43179
  • Tafaya
    Btw parasztok itt is vannak szep szammal :)
  • Tafaya
    Sakkbol van MMORPG? :)
  • Hangianix
    Miert? En mar nem is olvasom ezeket a patch-eket, ugyis csak rossz hir van benne. :D
  • Hangianix
    Az se szamit akkor, hogy kire smiteolok. Tehat egy lvl 20-asnak is megvan a 15% eselye?
  • Hangianix
    44-es a dd-m, tehat akkor 21%. Erre inkabb nem mondok semmit egyebkent, egy gond nelkuli csatat igy lehet elveszteni. Okes, a huntert meg megtudtam volna olni, az az en hibam volt, hogy benaztam, de azert mas dolog megolni oket max. 1 insta hasznalataval - meg az se kellett volna szerintem -, mint egyikuket megolni MoC/BoF/2 insta segitsegevel.
  • Botond #16028
    megyek oszt ölök mosmár jól,bár asszony épp most közölte,hogy ezt meg azt meg amazt kellene csinálni,és mondjuk most még bevette,hogy 'aha,jó,mingyá',de max fél óra és tökön is rúg csak úgy nyomtékosítandó a mondanivalóját ;-)
  • Botond #16027
    mennyé sakkozni,azt nem bugozza össze a mythic/goa :-DDD
  • zippofcy
    Mikor en anno 21 ora nonstop tanglizas alatt csinaltam lvl 8as wizzibol 41est a kutya se kerdezte meg tolem hogy ugyan hogyan volt ez lehetseges Ha birta volna a ket kaba meg nehany orat meg lett volna az 50 szvsz
    Pedig 40en respecceltem is
  • Tafaya
    De legalabb 1.62-ben ez 20%-kal noni fog :)
  • Tafaya
    Lassan leheten is megszabadulok az accomtol, ami ma volt albiban arra csak egy szo letezik:

SIRALMAS
  • Rockety
    :)
  • Atomy
    Resist asszem a spell szintje és az áldozat szintje közötti különbségtől függ. Vagy a spell szintje és a te szinted közötti különbségtől? Vagy attól hogy mennyire szeretnék Mythicnél ha abbahagynád a játékot. Nekem már nem sok kell :)
    Ki akar venni egy acountot és mennyiért, 4 50-es kari van rajta, meg rengeteg kisebb :)
  • Tafaya
    Smitenal sajnos ott van hogy a varazslat szintjetol is fugg a resist, a legjobb smite meg nem 50-es az tuti. A ckeric TL fel eve probalja megertetni a Mythiccel hogy a szarranerfelt smite szinte hasznalhatatlan emiatt, nincs sok idejuk, mert valamikor azt a rengeteg bugot bele kell programozni a peccsekbe
  • Hangianix
    Ma nem kisse felidegesitettem magam. Betamadtam sb+hunter duo-t. Hunter mar elnyomta a purge-jat, RR-jebol adodoan nem volt IP-je, sb szinten purgelt mar. Mezz, kicsit elfutok, szokas szerint smite (utott 302-t, ami alacsony resistet jelent, fulig ert a szam), stun (resisted), stun (resisted) - itt megutott, jott a MoC - smite (302), smite (302), smite (302), smite (resisted), stun, smite (resisted), smite (resisted), insta dd (resisted), smite (resisted).

Ezek utan meghaltam, mert egy szurke albinak koszonhetoen volt meg egy smite-ra lehetosegem, a rendelkezesre allo 2 sec-ben nem birtam kijelolni a huntert, de tuti az is resist lett volna... Hunter ugy 3 hp-n maradt eletben. Ha nem kapok resistet, megolom mind a kettot, masik csokanak meg szarabb resistje volt, ezt onnan tudom, mielott meghaltam meg egy insta dd elment sikeresen.(Cyclonia volt az sb es Snornig a hunter)

Igazan kivancsi lennek ezek utan, mitol fugg a resisted uzenet. Mert az egeszen biztos, hogy nem a resist-tol. Volt olyan, hogy BAoD-s emberbe 6x egymas utan bement a dolog, pedig volt ott vagy 85% resist.

• Rockety
    áh faszom donk + öcsém accountja müxenek , nekem meg egyikse :D, na mind1 remélem holnap nyomhatom picit :)
  • Botond #16017
    amikor nagyon unom az agyam mindig a spellcrafter kalkulátorral szarozok,hogy hogy lehetne még jobban szétcappelni wardent/druidot/vw-t 1.62 után :-D ez se normális sztem....
  • Botond #16016
    végülis jogos :-) én már hozzaszoktam,hogy legrosszabb esetben is egy str/con dex/qui buff van mástól,de többnyire az is saját :-D
  • Botond #16015
    2 50es kari mellé a 3dik már úgyis luxus,szal nem érdekel mikorra lesz 50es a vw,de az már felnyomná az agyam,ha azt 2 50est lebannolnák :-D mondjuk így is necces a dolog,mert most lesz vagy 6 hónap inactivitása az accountnak nem tom törlik e a karijaim,ha igen max nem jövök vissza...
  • Botond #16014
    utoljára wardenem volt thidbe,és az nem tegnap volt ;-) én már ilyesmiben nem is bírok gondolkozni ;-)
  • Fidelcastor
    2.-ra a válasz:
    Pet focus pull. Fele annyi ember se kell hozzá mint 1.62 elött normal group-pal.:)
  • BadGuy
    Tudom, vicceltem. Hogy lullabyznel insta spellt? :)
  • BadGuy
    Nem keseritesz el, mert en tudom hogy mi zajlik thidben. Ne mondd, hogy te nem tudod ;-)
  • Rockety
    jah midgard sux healer + shaman combo kell hogy minden buffod legyen :D
  • Rockety
    : )

