43179
  • Fidelcastor
    Van még 1 bardom ami leragadt 38on. Ha utánaszámolsz lvl5től lvl 30ig 25-30 húzás kell itt. 30-40 50en nari 1xre. Min óránként 4-5 pull és így 7-8 óra alatt lvl 5ről lvl 30 lesz a botod úgy, hogy csak 1 db manachantert használtál.
  • BadGuy
    Azt lullabyzd, lol
  • BadGuy
    Ha a bd okos es ugy dont hogy kiiktatja a bardot, akkor nem mezzelik le es nincs szevasz. 1500as range insta lifesap dd.
  • BadGuy
    Kivancsi vagyok PVE-ben milyen a bonedancer. Ha ott is igy nyomjak a petek akkor isteni lehet.
  • BadGuy
    Ja es a bardok alt. zergelnek a lifesap+ddzo badguy rockety donk triora varva bgben. ;-)
  • Rockety
    semmi hír 1.62-ről camelot europon :/ szijjanak gázt a mocskok :d
  • Botond #15985
    hibernia rockzor manapság btw,felnött egy csomó guy aki hajlandó rvrni,NP eltünt,úgyhogy ilyen random grouppokkal lehet nyomulni emainbe,3napja folyamatosan kinn vagyok napközben,és eddig még mindig az lett a vége,hogy beuntam 3-4óra után,és öngyilkolódni kellett...szal most épp jó,persze elképzelésem sincs mi van csúcsidőben,mert ugye én olyankor még mindig alszok :-)
  • Botond #15984
    groupba groupba,na mind1...
  • Botond #15983
    tegnap 3bd volt groupba+5 egyéb groupba hadriansba,mégis mi fg-nk úgy lenyomta őket mint a rajzszöget...vki mezzeli a peteket utána bdnek szevasz van...
  • BadGuy
    Csinalunk 3an bd't donkal groupba allunk azt nincs az a dmg ami lenyom thidbe :D)
  • BadGuy
    Jo oreg hibernia, annak ellenere hogy milyen kocsogul banik az anyafold a fiaival lol ;-). Nembaj miaze szeretunk zoldek lenni
  • Botond #15980
    meg egyébként is 50es volt a bot addigra rég,szal xp se kellett annyira :-)
  • Botond #15979
    igen,sajnos nekem is van ilyen betegségem :-P
  • Fidelcastor
    Cothrom Gorge vizesésnél nég van 1 érdekes dolog amit ha akartok akkor használtok. Ha a vizesésen felmentek amíg csak tudtok és utána balra. Itt előszőr estek 1et. Meg kel várni a full életet és menni balra tovább... és hopp beleestek a hegybe hirtelen. Ez az jelenti, hogy a vizesés mögötti balrangot a hegyből látjátok és ha megpulltok mobot akkor szépen megáll elöttetek a barlagfal miatt.:) Csak oda kell állni és levarázsolni mindet. Bannolás és sok könnyű xp kockázata mellet csinálhatjátok ha gondoljátok.:)
    Ahogy SI meglett rá pár nappal fedeztem fel ezt a bugot csak Botond felvilágosított, hogy ezért könnyen bannolhatnak és nem erőltettem a dolgot.:)
  • Fidelcastor
    Leprechaunoknál és Vein golemseknél nem kell focus shield és így 0 a downtime. Csak pettel meghúzod úgy, hogy a pet elhagyja őket. Amikor odaérnek a pethez és megütötték akkor a leprechaunoknál 1 secet vein golemeknél 3secet kell várni és beléjük állva pbaoezni. Ezzel a taktikával 3 pbaoe-t el tudsz sütni és ennyi elég is nekik.
    SH-hoz viszont olyan bot kell amelyik gyógyít is.:)
    Cothrom Gorgeban a vizesés mögött van vagy 100 db 50en nari mob ez még talán jó hely csak van 2 neves amiket nem árt elkerülni. Vagy Tur Suil dungeonban ha lementek az elején van jó. Az első teremből tovább mentek a bejárattal szembeni folyosóban. A folyosó végén jobb kifi kanyar van. A kifli közepén van a biztoságos hely.:) Gyors pop és 2 irányból húzhatsz
  • Rockety
    Lvl 50 chanter (enyém + bot) + lvl 50 mana menta (donk + bot).

köszi!
  • Fidelcastor
    Mind1ik kari 0-ról indúl vagy csak buffbot húzás?
    Én leprechaunok(CF vagy Mount Collory),vein golems(CM pit), SH ( Glimmer Warshades,geists,strikers)de nekem lvl 50 chanter adott volt.
  • Rockety
    Fidel: chanter + mana menta + buffbot setup hol tud jól xpzni SIbe vagy akárhol máshol?

