Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dedede 😄

aláírás.

jo
😄

😄

aláírás.

mar nem
esnek a juzerek folyamatosan

aláírás.

PRYDWENEN TOBBEN VANNAK MINT EXCALIBURON!!!
TORTENELMI PILLANAT!!!
😄DDD

aláírás.

jah, szerverekkel van gond, check official site

aláírás.

jah, megmutattam ma baratnomnek a DAoCt 😄D
Gep ele leulunk, elso szava :
"ez unalmas"
nyomtam egy F11et , szembe fordultam "magunkkal" es nyomtam /dancet meg /wavet, 10 percig kellett neki mutogatni hogy mit tud meg 😄DDD
najo
mindegy
de jot rohogtem
😄

aláírás.

vagy az is lehet hogy GOA baszott el vmit , az jobb lenne eheh

aláírás.

Hangianix : mondd mar meg Acornnak hogy irjon egy mailt [email protected] - ra
elvileg lógok neki egy kis lével (auto számlázás kártyájára, az én accountomra +3 honap)
tisztázni akarom a dolgot, nem akarok tartozni

aláírás.

Hangianix
nekem a weblap se jon be

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
ujra beleptem, panaszkodok Acorn-nak, neki allitolag jo, erre ujra kivag.

Hangianix
es engem se enged most vissza

Hangianix
valami elkepesztoen szar. 2x mentem ld-re, olyan lagem volt, hogy 4 smite-ra lett volna idom es akkor kaptam vissza a vezerlest az elso utan, amikor mar fel hp-m elment...

Tafaya
Tegnap 9-tol kb felment a szerver fele 1400+ -ra a pingem, reggel mar jo volt.

Hangianix
En is szatyor #4492-ben leirtakra tippelnek igy latatlanban. Egyebkent nem is kell 12 evesnek lennie. "Egy dagadt, no-IRL-activity picsa" ilyen stilussal lehet idosebb is. Persze ha a batyja mondjuk 17 eves, akkor mar behatarolodik a lehetseges kor. 😄

😛

aláírás.

hmm jo ok, mondom ez is elkepzelheto
de nem tartom valoszinunek
ha beszelsz valakivel abbol azert latszik (stilus, szohasznalat, nem angolok eseteben angoltudas merteke) hogy 12 vagy 20
de neten barmi megeshet, ez igy van

aláírás.

amugy en egy dagadt, no-IRL-activity picsara tippelnek
persze lehet h. csak en vagyok gonosz

aláírás.

Badguy
elhiszem hogy jo az angoltudasod
de kb. 2 honapig voltam a guildtarsa, minden nap egyutt xpztunk
a stilusabol egyertelmuen levaghato volt hogy csaj
+ kurva sokan ismertek IRL a guildben , es ahogy Mester mondta Firewire a batyja, azzal is dumaltam IRCen is...ennyien nem kamuznak erted
ha meg megse csaj, akkor egy gondosan megszervezett, tobb szálon futo es rengeteg buntarsat alkalmazo osszeeskuvesrol van szo =)

aláírás.

Hangianix
hmm, en csak 3-rol tudok exc/albrol

Xenorita tényleg nõi kari és 16 éves😛(és ez biztos firewire mondta aki a bátya...)

Lourker

Én meg azért nem xpzek sokat mert egyszerûen jobban szeretem a RvsR-r és azt csinálom amit szeretek egy játékban"

"Sokat" szó jelentését elmondjam vagy nem szükséges?😊

Lourker

Tafaya
Tenyleg, de durva 😊

Hangianix
Legtobben Prywden/Albion
utana talan Prywden/Hibernia
majd Excalibur/Midgard
vegul Excalibur/Albion

RG: Nem csak azt irtad hogy "kiprobalhatod a gyûjtõrealmet"
õ is abban van 😊
HGNX:jo, albiont nem vágom 😄
Rock:Soul Pact NAGYON hosszútávra tervez..mittomén fél év múlva õk lesznek az über guild a szerveren mert tele lesznek szaros dropokkal meg milliard lvl50es emberrel

aláírás.

