43179
  • Botond #16122
    jobbaknak warden van,de ne szólj senkinek ;-)
  • Uberlama
    1 mini 99%ban van. 2 meg kb 10%ban.. :(
  • zippofcy
    Mar evek ota nem csinalok semmi olyasmit ami kozben ne tudnek enni ha megehezek, a DAoCkal se fogok kivetelezni
    A telefont se fogom kikapcsolni csak a DAoC kedveert. Kulonben is akkora odafigyelest azert nem igenyel, ha nem zenet hallgatok akkor TVt nezek kozben. Bar amilyen szar a TV adas mar evek ota meg DAoC kozben is tiszta idopocseklas nezni
  • zippofcy
    Majd megyek albiba is vissza, de 1 honap kihagyas utan alig 4 napja hogy ujra DAoCozok.
    Meg ahogy hallom meg nem mindig van 2fg RvR, ha meg egy minstreletek sincs akkor vissza se megyek, mert nincs kedvem speed nelkul rohangalni RvRben (a masik grpra valo tekintettel, ugye )
  • Uberlama
    hát lehet lassu neki a 2ghz, és a giga ram meg a 80 gigás 7200es vinyo a fax se tudja.
  • Fidelcastor
    Kilépet hibiből, ha tudod üzend meg legközelebb mikor akarsz xpzni. Előre is köszi.
  • Fidelcastor
    1 manamentalistával és 1 valódi gyógyítóval+ 1 pbaoe-sal jobban haladnál. Ahogy a FS-et rávarázsoltad a petre lehet a petet gyógyítani. Persze ha akkor varázsolod rá amikor visszahúzod akkor meg kell várni míg ujból megüti mind legalább 1xer a petet.
    Én kikapcsolódás képpen játszom a szabadídőmben. Nekem ez játék nem az élet, ha én játszom nem eszek közben és nem beszélgetek mással közben. Enni és beszélgetni jobban szeretek élőben és nem a gép mellett. Odáig fogsz jutni így, hogy a gyerekedet is a 2 acc+evés+telefon közben fogod megcsinálni.:)
    3 accountal nyomom most exc/midibe(csak, hogy lásd a profik, hogy csinálják)
  • gatyo
    A gyogyito peteknel van prioritas sorrend, vagyis ha a commandert utod es utana a BDt akkor a BDt fogja gyogyitani mert vegulis ő a fönök es neki fogy a hpja.. ha a commandert is meg a BDt is uti valaki az talan okozhat gondot neki/nekik, de mivel altalaban 3 healer pet+commander van igy el tudjak osztani ki kit gyogyit :)
    Nekem 1 lvl 42es BDm van es szvsz tenyleg kicsit eros... friss lvl 50es karikat duellben lenyomom vele (pedig meg csak 3 petem van még).
  • Fidelcastor
    Feltétlen üzenj rám, mert anon vagyok.
  • Fidelcastor
    Milyen néven keresselek?:)
    Fellépek Jackson-nal ha fenn vagy még üzenj rám pls.
  • GhostPunk
    Az meglesz, csak a gamat kene feltölteni.Hidd el nem tört szerveren akarok jatszani...
  • zippofcy
    A CDkeyhez megvan az account login nev a passworddel, meg a game loginnev a passworddel egyutt? Mert 100% hogy mar lereggeltek. Menj inkabb Diablozni ahhoz van tort szerver, meg sokkal egyszerubb is
  • zippofcy
    A jobbaknak manachanter van persze buffbottal
    Ennel a felallasnal az egyeduli szar dolog hogy az emberek NEM ertik meg hogy nincs szuksegem rajuk xpzesnel A tankok meg hasonlo tulhaladott kasztok meg oke, mondom nekik "focus grp" es lekopnak ... de a healerek + manachanterek megsertodnek
    Egyszer-ketszer osszehoztam shredders grpot lvl40 kornyeken, de aztan belattam hogy egyedul gyorsabb, mert a healerek nem ertettek meg hogy FS elott NE healeljenek (gondolom szivinfarktust kaptak tole hogy rendszeresen 5 mobot gyujtottem ossze, vegul is a szetbuffolt pet kibir par tucat utest lilatol is, gyogyitani meg eleg mikor mar legyfasznyi hpja van ) de meg rosszabb volt hogy a fast respawnos helyeken mindig akadt 1-2 ember aki lemaradt es rankhuzta az aggrokat. Egyedul nyugisabb, raadasul hallgathatok Morgaint meg Theriont is kozben Raadasul a grp csatit se kell allandoan felszemmel lesnem, hogy ki mikor afk ... afk 1 min, afk phone, afk food ... aki nem tud DAoC kozben telefonalni az vezetes kozben hogyan tud?? En 2 karival jatszom mikozben pizzat zabalok, nem tehetek rola ha egyeseknel semmi multitask nincs Ja a telefonalas + 2 kari + zaba is ment, csak a haver panaszkodott hogy nem erti amit mondok
  • GhostPunk
    Hi!