köszi

steveh köszi a meghívást albionba (majd 2nd accal azé beköszönök :), de nem tudom elhagyni homelandemet ezé marad a buffbotos fellállás
  • Botond #15971
    lefocusgyakták a lordot,miénk alainne btw,az a story vége :-D
  • chalyd
    hehe :)
  • Botond #15967
    a héten vmi csóka úgy nyomta,hogy 2 szürke healerpet+zöld nuker kék tankpet vagy hasonló(kék nuker zöld tankpet esetleg,nem tom pontosan),és jött vmi ns sírva,hogy fg-t levert lol,mondjuk utána amikor velünbk futott össze bedolgoztuk betonba 2 sec alatt Moli-val(4l8 bm),pedig még buffbotunk se volt,szal érdekes dolgok vannak ezzel a bdvel...gondolom vmi evil RAja lehet amivel fg-t lekaszálta vagy nagyon lámák voltak vagy én nem tom...a másik meg,hogy hibernia ownage megin,ma is belépek reggel aszondja vadidegen ns gyerek,hogy na jöjjek keepraidelni,mondom k,gondoltam úgyis 2sec alatt ld leszek ilyen 2-3fgvel megyünknél gprs-el jól,de azé kimegyek ligen elé,behívnak groupba,vagyunk 6an,mondom hol a másik vagy a másik 2 group?aszondják he?ez az egész brigád,mondom aha,na LOL menjünk akkor,alainne midiknél van unclaimed 3as külső 4es belső ajtókkal,odamegyünk 6fős agyon balanceolt zergünkkel(2bárd,manachanter,2ns,meg én mint warden,buffbot nyema ofc),elkezdjük a kék-sárga őröket aprítani,aztán ütni az ajtót,le is jött,leszaladunk megvárjuk az guardpoppot fel leírtjuk másik ajtót is beverjük be az udvarra,ekkor jön az erősítés 3dik bárd+egy ranger személyében,fel a lordhoz focuspullni(ROTFL!!!!),na itt ld lettem,most visszalépek megnézni mi lett a focuspull vége,de ez már tényleg kész,hogy lordot focuspullunk LOLOLOLOL
  • Botond #15966
    k :-) mondjuk úgyis csak jövőre lesz megin aktuális a ki-kicsoda :-(
  • Rockety
    "kiveve bd amit szivbol gyulolok"

azt én is egészen odáig, amig 1.62 valami német szerveren egy thidrankisat nem nyomok :D
  • Uberlama
    nevem senki egy fire wzi szürke ruciban és már asszem nem csucsos sapiban. chalyd meg full fekete :)
  • chalyd
    Nem :) Chalyd vagyok... AoD talán legaktivabb íce wizzije :)
  • Botond #15962
    szal te vagy 'nevem senki'?8-)
  • chalyd
    Jah, és az elemzésből kimarad a reaver is parry-zik, méghozzá elég aranyosakat :) sőt ha offensive, akkor meg még többet :)
  • chalyd
    VP : kipbróbáltam, hát nem volt valami hatékony a jelenlegi felállásban... 1.62-kor is megveszem..., jó az ha egy győztes csata után újabb enemy érkezik, puff, oda azt uccu nekik :)
  • chalyd
    Méghozzá Insták csuhajja :)
    Egyébként én valahogy elfelejtem a dmg debuff aurát használni, bár ha pbaoe grouppal futok össze akkor twistelem őket... aztán legény legyen a talpán aki MoC nélkül castol mellettem :)
    Egyébként a leviathán is oszt egy kellemes sebzést, bár ezt csak más reaverrel dumcsizva hallottam.
  • Fidelcastor
    Már csak azért mert az elemzésedből kimaradt, hogy a reavernek is vannak spellei.
  • Fidelcastor
    Reavernek meg van abs és dps debuffja. A 33% abs ugye egyből feleződik és üt 100 dmg. 1 vs1ben szerintem a reaver leveri.
  • Rockety
    ájn suldigunm bitte! :D
  • Tafaya
    "Nah, hogy valami értelmes is legyen."

Nem tevesztettel topicot? :PPP
  • zippofcy
    A biztonsagi orok altalaban szetkokszolt agyu seggfejek, eszuk, muveltseguk, intelligenciajuk nulla. Rendornek se kellettek,(vagy epp onnan rugtak ki oket) azert mentek biztonsagi ornek meg kidobonak. Mast nem is nagyon lehet toluk varni. De eppen ezert altalaban addig verik a nyalukat mig ossze nem akadnak egy naluk is nagyobb / erosebb / orultebb alakkal. Akkor aztan oket is jol megverik, sot neha agyon is lovik, lasd a Horvat Szilard vagy ki esetet. Igy kerek a vilag Tudnek meg peldakat felhozni, csak minek? Ha nem verik oket addig agyon akkor majd a majuk / vesejuk / szivuk nyirja ki oket 10-20 even belul, szoval nem kell oket sajnalni, se haragudni rajuk. Alacsonyabb ertelmi szintu embereknek is lenniuk kell, elvegre nem vagyunk egyformak.
  • Alexease
    OFF
    Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
    http://tar.hu/alexease
    THX
    ON
  • Uberlama
    mikor lesz vége a vizsgáidnak ? jöhetnél vissza már mert kell speed :)) ált csak 1 minstrel van de már szinte mindig 2 fg rvres csóka :)
  • Uberlama
    nézzétek el matek sose volt erősségem :)
  • Uberlama
    ja 2 fire 3 ice és ugy 5 :P
  • Uberlama
    4 50es wizi van, lassan meglesz az 5ik is. ebből 3 ice, 1 fire :)
  • Botond #15945
    btw donk nem tom érdekes e még,de : 193.252.123.177