43179
  • Botond #15803
    van bárd bőven,speed5al simán leugorhatunk a sarki éjjel-nappaliba egyébként is .:-P meg a kenyér hízlal ;-)
  • Botond #15802
    nekem mint supporttank tetszik legjobban,lvl13on már van oldalütésem,ami 4sec stun vagy mi,lila mobot simán megdarálunk,mert végig stunba áll :-) de mivel most nem játszok nem tom milyen lesz majd magas szinten...vw annyira gyík btw,hogy lvl47es warden voltam,mikor első 50es vw poppolt mellettem(Brione),aszondja segítsek epicben,mondom k,de duel előbb,hát kegyetlenül levertem,pedig belém lifeleechelt vagy 3at,instadotolt/hastelt,de pbt így se bírta átütni,szal meghasalt :-) viszont midik/albok jó ha 10sec pbtvel nyomulnak,de 99%ban még azzal,se szal őket lehet "lekaszálni" :-) herokat is agyonvertem lvl47en simán,mégis múltkor shieldhero beslamalte zerkert,aztán 2en agyonvertük,szal praktikus kari :-) szal az hogy duelbe gimp az nem azt jelenti,hogy szar kari,és sztem egyébként Badguy sem ide akart kilyukadni :-) (bár a múltkori óta félve nyilátkozok bármit is vele kapcsolatban :-P)
    Taf kivételesen fején találtad a szöget btw :-) nekem is ez volt az első benyomásom,hogy vw=friar :-) mondjuk friarom is vmi lvl20ig jutott,de hatalmas a hasonlóság a 2 kari között valóban(lw,selfhaste,heal(bár vwnél ez ugye leechelős :-) )
    na ennyi,most megin nyugtotok lesz tőlem egy darabig :-P és nefeledjétek:"Istenért,a Királyért,Hiberniáért ELŐRE" :-P
  • Rockety
    te nem csak sírsz, hanem rendszeresen fikázol bazz :)
    mester: ha meg nem bullshit, akkor meg LOL (bár jó lenne tudni kibe mibe hol ki érted :)
  • Rockety
    ez bullshit imho :)
  • Hangianix
    Osszetomoritettem az enyemet, az a fele lett.
  • Hangianix
    Mondjuk itt a relicen, a fegyver kulonbsegen es az eppen aktualis style-on mulik a dolog, mint "kivulallo" (ertsd egyik karival se jatszottam magas szinten), ugy latom, ha a fentiek hasonlok, akkor a ket kaszt kozott minimalis kulonbseg lehet.
  • Hangianix
    ICQ? Mondjuk azt se hasznalom, de fent van, azt el tduom inditani. :)
  • Tafaya
    En mar reg alszom, es azt almodom hogy huje hozzaszolasaimra meg hujebb valaszok jonnek :O~~~
  • Tafaya
    Ok, de szerintem a kasztokat main tank, light tank, hibrid es spellcaster kategoriakba szoktak sorolni. Ezek kozul a hibridbe illik be leginkabb.

Ha meg stilusrol van szo, akkor oda gyongyszem a #15770.
  • Mester
    Na megyek aludni jóéjt Taf:o!
  • Mester
    Ez a tankot "tanknak" kell érteni de ha a friart be kell sorolnod healer és tank kategóriába valszinű inkább tanknak tennéd azt is.

Vw-nek 30% körüli absorb buffja van ami a cloth armor-t ellensúlyoza kicsit , kaszával 200+kat üt néha, tehát az hogy tanknak hívtam nem volt faszság szvsz és mivel a többi Si kaszttal kellett összehasonlítni a postod után az is helytálló volt.

Lehet hogy az első flamek "kommersz ablion"-sok voltak , de itt rólad és a vw-ről van szó nem arról hogy a hibik sirtak egy éve is hogy kevesen vannak.

Nem feltétlenül sírásra inkább a stílusodra gondol az aki szíd téged.
  • Tafaya
    Ja, te meg rugd ki a forrasod es egyebkent sem erdekelsz :)
  • Tafaya
    Egyebkent idezd mar be az utso 10 hozzaszolasomban hol sirtam. Kurvara kivancsi vagyok ra...
  • Tafaya
    Hat ja, cloth armor, varazslatok, no shield, ezek az igazi tank kaszt ismervei. Rendben hogy veded a magad igazat, de ha en irok ilyet jon a halom anyazasfele hozzaszolas. Vw egyertelmuen hibrid, talan a friarhoz lehetne hasonlitani.

Egyebkent flame-rol annyit, hogy a topicban szerintem az elso 2 flame a "kommersz albion" es a "minden albi buffbotos" volt. Most le leszek szolva, de en igy emlexem :)
  • Mester
    Na ez igaz nem sokszor szólsz hozzá de akkor olyat hogy azt mindenki tudja egy hónapon keresztül flamelni olyan hülye sírás stb.
  • Tafaya
    Huha, most kemeny voltal :)
  • Mester
    Hát vw-t inkább tank ketegóriába lehet sorolni és összehasonlítási alapnak a többi tank kategóriás Si kasztot lehet venni miután azt írtad hogy a hibik sirtak hogy a vw a leggyengébb a 3 realm karijai közül.
    De mindegy, legtöbben tdujuk hogy ha te írsz vmi abból flame lesz hogy sikerült feldobnod a topicot vagy nem azt ki-ki maga döntse el.
  • Tafaya
    Hat vazze ha fel evig mindennap 3-4 sirasos hozzaszolasom lenne, akkor talan beernem a hibiket. Persze ezt sosem fogjatok beismerni, de ez a szep benne :)))
  • Tafaya
    Hat lol

"új tank classok közül a vw a leggyengébb"

Ha a vw tank akkor a scout meg spellcaster :))

Egesz SI-ben 1 tank kategoriaju kaszt van a savage, ez is csak abbol latszik hogy pl lehet Determinationja, ha jol tom.

