43179
-
#15944 15percig ;-) az meg azé nem olyan sok,hogy addig ne lehessen 3 kört kocogni csak úgy :-) -
Arlen #15943 naja :p
addig bebújank egy fa mögé :] -
Arlen #15941 a lényeg - mivel nekem nincs wizim -, hogy saját tapasztalatról nem tudok nyilatkozni, de konkrétan tudom, hogy a guildba van nálunk pár akinek van, és használja is, de nem láttam még, hogy ő dominált volna a csatamezőn. Persze ettől még lehet túl erős, és elgondolkoztató tényleg, hogy 6 wizi 6 VP-vel mit csinálhat, mikor egyszerre elsütik ;) -
Rockety #15940 Áh köszi! Akkor elrugdosom donkot a bankba azt nem kell többet alyr-t nyagatni :D -
Arlen #15939 Akkor biztos így van, én csak azt mondom amit láttam rvr-ban, de lehet azok kacskák voltak akiket láttam ;)
-
#15938 Ezek szerint 1.62 utan az earth wizzi lesz a meno? Csak mert nekem van egy lvl44es elfekvobe valahol, akkor felhozom 50re addig
De mi a fene az a VP? AoDban meg sose lesz 6 wizzis grp, mivel foleg tank meg stealther guild Asszem egy 50es fire wizzi van ... vagy legalabbis volt akkor mikor utoljara jatszottam -
Fidelcastor #15937 Lényeg még most gyorsan használjátok ki AoD-ban ha van rá módotok.:) -
Fidelcastor #15936 Lehet szerinted nem olyan jó, de még a Wizard TL is elismerte, hogy túl erősre sikeredett és javasolta Mythicnek a dmg visszavételét. -
Fidelcastor #15934 A legtöbben a stick-et használják rvr-ben, ezért mindenki az ellenséges csapatból beleesik a 700-as radiusba.Ha megy 8-1x group relicért vagy várat foglalni vagy bármiért is és pop-pol 4-5 wizard VP-vel akkor ott mindenki meghal. 1fg vagy 100fg ilyen estben teljesen mind1. Persze ezt is össze kell hangolni mint minden rvr csapatot+jó ha összeszokott a group.
Szerintem titka egyszerre kell nyomni.
Ugye a BAoD ami megfogja ezt, de hát azt is el kell nyomni mint a VP-t+ a szemből találkozás se garantált mindig ebben a játékban, de ez mindenkire vonatkozik. VP group is kaphatja hátba a másikat és akkor nincs BAoD amit el lehetne nyomni.
Szerintem 6 wizard 1 minstrel 1 cleric group-pla jól müködhetne. DAoD fenn van akkor sos és szépen elkocognak. -
#15932 Miért is tenné? Neki az okoz örömet, hogy beugathat másoknak... -
chalyd #15931 Olvasód a halál :)
Régen is ez folyt, és amint látom nem te vagy az aki ezen változtat... :) -
chalyd #15930 Ugye? :)
Mindig akad egy tapló.. :) -
Arlen #15929 hehe, én kb 5000 kommentenként nézek be ide, de látom semmi sem változik -
#15928 Fogd már be a pofádat botond, rossz nézni komolyan. Muszáj mindenkit idegesíteni, menőzni, és a hülye tahó logikádat kifejteni a Vodafone topikban?? -
#15927 Úgy veszem észre, hogy kicsit többre tartod magadat, mint ami valójában vagy! -
#15926 de egy kicsit elviselhetlen... -
#15925 Te jól vagy??? -
#15924 nincsmit,máskor is szívesen -
krisz073 #15923 Kicsit érdekes a felfogásod,de remélem többet nem szorulok arra,hogy tölled kérjek segitséget.Akkor inkább nem játszom DAoC-ot de tölled ezentül nem kérdezek semmit.
Ja és te vagy a király mert most jól megmontad.
És ne félj ha AOD forumba kérdeznék valamit tuti nem az olvass vissza lenne a válasz,de mivel ezt a forumot többen olvassák napközbe ide merészeltünk irni segitséggel kapcsolatba,de ezek szerint rosszul huzás volt mert igy megzavartuk fenséges magányodat,és nagy erőkifejtés árán ideböffentetted,hogy olvassunk vissza.Köszi a kimeritő segitséget,igaz már sikerült elháritani a hibát.
