Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a legrosszabb, ilyenkor vagy rogton utsz, vagy rogton elszaladsz 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Talan, ha nem 11(!!!) rp-vel jarulnek hozza a guild rp pontjaihoz, tobb lenne. 😄DD
Hatha elkerulte valami a figyelmemet es akkor megyek dropra vadaszni. 😄
Tehat van ket gyuru DF-bol: +1 reju/ench, +10 pie, +5 power
Gem Barrowsbol: +2 minden, +6 pie
mivel csak 45-s vagyok, regi kalapacs +4 rejuval
Tudom, hogyDM-ben van Protector of Stone neven +4 mindenre shield. Ezenkivul valami?
"46 Lourker 187 151 0 50 Guardians of Somnaire Druid Firbolg "
azóta már jóval több van😊
Ma is tapasztaltam rockkal az alb zerg taktikát. 30ember alatt nem nagoyn jönnek emainba😛
Lourker
"Szerintem is túl erõssek vagyunk már, gyengiteni kellene minket, meg persze mi vagyunk a legtöbben. "
Ez a túl erõsek vagyunk ez nem igazán igaz szerintem albokat még nem láttam úgy nyerni hogy nem voltak túlerõben(prydwenen).
Hibiknél volt példa hogy 6 an levertünk 14 high lvl albit(1bard,1warden,1chanter,2tank,+én)
Lourker
Bar nem egy peldat lattam rossz friarre is. Anno meg penaszkodtam is neked. 😄DD Vege van a harcnak, nekem alig van manam, de az az idiota nem gyogyit semmit a felig levert harcosokon. Amikor meg udvariasan (neha meg megy 😄) megkerem ra, megsertodik es utana mar harcoskent is hasznalhatatlan, mert csak all, merthogy akkor o most healerkent szerepel a csapatban. Persze harc kozben nem gyogyit.
Ezzel teljesen egyetértek abban az esetben ha a groupban van mezzer/AEcaster az ellenségnél meg nincs és/vagy full láma/afk az összes.
mindenestre tenyleg elgondolkoztato hogy (szinte) akarmelyik classt leszolozza siman, de akkor sem az a megoldas erre hogy gyengitik, inkabb a tobbit kene folyamatosan felnyomni hogy balanced legyen az egesz
csak a Mythic mar annyira belegabalyodott az egeszbe hogy amit tultapoltak, ahhoz viszonyitanak egy masikat, aztan ehhez egy harmadikat es igy tovabb es a vegen azt se tudjak mar mit gyengitsenek mit erositsenek, mert folyamatosan valtoztatnak mindenen
aláírás.
aláírás.
Ha van az egyi csapatba mezer a másikba nincs úgy könnyen le lehet nyomni elég nagy túlerõt is.
Lourker
Legalabb mi smiterek tartsunk ossze 😄
Sokan meg a 2 instat se erik el (ez az o hibajuk). Ha alapbol nem inditanak smite spec-et, csak adnak neki alapsmite-al egyenerteku sebzest, valoszinuleg, akkor is ezzel jatszok, csak most nem ereznem ugy, hogy ellopnak valamit.
Es megegyszer. Loszart sebzek olyanon, aki ellen nem kapok plusszt. Es RvR-ben tudtommal nincs elohalott ellenfel. Masreszt az 1350-s range az loszar, altalaban 1500 kellene.
Varazslokkal ellentetben nincs quickcast abilitym. Chain tenyleg durva, de ha mondjuk AD&D-t nezzuk, akkor elvettek a plate-unket. 😄 (Itt jegyeznem meg, friarnek meg lehetne studdedje).
Nem sirok, hogy szar a cleric, jol kijatszva tenyleg uber, de azert messze nem isten. Ha nem jon be a mezz, egy hirtelen felbukkano sarga szornytol csak a ket insta healem ved meg, vagy a nagy szerencsem.
Es megegy dolog reju vonatkozasban. Tegnap 4 db armsmannel mentem DF-ben (Tibor, Keleden, Canth, Marauder - 50,50,49,48) es a gyogyitas utan volt, hogy 4 korig nem tudtak leszedni rolam az aggrot. El is ment mindket instam, igy is kb 1 hp-m maradhatott. Chain nelkul reg meghalok. Mezz persze krepalt (egyreszt kis korben hat, ami az elso hullamnal resist volt, masodik hullamra meg mar nem volt).
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ezzel szemben nem mondanám hogy minden albioni groupban ott figyel a sorcerer meg a minstrel, arról nem is beszélve hogy a sorcerer - aki szinte az egyetlen aki tud mezzelni - hal meg legelõször. És a 8-as groupból már eleve csak 5-6 tank lehet nem 7-8 mint egy middi groupban. 8-as group middi ellen 8-as group albi szinte mindíg veszít.
A fair az lenne szerintem ha vagy csak a caster tudna mezzelni, vagy csak a healer, de minden realmben egyformán. És a köcsög instaizéket is jobban el kéne osztani.
Viszont ha meg lesz az ae mezzem, annak orulni foggok.😊