Egyebkent meg olyan jokat rohogok az irasaitokon, en csak Stevehnek akartam feldobni a topicot, ti meg felszivtatok magatokat, megalol.
  • Mester
    rr5-ös merc 2.9spd offhand wpn-al magasabb dmg-et ütött mint rr8 bm mainhand 4.3spd galla wpnal:o
  • Rockety
    "Bm nem szart,"

sry nyomda hiba :) BM nem szar akart lenni :O
  • Rockety
    erm hol húztam le a föld alá a karit [copy-paste pls, kthx] , csak tényeket közöltem kérem szépen :)
    te meg ne azonosítsál öcsémel ha lehet :O(én nem mondtam egy helyen se, hogy SZAR kari, ilyen szinezésre gondoltam pl:).
    Nem mondtam olyat se hogy pure tankot vernie kéne
    Azt is mondtam, mégeccer ismétlem hogy fun kari csak a 2 rivális SI kaszt erősebb (jobb más szófordulattal élve)
    Bm nem szart, de ugyanúgy a Berserker és Mercenary mögött van, talán mercel egy szinten nah :) (igaz ez magánvélemény és nem öcsémé khurrak apó!: )
  • Mester
    1.8mb nem tudom levelben kuldeni.
  • Hangianix
    Kuld el pls levelben, nem hasznalok mircet.
  • Mester
    Ha taf nem is de mi biztos lassan ,ha így folytatja:p
  • BadGuy
    Ez a beszed, csakhat forumon nincs ignore...
  • Mester
    Amúgy már 8 hónapja mondtam kb. hogy nálam a tafaya féle emberek(csak fórumra vonatkozóan ofc) alap ignoron vannak olyan /point /laugh kategória...
  • Mester
    A poen az hogy az SI beindulasa utan a hibik panaszkodtak hogy a valewalkerrel ok kaptak a leggyengebb uj kasztot :)

ezt írtad te egy kérdés az új tank classok közül a vw a leggyengébb?
    Igen.
    jogosan sírtak ?
    igen.
    Ezek után tegyél egy dolgot ne kezdj el mindeféléről írni miután mondtál egy hülyeséget.

Hangi: megvan a game.dll loggolj irc-re és elküldöm vagy nemtom.
  • BadGuy
    En ugy hallottam biztos forrasbol hogy

Tafaya= Magat Istensegnek hivo, egyebkent rinyalo halando.

Ettol fuggetlenul persze Tafaya allitsa csak nyugodtan hogy hibi=siras. ;)

Mi? Hogy ez szerinted faszsag? Leszarom en a BadGuy vagyok es most tafayat jatszom aki 600000x kiirja hogy hibik=siras :D), mikozben ez nemigazan takarja a valosagat. Nem hallotad nem erdekel.

Meg mindig nem erdekel Tafaya! :)
  • Rockety
    ez mindkét postodra igaz :O
  • Rockety
    megint faszságokat irkálsz, nyugodj meg, igyál egy sört lehet utánna sikerül valami értelmeset is összehozni :)
  • Tafaya
    De. Sot az osszes masik kaszt jobb mint a hibi kasztok. Multkor BW-n hibi gyerek leirta, hogy a legrosszabb casterek hibiben vannak. Szoval ennyit a hibikrol :) Telleg torolni kellene azt a realmet :)
  • Tafaya
    Igenis panaszkodtak. Ti is lehanytatok es szidtatok a necrot, amit most kicsinaltak a LOS javitassal, persze ez valahogy enchantereknel nem erzodik... Nem akarok visszakeresni, de az animistre azt mondtaok nem jo, es a valewalkert meg ennel is kevesebbre ertekeltetek. Bar vegulis hibi = siras, szoval nem is kell visszaolvasni :)
  • Hangianix
    Ismersz olyat aki hasznalja?
  • BadGuy
    Abba nem ketelkedtem, hogy fun kari. Valszeg nekem is lesz egy, de inkabb majd melee spec ranjakat nyomatok thidbe /level utan. :). Meg herokat/champeket druidokat ilyeneket, kedvenc karijaim.
  • Rockety
    és ne mondjátok hogy a reaver meg a savage nem jobb. (savage jóval, reaver egy kicsivel). Szal igen SI beindulása után hibik kapták a leggyengébb új kasztot.
  • Rockety
    esetleg buffolva volt , esetleg crit volt? nem mondtam hogy gimp (khurrak és te is "szinezitek" a dolgokat egy picit:). Én erre válaszoltam, hogy (KHURRAK TAFAYA OLVASSÁTOK EL MÉGEGYSZER PLS:)

"A poen az hogy az SI beindulasa utan a hibik panaszkodtak hogy a valewalkerrel ok kaptak a leggyengebb uj kasztot"

got it? kthx.
  • Tafaya
    Szar az, hidd el a hibiknek, ok csak tudjak :)
  • Tafaya
    En sem mondtam hogy a legjobb, de amikor full melee resistes infimhez odajott egy HW-ben es ket 750-eset kaszalt belem az minden volt csak nem gimp. A friar megfeleleje talan, offensiv spellekkel de gyengebb armorral. Eleg durva stylejai vannak, pl. van egy style ami engage-nek felel meg.
  • Rockety
    nem mondtam hogy nem fun,
    "valewalker meg fun kari de annyira azért nem nagy szám és közel se a legjobb"
    csak tafaya amit mondott nem igazán volt true :d