Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna most egy ideig nem játszhatok se net se elõfizetés(pedig már közel volt az rr4😞( )
Mit kezd el most letölteni a game?
Na mennem kell mert a kurva baszott matáv miatt 6ft/perc a net este😛
Lourker
En eddig abban a hiszemben voltam, hogy az utolso smite-om az 48-s szinten lesz elerheto, de most neztem a Warcry-on es ott 43-ra volt teve. Na most mi az igazsag. Mert ha tenyleg 43, akkor eleg 44-ig elvinni (mezz miatt), a maradek 6-ot hozzateszem item-bol, reju mehet 26-ig es ench is 14-ig. Nem pontosak a szamok, mert azt hiszem ilyen elosztas mellett kb. 60 pont marad meg.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
eleg vicces 😄
aláírás.
en csak azt mondom hogy ha annyira powerlvlre mentem volna akkor nem support mentyvel megyek, es 15 nap played time alatt nem 35 szintet szedek ossze hanem 45ot
aláírás.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
pl. Sinister:
629 hmm, sok, de gondolom critical ok.
623 na ez az amit nem értek
238 szerintem ez lenne normális
vagy egy másik:
Elõször lemezzeltek (mint mindíg)
623 egy runemaster bolt-tól ami hihetõ
725 Tesla ez már a hihetetlen határát súrolja. Elvileg ha kapok egy boltot akkor combatban vagyok és akkor a hunter nem tud critikal shootot lõni. Vagy mégis? Vagy ez milyen csít?
Caz is amugy normalis meg sokat segitett nekem, csak asse tudja mit akar
neki is a SP a 4. guildje talan es ez se jo neki 😄
Mindnak 14 nap played timeja volt, ami 35. szinthez kepest igencsak sok (egy bubblewardennel ezt meg lehet csinalni kb. 5 nap played time alatt...)
USA szervereken 90%ban Hib ural, Midgardban szinte mindenhol szenvednek 😊
aláírás.
aláírás.
nem tudom Brixxet ismeritek-e (mar nem jatszik)
o az egyik legnormalisabb, legkorrektebb arc akit megismertem DAoCben
es a SP a 4. guildje volt.
ez szornyu
telleg
aláírás.
aláírás.
csak egy kerdes
ha a nagyon nagy okossagod szerint EN csak powerlvlert lepek guildekbe akkor hogy lehetett Mind 3 honap utan csak 35. szintu, mikor egy Soul Pactes powerlvl gyerek 2 honap alatt siman 50est csinal?
valaszolj, ugyesen, okosan
aláírás.
aláírás.
aláírás.
ezek szerint telleg nem nezi ezt a forumot...
no comment
aláírás.
HA nem innen tud a Filiusos dolgaimról mindent pontosan, akkor csak tõletek tudhatja Rock
akkor én csalódtam bennetek 😉
aláírás.
Morgana nyomta a sztorit közben két guardian harcolt, közben vagy 50 ember nézte, taps, meg minden
aztán átmásztunk egy tavernába, ment a roleplay ezerrel, elég über volt 😊
Roses of Dawn GMjevel dumalgatni kezdtem, aszonta mennyek vele
odavitt a vault keeperhez , adott vagy 10 itemet meg egy rakat goldot
aszonnya
"csak annyit kerek hogy a lecserélt cuccaidat mindig alacsony szintu kariknak add tovább, ne add el"
mondom
jovan
😄
(betartom!! 😊
aláírás.
nem rossz 😉
aláírás.
ezek szerint nem
😄
aláírás.
aláírás.
- Guilds can now change their emblem only once. There is no time limit on this; it can be done any time after the guild emblem is initially selected - however, it can be done only once.
aláírás.
ha mindenkippen gyurni akarsz ra akkor is csak 39es eleg, akkor kapsz egy 3as use anytime chaint
de ha sokat pakolsz piercingre meg celtic dualra is raksz az mar inkabb melee ranger
ha sniper rangert akarsz akkor bow es path legyen nagyobb, piercing es celtic dual kisebb, stealth meg mondjuk 34-36
de ezt inkabb atengednem Rocknak, o jobban vagja azert, ez csak az en velemenyem volt
aláírás.
aláírás.
stealth 31
piercing 41
pathfinding 34
bow 40
celt dual 22
Szerintetek ez jo igy?
nem tudom tudjatok-e, de Rhani valami német arc aki tud magyarul, és olvassa ezt a fórumot is...
beköszönhetnél Rhani ;D
aláírás.
Jock versus aki akar vele vitatkozni címmel.
Olyan gügyeségeken tudtok vitatkozni hogy má csak na.Na?:-)
Csak most nincs idom annyi, majd agusztus vegetol.😊
Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el! Cikket ne felejtsd el!
Atomnak es Qabinak lvl20+ karijuk van, nekem csak lvl 11 a legmagasabb.
/who qab, az mind Qabi, Atome most nem ugrik be, engem pedik Albertt,Winnetou es Demolition neven tatlhatsz meg.
ismerem oket = beszeltem veluk tobbszor mar es/vagy xpeltem is veluk, es tudom hogy nem bunkok, lamak, etc. - SPben vannak paran ilyenek
a tobbiben egyebkent igazad van sztm
DE ez az 5 percenkent ld vagy afk ez miert a jatektudasra vonatkozik?? ld = szar szerver, szar net connection , afk = el kell valamit inteznie
semmi koze ahhoz mennyire tud jatszani
ha irogat az mas 😊
monnyuk aki eleri a 45+as szintet, annyira tudatlan balfasz azert nem lehet. vagy elso naptol jatszik. vagy sok a baratja.
😄
aláírás.
DIREKT ODA IRTAM HOGY nem a GUILDtol, NO OFFENSE
megis elojosz a soul pact dumaval
btw, akkor flameljunk kicsit
hany embert ismersz te a soul pactbol? miert is faszkalapok?
a guild stilusa tenyleg loszar, a nyomi szabalyaik miatt, amit Tenpitek talaltak ki (igen, ok elitista faszkalapok)
de a guildben qrvara nem faszkalapok vannak, legalabbis amennyit ismerek , az mind normalis (kiveve talan Tirot
szoval qrvara nemertem.
azert bunkok mert nem engedtek hogy xpelj veluk 1x? vagy mi a fasz?
na, flamelj ide egy gyorsat, meleget
na es a szucs brotherst szerinted miert irtam?
talan mert ti olvassatok ezt a forumot?
nm
aláírás.
(marmint nem a guildtol
aláírás.
aki ide irogat es hibben van az Prydwenen
valamint Qabynak es Acornnak vannak altjai hib/excen (lvl20 korul talan)
aláírás.
Akkor nem jatszunk 2 napig egyutt es megy tovabb a szivatas. Acorn-nak vastagabb a bore, tehat ezentul neki cimezd a gunyoros hozzaszolasaidat BG. ;-)
aláírás.