Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VISA classic, kartyara gondolok.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Egy jo tanacs, en is szarakodtam, ecmc kartyaval, de azzal mindig szoptam. Viszont a VISA kartyat, a nagyott mindenhol elfogadtak, tudom ajalani.
Szerintem azzal egybol menni fog, szvsz.

Hangianix
Tehat erdemes parban jarni az infikkel es egy utesen belul maradunk 😄

Akkor nem tudok kivegezni egy nekem kek castert se?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Rincewind
Hangianix
Akkor mar csak par napig kell blokkolnom a probalkozasaidat es olcson hozzajutok megegy DAoC-hoz 😄

Rincewind
Scythe már kérdezte a klánfórumon is és semmi... 😞
Abban meg csak reménykedem, hogy az SWG talán jobb lesz (ilyen szempontból), a Sony-tól még nem hallottam fizetési problémáról, DAoC-ról meg már sokat. Van egy ''kis'' differencia a két cég között.
Amúgy én nem vagyok ideges! Két hét alatt már lenyugodtam... 😊
Még próbálkozunk vele pár napot aztán, ha akkor se sikerül tényleg eladom a gémet. Úgyis kezdek nagyon belejönni BF1942-be, kihzom vele decemberig...
Elkültem a guild forum címét használjátok és tuti lesz segítség.

ellenben azzal nem értek egyet,hogy valaki nem törõdik a balkáni juzerekel.Az nem üzlet politika,hogy egy két emberkével kibaszunk mert olyan helyen születet ahol nem akart.Ha hozzám bejön egy ember bármit vásárolni nem fogom kirugni mert szakadt.Ha van pénze akkor szívesen eladom neki amit kért mert ebbõl élek.
Itt nem a GOA és a balkán közöti dolgokról van szó szerintem.Nem tudom ki intézi a goa pénz ügyeit ehez nem is értek de inkább a bankok közötti dolgokról lehet szó.
Ha ez ilyen macerás itthonról az SWGvel se lesz különb szerintem.Ennek ellenére elég sokan játszunk a gamával és nem jelent problémát a befizetés.Kitartás még egy picit.
Eligor kukants be a freemailos postafiokodba.Küldtem neked levelet jól

Szatyor: bocs, akkor félreértettük egymást😊
ma reggel már 20x próbáltam.
😞
"
Registration re-opens
<2002-21-08>

The maintenance on the billing and subscription system is done. You can once again access the register page and your "my account" section. We are sorry for the inconvenience.
"

talan most probaljatok meg befizetni

aláírás.

ti betegek vagytok bazmeg
OLVASD MÁR EL MIT IRTAM
"rincewind : sztd SWG crew nagyon fog torodni a balkán juzerekkel? eh eh eh"
a károdon nevettem???
csak azon velemenyemet fejeztem ki hogy SZERINTEM SWGBE SE LESZ JOBB
ne legyetek már értetlenek az istenért

aláírás.

Szerintem nem a Rince képviseli itt a balkánt, hanem a GOA.

na megint jönnek itt a szókiforgató emberek b+
SWGról volt szó és a MAGYAROKRÓL
szerinted USAhoz kepest ez itt mi? a fejlett nyugat?
nem Rincerol beszeltem
meg ugy alapbol nem ertem
jo hogy fel van baszva az agyad de nem ram kene ugrani b+
en csak megjegyeztem hogy SWG crew se fog hudenagyon torodni minden egyes juzerrel _IMO_, de lehet hogy igen

na csum

aláírás.

Rincewind
Meg milyen primitív ember már, aki más kárán nevet! Erre a két mondatra se érdemes...
Hangianix
Nem egeszen. Az ugyanis teny, hogy (hallomasbol) eddig DAoC befizetessel volt a legtobb gond. De az is erdekes, hogy egyik kulfoldi ismerosnek se volt gondja eddig a befizetessel.

Én is nagyon szívesen beszélnék arról, hogy milyen frankót ütök polearmmal, meg mennyire jó játszani a többiekkl, csakhogy lejárt az accom, és hiába próbálkozom 4 napja a befizetéssel, nem tudok röhejes 10 eurot átküldeni.
Szerintem nem a Rince képviseli itt a balkánt, hanem a GOA.
ha van pár ember, aki az egész guildet fizeti, akkor milyen érzés lehet megkérni õket, hogy fizessék a tiedet is, amikor olyan kártyával sem tudsz fizetni, amit már többször használtál az elmúlt hónapokban internetes fizetésre, szigorúbban ellenõrzõtt oldalakon mint a GOA.
Itt több 1000 potenciális user-rõl lehet szó, akik nem biztos, hogy tudnak fizetni ilyen alapon.
Próbáld ki milyen érzés, amikor ott döglik a karid a szerveren, és nem tudod elérni, hiába görcsölsz órákig egy dombor ECMC kártyával, amit
egyébként is Internetes fizetésre használsz, és mindezt napokon keresztül😞(((
kösz a két linket rock, régóta keresek ilyen realmbalance tablet

aláírás.

1 utesest csak a critblade tud tegyuk hozza
rincewind : sztd SWG crew nagyon fog torodni a balkán juzerekkel? eh eh eh

aláírás.

