43179
-
Rockety #15897 Egyébként Tafaya m8 köszi a helpért, hogy felhoztad a topicot a semmiből, tessék egy banán de most már tessék visszamászni a ketrecbe! :) -
Rockety #15896 Fegyvertelen emberrel szellemi párbajt nem vívok.
Nuff said keke :) -
#15895 Hehe, ebbol volt egy vita AoD forumon. Khurrak es en azon a velemenyen voltunk, hogy a 7 wizard 1 minstrel csapat nem eletkepes, mert 1 trick pony 15 percenkent. 1 BAoD megszivatja oket, ha nem tudjak elnyomni fel masodpercen belul mindannyian hibik ellen. (Akkor meg ugy tudtuk 1500 a range, igy szobakerult az insta mezz is, mint megoldas ellenuk) 700 radius? Hat lol, mezz az mennyi, 350?
Egyebkent tenyleg durva ezekkel a parameterekkel (kisse nevetsegesen is az, ha marad), de ugyanaz van, mint mezznel, nem mindig latotavolsagban jon ossze a talalkozas, akkor meg ott az insta mezz megint. -
Fidelcastor #15894 Na végre. Eddig le volt halva sg forum.:) -
Fidelcastor #15893 Már látom magam elött, ahogy AoD wizardjai kiülnek apk elé és lourker groupja éppen elrobog apk elött... vagyis elrobogna.:)
AoD wizard: Néd mán itt dzsasztázik Lourker and Co.
AoD 2. wizard: Akkor gyorsan álljatok fel!
AoD 4. wizard: Na én már csak meghajolni tudok.
AoD 5. wizard: Legközelebb várjátok meg még kiérek az ajtón!
AoD 6. wizard: bocs skacok wc-n voltam. Volt valami?
AoD 3. wizard: Á semmi. Lourkerék groupja itt napozik hason a domb alján. Azthiszem szemből leégtek és most a hátukat piritják.:) -
Fidelcastor #15892 Ha AoD akar jó rvr cspatot akkor csinál gyorsan 2fg-ot 6 ice wizard-dal és 4-5 nap played time-mal kilökik magukat 50-re. Nem kell akkor mindenféle építtet rvr group. 1.62ben meg szépen átspeccel mindeki earth vonalra és halomra gyilkojátok az SI epic dungeon neveset gtaoe-val. Így lesz xp(pénz),rp és a legjobb cuccok.:) -
Fidelcastor #15891 Most olvasgattam tengeren túli forumokat és azt találtam, hogy a legyőzhetetlen rvr group albionban tanyázik. Méghozzá a VP wizard RA-nak köszönhetően amit 1.62ben erősítettek. 14 rp, 1850 range, 700 radius, instant, 15 mins timer.(max dmg szürkén 2000 és 50%át sebzi még a legszélén is. Összehasonlítás képpen enchanter pbaoe 990 max dmg-t sebez a középpontban(rr5-ön 1015 dmg a max)
1 pl amit olvastam. 100 hibi védte amg mikor albik elhozták relicet. Felbukkant pár group albi 10 wizard-dal és 3 sec múvla 72 hibi feküdt amgnél. Mire valaki is észhez tért volna a hirtelen halálból vagy a maradék félhalottból, addigra sos+bof és szépen átkocogtak albok amg-n. Ez a kis történet usa egyik népes szerverén történt.
1 albi nyilatkozat is volt, hogy ők 6 wizarddal mennek rvrbe és a VP-t használják csak ugyanis másra nincs szükség.:)Azt is írja ez a figura, hogy olyan csapattal(csapatokkal) még nem találkoztak akik 1850ről ne haltak volna ki egyből.
A végére 1 midgardi hozzászólás:
2fg high lvl RR midivel ment ő amg felé és egyszer csak meghalt mindenki.:)50-60% resist-tel.
Ennek a midinek az utolsó mondatja: Albs rvr easy mod.:) -
Fidelcastor #15890 A flamehez is legalább 2 ember kell ne feledd.:) -
Mester #15889 Hahaha ez nem volt rossz:p -
#15888 Hat fogadd gratulaciomat eme magasroptu iromanyert. Mar csak azt kell eldonteni hogy az IQ-d a hozzaszolas idejenek az ora vagy perc reszevel egyenlo...