    Egy "aprócska" kérés:) :Valaki fel tudná tölteni nekem valahová a gamát?(persze csak akkor ha még mindig müködik így, mint bétánál)
    CD-keyem van hozzá.
    thx
  • zippofcy
    Eloszor allitsd be a frapsban hogy hany frame/sec-es legyen a video, mert a jatekot is ugy latod felvetel kozben. Ha 20ra allitva is lassu akkor a vinyod vagy a procid nem birja, marad az a megoldas hogy felveszed videora aztan becaptureozod. Ha SVHSen veszed fel 800x600ban meg a minosege is turheto lesz. Raadasul nem telik be a vinyod 10 perc alatt mint a frapsnal. En is igy akartam csinalni az FP movie-t eloszor, csak aztan eszembe jutott hogy mar fel eve nem tudok capture-ozni, miota eladtam a tunercardot, es lecsereltem a Ti200 DXemet eloszor GF4re aztan Radeonra.
  • Rockety
    Fidel, megy az accom ha gondolod bárdodal loggoljá fel azt mehetnénk valahova xpzni.
  • Uberlama
    ez nem jó mert ahogy elkezdek felvenni a frame rateem leesik a béka segge alá. :(
  • Botond #16104
    én nem arra gondoltam,hogy odarohan 3 varászlás után,hanem frankóra oop lesz,és nem is castol,csak berohan...nekem lightchanter van,casterpettel sárgára ráagróztatom ő is 2dd,én is 2dd,mob fexik,na ez megy 10x,11dikre semmi dd,csak berohan,ha várok kicsit,amíg ugye töltődik manája,akkor minden mehet tovább...
  • Fidelcastor
    A következő patchben az enchanternek a caster petje nem fog odarohanni 3 varázslás után a healer petje meg hasonló lesz mint a BD-jé.
  • Rockety
    http://www.fraps.com/

ezzel lehet felvenni simán , de asszem csak 640x480-t :(
  • Botond #16101
    az ok,hogy bdnek fogy manája,de a peteknek nem...és mint említettem,chanter caster petjének kifogy manája berohan meleezni,de olyan még nem láttam,hogy bd pet lett volna oop...
  • Hangianix
    Na ja, csak okos bd root-ol is. Mintha lenne valami snare-e is, bar az nem suppression azt hiszem.
  • Hangianix
    Megnezem, hogy te felszeleteled a bd-t palaval. :)
  • Hangianix
    Hat csunyan odabasztunk neki Steveh-vel. :D
  • Uberlama
    Mester meg tudod nekem mondani, hogy mivel csináltátok a movietokat ? milyen progival vettétek fel ? mert tervezünk mi egy moviet, de nem tudjuk mivel hozzuk össze.
  • Uberlama
    én is igy hallotam.

botond: amugy nem tom magas szinten ez hogy van de alacsony szinten a bdnek nagyon gyorsan fogy a manája és sokba kerül a lifetap.
  • Botond #16095
    ezt majd tesztelem :-)
  • Botond #16094
    én már azzal is elégedett lennék,ha lenne manapoolja petjeinek,és egy idő után oop lennének qrva healerpetjei...
  • Botond #16091
    és azóta se bannoltak meg semmi,szal nem hiába :-D
  • Rockety
    ő volt.
  • Uberlama
    valami rémlik bár nem vagyok benne teljesen tuti.
  • Botond #16088
    asszem ő nyomott fel minket,amikor duelleztem steveh-el+überlámaval+killerbeevel
  • Botond #16087
    5alb vs 2 mid,esetén tuti midi szívás van,tehát még jó,hogy a 2 midinek segítünk,fordítva lenne érdekes,az olyan lenne,mintha öngyilkos lenne az ember,segíteni 5albnak,hogy még hamarabb agyoncsaphassanak?na az jó nagy hülyeség...
  • Botond #16086
    nem nagy albumotok lehet :-P
  • Tafaya
    Ntw visszetert Dimitris is, kedvenc rangerem, ha valaki megoli jelenti a RightNow-n :)
  • Tafaya
    Nekem az a gondom, hogy ha 5 albi ut 2 midit a ranger akkor is az albikat lovi.
  • Mester
    A találka természetesen jöhet bármikor:).
    Igen nagyrészt emainba vagyunk néha egy-egy odin vagy hadri run.
  • Uberlama
    tudod aztán elteszük albumba hogy jol megöltük botondot cimű képet :))))
  • Uberlama
    najo de te alapbol agrotárgy vagy :)
  • Uberlama
    akkor egyedül volt kkrisz és épp azt a +2 vmit ölte meg aztán bananenpocklaren megtalálta egy másik BDvel egyetemben