Szerintem is elmehet a Goa és a Mythic, a jó anyjába, megveszed a játékot, tisztán görcsölsz 3 teljesen korrekt kártyávail is órákon át a befizetéssel, és nem fogadja el ez a szemét.
Azért vettem játékot, hogy játsszak vele, nem azért, hogy a legelemibb dolgokkal kelljen sz@rozni. Nekem is van egy eladó példányom.
Hangianix
Ha megis szeretnel tovabb jatszani, akkor kuldj mailt es megbeszeljuk. Acornnak mar ugyis mindegy szerintem, hogy 10 vagy 15 embernek fizet be, ha elkulditek a penzt a katyajara. 😄DD De jo is a maseval a csalanba 😄DD

Rincewind
Csak kibaszotul elegem van, hogy nem lehet befizetni, pedig 3-4 dombornyomott kártyáról is próbáltuk. Majd a Star Wars Galaxies-nál talán törõdnek a userrel, ezt a fostalicskát meg leszarom mostmár. Van éppen elég jó játék, amivel el tudom ütni az idõt az SWG-ig... 😛
Hangianix
Hehe, eddig tartott a fellangolas? 😄

Rincewind
ELADOM AZ ACCOUNT-OM!

Kell valakinek...? 😊)
Hangianix
Kerdes az assassin karikkal jatszokhoz. Hogy a pitliben lehet megolni valakit egy utessel? Vagy ez csak jatekosok ellen jon be, mob-ok ellen nem? mert 8. szintukent meg szurket is ritkan olok meg CS-el 1 utessel. 😄

I.C.ram
MEnnyié'?
megnézem majd hogy fordulsz el egy keep raidnél ;D
(majd meglátod 1-2 hónap múlva - persze ez a szám a választott realmtõl és a játékmennyiségtõl függõen változhat 😊

aláírás.

Disno
thx,
bár instrukciókat kapok Skullkeepertõl :-)

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Disno
Nekem is C2-633 van tnt2-vel. szal ha van vmi nagy összejövetel akkor forduljak el? :-D

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Hangianix
Szerintem nincs olyan gep, ahol nagy RvR-nel nem szaggat.

Nekem 1800+ xp meg 512ddr es asus 8200 ti gf3 van. Tokeletes, kiveve ha 50-100 plusz ember van, akkor szagat nemileg.

Hangianix
Nekem is tnt2-m van, de pl duron 750 es 1800+ kozott semmi kulonbseget nem lattam eddig. (vid kartya maradt)

hát figyelj a regi gepem Celeron 566 + GF2 MX400 + 128 Ram volt es lagzott mint a qvra elet, igaz hozza lehet szokni es 2 het utan eszre is veszed

aláírás.

Tafaya
Szoval a link elcseszodott, a cim az jo.

Tafaya
A legkisebb valaszthato felbontas ha jol emlexem 800x600. Ha a beta klienst toltod, inditas elott, szedd le es masold be a www.camelot-europe.com/download/fix.zip tartalmat a Camelot konyvtaraba.

Disno
jah hülye vagyok mán...mind1

Disno
csak az angol klienst töltöm :-D
A game az eredeti német lesz vagy mi...
P3 GF2 alatt lagzik? akkó nekem 300x240-be kell futtatni 10 fps-hez :-(((

deesno
minimal tulkeppen nincs, csak monnyuk egy PIII es egy jobb GF2 alatt lagzik mint a gép
nekem athlonxp2000+512ram+radeon8500-128 van es semmi lag nincs, csak mikor 50+ ember van akkor akadozgat picit
de mit töltesz te? honnan? 😊 ezt venni lehet csak, már rég nincs beta csak koreában, koreai progival 😊

aláírás.

Disno
ennek a gaménak mi a gépigénye? /minimál,optimál?/
Sry hogy ezzel zaklatlak titeket de feleslegesen nem töltök :-D

Bith
Hehe, Bartar jó srác, ma vagy 5x rezelt engem RvR-en 😊. És a többieket is.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Ok, megesik az ilyen 😊.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Bith
Lothandar? 😊
Hehe, akkor te sírattál meg tegnap nem messze DC-tõl 😊. Valami lame Jerrom, vagy mi meg kiröhögött minden hullát.

most se jobb a helyzet
imádom ezeket az ldket
lovaglok vasudheimbe hogy segítsek egy guildmatenek, a semmi kellõs közepén vagyok, és sietnem kell vissza mert 1 group vár rám myrkwoodban
és ld
most futhatok el 10 perc alatt atlaba, onnan megint horse, és persze magyarázkodás 2 irányba
😄
uradalmas

aláírás.

lol

aláírás.

a midgardi healeremert meg a realm masik vegebol (sic) futott at eppen 2 skald hogy bevegyenek groupba, feluton lehettek amikor elszalltam - dejo ;D

aláírás.

😄

aláírás.

ld hegyek meg mindig :I

aláírás.

Angelmaker : en megveszem US camelotodat ha nem tudod elpasszolni, de akkor kurvagyorsan donts mert most kell 😉

aláírás.

Bith
Már, ha arra gondolsz, amikor a DC meg az amg között lerohant bennünket úgy 15 hibbie.
Egyébként pont kihalni mentünk volna oda, mert már igen álmosak voltunk.

Bith
Az Jock volt, meg én (Lonely).

Hangianix
DM-ben milyen surun van respawn? Marmint a neves giantoknal, mert a simak azok visszajonnek, mint a villam.