öcsém azé nem vesz buffbotot mert felesbe nyomjuk a mostanit (két karit szarrá tud buffolni egy bot:) + 3 embert nem bír el egy bot, ezé fog donk venni botot + ő öccse is daocozik lassan :D (azt gondolom felesbe tolja öcsével majd ős is)
  • Fidelcastor
    Én már ott tartok, hogy Kameleon 50es SM-jét elkértem amíg ő nyaral és azon eszelek hol tudnám a Shaman+Healer botom a leggyorsabban felhúzni.:)
    1 buffbot már nem is elég.:)))
  • Fidelcastor
    Hát igen lvl 30 jó lesz, de az én bardom 38.:) Képzeld el, hogy reggel belesel a hegybe lvl 5ön és másnap reggel 45ös karival elugrasz trénerhez.:)
    Persze az is előfordulhat, hogy rákovetkező nap már bannolnak is.:)
  • Botond #16005
    persze német szerveren aztán ki tudja mi lesz,és ugye nem prydwenen akartok bdzni,és nem is emainbe,szal vedd úgy,hogy csak úgy mondtam,nem a konkrét felvetéssel kapcsolatban ;-)
  • Botond #16004
    nem akarlak elkeseríteni,de újabban csak olyan grouppom volt,hogy vagy 2 bárd vagy 3,de ha csak 1 akkor druid volt 2,és a tankok vagy bm,vagy vmi shieldes csóka,és direkt a healerpeteket slammelték amíg többiek felrobbantották/szétütötték bdt/bdket...fg vs fgbe hibi random group is totál brutál újra,most hogy csak a profik tolják láma kiscsávók elmentek überalbionba szívni jól :-)...idejére se emlékszem fg vs fgben mikor szívtunk utoljára,max olyan volt,hogy levertük fgt visszajöttek 2vel,és ők voltak a kemény csávók akik megmutatták jól,hogy többen vannak :-DD
  • Botond #16003
    btw van egy csákó akinek van egy 11es eldje,és úgy hívják,hogy swampy,és ugyanőneki van egy mincerje aki meg deli,és nyomulunk odinsba ő meg beszól,hogy infi gyerek most jött mincerjével porttal,3an vannak emainbe,2en ülnek porton megkérdi hova mennek stb stb...na az ilyen kisköcseszeket nem tom miért nem bannolják asap,nem hiszem el,hogy nincs vmi szűrőjük amivel megnézhetnék,ha ilyesmiről van szó a gamebe,azt bannolni gyorsan mind2 accountot(mondjuk volt már rá példa,de annak a csávónak midis+hibis volt a 2 acountja)
  • Botond #16002
    mármint nem emiatt írt,csak említette amikor írt ;-)
  • Botond #16001
    írt nekem mailt,hogy nem gyengén toljátok ilyen beszólással,hogy 'na 5 accountot 3 hónapra gyorsan' :-DDD
  • Botond #16000
    pry/hibi tuti /lvl30 lesz egyből,szal én ugyan nem szarozok lowbie xpzéssel,majd úgyis karácsony lesz mire visszajövök,addig 1.62 live jól,azt lvl30ra hozom vw-t,a többi karim meg 50es jól :-) 3 magyar buffbot+a külföldiek közül is majd mindenkivel jóba vagyok akinek van,szal saját nem is kell :-D...btw loth te miért nem csinálsz sajátot?már csak hogy legyen mindenkinek :-P
  • Botond #15999
    sztem sem kell összevissza speccelni,oszt jóvan :-P
  • Botond #15998
    jóhogy ;-)
  • Tafaya
    A GOA nyiltan respecellenes. Miert?

1.) Amcsik eloszor megkaptak a respec koveket dobo susut, szepen farmolgattak is, ezutan tapoltak agyon susut. Mi egybe kaptuk, rogton a csunya susvel a peccseket.

2.) 1.61-tol Sidiben es a Summoerek HoC-ban dobhatnak respec koveket. 1.62-ben a Mythic csunyan elkurta a PvE dolgokat, 3-4x annyi ember kell egy magas szintu mobra, mint eddig. Na mi az 1.62-t fogjuk megkapni rogton, de legalabb azt is soka.

Live long GOA!!!
  • Tafaya
    Wintivel 50-en lenyomtam egy BD-t, aki nekem kek volt ugy, hogy o egy nekem piri umbrood warriorokat farmolgatta oket. MegPAztam harc kozben, es epphogy ki tudtam nyirni, mikozben az umbrood warrior gyakta a petjeit. Szoval gyenge :)
  • Rockety
    jah majd megdumáljuk ha alyr aktiválja accountot (ma estefelé vagy holnap délután) aztán majd te leszel a guide :)
  • Fidelcastor
    AoD-hoz lenne még 1 kérdésem.
    Van nálatok 8 paladin?
    Ha van akkor már probáltátok-e a 8 paladinos groupot heal chant-tal lvl 75ös mob ellen?
  • Fidelcastor
    Ha kell 1 gyógyító én csatlakoznák hozzátok a bardommal és akkor 5-6 piros-lila is jöhet egyszerre. Ja és mellé tudom a buffbotom is hozni külön, hogy csak a buffokkal segítsen:)
  • Fidelcastor
    Nem lehet lullabyzni én már probáltam bg-ben.:)