van
aláírás.
persze lehet h. csak en vagyok gonosz
aláírás.
elhiszem hogy jo az angoltudasod
de kb. 2 honapig voltam a guildtarsa, minden nap egyutt xpztunk
a stilusabol egyertelmuen levaghato volt hogy csaj
+ kurva sokan ismertek IRL a guildben , es ahogy Mester mondta Firewire a batyja, azzal is dumaltam IRCen is...ennyien nem kamuznak erted
ha meg megse csaj, akkor egy gondosan megszervezett, tobb szálon futo es rengeteg buntarsat alkalmazo osszeeskuvesrol van szo =)
aláírás.
Lourker
"Sokat" szó jelentését elmondjam vagy nem szükséges?😊
Lourker
utana talan Prywden/Hibernia
majd Excalibur/Midgard
vegul Excalibur/Albion
õ is abban van 😊
HGNX:jo, albiont nem vágom 😄
Rock:Soul Pact NAGYON hosszútávra tervez..mittomén fél év múlva õk lesznek az über guild a szerveren mert tele lesznek szaros dropokkal meg milliard lvl50es emberrel
aláírás.
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
És Pryd/Hib-en sokkal de sokkal nehezebb 40+ fölött fejlõdni ha kis guildbe vagy ezt is tudom.
Lourker
Amúgy meg ha vki lvl50 lett , akkor az epxyés gyakran unalmas és RvsR epic mob hunt élvezetesebb és azért azt csinája.
És ennek a húzásnak soha nem lenne vége mindig lesznek 45+ emberek akit húzhatnának az 50esek.
És összeállhat egy lvl45 group és kaphat nagyon jó expet(persze tudom hogy pryd/hibin ez nincs különbözõ okok miatt)
amágy lvl 50 szoktak segíteni ki többet kis kevesebbet de általában guild tagoknak.
Én meg azért nem xpzek sokat mert egyszerûen jobban szeretem a RvsR-r és azt csinálom amit szeretek egy játékban
Lourker
Pont te mondtad hogy a style-t nem lehet blockoni.tessék a lvl42 es shield style-t simmán leblockotad és ez elég idegesítõ dolog:-)ugyanis ez viszi el a legtöbb endurancet.Armsman az egy szar karakter de nekem nincs kedvem még 1et feltápolni a maxra.Bár ahogy Arlent halottam kapnak valami extrább dolgot akkor lehet hogy jobb lesz.addig csak rp farm vagyok
de ki a faszt érdekel ez itt hogy szövegelek róla? 😊))
aláírás.
amikor abbahagytam volt egy Suppression specced Runemaster altom Midgardban, épp hogy lvl6os
olvastam egy solo taktikat, a kitingot
a lényege az hogy Suppression specben van egy olyan snare ami sebez is (biztos más realmben is van, én még nem találkoztam vele)
inkább úgy mondom hogy full specnél NAGYON durván sebez és közepesen lassítja a mobot
benyomom /face -t és a NumLockot (autorunt)
az autoface miatt nem kezd el futni
elkezdem nyomni neki a DDsnaret, mikor odaér mellém megnyomom mondjuk a jobbrát..autoface nuku, elkezd rohanni egybõl..Mivel totál lassú és kb. 5 sec után visszajön a speedem (runemaster alap 😉 gyorsan max rangere leszek tõle
megint autoface + autorun, DDsnare etc.
1 fordulás sárga mob, 2 fordulás narancs mob
2 óra alatt 2 level
😮
csak hát kibaszott unalmas lesz késõbb 😞
aláírás.
aláírás.
Szerintem bõven elég ha kint van 2 jól összeszokott csapat és 15-15 ember harcol egymással jobban átlátható kevesebb lag stb. De az a baj hogy prydwenen néha(gyakran😛) elõfordul hogy ennyi sincs.
A másik hogy nem csinálnak hivberniába elég epic mob huntot, inkább xpznek máshol és altokkal játszanak.
Lourker
Rock : milyen nickel nyomod Midgardban?
aláírás.
megyek is jaccani 😄
hangianix nem kell, megy!! azert kosz! 😊
😊)))
aaaarrr
eerrhhr
köszi Riviera! :pp
aláírás.
aláírás.
Hangianix : k
de milyen fix? 😊))
aláírás.
aláírás.
aláírás.
a filmlista az csak attachment
olvasd mar el es valaszolj 😊)
aláírás.
aláírás.
midgard/excben attól még nyomulhat, és meghagyhatja a rangert
aláírás.
Hétfõn havertól elhozom vinyón, hátha :/
Midgard/Excben egyebkent is van egy par haverom (Nazgul guild fõleg) , majd meglátjuk, remélem tudok majd végre játszani..
aláírás.
Az hogy kevesebben vagyunk az még nem jelenti azt,hogy nem lehet RvR-ezni.Én pl nem élvezném azt ,hogy semmi mást nem bírok csinálni csak a relicet védeni.
Tegnap a hibi ügyesek voltak elvittek 1 relicet a midiktõl.Majdnem kettõt.Gratula srácok.
Mi abból kiindulva hogy még az ajtók nyitva vannak elindultunk arra fele mi is vagy 50-en.De hát értelemszerûen annyi midi volt már ott,hogy esélytelen volt.Hozzá kell tennem,hogy ennyi lámát már rég látam mint tegnap.
Rock törölnéd azt a picurt?:-)Eddig nem lehett könnyû eljutni de innen jön a sava borsa a rangernek.
Pl néha megtudtál õrjíteni amikor integeszt nekem emainban.De a fax tudja hol vagy.
Nállunk is van egy kétségbe esett scout de sikerült meggyõzni,hogy ne törölje.