Igen elméletileg a következõ peccsben a melee kasztokat tápolják fel. Elég gáz, hogy caster ellen nem nagyon van esélyed ha harcos vagy. ez aligha fair. A shield stun nagyon hatásos, én is mindig azzal nyitok, jó látni mikor a nagy troll csak áll és nézi ahogy ütöm 😄 Duelnél ajánlatos a small shield, mert gyorsabb (bár kisebb a seebzése de végülis a stun a fontos hehe)Szal egyenlõre nagyon oda kell figyelni ha armsman vagy, okoskodni kell😊Tegnap pl elfoglaltuk emainban a mk-t(mi mést😊) jött 40+hibi visszafoglalni, és volt vagy 5 ns akik ölték a varázslókat aztán leugrottak. Nosza, odaáltam az egyik varázsló mellé, nyomtam rá egy guardot(hátha sikerül a block), jött is a ns, de ahogy megjelent kapott egy fasza shied stun-t, úgy hogy megált szépen középen, mondanom sem kell meddig élt. Szerencsére ezután nem mertek annyira odajönni. A másik nagyon fun dolog, építettünk katapultot meg ballisztát, annyira jó volt. Kaptak belõle rendesen, úgyhogy vissza is vonultak😊

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Hangianix
Van ez a theunak is.

Nálam lvl50en elvesztette az xpzés a szórakozás jellegét(ha nincsenek jó dropok).

És Pryd/Hib-en sokkal de sokkal nehezebb 40+ fölött fejlõdni ha kis guildbe vagy ezt is tudom.

Lourker

Igen a bardnak igaza norális ha az ember lvl50en akar epic dropot.

Amúgy meg ha vki lvl50 lett , akkor az epxyés gyakran unalmas és RvsR epic mob hunt élvezetesebb és azért azt csinája.
És ennek a húzásnak soha nem lenne vége mindig lesznek 45+ emberek akit húzhatnának az 50esek.
És összeállhat egy lvl45 group és kaphat nagyon jó expet(persze tudom hogy pryd/hibin ez nincs különbözõ okok miatt)
amágy lvl 50 szoktak segíteni ki többet kis kevesebbet de általában guild tagoknak.

Én meg azért nem xpzek sokat mert egyszerûen jobban szeretem a RvsR-r és azt csinálom amit szeretek egy játékban

Lourker

Bad ne is mond.Anyniszor kellet kihalnunk mire a sok láma rá jött hogy jobb ha rám halgatnak.Volt egy aoe meserünk de az ölete meg magát mindig leghamarabb.Full láma.többet nem is veszem be csapatba.3dikra eljutott oda hogy használja az aoe-t de nem hazsnálta mert nem volt rá ideje mert kiöltünk midnekit.

Pont te mondtad hogy a style-t nem lehet blockoni.tessék a lvl42 es shield style-t simmán leblockotad és ez elég idegesítõ dolog:-)ugyanis ez viszi el a legtöbb endurancet.Armsman az egy szar karakter de nekem nincs kedvem még 1et feltápolni a maxra.Bár ahogy Arlent halottam kapnak valami extrább dolgot akkor lehet hogy jobb lesz.addig csak rp farm vagyok
ja és tök biztonságos és downtime 5 sec / 3 mob
de ki a faszt érdekel ez itt hogy szövegelek róla? 😊))

aláírás.

btw eleg durva dolgokat olvasgattam most
amikor abbahagytam volt egy Suppression specced Runemaster altom Midgardban, épp hogy lvl6os
olvastam egy solo taktikat, a kitingot
a lényege az hogy Suppression specben van egy olyan snare ami sebez is (biztos más realmben is van, én még nem találkoztam vele)
inkább úgy mondom hogy full specnél NAGYON durván sebez és közepesen lassítja a mobot
benyomom /face -t és a NumLockot (autorunt)
az autoface miatt nem kezd el futni
elkezdem nyomni neki a DDsnaret, mikor odaér mellém megnyomom mondjuk a jobbrát..autoface nuku, elkezd rohanni egybõl..Mivel totál lassú és kb. 5 sec után visszajön a speedem (runemaster alap 😉 gyorsan max rangere leszek tõle
megint autoface + autorun, DDsnare etc.
1 fordulás sárga mob, 2 fordulás narancs mob
2 óra alatt 2 level
😮
csak hát kibaszott unalmas lesz késõbb 😞

aláírás.