/ignore too -
#15886 Egyebkent tok poen, lecsendesedne egy flame, de a keson erkezok eletben tartjak :) Steveh vazze nem panaszkodhacc :)) -
#15885 Nem tudom mi a halalfa szaraert jarok ide, csupa felsobbrendu ember koze :) Btw Rockety is lereagalta anelkul hogy a formai hibak kiszuresenek elegendo idot szentelt volna. Na mind1, legalabb ti hibik (volt hibik?) osszetartotok es nem marjatok egymast :)))) -
#15884 osszesen max 2 honapig nyomtam a 8k-ssal, akkor max 14-15k volt a dij, de mivel rokonnak keresgettem kozben dolgokat fizette nagy reszet. Most meg ejfeltol vagyok fenn (esetleg kicsit hamarabb) -
Arlen #15881 hehe, pedig nincs is izgalmasabb egy jó flame-nél :) -
#15880 #15862re válaszolj plz -
#15879 áááááááá,ezek már flémelni se tudnak rendesen... -
Arlen #15878 Mi a helyzet európaiak? :D -
Rockety #15877 te már csak tudod milyen nem? :)
bocs de ezt nem tudtam kihagyni :D -
#15876 Nem uncsi meg segget csinalni a szadbol? :) -
Rockety #15875 szólásszabadság van :D -
#15874 meg albok úgy általában ;-) -
#15873 ennyit tudsz -
#15871 gihi én meg aod/albi zerggel :)))) -
#15870 én fgvel :-) az vmivel jobb,mint a piri pet :-) -
#15868 Tegnap sikerult elinditani DAoCWin-nel 2 accountot, ma nem... Es ugyanazt csinalom... -
#15867 tegnap is te vitted be a gyilkos ütést meg múltkor öngyilkos akartam lenni emainbe,és leültem amgnél,akkor infiddel leírtottál jól :-P -
#15865 steveirwin az a te karid btw steveh?szerencsétlen csóka mindig beszopja,ha összefut velem :-)tegnap is vagy 2x dolgoztam el a betonban :-) -
#15864 de ami a legjobban bosszant,hogy ha még lesz is 55,6k dialup korlátlanul(esetleg isdn-el),az se fogja elbírni a daoct+daoct+teamspeaket,mert buffbot+microfonos izé azé manapság rvrbe alap :-/ pl. ez a vw buffbot nélkül azé elég gyengus,de hülyére buffolva sztem azé odaverne elég sok csávót 1vs1be is,warden meg str/xon dex/qui buffal egyenesen elpusztíthatatlan meleebe -
#15863 +akkor lett tele a tököm,amikor kidöntötték itt a telcsipóznát,és elszakadt a telefonkábel,és miután megjavították olyat csinált az összes behívószámmal(még rendes axelerossal is),hogy random 2-5percenként volt benne egy 15-30sec-es szünet,ami ha a 30hoz közelített akkor simán ld,ha a 15höz akkor annyi időre "lefagytam",na most ez csata közepén ahol én vagyok a druid,és hiába csépelem a gombokat a jeleket majd 15-20secel később küldi minden,csak jó nem,addigra már eldölt mindenki rég(még én is lol,nem egyszer volt hogy egyik pillanatban full hp másikban már fexem jól,ütést meg nem kaptam igazándiból,mert nincs senki a közelemben sem,ugyanis akik odafutottak átlagrunoltak rajtam,és mivel haltam amikor visszakapom a "képet" addigra meg árkon-bokron túl járnak...LOL),szal én ezt modemmel nem erőltetem ezentúl,még 7ig él az account,és most vn ilyen 15óra rulz csomagom(100at nem tudtam lemondani,hát módosítottam 15re,hogy ne fizessek annyit),azt lejátszom még,az kb még 2-3este rvr,de ennyi,majd ha jövőre tényleg korlátlan dialup max annyiért mint adsl esetleg tolom,ha nem kivárom jövő nyarat,azt kigozok melózni vhova,ahol van adsl :-) -
#15862 na de hogy csatlakozol 33,6k modommel?mert fatávnak(ha a 59es körzet fatáv egyáltalán) van eza 100óra power+a 8kért egy számra 80%discount,de én a 100órából kifutok 1,5-2hét alatt+halálba idegesít,hogy 4től küldhetem,amikor már jön haza az asszony a melóból,és itt ugrál a fejemen,hogy most mán ne gémeljek,mert családiélet rulla,mire elrendezünk mindent addigra ágybabújás jön normál esetben nem éjszakai gémelés....a 8k+telcsiszámla 20%ával meg sose úszom meg 30k alatt a telcsiszámlát+daoc előfizetés,annyit meg nem ér meg nekem atm a dolog... -
#15861 a számítógép előtt maszturbálsz?mindig sejtettem,hogy beteg vagy bazz :-P -
#15860 Ha par szaz kmrel nyugatabbra szulettem volna most Monacoban vernem a faszom, nem a szamitogep elott -
Rockety #15859 3mbnit adsl lehetne jó pár embernek, HA pár száz kmre nyugatabbra születik :D -
#15858 Ja es persz az osszes tetves "orszagos ingyen internet" a freeweben kivul valahogy nem tartalmazza az 59-es korzetet :) -
#15857 EN 33.6k-val csatalakoztam eddig is, hetfoig nem volt vele gond, persze nagyobb raidnel meghalt (50+). Hetfotol lagos fos az egesz, az uj freeweb behivoszam meg allandoan foglaltat jelez :/ -
#15856 ez a 33,6k dialup nem az igazi,piros lett minden 2fgvs1fgtől,3mbnit adsl+gf4el meg zöld volt minden 5fgvs3fgnél is :-/ -
#15855 7deathspammig jutottam 2 halással,nem is rossz :-) 5,5k rp,még 5k a guildnek 800kig :-) quabynak meg 2:0 :-P -
#15854 3 troll down,bd/thane/shamy :-) és még csak most jövök bele :-) -
#15851 én meg ma este megraidelem odinst jól,azt szétcsapok minden nyomi trollt+törpöt :-P -
Fidelcastor #15850 Hibernia SI dungeonokhoz képest a midgardiak xpzés szempontjából az 1-10 skálán még a 0-t se ütik meg.