-
#15922 azt azé látom,hogy lelkes olvasóm vagy ;-) -
#15921 a pedagógai a lényeg :-) -
#15920 :-P -
Arlen #15919 amennyi fáradtságba került ezt beírni simán leírhatad volna mit kell csinálnia :p
nade én csak békés szemlélődő vagyok -
chalyd #15918 Hagyjad már ez a topic gondolom arra való, hogy Botond mester el tudja nyáladzani milyen fasza csávó is ő, esetleg elsirja milyen durva a másik két realm :) Egyébre minek is használná... meg esetleg beszól... Sokat ne várj tőle :P -
#15917 azért van a fórum,hogy írjunk bele,és ha vki kiváncsi vmire megnézi,hogy van e válasz vhol,és ha nincs rákérdez a témára,nem azért,hogy minden kistöcs kedvéért beírjuk ugyanaz 745982564823569423x -
#15916 nyasgemidejártok sírni minden hülyeségértott az 'húdesegítőkész' aod fóruma,oda nyugodtan besírhattok a nagycsávóknak,hogy na lécci help,nem tom miért kell ide 2naponta beírni,hogy szar az SI-m help...ez volt a sokadik alkalom,hogy vki ezzel bepoppol...egyáltalán mi a tökömnek vagytok aodba,ha ennyit nem bír segíteni ott rajtatok senki? -
krisz073 #15915 Nem azért írtam ide be,mert nem tudod megcsinálni.Csak nem értem,hogy
akkor minek van a fórum ha valaki kérdez valamit és egyből az a
válasz,hogy olvass vissza.
Vagy nehezére esik az új embereknek segíteni?Mert ahogy elnéztem azon
kívül ,hogy 1-2 ember beirkál,hogy éppen leverték 5-en nem sok minden
történik és elég sok új ember által feltett kérdésre nem igazán válaszol
senki, tisztelet a kivételnek. -
krisz073 #15913 Gondolom Botond leszáradt volna a kezed ha segitesz a dolog megoldásába.
Ja és tojas100 is én vagyok,de bejelentkeztem nehogy ugatás legyen,hogy álnéven irkálok. -
#15910 olvass vissza,már 62x leírták,vagy nyissatok külön topicot aod fórumon 'lámak/olvasni nem tudok/olvasni lusták ide,itt a megoldás' címmel bazz -
#15908 ja,én is 2 hónapig toltam 8ks dologgal,de ez az éjszakázás nem pálya(főleg,hogy elég sűrűn kell 4-5kor kelnem),de most látom,hogy voda is beint,megyek is abba a topicba megnézni mivan... -
#15907 kb 1000 hozzászólással már bedobtam a dolgot,de akkor a kutyát se érdekelte :-) -
Arlen #15906 és itt van fórum róla
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=50888695&replies=15 -
Arlen #15905 itten van
szal tényleg nem rossz (mondjuk ezek mind szürkék voltak :)
http://users.chartertn.net/k2brdr2000/pics/vp.jpg
-
Arlen #15904 Így születnek a legendák :) azért a VP nem ilyen durva, nem tudsz megölni egy grp wizarddal 9 grp hibit azért :) mindjá nyomok skrínsátot
szal elég jó, de nem annyira, nálunk is van ellég sok wizi akinek megvan(guildba), de még nem láttam volna, hogy kiírtanak akár csak egy csapatot is azzal a 2-3 VP-vel
-
krisz073 #15903 Hi.
Én K&H-s virtuális kártyát használok a havidij fizetésére és az rendesen müködik. -
Rockety #15902 +C
/korrigálás4tehwin
-
Rockety #15901 ja és btw, vennék egy gf4et mostanába, de a boltba ahova járni szoktam csak Chaintech van készleten. Erről tud valaki valamit? (megéri-e) Vagy inkább rendeljek Asus-t , MSI-t vagy ? :) Na mára asszem ennyi írkálás elég volt (bár jön majd tafaya és ebből a topicból se lesz titani :D -
Rockety #15900 lol, és igen 15900 enyém hurrá, jól kezdődik ez a mai nap :d -
Rockety #15899 Nah, hogy valami értelmes is legyen. Néztétek a foundations árait, hát nem durva a legdrágább ház megvétele + fenntartása :). Ja az a 95pről induló alap telek vásárlás se rossz. (csupán egy hetet kell várni, hogy 1p legyen a telek értéke, nem rossz:D. De ahogy néztem craftereknek alap egy fasza kis ház, csak pendragonos eredményekből úgy tűnik (legalább is hibibe), hogy a 3 zóna közül egy teli van a többibe meg madár se jár :D -
Rockety #15898 Szóismétlésért szives elnézésüket kérem.