Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg egy kerdes, a rangernel milyen skillt erdemes nyomni a bow es stealthn kivul.Ja meg a pathfindigon kivul. Erdemes a cetic duelre tenni pontot?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Valort megeri 50 re felnyomni mar most is, minden debuff erosodik. kerdezz meg par 50es champet.

aláírás.

Hangianix
Hehe, en az elso variaciora gyurok. Healre konnyebb +os cuccot talalni, mint ench-re. es dex bonus az kell.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
A vegen hogy osztottad el a pontokat?
48/23/9 vagy 48/24/5 v. 6

Championnal LW. egyertelmu
bladeben a statok loszarok, bluntban a styleok
esetleg piercing lehet jo
LWhez hibben nem kell alap style
Valort mindenkeppen fent kell tartani, kb. szinten
pl. Valor 50 / LW 50 / parry 28
vagy csinalj lurikeen champot piercing/shielddel, akkor
Valor 50 / Pierce 39 / Shield 42
így lesz egy 3as use anytime stylechained, Slam-ed shieldbol es maxolt Valor

aláírás.

Van valakinek champion karija? Azt szeretnem tudni mirre erdemes gyurni, pajzs meg valami, vagy large weapon meg parry.

" slash az az egy kezes kard, a 2h meg a ket kezes. Ha 2h akarsz, akkor arra kell tenni, a slashre nem.

Remelem jol mondom, bar en vagyok badog ember.😊"

>> hat konyorgom nem ezt elemeztuk vagy 2 napja?
>> Albionban KELL az alap style a 2Hhez is nem???

"Namost melyik classal lehet ezt megcsinalni meg ? 😊"

>> Skald, Battlebard, akarmilyen AoE nukeos class 😄

"Ja és hogyha a slash/trust/crush 2/3 ada a szintednek akkor 100% os a sebzésed. Legalábbis igy tudom."

>> A skilled a min sebzést befolyásolja..és ezek csak
>> akkor érvényesek ha even con mobbal harcolsz

>> slash/thrust/crush
>> 1 skill point(starting) = 25-125% damage, 2/3 of max skill points = 75%-125% damage; max skill points = 100%-125% damage.

aláírás.

En is ott vagyok, csak kell meg kis ido amig 20 leszek minimum.😊

Hangianix
igen, szerintem is azon nez ki a legjobban. bar akkor mar nem is szamitanak a szinek. na jo, mondjuk ne elenkzold hatter legyen, mert akkor megint olyan labgyantaztato lesz a lovagom 😄

Hangianix
es az is szamit, lehessen hozza festeni a pancelt. 😄 sot, az az elsodleges szempont 😄

Hangianix
albionban.

de nem jo a barna, leginkabb a szurken mutat jol, a kommersz csikoson. (ahol alul van a V)

Hangianix
hat a barnasnal jobb vazz 😄

szarok a szinkombinaciok az a baj.

Hangianix
sotet zold az biztos, csak a mellek szin kerdeses meg.

tehat griffonnal sotetebb zold.

Meg 2bubi kell Alberttneka lvl 11hez.😊)
De az mar csak este lesz, most dolgozom, ha nem latnatok.😊)

Hmm ha 2h on magaban nem mukszik akkor jo nagy szopatas szvsz, akkor mar jobb blunt/pajsz kombo es meg tarsad is tudod guardolni.

Hangianix
mi az mindenki atjott prywden albionba?
batyam visszemegy jatszani es egy magyar se lesz...

Egy kerdes, a rangernel az ijjhoz dex kell meg quick?

A slash az az egy kezes kard, a 2h meg a ket kezes. Ha 2h akarsz, akkor arra kell tenni, a slashre nem.

Remelem jol mondom, bar en vagyok badog ember.😊

Rincewind
A boss... ;D
ACORN!
Ha jól emlékszem te paladin vagy valami nagyon magas szinten. Én is a Guild-ben vagyok (Telcantar), 14-es szinten, és nagyon érdekelne, hogy milyen skillekre ill. fegyverre gyúrtál.
A slash skill-t kell-e fejleszteni kétkezes kardra? Úgy látom, hogy külön mûxik a kettõ, de ez így értelmetlen.
Köszi: Tel
Hangianix
Kerdes, emblema valasztasnal muszaj masodlagos szint valasztani, vagy hagyhatom alapszurken?

Acorn-> Szurkevel jobb, ha a ketoszlopost valasztjuk, az egyik szeme zold lesz. Egyebkent jobban fog mutatni, mint az oldalon, mert ott minden logo korul van egy kis "maszat", szarul csinaltak meg.

Rincewind
Mostanság kb. egész nap, értsd melóhelyen is, meg mikor hazaérek akkor is 😄
latom.
de ez mekkora szar mar!
regen olvastam valamit official FAQt vagy valami whiner gyereknek valaszolt a Mythices Sanya es abban leirtak hogy csak a healer classoknak (Seer - Naturalist - Acolyte) volt/van/lesz rezzuk

aláírás.

builderben neztem enis
ott jelzi a Heal Pet line 35os spelljekent

aláírás.

ez nem az hogy feltámasztja a petjét?
bár annak nem sok értelme van
de a Target : "Dead Ally" > Ally = Pet , nem pedig "other member of the realm"

aláírás.

A Restore Spirit az a Heal Pet line lvl35os spellje
valami kavar van itt

aláírás.