Bad ebbol megint flame lesz 😊)

aláírás.

Én is úgy vagyok ezzel hogy kifezetten idegesít ha több mint 20 hibi van emainba(részben biztos mert szar gépen van...)
Szerintem bõven elég ha kint van 2 jól összeszokott csapat és 15-15 ember harcol egymással jobban átlátható kevesebb lag stb. De az a baj hogy prydwenen néha(gyakran😛) elõfordul hogy ennyi sincs.

A másik hogy nem csinálnak hivberniába elég epic mob huntot, inkább xpznek máshol és altokkal játszanak.

Lourker

😊)

Rock : milyen nickel nyomod Midgardban?

aláírás.

Hangianix
en is orulok. nem tolt 8 orat a gep 😄
megyek is jaccani 😄

MEGY!!!
hangianix nem kell, megy!! azert kosz! 😊
😊)))
aaaarrr
eerrhhr

köszi Riviera! :pp

aláírás.

Hangianix
hat cdrwinnel nem csinalok image-t, mert valami miatt lebassza mindig. nero, cd clone?

köszi!

aláírás.

RougeGigi : steveh nem albionban nyomja pryden? 😊

Hangianix : k

de milyen fix? 😊))

aláírás.

hmmm milyen fix???

aláírás.

Hangianix
Felolem rendben van, mellesleg nekem a leveled volt attachment es a lista volt a levelben. 😄

ment mail megint olvasd 😊

aláírás.

bazze, van ott szoveg is
a filmlista az csak attachment
olvasd mar el es valaszolj 😊)

aláírás.

Hangianix
image kellene? ha tudsz helyet adni feltoltom, bar ellesz vel par orat adsl-el. 😄

Hangianix
el, de meg nem kaptam semmit, csak valakitol egy filmlistat 😄

Hangianix : ment egy mail , remélem reges mailed él még

aláírás.

steveh : nem kell azt törölni
midgard/excben attól még nyomulhat, és meghagyhatja a rangert

aláírás.

Rock : NEM MEGY 😞(( folyamatosan nyomja a couldnt connect to updatet servert baze 😞
Hétfõn havertól elhozom vinyón, hátha :/
Midgard/Excben egyebkent is van egy par haverom (Nazgul guild fõleg) , majd meglátjuk, remélem tudok majd végre játszani..

aláírás.

Anyira nem élvezhetetlen szerintem.Mondjuk engem az idegbaj kerülget akkor amikor kurva sokan vannak és nem látod azt se,hogy ki üt le és honnan.Amikor 40 embernél többen vannak a környéken az már könnyen káosz lehet.

Az hogy kevesebben vagyunk az még nem jelenti azt,hogy nem lehet RvR-ezni.Én pl nem élvezném azt ,hogy semmi mást nem bírok csinálni csak a relicet védeni.
Tegnap a hibi ügyesek voltak elvittek 1 relicet a midiktõl.Majdnem kettõt.Gratula srácok.
Mi abból kiindulva hogy még az ajtók nyitva vannak elindultunk arra fele mi is vagy 50-en.De hát értelemszerûen annyi midi volt már ott,hogy esélytelen volt.Hozzá kell tennem,hogy ennyi lámát már rég látam mint tegnap.

Rock törölnéd azt a picurt?:-)Eddig nem lehett könnyû eljutni de innen jön a sava borsa a rangernek.
Pl néha megtudtál õrjíteni amikor integeszt nekem emainban.De a fax tudja hol vagy.
Nállunk is van egy kétségbe esett scout de sikerült meggyõzni,hogy ne törölje.