Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Szerintem azzal egybol menni fog, szvsz.
Akkor nem tudok kivegezni egy nekem kek castert se?
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Abban meg csak reménykedem, hogy az SWG talán jobb lesz (ilyen szempontból), a Sony-tól még nem hallottam fizetési problémáról, DAoC-ról meg már sokat. Van egy ''kis'' differencia a két cég között.
Amúgy én nem vagyok ideges! Két hét alatt már lenyugodtam... 😊
Még próbálkozunk vele pár napot aztán, ha akkor se sikerül tényleg eladom a gémet. Úgyis kezdek nagyon belejönni BF1942-be, kihzom vele decemberig...

ellenben azzal nem értek egyet,hogy valaki nem törõdik a balkáni juzerekel.Az nem üzlet politika,hogy egy két emberkével kibaszunk mert olyan helyen születet ahol nem akart.Ha hozzám bejön egy ember bármit vásárolni nem fogom kirugni mert szakadt.Ha van pénze akkor szívesen eladom neki amit kért mert ebbõl élek.
Itt nem a GOA és a balkán közöti dolgokról van szó szerintem.Nem tudom ki intézi a goa pénz ügyeit ehez nem is értek de inkább a bankok közötti dolgokról lehet szó.
Ha ez ilyen macerás itthonról az SWGvel se lesz különb szerintem.Ennek ellenére elég sokan játszunk a gamával és nem jelent problémát a befizetés.Kitartás még egy picit.
😞
Registration re-opens
<2002-21-08>2002-21-08>
The maintenance on the billing and subscription system is done. You can once again access the register page and your "my account" section. We are sorry for the inconvenience.
"
talan most probaljatok meg befizetni
aláírás.
OLVASD MÁR EL MIT IRTAM
"rincewind : sztd SWG crew nagyon fog torodni a balkán juzerekkel? eh eh eh"
a károdon nevettem???
csak azon velemenyemet fejeztem ki hogy SZERINTEM SWGBE SE LESZ JOBB
ne legyetek már értetlenek az istenért
aláírás.
na megint jönnek itt a szókiforgató emberek b+
SWGról volt szó és a MAGYAROKRÓL
szerinted USAhoz kepest ez itt mi? a fejlett nyugat?
nem Rincerol beszeltem
meg ugy alapbol nem ertem
jo hogy fel van baszva az agyad de nem ram kene ugrani b+
en csak megjegyeztem hogy SWG crew se fog hudenagyon torodni minden egyes juzerrel _IMO_, de lehet hogy igen
na csum
aláírás.
Szerintem nem a Rince képviseli itt a balkánt, hanem a GOA.
ha van pár ember, aki az egész guildet fizeti, akkor milyen érzés lehet megkérni õket, hogy fizessék a tiedet is, amikor olyan kártyával sem tudsz fizetni, amit már többször használtál az elmúlt hónapokban internetes fizetésre, szigorúbban ellenõrzõtt oldalakon mint a GOA.
Itt több 1000 potenciális user-rõl lehet szó, akik nem biztos, hogy tudnak fizetni ilyen alapon.
Próbáld ki milyen érzés, amikor ott döglik a karid a szerveren, és nem tudod elérni, hiába görcsölsz órákig egy dombor ECMC kártyával, amit
egyébként is Internetes fizetésre használsz, és mindezt napokon keresztül😞(((
aláírás.
rincewind : sztd SWG crew nagyon fog torodni a balkán juzerekkel? eh eh eh
aláírás.
Azért vettem játékot, hogy játsszak vele, nem azért, hogy a legelemibb dolgokkal kelljen sz@rozni. Nekem is van egy eladó példányom.
(majd meglátod 1-2 hónap múlva - persze ez a szám a választott realmtõl és a játékmennyiségtõl függõen változhat 😊
aláírás.
bár instrukciókat kapok Skullkeepertõl :-)
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
aláírás.
A game az eredeti német lesz vagy mi...
P3 GF2 alatt lagzik? akkó nekem 300x240-be kell futtatni 10 fps-hez :-(((
minimal tulkeppen nincs, csak monnyuk egy PIII es egy jobb GF2 alatt lagzik mint a gép
nekem athlonxp2000+512ram+radeon8500-128 van es semmi lag nincs, csak mikor 50+ ember van akkor akadozgat picit
de mit töltesz te? honnan? 😊 ezt venni lehet csak, már rég nincs beta csak koreában, koreai progival 😊
aláírás.
Sry hogy ezzel zaklatlak titeket de feleslegesen nem töltök :-D
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hehe, akkor te sírattál meg tegnap nem messze DC-tõl 😊. Valami lame Jerrom, vagy mi meg kiröhögött minden hullát.
imádom ezeket az ldket
lovaglok vasudheimbe hogy segítsek egy guildmatenek, a semmi kellõs közepén vagyok, és sietnem kell vissza mert 1 group vár rám myrkwoodban
és ld
most futhatok el 10 perc alatt atlaba, onnan megint horse, és persze magyarázkodás 2 irányba
😄
uradalmas
aláírás.
aláírás.
aláírás.
aláírás.
aláírás.
aláírás.
Egyébként pont kihalni mentünk volna oda, mert már igen álmosak voltunk.