WTF?
lehetetlen

aláírás.

Xboxman : amikor tudunk
sztm ezzel mindenk igyvan
egyesek munka utan (5-6-7tol) ejfel-2-3-ig, valaki delelott is jatszik aki meg tanul..en leginkabb mikor felkelek 1-2 orat, aztan ejszaka, neha hajnalig

aláírás.

Hangianix
guild mar megvan, csak ha szar lesz a logo, nem lehet valtoztatni csak ujraalakulassal

Hangianix
Jaja, tenyleg siman mutat legjobban. Vegulis meg 4 kopenyvariaciora van penzem, csak a guildalakitas a maceras 😄

Bith
És ez mellesleg bug, nem direkt van így, ezért is lesz javítva.
Persze ezt azért nem veszik olyan bug-kijátszásnak, mint a többit, mert ugye szegény infi nem tehet róla, hogy nem jött elõ, mikor ölt, emiatt nem fog stealth nélkül besétálni a tömegbe ugyebár 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Ok, a midgardi sb-k, remelem igy mar jo.😊)
Utana neztem a user bookban.😊

Valahonnan le lehet meg szedni DAoC klienst?
Ti a fizetest hogy intezitek?

Franc nem tudja a midiket hogy hivjak, kobold torpe troll meg valami eszaki ember, ennel tobbet nem is kell tudnom a leendo aldozataimrol.😊)

Lehet hogy minstrel es nem ministrel, nem szoktam figyelni, inkabb jatszom.😊

telleg ez megint kotekedes de nem ertem hogy EN tudom hogy nem "ministrel" hanem minstrel , akinek 41es szintu minstrele van az meg
nem
meg annyi RvR utan nem tudjatok hogy hogy hivjak a midgardi meg hiberniai assassinokat? 😊
jo, nem akarok flamet 😉

aláírás.

Rincewind
Lehet, hogy nem EU-s verziód van.
Miert, most nem igy van, ha tamadsz akkor elmulik a stealth, nem?

Tafaya
1.50, ami kb szeptemberben jon

Tafaya
Arra vigyazz hogy valamelyik peccstol behozzak, hogy ha utsz, mindenkepp kijossz stealthbol, mindjart megnezem hanyastol

Na jatszogattam kicsit hiberniaban, van egy lvl 8 wardenem es szerintem nagyon tapos.
Tetszik😊
Aszem ki probalok meg egy rangert es egy herot is, csak gyozem idovel.😊

A ministrel nagyon jo kis cast, csak nem szolozni.

Arwenke 41 ministrel
Albertt 8 warden
more is cooming soon.😊

de ez a nagyon szar, infinek lehet 2 50es skillje , +1 40es, és az envenomja meg mindig 25 lehet, ami megy 40re RRel es itemekkel... :I
hasonlitsd mar ossze a NSel 😞

aláírás.

ez a PvP szerveren van

2v1 : stun+stun, PBAoE, PBAoE, PBAoE
😉)

Khurrak : most inditok egy skaldot sztm enis excen ;P nem tudok mar speed nelkuli mozogni 1 het bard utan 😛

aláírás.

Hangianix
hat egy wizziet nem nehez 😄
(ugye nem felejtesz el scannelni nekem 😄)

Rincewind
Briton vagyok. Viszont szimpatikusabb a trust, mert úgy hallottam, az ezerszer jobban használható RvR-ben.
Valami olyasmi kari kéne, ami stelther és egy vágással öl hátulról. Van már tapasztalatom ilyenekkel, ezért tetszik... 😊)
torkokat vágsz 😉
összetett kari, nagyon oda kell figyelni a speccelésre, a szarul "összerakott" stealther karik nagyot tudnak szopni
pontos infot (hogyan speccelj pl.) majd Tafyék adnak neked (kinek van ott infije?)

aláírás.

Rincewind
Most indítottam egy infit! Kéne rá kis indtrukció, mik a lehetõségeim vele?
Khurrak Khurrak nem olvasol 😉
az "erre kéne felkészülni" azt jelenti hogy SBel meg infivel lehetne irtani õket
nem hogy azzal akarunk lenni

a masik. most perpill bardom van, tudom mire kepes hidd el 😊en csak a solo - group dolgot nem ertettem , hogy vannak a szervereken top10ben
mert az nem vitas hogy solozni nem tud. nincs rendes armor, damage output (csak a shoutja meg a blunt wpn), nincs instaheal...
bar lehet az mind battle bardot nyom ott, magas wpn skillel
nemtom

aláírás.

duplaranger vagy? 😄

aláírás.

itt is végig kell majd szenvedni az elején ezekkel, mert azok a javitasok is a patchekkel jönnek majd, amik ugyancsak késnek
szal eleinte sok enchy lesz itt is sztm
de lehet h. épp erre kéne felkészülni és szépen lehetne írtani

amit nem értek..camelotheraldon néztem RPket Andreden és Mordreden, topban van egy csomó Bard, majdnem annyi mint Skald.
ezt valahogy nem értem. Bard soloba hogy öl annyi embert? szaros reinf armor, damage outputja pedig lószar...
ha groupba öl annyi embert, akkor a group többi tagjának is kapni kéne a rengeteg RPt, és akkor full groupoknak kéne lenni a topon (vagy lehet hogy így is van?)

aláírás.

Hangianix
Szerintem meg tok jol nez ki, amikor egy troll /blush-ol. 😄